A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Én meg azt nem értem hogy mit nem értesz ezen...Arra válaszolj már nekem hogy miért nem lehetett ezt úgy megoldani, hogy nem játszanak az utolsó meccsen? Szépen leülnek a padra, végigülnek 90 percet és kész. Ez sokkal sportszerűbb lett volna nem gondolod?Raul#7 írta:Jobb lett volna, ha lerúgják valamelyik ajaxos játékost, és azzal állíttatják ki magukat?
Azért nem értem ezt a hőzöngést, mert a tavaszi el clasico előtt is pont ez a két játékos eljátszotta ugyanezt. Most a nyolcaddöntőről nem akarnak hiányozni. Ennyi a történet.

Ramos is ugyanazt, csak az még csúnyább volt. Kirúgást ő vállalta (vajon miért?fcbarca0827 írta:Gondolom, így játszhatnak a 16 között. Amúgy, hogy, miért kapták a piros lapokat? Mit csináltak?Andris írta:mire volt jó ez e két piros a végén?
Vagy, csoportkör után törlődnek a lapok?Mert, akkor nem vágom.
Szerk.: Alonso pirosát, már megtaláltam.
De teljesen mind1 hogy törlődnek-e vagy sem, mert akkor annyit csinált volna, hogy pihenteti őket...ez sokkal sportszerűbb lett volna. De hát megszokhattuk már a Real-tól és Mourinho-tól, hogy sportszerűtlenségért nem kell a szomszédba menni...fcbarca0827 írta:Gondolom, így játszhatnak a 16 között. Amúgy, hogy, miért kapták a piros lapokat? Mit csináltak?Andris írta:mire volt jó ez e két piros a végén?
Vagy, csoportkör után törlődnek a lapok?Mert, akkor nem vágom.

Hogy "eltörölje" Ramos és Xabi "3" sárga lapját a kieséses szakasz előtt. Nem volt szimpatikus húzás Josétól. De ha a nyolcaddöntő első meccsén valamelyikük sárgát kapott volna ki kellett volna hagyniuk a visszavágót. ÉN úgy tudom, hogy nem törlődnek a lapok, ezért nem játszott Xabi Alonso a Lyon elleni visszavágón tavasszal.Andris írta:mire volt jó ez e két piros a végén?
Nem mind1, hogy a nyolcaddöntő első meccse előtt 2 vagy 0 sárgával indul egy játékos, ennek ellenére nem tetszik ez a húzása...De teljesen mind1 hogy törlődnek-e vagy sem, mert akkor annyit csinált volna, hogy pihenteti őket...ez sokkal sportszerűbb lett volna. De hát megszokhattuk már a Real-tól és Mourinho-tól, hogy sportszerűtlenségért nem kell a szomszédba menni...
Gondolom, így játszhatnak a 16 között. Amúgy, hogy, miért kapták a piros lapokat? Mit csináltak?Andris írta:mire volt jó ez e két piros a végén?

CsacsMate írta:Érdekes lapok. Lehet, hogy Mourinho eltúlozta a dolgot és saját magát megszivatja a Classicora, ha eltiltják a játékosokat meg őt is pár meccsre.
Igen, szépen jászani, és úgy győzni. 8-0-al lehet gúnyolódni az ellenféllel, de a cél ugyanazt szolgálja a kisebb illetve a nagyobb eredmény is.levproff írta:Szerintem pont ez az a meccs, ahol az ember -talán többet remélem/szeretne, mint a 3 pont.Zolika10 írta:Hát nekem kb a 8-0 is ugyanannyit érne,mint az 1-0. A cél szerintem nem az , hogy az ellenfelet K.O-ra verjük,hanem, hogy meglegyen a 3 pont, s a vele járó első hely is.
Szerintem pont ez az a meccs, ahol az ember -talán többet remélem/szeretne, mint a 3 pont.Zolika10 írta:Hát nekem kb a 8-0 is ugyanannyit érne,mint az 1-0. A cél szerintem nem az , hogy az ellenfelet K.O-ra verjük,hanem, hogy meglegyen a 3 pont, s a vele járó első hely is.

Alves alap szélen, Busi helyett pedig Masch.Zolika10 írta: Kezdőm:
VV,Alves-Puyol-Pique-Maxwell,Sergio B.-Xavi-Iniesta-Villa-Messi-Pedro
Vagy:
VV,Adriano-Puyol-Pique-Maxwell,Sergio B.-Xavi-Iniesta,Villa-Messi-Alves.

ezen lehet pontosítani is :Sanama írta: Ronaldo gondolom most sem akarja megszakítani a legszebb rekordját ami már jó néhány meccs óta tart,miszerint VV-nek nem nagyon tud gólt lőni...
Mindig örülök, ha rokonszenves madridista hozzászólásokat olvasok, sosem értettem az ok nélküli egymásnak beszólogatást...tibi18 írta:Sziasztok!
Sokan hangoztatják azt, -köztük édesapám is (nagy Barca rajongó) - hogy ha nálatok lesz a labda akkor nem lesz baj. Ki ellen tudtátok eddig 100%-ban birtokolni a labdát? Nem hiszem, hogy akár 70-30 is előfordulna, de egy 40 % már reális lehet, mármint a Real szempontjából. Véleményem szerint nem a labdabirtokláson, hanem a helyzetkihasználáson fog múlni a meccs. Őszintén tudnék örülni egy x-nek! Sztem jelenleg ti vagytok jobb formában, de a Real sem volt ennyire erős az utóbbi években. Abban bízom, hogy egy jó, látványos, pörgős meccset tudunk játszani. Szerintem bármi megtörténhet.
Hala Madrid!
De , Pepe akár verhet kettőt is Iker füle mellett.daffy írta:nem nézel ki gólt a realból?Andris írta:Énis megteszem a tippem, ami 4-0. Xavi, Messi dupla, Busquets.