Mit ünnepeltek??? Azt, hogy van egy hentes és mészáros csapatotok, egy bunkó öntelt hólyag edzővel fűszerezve? Ez tudod mit bizonyít? Azt, hogy nagyon irigyek vagytok, amit meg is értek
No comment, mint az óviban! Mert hát ugye lehet így is.

-->
nem értem... miért emlegeti mindenki úgy a Madridot, mintha egy kis Getafe szintű csapat lenne...oltjuk őket, pedig azt játsszák, amit nekik kell a sikerekért.... jó hogy nem elvárjuk tőlük hogy csak a mezeket küldjék fel a pályára... jobbak vagyunk stb...ezeket kell hangoztatni....ne értsetek félre, mert én is így gondolom...de nem szerencsés ezt mindig hangoztatni.... nekik is vannak fegyvereik....nekünk is!
Ehhez még ennyit fűznék hozzá:
A futball igazi szépsége az, hogy a gyengébb is győzhet, amennyiben jól méri fel a saját erősségeit és az ellenfél gyengéit, amennyiben hihetetlen akarattal és fegyelmezettséggel képes arra, hogy megfojtsa az elvileg erősebb játékerőt képviselő ellenfél játékát, és úgy alakítsa a mérkőzés képét és tempóját, hogy abban a saját erényei domborodjanak ki, és váljanak végül győztes taktikává.
Csak a szemléltetés végett, azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, néhány adat. A Real ebben az idényben pl. a Bajnokok Ligájában 24 gólt szerzett (2,4-es gólátlag), e mellé 3 gólt kaptak (0,3-as átlag) – ez az antifoci jellemzője lenne, miközben olyan ellenfeleken mentek át, mint a Lyon, a Milan, az Auxerre, az Ajax, a Tottenham? Másik szemléletes adat az elkövetett szabálytalanságok száma (összesen 124, 12,4-es átlag) és az elszenvedetteké (141, 14,1-es átlag), vagy épp a labdabirtoklás mutatója (62%, ez totálban 1%-al jobb, mint a Barcáé). Vagy vegyük a kaput nem talált (83, 8,3-as átlag), és az azt ténylegesen eltalált lövésekét (82, 8,2-es átlag)… forrás:
http://www.uefa.com Ez osztán a deffenzív csapat, nohát!
Nem is értem, hogy min megy itt a vita? A madridisták legnagyobb része is elismeri (sőt úgy vélem, hogy valahol maguk a Real játékosok is), hogy a világ jelenlegi legjobb csapata toronymagasan a Barca, de most kikaptak tőlünk és akkor mi van? "Vagy megpróbálsz rájátszani a Barca hibáira, vagy szépen halsz meg." Ennyi a történet!