2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tegnap a barátnőm a facebookról másolt be nekem egy hozzászólást, hogy "hajrá real, hajrá ramos! szép volt! megkapta az a kis féreg."messi1918 írta:Csak az én madridista ismerőseim közt (tisztelet a kivételnek) általános vélemény az, hogy Ramos nagyon is jól tette amit tett? "Sőt "annak a kis görcsnek" több is járt volna..."
Nem tudom milyen eredmény kéne, hogy egy-két srác visszább vegyen. De én ezen a ramosos dolgon nem jutok tovább. Ezt megtapsolják, meg leírják, hogy teljesen jól tette amit tett? Hát nem tudom...
De azt bírom, hogy ha valamelyik csapat védője Ronaldoba belerúg, akkor már jönnek a nyilatkozatok, hogy a "sztárokat védeni kell, és vannak akik nem látják be milyen sérüléseket okozhatnak".
Áhhh, ez borzasztó!!!
És nem játszik se Carvalho, se Ramos, se PepeBob_Marley írta:Gyerekek 8szoros odds van a Valencián, és ezt a KO-t lehet nem heverték még ki a fővárosban, s lehet pontot rabolnak a denevérek!Nagyon érdekes meccsre van kilátás, mindenesetre 1-2 ezerrel megteszem a Valenciát, ha már az 1:1 nem jött be mostMost a hétvégére ez a meglepetés érzésem!Espanyolt is megéreztem az Atletico ellen, ezt is érzem
![]()
Teljesen igazad van! Nem is a pofonok felháborítóak, hanem amit Messivel csinált, ill. akart csinálni, mert szerencsére Diarra tompította a rúgást! A legszebb az lett volna, hogy ebbe még a Ramos sérül bele, mondjuk egy lábtöréssel. Az lett volna a méltó büntetés! Ezt csak azért írom, mert biztos vagyok benne, hogy ez volt a szándéka! Direkt nem reagáltam a meccsre, mert tisztelem a Madridot annyira, hogy ne fikázzam őket, de ez már sok!Xanthor írta:A Sport.es azt írja, hogy csak egy meccsre tiltották el Ramost (igen, ez a Barca elleniért, nem a BL). Ha így van akkor olcsón megúszta (mondjuk én csak 2 meccset adnék neki, egy a Messi elleni, egy a Puyol elleni). Nem kell ebből a lökés/ütésből akkora ügyet csinálni, amikor Villa bevitt egy bal egyenest, akkor nem emlékszem, hogy hőzöngtünk volna, hogy "legalább 3 meccs".
Peace.
Ez nem összeesküvéselmélet! Hány esetet ismerünk már, amikor a felvételek alapján büntettek meg játékosokat (azonnal Eto'o fejelése jutott most eszembe)? Miért csinál úgy a "bizottság", mintha nem látta volna a meccset és csak a jegyzőkönyvet olvasták volna?kristop írta:igazából egyszerűen a bíró a jegyzőkönyvébe, se szándékos szabálytalanságról, se az utána lévő bunyóról nem írt, és elsősorban azt veszik figyelembe. legalábbis ezt olvastam, akkor meg csak egy hátulról való becsúszás, ami egyből piros, ezért az egy meccs. én nem gyártok összeesküvés elméleteket..
persze. ne legyetek ennyire naivak. baktalórántháza határába lévő fűszerboltos anyósa is jól tudja, hogy ez nem 1 meccses eltiltás. szépen belenyúltak a zsebbe és el volt intézve, megkoronázva ezzel hétfő esti teljesítményüket.Andris írta:Ahogy olvasom a spanyol lapokon a kommentárokat, iszonyú felháborodás van. És nem csak nekem jutott eszembe, hogy Florentino zsebe lényegesen könnyebb a tegnapi nap óta.
A jelen viszonyok mellett túlzottnak érzem!Sok mindenen kellene változtatni, de ugye vannak érdekek!Ne menjünk bele ebbe nagyon mélyen, de csak annyit mondok, miért nicns videóbíró????Jah mert akkor a németek a világtérképen se lennének!Ezért írom vannak érdekekMessithebest írta:
Miért is tartod túlzottnak? Ha nincs ott Lass,akkor te még a több éveset sem tartanád túlzottnak,annyira szilánkosra tört volna Messi lába.....
Szerinted az összes rivális a kardjába dőlne, ha összekerülne a Barcával és Leo nem tudna játszani az idióta ramos miatt? Amúgy meg aki ilyet mond azt már csak sajnálni lehet, de az elfogultságnak is van határa.messi1918 írta:Csak az én madridista ismerőseim közt (tisztelet a kivételnek) általános vélemény az, hogy Ramos nagyon is jól tette amit tett? "Sőt "annak a kis görcsnek" több is járt volna..."
Nem tudom milyen eredmény kéne, hogy egy-két srác visszább vegyen. De én ezen a ramosos dolgon nem jutok tovább. Ezt megtapsolják, meg leírják, hogy teljesen jól tette amit tett? Hát nem tudom...
De azt bírom, hogy ha valamelyik csapat védője Ronaldoba belerúg, akkor már jönnek a nyilatkozatok, hogy a "sztárokat védeni kell, és vannak akik nem látják be milyen sérüléseket okozhatnak".
Áhhh, ez borzasztó!!!
zsuni írta:grat a Barca-nak, tegnap minden összejött, szép focit toltak. A Realnak meg semmi, mert nem is akartak semmit se kezdeni. MInt egy ovodáscsoport akiket szumozokbol alakitanak focistákká. A Madridnál már csak a biro volt rosszabb, istenem, tudtam hogy ha ez a barom vezeti a meccset, akkor ennyire idiotán fogja ezt megtenni. SZoval még egyszer grat, remélem a tavaszi izgalmasabb lesz, mert ez már a középkezdésnél eldölt.
Ezt nem is láttam. A cikkből viszont Xavi ellökését kihagyták! Vicc, hogy nem kapott utólag semmiféle eltíltást..Ilúvatar írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ancat.html
Sergio Ramos az 5-0-ra végződött Barca-Real legvégén teljesen megfeledkezett önmagáról; miután Lionel Messit felrúgta, Carles Puyolt pedig fellökte, elkapta a hazaiak spanyol kapusának, Victor Valdesnek a nyakát. A spanyol védő akár három-négy piros lapot is kaphatott volna, a bíró talán sajnálta is, hogy csak egyet oszthatott ki neki.
Az utolsó mondat a legjobb.
De, én úgytom azt. És tényleg hülye cikk.Andris írta:http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... _Kivegzes/
ez a népstadion blog ugye nem a régi NST-t takarja??
Bűnrossz cikk amúgy. A leglényegtelenebb taktikai momentumokat fogja meg, a madridnál kiemeltekről úgy ír mintha különösebben sokat befolyásoltak volna, az összegzés meg.. szóval borzalom.
http://thepiratebay.org/torrent/5999146 ... Tv][sahae]Cali írta:http://www.youtube.com/watch?v=Rnf-zlGD ... r_embedded#!
Valaki tud adni olyan torrent linket, vagy bármilyet, ahonnan le tudnám tölteni a meccset, ennek a két kommentátornak a kíséretében? Imádom ezt a két tagot!
Sorry az offért, de erre a topicra figyel a legtöbb ember, itt biztosan kapok választ..
Gyanítom hogy ez az: http://thepiratebay.org/torrent/5999300 ... V.x264-W4FCali írta:http://www.youtube.com/watch?v=Rnf-zlGD ... r_embedded#!
Valaki tud adni olyan torrent linket, vagy bármilyet, ahonnan le tudnám tölteni a meccset, ennek a két kommentátornak a kíséretében? Imádom ezt a két tagot!
Sorry az offért, de erre a topicra figyel a legtöbb ember, itt biztosan kapok választ..