Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.11. 18:33:28

LM10 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... y-2059530/

Platini kezdi a hülyeségeit.
Én maximálisan támogatnám, de mivel itt akkora pénzekről beszélünk, hogy ezt nem fogják csak úgy engedni bizonyos érdekek!
Sajnos ez egy utópisztikus gondolat lesz szerintem!Pedi a tengerentúli példák ott vannak, hogy lehet ezt gazdaságilag is tökéletesen működtetni!
Kép
Kép
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.01.11. 18:27:48

LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.11. 16:53:58

kennyke04 írta:csak én tartom viccesnek, hogy az első 10 forduló körül, amikor a cselszkij vert mindenkit meglehetősen nagy különbséggel mindenki eltemette a MU-t, aki x-elgetett lefele, meg hozta az 1:0 meccseit, majd most megfordulni látszik a libegő és már a cselzi a nulla csapat? félreértés ne essék, nem vagyok kék szurkoló, sőt, nem is szeretem őket, nem is raknék rájuk sok pénzt mostanában, de azért nem kéne ennyire leírni őket... Számomra bennük több a potenciál, mint a MU-ba és bőven van még idejük tavaszra formába is lendülni. Én edzőt se biztos váltanék, mert jobbat most nem találnának.
Én is azt irtam, h nekik lehet esélyük, ha tavaszra összeszedik magukat. De én úgy gondolom, h erre edzőváltással van inkább esélyük, de az sem kizárt, h Ancelottival is ki tudnak jönni a gödörből.
De amit JELENLEG mutat a Chelsea, az tényleg 0. És sok meccsüket látom, és elsősorban a Sunderland elleni meccs, az ami nagyon durva volt. Egyszerűen le lettek focizva. A többi nagy csapattal is megesik, h nem megy nekik, és kikapnak. De arra nem nagyon emlékszem, h kis csapat ilyen szinten alázott volna meg egy Chelsea szintű csapatot.
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.01.11. 16:49:04

csak én tartom viccesnek, hogy az első 10 forduló körül, amikor a cselszkij vert mindenkit meglehetősen nagy különbséggel mindenki eltemette a MU-t, aki x-elgetett lefele, meg hozta az 1:0 meccseit, majd most megfordulni látszik a libegő és már a cselzi a nulla csapat? félreértés ne essék, nem vagyok kék szurkoló, sőt, nem is szeretem őket, nem is raknék rájuk sok pénzt mostanában, de azért nem kéne ennyire leírni őket... Számomra bennük több a potenciál, mint a MU-ba és bőven van még idejük tavaszra formába is lendülni. Én edzőt se biztos váltanék, mert jobbat most nem találnának.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.11. 16:03:48

Varatrix írta:
LG írta:Van benne vmi, de a Chelsea, Arsenal, Tottenham, Man. City csapatok sztem még igy is sokkal jobbak, mint akik a Barcát és a Realt követik. De abban egyet értek, h a nagy angol hegemónia egyértelműen megszűnt.
Tény, hogy kicsit kisarkítottam, de a lényeg hogy a klasszikus régi négy "nagy" Angol csapat közül már csak az MU tartja a szintet.
A City lassan törekszik felfelé, de én még az El győzelmükre sem tennék túl nagy összeget. A Chelsea és az Arsenal árnyékuk önmaguknak. A Pool meg teljesen kiégett. Európa három nagy csapata az MU, Barca és Real.
Itt válaszolok, mert ez már ide fog tartozni:
Én is igy gondolom, bár a Chelsea-nél szten egy edzőváltással még összeszedhetik magukat tavaszra.
Amúgy én is azt a 3 csapatot látom most a legjobbak, akiket Te felsoroltál. Kb. ezzel ki is fogyott az igazán erős csapatok száma.
Azon gondolkoztam, h kinek van idén komoly esélye BL-ra? 4 csapatot tudnék mondani, melynek vmennyi esélyr adnék: Barca, Mu, Real, és a Chelsea, ha tavaszra rendbe jönnek. És az az igazság, h ezek közül is úgy gondolom, h mi nagyon durván kiemelkedünk. Igazából sztem tavaly is, amikor viszonylag gyengébben ment is csak abszolút rajtunk múlt a dolog, én a tavalyi BL-a úgy tekintek, h mi vesztettük el. És idén is ezt gondolom. Beképzelten hangzik lehet, de én akkor is azt mondom, ha nem rontunk el nagyon vmit, akkor egyszerűen nincs olyan csapat, aki megállíthat minket. És a legtöbb csapatot sztem akármilyen formában üssük. Az Arsenalra is azt mondom, h nem múlik majd semmi az aktuális formától, akármennyire össze szedik magukat, mi akármilyen rossz napot fogunk ki, továbbmegyünk rajtuk.
A BL nagyon megváltozott. Az évezred elején gyakorlatilag volt mindig 10 csapat, akire azt mondtam, h megnyerheti. Aztán jött angol hegemónia, most pedig Barca hegemónia van. Barcásként persze ezt nem bánom, de ha BL színvonalának szempontjából nézem, akkor nem biztos h ez olyan nagyon jó. Az EL ilyen szempontból izgalmasabb, mert teljesen kiszámíthatatlan.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.23. 20:35:31

ez arról szólt, h az az öreg koma nagyon örült, h Platini ellátogatott ide, és Csányiék sikerrel lobbiztak nála, aki annyit mondott, h kész stadion esetén van esély BL-döntőre, mert még 2015-ig 3 BL döntőnek még nincs helyszíne ;)

tehát nem kell egyelőre túl komolyan venni, ez valszeg egy lekoptató megnyilatkozás volt az állandó nyalásra válaszul ;)
Mihu
Director del Fútbol

2010.12.23. 20:32:24

Talán ez megfelelő topic lesz.

Szóval most néztem a Sport1-en egy műsort, szerintem Zuhanyhíradó volt. És csak a legvégét sikerült elcsípnem, de az elég érdekes volt. Faragó Ricsi volt a műsorvezető, volt ott a stúdióban egy számomra ismeretlen fickó. És Ricsi azt mondta a legvégén, hogy idézem:

"...ha lesz stadionunk, akkor 2015-ben BL döntőt játszhat két csapat Magyarországon, köszönjük ezt az örömteli hírt xy-nak"

Nem emlékszem a nevére a fickónak. Most ez mit jelenthet vajon? Sikerült lezsírozni a magyar sportdiplomatáknak, hogy 2015-ben ha lesz stadion, akkor Magyarországon lehet a BL döntő? :think: Vagy ha lesz stadion, akkor pályázni fogunk rá? De a pályázattal kitörölhetjük, akkor Faragó Ricsi nem hiszem hogy ilyen boldogan és ilyen stílusban mondta volna....

Mindenesetre kíváncsi vagyok, mert én semmit sem olvastam még a neten erről a dologról.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.12.19. 13:01:02

Bob_Marley írta:Lyon inkább lemenőben van mint feljövőben!A bajnokságban is, tragikusan játszanak, s nyeregetnek, de a Gerland közel sem oroszlánbarlang, s idegenben meg.....
A Marseille meg szerintem igenis képes lehet nagyon megszorongatni az MU-t!
Természetesen esélyes az angol csapat, de nagyon gyors az OM, s otthon ha tudnak egy 0:0 esetlegesen 1:0-t összehozni, akkor....azért a Velodrome-ban nem könnyű játszani, s az OM gyors emberei képesek jól kontrázni!
Rendszeresen nézem a francia bajnokságot, s mindig picit le vannak sajnálva a francia csapatok az EU kupában, pedig összességében a klubfoci feljövőben van, a válogatott meg ....
Szóval hajrá OM!!!! :lol: Nem fogadnék 2 MU győzelemre, s sima továbblépésre
A szezon kezdethez képest gondoltam hogy feljövőben van a Lyon! :wink: A Mu pedig továbbra is azt gondolom hogy könnyedén továbbjut a Marseillle ellen.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.19. 11:42:14

Barcaman14 írta:
Lyon-Real: Úgy gondolom hogy viszonylag könnyedén továbbjut a Real. Bár az utóbbi időben feljövőben van a Lyon, de idén nem kétséges hogy továbbjut a Madrid. De hátha... :D

MU-Marseille: Szerintem ez is sima lesz.
Lyon inkább lemenőben van mint feljövőben!A bajnokságban is, tragikusan játszanak, s nyeregetnek, de a Gerland közel sem oroszlánbarlang, s idegenben meg.....
A Marseille meg szerintem igenis képes lehet nagyon megszorongatni az MU-t!
Természetesen esélyes az angol csapat, de nagyon gyors az OM, s otthon ha tudnak egy 0:0 esetlegesen 1:0-t összehozni, akkor....azért a Velodrome-ban nem könnyű játszani, s az OM gyors emberei képesek jól kontrázni!
Rendszeresen nézem a francia bajnokságot, s mindig picit le vannak sajnálva a francia csapatok az EU kupában, pedig összességében a klubfoci feljövőben van, a válogatott meg ....
Szóval hajrá OM!!!! :lol: Nem fogadnék 2 MU győzelemre, s sima továbblépésre
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.12.19. 10:33:07

Kicsit késve de véleményt alkotkok a Bl sorsolásról: :)

Inter-Bayern: Ha az Inter képes lesz fomrába lendülni, akkor nüanszok dönthetnek a továbbjutásról. Márpedig a KlubVB összekováolhatja a csapatot. Szoros párharcra számítok!

Lyon-Real: Úgy gondolom hogy viszonylag könnyedén továbbjut a Real. Bár az utóbbi időben feljövőben van a Lyon, de idén nem kétséges hogy továbbjut a Madrid. De hátha... :D

Tottenham-Milan: Ez is nagyon szoros lesz. Ha a Spurs tudja hozni a lendületes játékát, fel emészitk a Mialnt. Viszont az is elképzelhető hogy a tapasztalat dönt majd. Vagy Ibra! :) Meglátjuk.

Roma-Shaktar: Ez is elég kiélezett, de remélem továbbmegy a Roma.

Chelsea-Köbenhavn: No comment!

MU-Marseille: Szerintem ez is sima lesz.

Valencia-Schalke: Ha Magath összekapja addig a Raúlékat, akkor bármi lehet. Egyébként továbbmegy a Valencia.

Remélem Valencia,MU,Lyon,Chelsea,Milan,BARCA,Roma,Bayern továbbjutók lesznek!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Sztilo
Jugador d'estrella

2010.12.17. 17:29:19

Varatrix írta:
Sztilo írta:Biztos hogy oda vissza adja a tv a meccseket mivel 1nap csak 2meccs lesz.Az Arsenal-Barcelona meccs szerdan lesz így sajna a tv2 nem adja,de a digisport adni fogja :D
De láthatjuk a sokkal lényegesebb visszavágót, a Nou Campból.
jogos észrevétel :D
Varatrix
Director del Fútbol

2010.12.17. 17:10:03

Sztilo írta:Biztos hogy oda vissza adja a tv a meccseket mivel 1nap csak 2meccs lesz.Az Arsenal-Barcelona meccs szerdan lesz így sajna a tv2 nem adja,de a digisport adni fogja :D
De láthatjuk a sokkal lényegesebb visszavágót, a Nou Campból.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Sztilo
Jugador d'estrella

2010.12.17. 17:01:11

itt vannak az időpontok :D
Február 15., kedd
AC Milan (olasz)–Tottenham Hotspur (angol) 20.45 ó
FC Valencia (spanyol)–Schalke 04 (német) 20.45
Február 16., szerda
Arsenal (angol)–FC Barcelona (spanyol) 20.45
AS Roma (olasz)–Sahtar Doneck (ukrán) 20.45
Február 22., kedd
FC Köbenhavn (dán)–Chelsea (angol) 20.45
Olympique Lyon (francia)–Real Madrid (spanyol) 20.45
Február 23., szerda
Olympique Marseille (francia)–Manchester United (angol) 20.45
Internazionale (olasz)–Bayern München (német) 20.45

Biztos hogy oda vissza adja a tv a meccseket mivel 1nap csak 2meccs lesz.Az Arsenal-Barcelona meccs szerdan lesz így sajna a tv2 nem adja,de a digisport adni fogja :D
PCsabi
aka Game90

2010.12.17. 16:55:01

Fernando írta:Elég gagyi a BL sorsolás, unalmasságba fajulhatnak már ezek a párharcok...

Köbenhavn vs Chelsea
1-2, 2-0 4-1-el
Már meg se nézem a meccseket :)

Chelsea, ManUnited (sztem nehezebben fognak továbbjutni, mint ahogy a többség gondolja), Barcelona, Real Madrid, Inter (sztem addigra összeszedik magukat), Valencia, Roma, Milan.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.17. 16:35:11

Nos, és sokakkal ellentétben úgy gondolom, h Milan tovább fog menni. Értem én, h miért tartjátok a Spurst esélyesnek, de én úgy gondolom, h a Milan képes lesz majd felszívni magát, és kijön a két csapat közti óriási BL rutin különbség. Persze mindenképp nagy, és szoros párharcot várok.
100 százalékra mernék tenni 3 csapatot: Barca, Chelsea, Mu
A többi egyáltalán nem egyértelmű. A Realnak is most adnék 70-t.
A másik 4 párharc abszolút 2 esélyes. Mindent összevetve én őket várom: Barca, Chelsea, Mu, Real, Milan, Bayern, Roma, Valencia. De őket szeretném: Barca, Kodan, Marseille, Lyon, Inter, Spurs, Sahktar, Schalke. Tehát úgy gondolom, h csak egy esetben fog továbbmenni, akiért szorítok, de az a legfontosabb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.17. 15:16:33

Sahtar Donyeck-Roma

Eee, ez a párharc nagyon szürkének látszik, ha adná a tv,akkor se nézném, szerintem Sahtar továbbmegy :) legalábbis simán van annyi esélye rá,mint a Romának.

Tottenham-Milan

Hajrá Spurs! A tapasztalatlanság viszont könnyen a továbbjutásba kerülhet nekik,viszont ha végig megfelelően állnak hozzá,akkor a Milán búcsúzhat. 50-50%

Schalke 04-Valencia

Ezt se tartom vmi érdekesnek, picit esélyesebb a Valencia, 43-57% :D

Bayern München - Inter

itt a visszavágási lehetőség,de vmiért az a megérzésem,h egy teljes kerettel felálló Inter ismét meglepi őket (már ha meglepetés lenne FEBRUÁRBAN egy Inter továbbjutás, formák ki tudja hogy változnak) 45-55%

Real Madrid - Olympique Lyon

Hm, Lyon nem olyan erőt képvisel mint a közelmúltban megszokhattuk tőlük a BL-ben, de ők igazi mumus a Madridnak: 60-40%

Chelsea-Köbenhavn

hehe

Mu-Mairselle

Az esélyes egyértelmű 70-30%
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Capon
Llegenda del Barça

2010.12.17. 15:04:58

Elég jóra sikeredett ez a sorsolás. Bár jobban örültem volna ha nem az Arsenalt kapjuk, de hát őket is meg kell verni ha... Remélem azért lesz egy két meglepetés a továbbjutókat illetően.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Biggie.Smalls
Barça B

2010.12.17. 14:58:30

Sztem a shaktarban simán benne van h kiejti a romat..elég jok a párosítások sztem kiegyenlitett meccsek lesznek:
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
messideco
Presidente del Barça

2010.12.17. 14:50:06

Te nagy utópisztikus gondolkodó vagy, Matyi...A Tottenham be fog jutni a négy közé? :lol: Valótlanságot ne állíts...
Kép
"And my heart will leave you never."
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.17. 14:35:39

Továbbjutók:
Valencia
Roma
Bayern M.
Tottenham
Barcelona
Real Madrid
MU
Chelsea
Meccsek sorsolása ez után:
Bayern M - Barcelona
Roma - MU
Valencia - Chelsea
Tottenham - Real Madrid
elődöntők:
Barcelona - MU
Tottenham - Chelsea
döntő: Barca - Chelsea
győztes Barca! :lol:

lezsíroztam az uefával. :oops:
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.17. 14:14:04

messideco írta: Mairselle
Marseille :)
Amúgy nagyrészt egyetértek veled, a Schalke-Valencia az ahol talán a német gárda fog továbbmenni, bajnokságban kezdenek magukra találni, meg hát mégiscsak csoportelsők lettek a BL-ben. Szerintem ambszolút egyenlő erők, ezért ez a legnehezebb. Én szerintem/remélem a Schalke fog továbbmenni :)
messideco
Presidente del Barça

2010.12.17. 14:08:37

Sahtar Donyeck-Roma
Ez a meccs szerintem egyértelmű. Ukrajnában meg fog szenvedni a Roma, de továbbjut.

Tottenham-Milan
Bár a Milant tartom esélyesebbnek, minden benne lehet ebben. Hazai pályán fog eldőlni a meccs, vagyis több idegenben rúgott góllal.

Schalke 04-Valencia
Megjósólhatatlan: A Schalke a Bl-ben viszonylag jó volt, a Valenciánál most van egy hullámvölgy. Azért mégis a spanyol együttes, mert a visszavágón hazai környezetben játszhatnak.

Bayern München
- Inter
Szerintem sima BM. továbbjutás. Mondjuk az Inter alapemberei felépültek, de szerintem bajor továbbjutás lesz.

Real Madrid - Olympique Lyon

:lol: Deja vu-m van. Szerintem Mourinho lesz a kulcsfigura a párharcoknál. Rajta áll, hogy bukik-e a Real vagy sem.

Chelsea-Köbenhavn.
A Chelsea helyre teszi magát és oda-vissza megveri a Koppenhágát.

Mu-Mairselle
A United fog továbbmenni, kétség sem fér.
Kép
"And my heart will leave you never."
Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.17. 14:07:41

Elég gagyi a BL sorsolás, unalmasságba fajulhatnak már ezek a párharcok...

Köbenhavn vs Chelsea
1-2, 2-0 4-1-el

Marseille vs. Manchester United
0-0, 3-0 3-0-al.

Arsenal vs. Barcelona
1-3, 2-0 5-1-el.

Lyon vs. Real Madrid
1-2, 2-0 4-1-el.

Inter vs. Bayern München
Ez érdekes lesz, ha addig marad Benítez akkor:
1-1, 2-1 3-2-vel.

Valencia vs. Schalke
2-1, 0-0 2-1-el.

AC Milan vs. Tottenham
3-2, 1-0 3-3-al.

AS Roma vs. Sakhtar Donyeck
1-0, 1-1 2-1-el.

EL:
Metaliszt Harkiv - Leverkusen
BATE Boriszov - PSG
Benfica - Stuttgart
Lille - PSV Eindhoven
Rubin Kazany - Twente
Sevilla - Porto
PAOK Szaloniki - CSZKA Moszkva
Arisz Szaloniki - Manchester City
Young Boys - Zenit Szentpétervár
Basel-Szpartak Moszkva
Besiktas-Dinamo Kijev
Lech Poznan - Braga
Anderlecht - Ajax Amszterdam
Sparta Praha - Liverpool
Rangers - Sporting Lisszabon
Napoli - Villarreal
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
szieszta
Barça B

2010.12.17. 14:01:18

Én kicsit úgy érzem, hogy téged ne Övrevő bosszant, és nem a bírói ítéletek.
Értem mire gondolsz, de nem erről van szó.
Nekem az a bajom, hogy rengeteg a meccset befolyásoló (hamis vagy hibás) ítélet.
Minden sportban a kajak kenutól kezdve a tennisen keresztül az amerikai fociig próbálnak valamit tenni a fair play érdekében (ennek ellenére nem mondom, hogy pl amerikai fociban minden tiszta lenne).
Erre az európai foci még mindig ott tart, hogy mit látott egy ember 20-30 méterről. Vicc.
Hozzák a fontos döntéseket, hogy hazaadott labdát nem foghat meg kapus vagy egyvonal les/nemles. persze, ez mind fontos lehet, de hogy a viharban nincs ötlet a korrektebb játékvezetésre. Ezt nem tudom elhinni, pláne amikor ebben ekkora pénz van. És akkor ezzel szerintem meg is válaszoltam mindent.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.12.17. 13:49:33

szieszta írta:NEKEM az volt szembetűnő. Azóta voltak több csapat ellen is (ellenetek is több is) olyan ítéletek, amelyek befolyásolták a végeredményt.
Előtte nem is biztos volt, de egyszerű bírói hibának tulajdonítottam.

Ha elvakult lennék, akkor a real kieséses meccsei között keresnék olyat, amelyet bíróra tudnék fogni, de nem keresek és nem is fogok. nekem ott akkor volt egy törés, ami alapján már nem tudok úgy nézni a BL-re mint eddig. Puhl is alátámasztotta mekkora hibák volt és milyen sok egy meccsen, de én már az ő véleménye előtt elkeseredtem kicsit.

Hagyjuk is ezt, tényleg nem érdemes vitázni.
A lényeg, ÉN AZÓTA nem hiszek a BL-ben.
akik szerint övrebö juttatta tovább a Barcát, azoktól csak megkérdezném, h mi köze volt övrebönek ahhoz, hogy iniesta a 92 percben berúgta a labdát. síppal felfújta a labdát a fickába? :lol: nevetséges...tévedett a meccsen eleget,de hogy bunda lett volna..
Kép
Lezárt