tibi18 írta:Sziasztok!
Sokan hangoztatják azt, -köztük édesapám is (nagy Barca rajongó) - hogy ha nálatok lesz a labda akkor nem lesz baj. Ki ellen tudtátok eddig 100%-ban birtokolni a labdát? Nem hiszem, hogy akár 70-30 is előfordulna, de egy 40 % már reális lehet, mármint a Real szempontjából. Véleményem szerint nem a labdabirtokláson, hanem a helyzetkihasználáson fog múlni a meccs. Őszintén tudnék örülni egy x-nek! Sztem jelenleg ti vagytok jobb formában, de a Real sem volt ennyire erős az utóbbi években. Abban bízom, hogy egy jó, látványos, pörgős meccset tudunk játszani. Szerintem bármi megtörténhet.
Hala Madrid!
Mindig örülök, ha rokonszenves madridista hozzászólásokat olvasok, sosem értettem az ok nélküli egymásnak beszólogatást...
Hogy a témához is szóljak, szerintem - azon kívül, hogy az egész csapatnak tökéletesen kell játszania - négy ember csúcsteljesítménye elengedhetetlen a Barça-győzelemhez:
- Dani Alves és Piqué: nekik kell hatástalanítaniuk Cristiano Ronaldót, hiba nélkül kell lehozniuk a meccset, és akkor szinte mindegy, hogy milyen formában van a portugál (bár nem akarom elkiabálni)
- Xavi: sok forintos labda szükséges, hogy az esetleges rossz helyzetkihasználás mellett is legyen esélyünk gól(oka)t lőni
- Messi: a rossz helyzetkihasználás elkerülése végett
Ha mindezt sikerül teljesíteni, szerintem jó bíráskodás mellett jó esélyünk van a Clásico behúzására.
Tippem: 2-0 (Messi, Villa).
Szerk.: Busquetset meg rá kell állítani Özilre, ahogy levette a pályáról a VB-elődöntőn, az valami szenzációs volt.

J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"