Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én maximálisan támogatnám, de mivel itt akkora pénzekről beszélünk, hogy ezt nem fogják csak úgy engedni bizonyos érdekek!
Én is azt irtam, h nekik lehet esélyük, ha tavaszra összeszedik magukat. De én úgy gondolom, h erre edzőváltással van inkább esélyük, de az sem kizárt, h Ancelottival is ki tudnak jönni a gödörből.kennyke04 írta:csak én tartom viccesnek, hogy az első 10 forduló körül, amikor a cselszkij vert mindenkit meglehetősen nagy különbséggel mindenki eltemette a MU-t, aki x-elgetett lefele, meg hozta az 1:0 meccseit, majd most megfordulni látszik a libegő és már a cselzi a nulla csapat? félreértés ne essék, nem vagyok kék szurkoló, sőt, nem is szeretem őket, nem is raknék rájuk sok pénzt mostanában, de azért nem kéne ennyire leírni őket... Számomra bennük több a potenciál, mint a MU-ba és bőven van még idejük tavaszra formába is lendülni. Én edzőt se biztos váltanék, mert jobbat most nem találnának.
Itt válaszolok, mert ez már ide fog tartozni:Varatrix írta:Tény, hogy kicsit kisarkítottam, de a lényeg hogy a klasszikus régi négy "nagy" Angol csapat közül már csak az MU tartja a szintet.LG írta:Van benne vmi, de a Chelsea, Arsenal, Tottenham, Man. City csapatok sztem még igy is sokkal jobbak, mint akik a Barcát és a Realt követik. De abban egyet értek, h a nagy angol hegemónia egyértelműen megszűnt.
A City lassan törekszik felfelé, de én még az El győzelmükre sem tennék túl nagy összeget. A Chelsea és az Arsenal árnyékuk önmaguknak. A Pool meg teljesen kiégett. Európa három nagy csapata az MU, Barca és Real.
A szezon kezdethez képest gondoltam hogy feljövőben van a Lyon!Bob_Marley írta:Lyon inkább lemenőben van mint feljövőben!A bajnokságban is, tragikusan játszanak, s nyeregetnek, de a Gerland közel sem oroszlánbarlang, s idegenben meg.....
A Marseille meg szerintem igenis képes lehet nagyon megszorongatni az MU-t!
Természetesen esélyes az angol csapat, de nagyon gyors az OM, s otthon ha tudnak egy 0:0 esetlegesen 1:0-t összehozni, akkor....azért a Velodrome-ban nem könnyű játszani, s az OM gyors emberei képesek jól kontrázni!
Rendszeresen nézem a francia bajnokságot, s mindig picit le vannak sajnálva a francia csapatok az EU kupában, pedig összességében a klubfoci feljövőben van, a válogatott meg ....
Szóval hajrá OM!!!!Nem fogadnék 2 MU győzelemre, s sima továbblépésre
Lyon inkább lemenőben van mint feljövőben!A bajnokságban is, tragikusan játszanak, s nyeregetnek, de a Gerland közel sem oroszlánbarlang, s idegenben meg.....Barcaman14 írta:
Lyon-Real: Úgy gondolom hogy viszonylag könnyedén továbbjut a Real. Bár az utóbbi időben feljövőben van a Lyon, de idén nem kétséges hogy továbbjut a Madrid. De hátha...![]()
MU-Marseille: Szerintem ez is sima lesz.
jogos észrevételVaratrix írta:De láthatjuk a sokkal lényegesebb visszavágót, a Nou Campból.Sztilo írta:Biztos hogy oda vissza adja a tv a meccseket mivel 1nap csak 2meccs lesz.Az Arsenal-Barcelona meccs szerdan lesz így sajna a tv2 nem adja,de a digisport adni fogja
De láthatjuk a sokkal lényegesebb visszavágót, a Nou Campból.Sztilo írta:Biztos hogy oda vissza adja a tv a meccseket mivel 1nap csak 2meccs lesz.Az Arsenal-Barcelona meccs szerdan lesz így sajna a tv2 nem adja,de a digisport adni fogja
Már meg se nézem a meccseketFernando írta:Elég gagyi a BL sorsolás, unalmasságba fajulhatnak már ezek a párharcok...
Köbenhavn vs Chelsea
1-2, 2-0 4-1-el
Marseillemessideco írta: Mairselle
Értem mire gondolsz, de nem erről van szó.Én kicsit úgy érzem, hogy téged ne Övrevő bosszant, és nem a bírói ítéletek.
akik szerint övrebö juttatta tovább a Barcát, azoktól csak megkérdezném, h mi köze volt övrebönek ahhoz, hogy iniesta a 92 percben berúgta a labdát. síppal felfújta a labdát a fickába?szieszta írta:NEKEM az volt szembetűnő. Azóta voltak több csapat ellen is (ellenetek is több is) olyan ítéletek, amelyek befolyásolták a végeredményt.
Előtte nem is biztos volt, de egyszerű bírói hibának tulajdonítottam.
Ha elvakult lennék, akkor a real kieséses meccsei között keresnék olyat, amelyet bíróra tudnék fogni, de nem keresek és nem is fogok. nekem ott akkor volt egy törés, ami alapján már nem tudok úgy nézni a BL-re mint eddig. Puhl is alátámasztotta mekkora hibák volt és milyen sok egy meccsen, de én már az ő véleménye előtt elkeseredtem kicsit.
Hagyjuk is ezt, tényleg nem érdemes vitázni.
A lényeg, ÉN AZÓTA nem hiszek a BL-ben.