Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Senki sem fogja ezt bemesélni neked...de csak azért, mert nincs köze a mesékhez.torrentkiller írta:Azt meg senki ne akarja nekem bemesélni, hogy csak a mezre lehet rátetetni a logót. Biztos meg lehetne oldani máshogyan is, hasonló anyagi nyereséggel.
Egyetértek. Ez is egyike volt azon dolgoknak amitől a Barca más, mint a többi. Értem én, h kell a pénz mert "olyan világot élünk", de azért nem mindig a pénz kellene legyen az elsődleges. Egy újabb érdekes húzás Roselltól.Bányász írta: Engem a magam részéről nem érdekelnek a számok.Csak zavar,h egy 110 éves hagyományt felrúg a tisztelt elnök úr és a vezetőség.
azt értem , hogy miből van tőkéjük, az nem világos , hogy mit vár egy ilyen alapítvány ettől a mezszponzorizációtól ?Ilúvatar írta:Kőolaj.barcalaci84 írta: Honnan van 150 millió eurója csak mezszponzorizációra egy oktatást , kutatást , fejlesztést támogató alapítványnak
ez lett volna az utolsó gondolatom, köszönöm, h megspóroltad nekem a karaktereket BazsaBányász írta:Azért engem meglep,h mennyien tisztában vannak a számokkal.Holott mind a két emberke mást kommunikált.Meg ha jól emlékszem két könyvvizsgáló cég is foglalkozott a Barca pénzügyeivel és valami 200 millió eurós eltérést jött ki a számaik között.
Innentől kezdve érdekel,hogy ki hogyan dönti el,h kinek van igaza?
Engem a magam részéről nem érdekelnek a számok.Csak zavar,h egy 110 éves hagyományt felrúg a tisztelt elnök úr és a vezetőség.
daffy jobban tudja miről szól a Barcelona név, mint a saját szurkolói...daffy írta:kicsit el vagy tévedve. tudod mi az a szó,hogy hagyomány? a barcánál ez egy kicsit felértékelődik,gondolom nekem,mint rivális szurkolónak nem kell elsorolnom,hogy mik ezek.zola8787 írta:Az a bajotok, hogy hozott 1 olyan szponzort, ami rengeteg pénzt ad a Barelonának olyan feltétellel, hogy a mezükön legyen a szponzor neve? Ezért elítélitek Rosellt? Jójó értem én, hogy eddig nem volt (Unicefet nem számolom, mert az hatalmas pozitív húzás tőlünk), és akkor most milesz, hogy rálesz nyomtatva még 1 név? Belassulnak a játékosaink vagy mi? Végre nekünk is lesz ilyen téren is profitunk és nem csak deficitünk. Örülök neki, de akinek ez nem tetszik, akkor az se tetszen majd amikor idehozza ebből a pénzből Fabregast...
Úgy beszélsz mint egy madridista. Ha van klub amelyiknél nem elsősorban mindenáron a pénz számít az a Barca. Ezt jelképezi az Unicef, és a mezünk tisztasága.Barcaforever írta:A culék több, mint 60% nem tartotta jogosnak a holland címét.ziipp írta: Ha jól tudom, nem tetszett a culéknak, amikor Laportáék beválasztották az elnökségbe, és lényegében csak a szurkolók kedvében akart járni ezzel Rosell.
Most akkor mi van ha lesz egy szponzor a mezünkön?Engem aztán csöppet sem érdekel....Vki remélem,h felfogja már egyszer, h a foci először pénz utána szórakozás.Azért azt ne feledjük, h a 6 kupás idény után, annyi kifizetés volt, h bőven mínuszban zártuk az évet....Ez csak az, amit Laporta bemert vállalni, akkor gondolhatjuk, mi lehet a valóság.
Inkább legyen egy mezszponzor, aki rekordösszeget fizet, mint ez a mártírkodás az Unicefnek, akiknek még mi fizetünk.Hagy ne írjam le erről a véleményem....
Ha ez kell csinálja, van elég kiadásunk fizetésekre.
Érthető hsz, így is lehet látni!Majmozásra, annyi, hogy ha van Roselles hír, neked nem a kedvenced a Presidente...ennyi!Sajnos amit írtál az meg teljes mértékben igaz!Ezért nem volt jó elnök Laporta!Nekem alapból nem tetszett, hogy mindenhol ott vigyorgott, s ahol lehetett egy kicsit szerepelni ő ott volt!Lehet, hogy erős csapatot állított össze, de milyen áron!Első évei nem is volt gond sztem, mert olcsón jöttek játékosok, s mentek el a drágák!De talán a 2006os BL győzelem után, teljesen megfordult minden!Irdatlan mennyiségű pénzek szerződés hosszabbításokra, drágán vett játékosok!Na itt teljesen lerombolt minden addigi tevékenységet!Nunez ezért volt sokkal jobb elnök, s a mindenkori etalon!Ő elengedte Figot, mert megmondta, barátom annyi pénzt amennyit te akarsz itt nem kapsz, elment a Realba....csak egy összehasonlítás!Fecooo írta:
2. tartom a véleményem: Laporta akármennyire is adósságot csinál(hatot)t, rajta ízig-vérig láttam, h Culé, azaz a pénzügyeket is beáldozta a klubért, ami egyfelől hatalmas hiba, másfelől iszonyatosan nagy klubszeretetről árulkodik... nem tudom elítélni azért, mert a hagyományok megőrzése mellett a világ legjobb csapata lettünk, mégha az anyagi helyzetünk nem olyan stabil, amilyennek lennie kéne...