Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na ja... és akkor egy Ramon Calderon volt az elnök, és a vezetőség is ás volt... Pérez megint máshogy gondolkodik....Andris írta:azóta eltelt még 3 év siker és élvezhető foci nélkül, talán alább adták sokan az igényeket.monyo69 írta:Csak egy rövid kérdés: Ha Capellot annak idején kirúgták, mert nem volt elég látványos a foci, nem volt méltó a klub hagyományaihoz, akkor most Mou-val mit kellene csinálni? Jegyzem, Capello Ligát nyert.
akkor még nem perez volt az elnök ha jól sejtem, lehet hogy nagy állat az öreg, és hazavágja az európai piacot, de az biztos hogy jobban érti a dolgokat mint az idióta elődje.
Józsink nyilván marad a helyén, hátha jövőre leesik a szuperkupa is.
Úgy is Anglia az álma. Mehetne minél előbb, mert már idegesít a provokációja, meg ez a játék...Andris írta:Ja, attól függetlenül hogy oda-vissza szétaláztuk Mourinhot idén, már a visszavágótól függetlenül is, én is imádkozom hogy eltűnjön innét. Bár a madridnak jót tenne, de a clasicoknak és nekünk is.
Ugyan... ez a mártírduma ne tévesszen meg. Nem fog ő egykönnyen elmenni onnan. Csak egy nyilatkozat, ahol egy kiscsapattól kapott ki és nem a Barcelonától. Ha tőlünk kapott volna ki, megint a bíróval jött volna.Fecooo írta:szombat, 21:12 - Mourinho: "Néhány csapat számára úgy tűnhet, hogy elajándékoztuk ezt a meccset, de én nem érzem ezt. Ma nagyon jól küzdött az ellenfél, gratulálok nekik. A mai nap az edző nem volt képes motiválni a játékosait az első félidőben, a felelősség az enyém. Ha menesztenek, elfogadom."
nah már elkezdte előkészíteni a terepet a lelépésre...
őszintén kívánom, h az a féreg tűnjön el Spanyolországból és kapjatok egy sportszerű edzőt, mert senkinek sem jó, h ennyire eldurvult a két klub közötti viszony...
ha nem lennék barcás, akkor is azt mondanám, h a jelenlegi háborús helyzet nem jött volna létre, ha nem fertőzi meg Madridot jo5é...
HIVATALOS: A Real Madrid a Barcelona játékosainak sportszerűtlen viselkedése miatt feljelentést tesz az UEFÁ-nál. A klub sérelmezi, hogy a játékosok többször is színészkedéssel próbálták megtéveszteni a játékvezetőt, továbbá hangsúlyozza: mindenben kiáll José Mourinho mellett.daffy írta:az nem lehet,hogy mindenki az edző mellett áll ki és nem a mondandója mellett? nálam a 2 nem ugyanaz. nálad igen?Andris írta:Azért bátorkodtam ilyen jelzővel illetni egy teljes madridot (most először emlékeim szerint) amit szerda óta művelnek. Ugyanis nem elég, hogy szinte minden játékos kiállt az idióta mellett, még a klub is hivatalos közleményben. Sőt ugye.. Eddig is megvolt a véleményem róluk, sok tekintetben már régen elásták magukat, sok tekintetben csak a 3 clasico óta, de ami szerda óta folyik.. az már a legalja.
Kellemes meglepetés, amit a Marca (szvsz általában reprezentatív) szavazása mutat. De a klubról vagy csapatról beszélvén a szurkolókat nem is értem ide.
Amit a klub képvisel és ahogy kiáll Mourinho mellett, valamint az emberek véleménye két egymástól független dolog. Hiába szurkol valaki azóta a Madridnak, amióta az eszét tudja, akik igazán látni akarják a dolgokat, nem lehet átverni őket. Márpedig ők szavaztak a Marcán és ők azok, akiket nem lehet megtéveszteni. A legszörnyűbb dolog az egészben az, hogy Mourinho egyszemélyes akcióihoz csatlakozott egy akkora klub, mint a Real. Egy világszínvonalú, hatalmas történelmi múlttal, sok-sok címmel, remek játékossal rendelkező egylet. Ez a legfájóbb (mármint nem nekem, hanem a Madridistáknak), mert nem egy kiscsapatról van szó, hanem még egyszer mondom, egy világszerte ismert klubról van szó. A vezetőség pedig azért, hogy ártson a legnagyobb riválisuknak, minden sutba dobnak és belemennek a párharcba, segítik Mourinhót. Amióta a portugál edző, megsokasodtak a Barcelonát szapuló hangok, az ügyek (dopping, bírózás), amik mint a spanyol fővárosból indultak ki. Mourinho előtt nem nagyon emlékszem ilyen dolgokra, csak néhány ügyre, amik hamar lecsillapodtak. De amióta J0-5é az edző, állandóan feszültség van a médiában, de még ahogy olvastam kb. fél éve, még az öltözőben is (CR-klikk vs. CR-ellenes klikk). Ennek az egésznek akkor lesz vége, ha távozik a portugál, de a klub renoméja annyira megsínyli ezt, hogy idő kell, míg ezek az idő múlásával a feledésbe merülnek. Addig el kell viselnie a legtisztességesebb Madridistának ennek a Josénak az ámokfutásait.daffy írta:az nem lehet,hogy mindenki az edző mellett áll ki és nem a mondandója mellett? nálam a 2 nem ugyanaz. nálad igen?Andris írta:Azért bátorkodtam ilyen jelzővel illetni egy teljes madridot (most először emlékeim szerint) amit szerda óta művelnek. Ugyanis nem elég, hogy szinte minden játékos kiállt az idióta mellett, még a klub is hivatalos közleményben. Sőt ugye.. Eddig is megvolt a véleményem róluk, sok tekintetben már régen elásták magukat, sok tekintetben csak a 3 clasico óta, de ami szerda óta folyik.. az már a legalja.
Kellemes meglepetés, amit a Marca (szvsz általában reprezentatív) szavazása mutat. De a klubról vagy csapatról beszélvén a szurkolókat nem is értem ide.
az nem lehet,hogy mindenki az edző mellett áll ki és nem a mondandója mellett? nálam a 2 nem ugyanaz. nálad igen?Andris írta:Azért bátorkodtam ilyen jelzővel illetni egy teljes madridot (most először emlékeim szerint) amit szerda óta művelnek. Ugyanis nem elég, hogy szinte minden játékos kiállt az idióta mellett, még a klub is hivatalos közleményben. Sőt ugye.. Eddig is megvolt a véleményem róluk, sok tekintetben már régen elásták magukat, sok tekintetben csak a 3 clasico óta, de ami szerda óta folyik.. az már a legalja.
Nem beszéltünk össze Andrissal,így cs tippelek,h nem azért illette a szánalmas jelzővel a csapatodat,mert 1-2-3 jobb van nála,hanem azért,mert az évek alatt szépen leépítették a renoméját a királyiaknak azzal a nyomi viselkedéssel,amit mutatnak.Ha cs az utóbbi évek Klasszikusait nézzük,akkor észrevehető h mennyire nem tudnak úri klubhoz méltón veszíteni (lásd Messi szétrugdosása két éve,amikor az első 20 percben aki arra járt,belerúgott egyet.Vagy frissebb élmény Ramos esete.De mondhatnám Pepe menetrendszerű ámokfutását,számtalan példával).De a nagymesteretek egész szezont átölelő menstruálása a sajtóban ellenünk,pont elég szánalmas lenne önmagában.Aztán mondjuk elég véleményes h az übercsászár reál,ahol mindenből cs a legjobb van és egy játékosuk többet ér,mint az egész BARCA vajon miért nem hajlandó futballozni egy BL ELŐDÖNTŐBEN,OTTHON!?Antifoci írta:
Ne haragudj de szánalmas egy csapat azért mert van nála 1-2-3 jobb? de inkább annyi se.
Azért mert tele lett a tökök a színészekkel? Az a szánalmas hogy szerintetek , ez egy válasz, gusztustalan taktikával de mi igen is tartottuk magunkat a kiállításig egy nyílt párharc volt a hentesek fc a földre szállt angyalok ellen.
Mért van az és erre válaszolj kérlek hogy a barca szurkolókon kívül mindenki a színészkedésekről beszél?
Talán azért mert ez harcos taktikai faltos stílus mindenhol bevett az erősebb ellenfél ellen , születtek már hasonló szabálytalanságok mint amiket mi elkövettünk..
De valahogy ilyen színészi teljesítményeken mindenki felkapja fejét, nevet rajta , nem reál henteléstől hangos a sajtó ..
Nem véletlen...
Jó csapatod de igen bántó volt amit műveltek..
Az hogy egy moderátor szánalmasozik az meg.. mit várunk mástól.
gondolom vélemény nyilvánítás --ban.
Danke.
na menj a pitába....sjd írta:Marcelo-nak kezd egyre inkább jamaikai feje lenni, szóval ki tudjabarka írta:Az, hogy ma kikapott a Reál nem tudjátok kinek a hibája?
-Fű
Akkor egyet kell hogy értsek veled, ez tényleg nagy szó volt laporta részéről. Egyébként jobban belegondolva nálunk bl győzelemre egy évvel már repítették del bosquet.Fecooo írta:Frenkie első idényére emlékszel? sztem ennyi elég válasznak
Laporta hihetetlenül bízott Frenkie-ben, pedig 2004 elején 18 ponttal voltunk lemaradva a Madridtól, és minuszos volt a gk-ünk... lásd itt
a bl-győzelem után ráadásul 2 évig nem nyertünk semmit, mégis az utolsó pillanatig biztosította bizalmáról a hollandust...
érezd a különbséget
Szerintem biztonsági emberek nélkül ültessük le a Camp Nou lelátójára, az a 90 ezer feldühödött ember csak kitalál majd valamitmonyo69 írta:Csak egy rövid kérdés: Ha Capellot annak idején kirúgták, mert nem volt elég látványos a foci, nem volt méltó a klub hagyományaihoz, akkor most Mou-val mit kellene csinálni?
azóta eltelt még 3 év siker és élvezhető foci nélkül, talán alább adták sokan az igényeket.monyo69 írta:Csak egy rövid kérdés: Ha Capellot annak idején kirúgták, mert nem volt elég látványos a foci, nem volt méltó a klub hagyományaihoz, akkor most Mou-val mit kellene csinálni? Jegyzem, Capello Ligát nyert.
Egy légy egyértelműen megzavarta Casillast az első gólnál. Ezért a Real Madrid fontolgatja, hogy panaszt tesznek a légyírtó gyárakban. Hivatalos közlemény!sjd írta:Marcelo-nak kezd egyre inkább jamaikai feje lenni, szóval ki tudjabarka írta:Az, hogy ma kikapott a Reál nem tudjátok kinek a hibája?
-Fű
szerk.: Jo5é unicefes fantáziáiról nem is beszélve
Marcelo-nak kezd egyre inkább jamaikai feje lenni, szóval ki tudjabarka írta:Az, hogy ma kikapott a Reál nem tudjátok kinek a hibája?
-Fű
Van még egy: 1 fordulóval beljebb vagyunkfcbarca0827 írta:Jaj, de vicces fordulón vagyunk túl.
Az egyetlen pozitívum, hogy Madridba még szomorúbbak, amiért nem nyertek.![]()