Senki sem fogja ezt bemesélni neked...de csak azért, mert nincs köze a mesékhez.torrentkiller írta:Azt meg senki ne akarja nekem bemesélni, hogy csak a mezre lehet rátetetni a logót. Biztos meg lehetne oldani máshogyan is, hasonló anyagi nyereséggel.
Ha meg lehetne oldani máshogyan is...akkor máshogyan oldanák meg: nem véletlenül virít a mezeken a szponzorok jele, s nem véletlenül fizetnek ezért sokat. A szponzorok már csak tudják, hogy mi a jó nekik reklám szempontból, ezt nem érdemes kétségbe vonni. (Amúgy megfordítom a problémát: te mint szponzor hova tennéd először a céged jelét?.... valószínű, hogy a mezre, s nem mondjuk a WC-s néni ajtajára

Amúgy szerintem nem kell túlságosan ragozni, hogy miért pont a mez a legjelentősebb... de egy kicsit ragozhatjuk, a teljesség igénye nélkül: TV-s közvetítések, mez eladások, reklámok mind ehhez kapcsolódnak, de a témában jártasak valszeg sokkal több dolgot is fel tudnak hozni.
Rosell-t nem kedvelem, de védelmében mondom, hogy az a 30millió euró igenis számít évente, és ilyen tekintetben támogatom az ötletet, számomra semmit sem sérül a "több, mint egy klub"-elve, mert én sosem ez alapján azonosítottam ezt a küldetést (ha nevezhetjük így).