Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Tivornya
Capitá del Barça

2010.12.01. 09:48:31

Úgy hallottam,h a madrid átteszi a székhelyét a PENTAGON-ba :lol: :lol: :lol:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.01. 09:10:49

messi1918 írta:Csak az én madridista ismerőseim közt (tisztelet a kivételnek) általános vélemény az, hogy Ramos nagyon is jól tette amit tett? "Sőt "annak a kis görcsnek" több is járt volna..."

Nem tudom milyen eredmény kéne, hogy egy-két srác visszább vegyen. De én ezen a ramosos dolgon nem jutok tovább. Ezt megtapsolják, meg leírják, hogy teljesen jól tette amit tett? Hát nem tudom...

De azt bírom, hogy ha valamelyik csapat védője Ronaldoba belerúg, akkor már jönnek a nyilatkozatok, hogy a "sztárokat védeni kell, és vannak akik nem látják be milyen sérüléseket okozhatnak".

Áhhh, ez borzasztó!!! :D
Tegnap a barátnőm a facebookról másolt be nekem egy hozzászólást, hogy "hajrá real, hajrá ramos! szép volt! megkapta az a kis féreg."

Nem szószerint idéztem, de valami hasonlót írt az emberke.

Ezekre én azt tudom mondani, hogy irigy, nem ismeri el a jobb csapat teljesítményét, és még sosem rúgott labdába. Vagy ha igen, akkor sem gondolkodott profin. Ezeken kár mérgelődni. Mindig is lesznek ilyen szenny emberek. Ez a mai világ. Már nem csodálkozom ilyenen sem.
Kép
Kép
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.12.01. 09:08:28

Bob_Marley írta:Gyerekek 8szoros odds van a Valencián, és ezt a KO-t lehet nem heverték még ki a fővárosban, s lehet pontot rabolnak a denevérek!Nagyon érdekes meccsre van kilátás, mindenesetre 1-2 ezerrel megteszem a Valenciát, ha már az 1:1 nem jött be most :lol: Most a hétvégére ez a meglepetés érzésem!Espanyolt is megéreztem az Atletico ellen, ezt is érzem :lol:
És nem játszik se Carvalho, se Ramos, se Pepe :)
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
barca2010
Jugador d'estrella

2010.12.01. 08:57:05

Xanthor írta:A Sport.es azt írja, hogy csak egy meccsre tiltották el Ramost (igen, ez a Barca elleniért, nem a BL). Ha így van akkor olcsón megúszta (mondjuk én csak 2 meccset adnék neki, egy a Messi elleni, egy a Puyol elleni). Nem kell ebből a lökés/ütésből akkora ügyet csinálni, amikor Villa bevitt egy bal egyenest, akkor nem emlékszem, hogy hőzöngtünk volna, hogy "legalább 3 meccs".
Peace.
Teljesen igazad van! Nem is a pofonok felháborítóak, hanem amit Messivel csinált, ill. akart csinálni, mert szerencsére Diarra tompította a rúgást! A legszebb az lett volna, hogy ebbe még a Ramos sérül bele, mondjuk egy lábtöréssel. Az lett volna a méltó büntetés! Ezt csak azért írom, mert biztos vagyok benne, hogy ez volt a szándéka! Direkt nem reagáltam a meccsre, mert tisztelem a Madridot annyira, hogy ne fikázzam őket, de ez már sok!
Ez a viselkedés után még az Ő lelküket kell pátyolgatni, hagyjuk már! Egy adag [auto_cenzúra] ez a csapat, mint játékban, mint emberileg! És azt is nagyon jól írta valaki, hogy a Barca nyerte meg a Vb t. Hol van a Mou mágia??? Úgy ült ott, mint egy gyerek akinek elvették a játékát. Most kellett volna megmutatni!!! Kicsit kijöttek, aztán meg lettek ALÁZVA, mert ez az volt!
Kinek jár az aranylabda? Ha ez még mindig kérdés, akkor nagyon sajnálom a futballtársadalmat!
1. Xavi
2. Messi
3. Iniesta
.
.
20. Ronaldo (talán)
aztán így tovább.
Remélem mindenki érti ezt a kis ábrát!
Ne is akarjon senki nyugalomra inteni, meg, hogy ilyeneket nem lehet írni, mert nem érdekel! Eddig tartottam magam, de most már nem megy tovább! Nagyon bosszant, hogy Madridba 3 győzelem után rögtön a világ legjobb csapatáról beszélnek! Ilyenkor meg véletlenül sem ismerik el, hogy sehol sincsenek, hanem sajnálni kell őket! Hát én nem fogom, és innentől kezdve az összes reálost cukkolni fogom, most már csak azért is!
Öt ilyen egymás utáni zakó? Hát bújjanak el nagyon mélyre, és nehogy 2 győzelem után megint el kezdjenek azon gondolkodni, hogy az övék a világ legjobb csapata, mert amíg Messi, Xavi, Ini lesz, addig madridba csak keserű kenyér jut!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Tivornya
Capitá del Barça

2010.12.01. 08:34:28

kristop írta:igazából egyszerűen a bíró a jegyzőkönyvébe, se szándékos szabálytalanságról, se az utána lévő bunyóról nem írt, és elsősorban azt veszik figyelembe. legalábbis ezt olvastam, akkor meg csak egy hátulról való becsúszás, ami egyből piros, ezért az egy meccs. én nem gyártok összeesküvés elméleteket..
Ez nem összeesküvéselmélet! Hány esetet ismerünk már, amikor a felvételek alapján büntettek meg játékosokat (azonnal Eto'o fejelése jutott most eszembe)? Miért csinál úgy a "bizottság", mintha nem látta volna a meccset és csak a jegyzőkönyvet olvasták volna?
Nagyon remélem, h szeretett csapatunk most felveszi a kesztyűt és a madrid után az LFP-t is elkezdi análisan izgatni :twisted:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
kristop
Entrenador del Barça

2010.12.01. 02:17:37

igazából egyszerűen a bíró a jegyzőkönyvébe, se szándékos szabálytalanságról, se az utána lévő bunyóról nem írt, és elsősorban azt veszik figyelembe. legalábbis ezt olvastam, akkor meg csak egy hátulról való becsúszás, ami egyből piros, ezért az egy meccs. én nem gyártok összeesküvés elméleteket..
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.12.01. 02:03:26

Andris írta:Ahogy olvasom a spanyol lapokon a kommentárokat, iszonyú felháborodás van. És nem csak nekem jutott eszembe, hogy Florentino zsebe lényegesen könnyebb a tegnapi nap óta.
persze. ne legyetek ennyire naivak. baktalórántháza határába lévő fűszerboltos anyósa is jól tudja, hogy ez nem 1 meccses eltiltás. szépen belenyúltak a zsebbe és el volt intézve, megkoronázva ezzel hétfő esti teljesítményüket.

addig van érvénybe a fair play is, amíg az a "fontos" emberek érdekeit nem sérti. a profi futballt is a Földön játszák, ahogy a "profi életet" is...
Andris
Adminisztrátor

2010.12.01. 01:51:14

Ahogy olvasom a spanyol lapokon a kommentárokat, iszonyú felháborodás van. És nem csak nekem jutott eszembe, hogy Florentino zsebe lényegesen könnyebb a tegnapi nap óta.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.01. 01:38:21

Messithebest írta:
Miért is tartod túlzottnak? Ha nincs ott Lass,akkor te még a több éveset sem tartanád túlzottnak,annyira szilánkosra tört volna Messi lába.....
A jelen viszonyok mellett túlzottnak érzem!Sok mindenen kellene változtatni, de ugye vannak érdekek!Ne menjünk bele ebbe nagyon mélyen, de csak annyit mondok, miért nicns videóbíró????Jah mert akkor a németek a világtérképen se lennének!Ezért írom vannak érdekek :lol: Senkinek nem adnak 10 meccses eltiltást!Ha úgy működne ahogy daffy írta, na akkor érdekes lenne a helyzet!De miután hatalmas pénzek vannak a fociban......Költő túlzásokba ne essünk, mert szilánkosra nem tört volna a lába, s ezt félre ne értse valaki nekem :lol: Ha Ujfalusi rúgását "túlélte" szó szerint pár napos kihagyással....------lehet félre értelmezhetőek a gondolataim, de csupán a túlzásokat próbáltam helyesbíteni!mint már egyszer írtam, Ramos "művelete" alattomos volt, sportszerűtlen. s sorolhatnán akár a nyomdafestéket nem tűrő jelzkkel is, de "valahol értettem"!Pont veled beszéltük a meccsen, már az első félidőben, hogy valakinél elszakad a cérna......Ő fejével gondolkozva 2 éve egy csapat van Hispánia térképén többször az alárendeltség szerepe jut a meccseken, s végre veretlenül jó játékkal megérkeznek a Nou Campba és esélyük sincs, s ami a legrosszabb 90 percig üldözik a labdát!Nem mentség Ramos tettére semmi, csupán bizonyíték arra, hogy idegileg gyengébb mint mondjuk Xabi Alonso.....1 meccs egyértelműen valami hátsó "múveéletek" eredménye, s ezt mondom úgy, hogy úgy gondolom minden esetben tiisztelem az RM-t és nem ellenségnek, hanem nívós ellenfélnek tartom őket, s ha velük játszunk, akkor nem az elpusztításuk van bennem, hanem a méltóságos legyőzésük!De mást nem tudunk tenni, túl kell rajta lépni, s koncentrálni a hétvégi Osasuna elleni meccsre, mert úgy lenne igazi ez a hét!Gyerekek 8szoros odds van a Valencián, és ezt a KO-t lehet nem heverték még ki a fővárosban, s lehet pontot rabolnak a denevérek!Nagyon érdekes meccsre van kilátás, mindenesetre 1-2 ezerrel megteszem a Valenciát, ha már az 1:1 nem jött be most :lol: Most a hétvégére ez a meglepetés érzésem!Espanyolt is megéreztem az Atletico ellen, ezt is érzem :lol:

Szerk:Helyesírásért és fogalmazásért bocs mindenmkitől, de forralt borozós házavató utéán vagyok, s mint tudjuk az alkohol öl ...dönt
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.11.30. 23:33:33

Nem mondtam ilyet. Nekem az nem tetszik, hogy szerintük (tisztelet a kivételnek) Ramos cselekedete teljesen normális volt, bőven belefért a keretbe, sőt még valakinek tetszett is.
Engem ez háborít fel.
..................................
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.11.30. 23:27:50

messi1918 írta:Csak az én madridista ismerőseim közt (tisztelet a kivételnek) általános vélemény az, hogy Ramos nagyon is jól tette amit tett? "Sőt "annak a kis görcsnek" több is járt volna..."

Nem tudom milyen eredmény kéne, hogy egy-két srác visszább vegyen. De én ezen a ramosos dolgon nem jutok tovább. Ezt megtapsolják, meg leírják, hogy teljesen jól tette amit tett? Hát nem tudom...

De azt bírom, hogy ha valamelyik csapat védője Ronaldoba belerúg, akkor már jönnek a nyilatkozatok, hogy a "sztárokat védeni kell, és vannak akik nem látják be milyen sérüléseket okozhatnak".

Szerinted az összes rivális a kardjába dőlne, ha összekerülne a Barcával és Leo nem tudna játszani az idióta ramos miatt? Amúgy meg aki ilyet mond azt már csak sajnálni lehet, de az elfogultságnak is van határa.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.11.30. 23:27:32

zsuni írta:grat a Barca-nak, tegnap minden összejött, szép focit toltak. A Realnak meg semmi, mert nem is akartak semmit se kezdeni. MInt egy ovodáscsoport akiket szumozokbol alakitanak focistákká. A Madridnál már csak a biro volt rosszabb, istenem, tudtam hogy ha ez a barom vezeti a meccset, akkor ennyire idiotán fogja ezt megtenni. SZoval még egyszer grat, remélem a tavaszi izgalmasabb lesz, mert ez már a középkezdésnél eldölt.

melyik középkezdésnél , mert volt elég sok? :D

de viccet félretéve szerintem azért a bíró elég kíméletes volt a madriddal , hisz normális esetben Ronaldo , Ramos és Carvalho (kétszer is) is a kiállítás sorsára kerül...
maga a hozzáállás miszerint engedte a keményebb játékot és az apró test-test elleni csatákat , illetve nem dőlt be a műeseéseknek , nekem tetszett , az előnyszabályokat is elég jól alkalmazta...
Xanthor
Capitá del Barça

2010.11.30. 23:25:40

A Sport.es azt írja, hogy csak egy meccsre tiltották el Ramost (igen, ez a Barca elleniért, nem a BL). Ha így van akkor olcsón megúszta (mondjuk én csak 2 meccset adnék neki, egy a Messi elleni, egy a Puyol elleni). Nem kell ebből a lökés/ütésből akkora ügyet csinálni, amikor Villa bevitt egy bal egyenest, akkor nem emlékszem, hogy hőzöngtünk volna, hogy "legalább 3 meccs".
Peace.
zsuni
Capitá del Barça

2010.11.30. 23:15:18

grat a Barca-nak, tegnap minden összejött, szép focit toltak. A Realnak meg semmi, mert nem is akartak semmit se kezdeni. MInt egy ovodáscsoport akiket szumozokbol alakitanak focistákká. A Madridnál már csak a biro volt rosszabb, istenem, tudtam hogy ha ez a barom vezeti a meccset, akkor ennyire idiotán fogja ezt megtenni. SZoval még egyszer grat, remélem a tavaszi izgalmasabb lesz, mert ez már a középkezdésnél eldölt.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.11.30. 23:09:59

Csak az én madridista ismerőseim közt (tisztelet a kivételnek) általános vélemény az, hogy Ramos nagyon is jól tette amit tett? "Sőt "annak a kis görcsnek" több is járt volna..."

..................................
Tivornya
Capitá del Barça

2010.11.30. 22:24:45

Nem rögtönítélő bíróság van :lol:
Napokon belül meglesz az, amire várunk...meszelnek majd rendesen :wink:
Legalábbis nagggyon bízom benne :roll: :oops:

Szerk.: "Ekkora pofát csak ekkora tenyérrel lehet befogni" - hát ezen behaltam :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.30. 22:19:09

Még mindig nem tudom feldolgozni,hogy nem vizsgálta ki az ügyet a szövetség.
Ha ezt nem madridi csinálja,akkor az illető nem játszana már ebben a naptári évben meccset,de még januárban se biztos...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cali
Entrenador del Barça

2010.11.30. 22:14:09

Ilúvatar írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ancat.html

Sergio Ramos az 5-0-ra végződött Barca-Real legvégén teljesen megfeledkezett önmagáról; miután Lionel Messit felrúgta, Carles Puyolt pedig fellökte, elkapta a hazaiak spanyol kapusának, Victor Valdesnek a nyakát. A spanyol védő akár három-négy piros lapot is kaphatott volna, a bíró talán sajnálta is, hogy csak egyet oszthatott ki neki.

Az utolsó mondat a legjobb.
Ezt nem is láttam. A cikkből viszont Xavi ellökését kihagyták! Vicc, hogy nem kapott utólag semmiféle eltíltást.. :roll:
kurdt
Megmentő :)

2010.11.30. 22:14:07

Andris írta:http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... _Kivegzes/

ez a népstadion blog ugye nem a régi NST-t takarja??

Bűnrossz cikk amúgy. A leglényegtelenebb taktikai momentumokat fogja meg, a madridnál kiemeltekről úgy ír mintha különösebben sokat befolyásoltak volna, az összegzés meg.. szóval borzalom.
De, én úgytom azt. És tényleg hülye cikk.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Deus
Boixos Nois

2010.11.30. 22:10:07

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ancat.html

Sergio Ramos az 5-0-ra végződött Barca-Real legvégén teljesen megfeledkezett önmagáról; miután Lionel Messit felrúgta, Carles Puyolt pedig fellökte, elkapta a hazaiak spanyol kapusának, Victor Valdesnek a nyakát. A spanyol védő akár három-négy piros lapot is kaphatott volna, a bíró talán sajnálta is, hogy csak egyet oszthatott ki neki.

Az utolsó mondat a legjobb.
KépKép
Andris
Adminisztrátor

2010.11.30. 22:09:09

http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... _Kivegzes/

ez a népstadion blog ugye nem a régi NST-t takarja??

Bűnrossz cikk amúgy. A leglényegtelenebb taktikai momentumokat fogja meg, a madridnál kiemeltekről úgy ír mintha különösebben sokat befolyásoltak volna, az összegzés meg.. szóval borzalom.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Norton
Jugador del Barça

2010.11.30. 21:47:35

http://thepiratebay.org/torrent/5999146 ... Tv][sahae]

Nem biztos, hogy az. De elvileg Gol TV-s.
Most nézem csak hogy amit én írtam az Sky Sportos. Ezzel meg csak az a baj hogy kemény 4 feltöltő áll 600 letöltővel szemben. :?
MR. TROMORT777

2010.11.30. 21:42:00

Cali írta:http://www.youtube.com/watch?v=Rnf-zlGD ... r_embedded#!

Valaki tud adni olyan torrent linket, vagy bármilyet, ahonnan le tudnám tölteni a meccset, ennek a két kommentátornak a kíséretében? Imádom ezt a két tagot! :)
Sorry az offért, de erre a topicra figyel a legtöbb ember, itt biztosan kapok választ.. :P
http://thepiratebay.org/torrent/5999146 ... Tv][sahae]

Nem biztos, hogy az. De elvileg Gol TV-s.
Norton
Jugador del Barça

2010.11.30. 21:41:17

Cali írta:http://www.youtube.com/watch?v=Rnf-zlGD ... r_embedded#!

Valaki tud adni olyan torrent linket, vagy bármilyet, ahonnan le tudnám tölteni a meccset, ennek a két kommentátornak a kíséretében? Imádom ezt a két tagot! :)
Sorry az offért, de erre a topicra figyel a legtöbb ember, itt biztosan kapok választ.. :P
Gyanítom hogy ez az: http://thepiratebay.org/torrent/5999300 ... V.x264-W4F

Egy próbát mindenesetre megér
Initom
Entrenador del Barça

2010.11.30. 21:20:45

így van...min 5 meccs.

OFF: nah sziasztok én már lépek :)
jóéjt mindenkinek!! 8)
Abi & Tito
Válasz küldése