Xanthor írta:A Sport.es azt írja, hogy csak egy meccsre tiltották el Ramost (igen, ez a Barca elleniért, nem a BL). Ha így van akkor olcsón megúszta (mondjuk én csak 2 meccset adnék neki, egy a Messi elleni, egy a Puyol elleni). Nem kell ebből a lökés/ütésből akkora ügyet csinálni, amikor Villa bevitt egy bal egyenest, akkor nem emlékszem, hogy hőzöngtünk volna, hogy "legalább 3 meccs".
Peace.
Teljesen igazad van! Nem is a pofonok felháborítóak, hanem amit Messivel csinált, ill. akart csinálni, mert szerencsére Diarra tompította a rúgást! A legszebb az lett volna, hogy ebbe még a Ramos sérül bele, mondjuk egy lábtöréssel. Az lett volna a méltó büntetés! Ezt csak azért írom, mert biztos vagyok benne, hogy ez volt a szándéka! Direkt nem reagáltam a meccsre, mert tisztelem a Madridot annyira, hogy ne fikázzam őket, de ez már sok!
Ez a viselkedés után még az Ő lelküket kell pátyolgatni, hagyjuk már! Egy adag [auto_cenzúra] ez a csapat, mint játékban, mint emberileg! És azt is nagyon jól írta valaki, hogy a Barca nyerte meg a Vb t. Hol van a Mou mágia??? Úgy ült ott, mint egy gyerek akinek elvették a játékát. Most kellett volna megmutatni!!! Kicsit kijöttek, aztán meg lettek ALÁZVA, mert ez az volt!
Kinek jár az aranylabda? Ha ez még mindig kérdés, akkor nagyon sajnálom a futballtársadalmat!
1. Xavi
2. Messi
3. Iniesta
.
.
20. Ronaldo (talán)
aztán így tovább.
Remélem mindenki érti ezt a kis ábrát!
Ne is akarjon senki nyugalomra inteni, meg, hogy ilyeneket nem lehet írni, mert nem érdekel! Eddig tartottam magam, de most már nem megy tovább! Nagyon bosszant, hogy Madridba 3 győzelem után rögtön a világ legjobb csapatáról beszélnek! Ilyenkor meg véletlenül sem ismerik el, hogy sehol sincsenek, hanem sajnálni kell őket! Hát én nem fogom, és innentől kezdve az összes reálost cukkolni fogom, most már csak azért is!
Öt ilyen egymás utáni zakó? Hát bújjanak el nagyon mélyre, és nehogy 2 győzelem után megint el kezdjenek azon gondolkodni, hogy az övék a világ legjobb csapata, mert amíg Messi, Xavi, Ini lesz, addig madridba csak keserű kenyér jut!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!