Fecooo írta:
2. tartom a véleményem: Laporta akármennyire is adósságot csinál(hatot)t, rajta ízig-vérig láttam, h Culé, azaz a pénzügyeket is beáldozta a klubért, ami egyfelől hatalmas hiba, másfelől iszonyatosan nagy klubszeretetről árulkodik... nem tudom elítélni azért, mert a hagyományok megőrzése mellett a világ legjobb csapata lettünk, mégha az anyagi helyzetünk nem olyan stabil, amilyennek lennie kéne...
Érthető hsz, így is lehet látni!Majmozásra, annyi, hogy ha van Roselles hír, neked nem a kedvenced a Presidente...ennyi!Sajnos amit írtál az meg teljes mértékben igaz!Ezért nem volt jó elnök Laporta!Nekem alapból nem tetszett, hogy mindenhol ott vigyorgott, s ahol lehetett egy kicsit szerepelni ő ott volt!Lehet, hogy erős csapatot állított össze, de milyen áron!Első évei nem is volt gond sztem, mert olcsón jöttek játékosok, s mentek el a drágák!De talán a 2006os BL győzelem után, teljesen megfordult minden!Irdatlan mennyiségű pénzek szerződés hosszabbításokra, drágán vett játékosok!Na itt teljesen lerombolt minden addigi tevékenységet!Nunez ezért volt sokkal jobb elnök, s a mindenkori etalon!Ő elengedte Figot, mert megmondta, barátom annyi pénzt amennyit te akarsz itt nem kapsz, elment a Realba....csak egy összehasonlítás!
De őszintén kérdem tegyük fel 200 millió az adósság, mit csinálsz, hogy csökkentsd????
Jegyeket nem tudod emelni, mert így sincs teltház minden meccsen, csökkenteni, s nagyobb tömeget a stadionba csábítani, valószínűleg minimális bevételt hozna, mivel a kisebb csapatok ellen vannak "csupán" 70 ezren!Eladni játékosokat????Felnyársalna a nép Ibra eladását is alig tudták véghez vinni, pedig gazdasági szempontból jogos volt!Szval ki mit tudna csinálni?????????????Mezszponzor:hát 166 millió euró rengeteg pénz...........