Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
samy85
Capitá del Barça

2011.05.01. 10:46:49

Andris írta:
monyo69 írta:Csak egy rövid kérdés: Ha Capellot annak idején kirúgták, mert nem volt elég látványos a foci, nem volt méltó a klub hagyományaihoz, akkor most Mou-val mit kellene csinálni? Jegyzem, Capello Ligát nyert.
azóta eltelt még 3 év siker és élvezhető foci nélkül, talán alább adták sokan az igényeket.
akkor még nem perez volt az elnök ha jól sejtem, lehet hogy nagy állat az öreg, és hazavágja az európai piacot, de az biztos hogy jobban érti a dolgokat mint az idióta elődje.

Józsink nyilván marad a helyén, hátha jövőre leesik a szuperkupa is.
na ja... és akkor egy Ramon Calderon volt az elnök, és a vezetőség is ás volt... Pérez megint máshogy gondolkodik....
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.05.01. 10:37:43

[/quote] De amióta J0-5é az edző, állandóan feszültség van a médiában, de még ahogy olvastam kb. fél éve, még az öltözőben is (CR-klikk vs. CR-ellenes klikk). Ennek az egésznek akkor lesz vége, ha távozik a portugál, de a klub renoméja annyira megsínyli ezt, hogy idő kell, míg ezek az idő múlásával a feledésbe merülnek. Addig el kell viselnie a legtisztességesebb Madridistának ennek a Josénak az ámokfutásait.[/quote]

Anno Raúl is ilyen klikkesedés miatt távozott állítólag. Hogy ő gerjesztette a feszkót, meg ő mondta meg, hogy mi legyen a pályán, meg hasonlók.
Ezek terjengtek. Érdekes volt ilyeneket olvasni anno, főleg, hogy Raúlról volt szó, aki mindig is ott játszott.
Egy biztos: klikkesedés nem tesz jót a csapatnak.

Muringyó a Barcát is próbálta megosztani anno, az aranylabdánál, hogy megint MEssi, miért nem Xavi v Ini, próbálta uszítani őket, de nem sikerült.

Egyébként muringyó dilettantizmusa abból is látszik, hogy négy évig volt a Barcánál (mos mindegy, hogy miért), láthatta hogy dolgoznak, milyen szisztémával, mentalitással, és nem tanult belőle.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
LM10
Director del Fútbol

2011.05.01. 10:32:40

Andris írta:Ja, attól függetlenül hogy oda-vissza szétaláztuk Mourinhot idén, már a visszavágótól függetlenül is, én is imádkozom hogy eltűnjön innét. Bár a madridnak jót tenne, de a clasicoknak és nekünk is.
Úgy is Anglia az álma. Mehetne minél előbb, mert már idegesít a provokációja, meg ez a játék...
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.01. 10:31:46

Fecooo írta:szombat, 21:12 - Mourinho: "Néhány csapat számára úgy tűnhet, hogy elajándékoztuk ezt a meccset, de én nem érzem ezt. Ma nagyon jól küzdött az ellenfél, gratulálok nekik. A mai nap az edző nem volt képes motiválni a játékosait az első félidőben, a felelősség az enyém. Ha menesztenek, elfogadom."

nah már elkezdte előkészíteni a terepet a lelépésre...

őszintén kívánom, h az a féreg tűnjön el Spanyolországból és kapjatok egy sportszerű edzőt, mert senkinek sem jó, h ennyire eldurvult a két klub közötti viszony...

ha nem lennék barcás, akkor is azt mondanám, h a jelenlegi háborús helyzet nem jött volna létre, ha nem fertőzi meg Madridot jo5é...
Ugyan... ez a mártírduma ne tévesszen meg. Nem fog ő egykönnyen elmenni onnan. Csak egy nyilatkozat, ahol egy kiscsapattól kapott ki és nem a Barcelonától. Ha tőlünk kapott volna ki, megint a bíróval jött volna.
Kép
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2011.05.01. 10:31:37

Ja, attól függetlenül hogy oda-vissza szétaláztuk Mourinhot idén, már a visszavágótól függetlenül is, én is imádkozom hogy eltűnjön innét. Bár a madridnak jót tenne, de a clasicoknak és nekünk is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.05.01. 10:28:32

Hihetetlen. Lement egy bajnoki, ahol megint nem úszták meg kiállítás nélkül, és még mindig a Pepe-belépővel foglalkoznak?

Tesómat ifi-csapatban egy most is védő NB1-es kapus henteskedte így le egy edzésen, méterekről repülve, csak mert kitúrta a kapuból a kispadra. Porcleválás, szalagszakadás a térdében. 4 csavarral rakták össze a térdét. Azóta is szenved vele rendesen.
Most megint műteni kell a lábát, ennek következmnényeként, pedig már ez majd 20 éve történt.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Andris
Adminisztrátor

2011.05.01. 10:24:47

daffy írta:
Andris írta:Azért bátorkodtam ilyen jelzővel illetni egy teljes madridot (most először emlékeim szerint) amit szerda óta művelnek. Ugyanis nem elég, hogy szinte minden játékos kiállt az idióta mellett, még a klub is hivatalos közleményben. Sőt ugye.. Eddig is megvolt a véleményem róluk, sok tekintetben már régen elásták magukat, sok tekintetben csak a 3 clasico óta, de ami szerda óta folyik.. az már a legalja.

Kellemes meglepetés, amit a Marca (szvsz általában reprezentatív) szavazása mutat. De a klubról vagy csapatról beszélvén a szurkolókat nem is értem ide.
az nem lehet,hogy mindenki az edző mellett áll ki és nem a mondandója mellett? nálam a 2 nem ugyanaz. nálad igen?
HIVATALOS: A Real Madrid a Barcelona játékosainak sportszerűtlen viselkedése miatt feljelentést tesz az UEFÁ-nál. A klub sérelmezi, hogy a játékosok többször is színészkedéssel próbálták megtéveszteni a játékvezetőt, továbbá hangsúlyozza: mindenben kiáll José Mourinho mellett.
Egyrészt.
Másrészt meg ha véletlen bármiről is azt hinnéd, hogy nem tartozik a mindenbe: A nevetséges feljelentgetés és a többi is épp elég szánalmas, nevetséges, és undorító is tekintve hogy kikaptatok megkérdőjelezhetetlenül és igazságosan, és azután csinálják ezt.

Fecooo: ez szimpla irónia volt, semmi egyéb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.01. 10:24:43

szombat, 21:12 - Mourinho: "Néhány csapat számára úgy tűnhet, hogy elajándékoztuk ezt a meccset, de én nem érzem ezt. Ma nagyon jól küzdött az ellenfél, gratulálok nekik. A mai nap az edző nem volt képes motiválni a játékosait az első félidőben, a felelősség az enyém. Ha menesztenek, elfogadom."

nah már elkezdte előkészíteni a terepet a lelépésre...

őszintén kívánom, h az a féreg tűnjön el Spanyolországból és kapjatok egy sportszerű edzőt, mert senkinek sem jó, h ennyire eldurvult a két klub közötti viszony...

ha nem lennék barcás, akkor is azt mondanám, h a jelenlegi háborús helyzet nem jött volna létre, ha nem fertőzi meg Madridot jo5é...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.05.01. 10:28:13-kor.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.01. 10:17:54

daffy írta:
Andris írta:Azért bátorkodtam ilyen jelzővel illetni egy teljes madridot (most először emlékeim szerint) amit szerda óta művelnek. Ugyanis nem elég, hogy szinte minden játékos kiállt az idióta mellett, még a klub is hivatalos közleményben. Sőt ugye.. Eddig is megvolt a véleményem róluk, sok tekintetben már régen elásták magukat, sok tekintetben csak a 3 clasico óta, de ami szerda óta folyik.. az már a legalja.

Kellemes meglepetés, amit a Marca (szvsz általában reprezentatív) szavazása mutat. De a klubról vagy csapatról beszélvén a szurkolókat nem is értem ide.
az nem lehet,hogy mindenki az edző mellett áll ki és nem a mondandója mellett? nálam a 2 nem ugyanaz. nálad igen?
Amit a klub képvisel és ahogy kiáll Mourinho mellett, valamint az emberek véleménye két egymástól független dolog. Hiába szurkol valaki azóta a Madridnak, amióta az eszét tudja, akik igazán látni akarják a dolgokat, nem lehet átverni őket. Márpedig ők szavaztak a Marcán és ők azok, akiket nem lehet megtéveszteni. A legszörnyűbb dolog az egészben az, hogy Mourinho egyszemélyes akcióihoz csatlakozott egy akkora klub, mint a Real. Egy világszínvonalú, hatalmas történelmi múlttal, sok-sok címmel, remek játékossal rendelkező egylet. Ez a legfájóbb (mármint nem nekem, hanem a Madridistáknak), mert nem egy kiscsapatról van szó, hanem még egyszer mondom, egy világszerte ismert klubról van szó. A vezetőség pedig azért, hogy ártson a legnagyobb riválisuknak, minden sutba dobnak és belemennek a párharcba, segítik Mourinhót. Amióta a portugál edző, megsokasodtak a Barcelonát szapuló hangok, az ügyek (dopping, bírózás), amik mint a spanyol fővárosból indultak ki. Mourinho előtt nem nagyon emlékszem ilyen dolgokra, csak néhány ügyre, amik hamar lecsillapodtak. De amióta J0-5é az edző, állandóan feszültség van a médiában, de még ahogy olvastam kb. fél éve, még az öltözőben is (CR-klikk vs. CR-ellenes klikk). Ennek az egésznek akkor lesz vége, ha távozik a portugál, de a klub renoméja annyira megsínyli ezt, hogy idő kell, míg ezek az idő múlásával a feledésbe merülnek. Addig el kell viselnie a legtisztességesebb Madridistának ennek a Josénak az ámokfutásait.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.05.01. 09:48:46

Andris
Adminisztrátor

2011.05.01. 09:45:17

Azért bátorkodtam ilyen jelzővel illetni egy teljes madridot (most először emlékeim szerint) amit szerda óta művelnek. Ugyanis nem elég, hogy szinte minden játékos kiállt az idióta mellett, még a klub is hivatalos közleményben. Sőt ugye.. Eddig is megvolt a véleményem róluk, sok tekintetben már régen elásták magukat, sok tekintetben csak a 3 clasico óta, de ami szerda óta folyik.. az már a legalja.

Marcelo taposásáról esetleg valaki videot ? elküldheti privátban is bárki, ne legyen itt belőle feszkó, csak kíváncsi vagyok. meccset nem láttam, indokolatlan mostmár hogy .... focit nézzek. :P
- József Attila
miihii
KHAL

2011.05.01. 03:43:32

Antifoci írta:
Ne haragudj de szánalmas egy csapat azért mert van nála 1-2-3 jobb? de inkább annyi se.
Azért mert tele lett a tökök a színészekkel? Az a szánalmas hogy szerintetek , ez egy válasz, gusztustalan taktikával de mi igen is tartottuk magunkat a kiállításig egy nyílt párharc volt a hentesek fc a földre szállt angyalok ellen.
Mért van az és erre válaszolj kérlek hogy a barca szurkolókon kívül mindenki a színészkedésekről beszél?
Talán azért mert ez harcos taktikai faltos stílus mindenhol bevett az erősebb ellenfél ellen , születtek már hasonló szabálytalanságok mint amiket mi elkövettünk..
De valahogy ilyen színészi teljesítményeken mindenki felkapja fejét, nevet rajta , nem reál henteléstől hangos a sajtó ..
Nem véletlen...
Jó csapatod de igen bántó volt amit műveltek..
Az hogy egy moderátor szánalmasozik az meg.. mit várunk mástól.
gondolom vélemény nyilvánítás --ban.
Danke.
Nem beszéltünk össze Andrissal,így cs tippelek,h nem azért illette a szánalmas jelzővel a csapatodat,mert 1-2-3 jobb van nála,hanem azért,mert az évek alatt szépen leépítették a renoméját a királyiaknak azzal a nyomi viselkedéssel,amit mutatnak.Ha cs az utóbbi évek Klasszikusait nézzük,akkor észrevehető h mennyire nem tudnak úri klubhoz méltón veszíteni (lásd Messi szétrugdosása két éve,amikor az első 20 percben aki arra járt,belerúgott egyet.Vagy frissebb élmény Ramos esete.De mondhatnám Pepe menetrendszerű ámokfutását,számtalan példával).De a nagymesteretek egész szezont átölelő menstruálása a sajtóban ellenünk,pont elég szánalmas lenne önmagában.Aztán mondjuk elég véleményes h az übercsászár reál,ahol mindenből cs a legjobb van és egy játékosuk többet ér,mint az egész BARCA vajon miért nem hajlandó futballozni egy BL ELŐDÖNTŐBEN,OTTHON!?
Tehát lényegében az egész csapat,klub mentalitása,(játék)stílusa,kommunikációja éppen olyan gyomorforgatóvá vált,mint a kispad ura.A mondvacsinált,átgondolatlan marhaságok,amikkel szinte boszorkányüldözést folytattok ellenünk mióta mi vagyunk a toppon,tényleg nem kutya.
Sztem nem mondta senki h földre szállt angyalok játszanak nálunk,mivvel vérprofi,minden hájjal megkent spílerek ezek a gyerekek,de mégis 99%ban szimpatikusabb,sportszerűbb,EMBERIBB viselkedést mutatunk a sajtóban,a pályán az ellenfelekkel szemben,mint ti v a nagyátlag. Ez a fennmaradó 1 % az,amibe most kapaszkodtok és a nagy Zso5é remekül elterelte a figyelmet a szimulálásokkal arról a tényről,h lényegében köze nem volt a csapatának a labdarúgás nevezetű sportághoz.Már megint...
Tuti nem volt szép h fetrengtek a srácaink,de valahol ez annak a következménye is sztem,h az előtte lévő pár meccsen a gusztustalan taposások,belépők és hasonló finomságok maradtak megtorlatlanul,szankció nélkül.Tehát most egy kicsit átestünk a ló túloldalára,h ezekre a gyökérségekre felhívjuk a figyelmet de azért emberek,melyik a rosszabb?EGY meccsen túljátszani a szerepeket,vagy mondjuk HÁROM derbin az ellenfelet faragni?(Tudom,h Busí,Dani nem ment Messire egy kis színházért korábban sem,de azért nem ez az általános viselkedés nálunk,pedig nagyon ezt nyomják ránk...)Mert mondhatni több kárt tettetek a babákban,mint a labdában ezeken,és ez nem kis teljesítmény azért...
Meg ha már színészkedés,akkor nem durva h pont annál a klubnál van a nyálverés ezügyben,amelyikben a műrepülő világbajnokság első három helyezettje játszik?! (Ronaldo,Ronaldo,Ronaldo :twisted: )Vagy h mondjuk Dani azért kapott lapot és jöhetett veszélyes helyről szabadrúgás,mert Di Maria elfáradt és elfeküdt Alves mellett,anélkül h bármi is lett volna?H cs egyet említsek...
Én úgy gondolom h nem azért lett a rugdosás,mert megunták a színészkedésünket,hanem azért lett a színészkedés,mert megunták a henteléseteket!
A harcos taktikai faltos stílus bevett mindenhol?Lehetséges,de sztem a portugál edző csapataira ez hatványozottan igaz,és azért nem ritkán megy túl a harcosságon ez.Taktikainak biztos h az,mert ki van adva h meg kell állítani az ellenfelet bármi áron.Annak meg piszkosul örülök,h cs olyan szabálytalanságokat vetnek be a blankók,amikre már volt példa a pályákon,így már nem is tűnnek olyan paraszt dolgoknak...A szimulálás legalább nem sérülésveszélyes és az tényleg nem fáj senkinek.Ellenben pölö azokkal a belépőkkel ,mint az ominózus Pepe kiállításnál.Nyújtott lábbal talpalva lépett be nagy lendülettel és azon rágódnak odaát,h egy-két milliméterrel elkerülte a lábat.Hát kösz,szilánkos törés alatt nem is jár a piros?A Lyon ellen szépen lehetett látni,h milyen amikor elgurul a gyógyszere és hagyják is kibontakozni...Olyan mintha a speciális 5ös a híres cetlijein a billentyűkódokat küldené be egy kombóhoz.
Jó a csapatod,de igen bántó volt amit műveltek...
Könyörgöm,attól meg vonatkoztassunk már el,h kinek milyen rang van a nickje alatt.Elsősorban sztem mindannyian véleményalkotó fórumerek vagyunk akik kifejtik a gondolataikat.Amennyiben a szabályzatba ütköző dolgot tapasztalunk,akkor lép életbe a moderálási feladatkör.De a szánalmasozás pont nem tartozik bele ebbe,mivel elég elterjedt kifejezés lett ez az utóbbi időkben és nem olyan erős jelző ez,főleg h jelen esetben történetesen helytálló is :P Ha már Andrisos tippel kezdem,akkor azzal is zárom.Sztem tudna legalább 5, ennél drasztikusabb kifejezést is használni a sötét oldal magatartására,de mégsem teszi,tehát lényegében ezzel is jó példát mutat h nem szeg szabályt,még kipontozva sem :P
A véleményedet pedig többízben is kifejthetted már itt és mégsem lettél tiltva.Bitte :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ferninho
Madridista

2011.04.30. 23:29:37

sjd írta:
barka írta:Az, hogy ma kikapott a Reál nem tudjátok kinek a hibája?

-Fű
Marcelo-nak kezd egyre inkább jamaikai feje lenni, szóval ki tudja
na menj a pitába.... :lol:
éppen vizet ittam olvasás közben és persze, hogy kiköptem a röhögéstöl és persze,hogy tiszta víz lettem.... :lol:
kabbe :D
madridista
blanee
Barça B

2011.04.30. 23:18:58

Fecooo írta:Frenkie első idényére emlékszel? sztem ennyi elég válasznak ;)

Laporta hihetetlenül bízott Frenkie-ben, pedig 2004 elején 18 ponttal voltunk lemaradva a Madridtól, és minuszos volt a gk-ünk... lásd itt
a bl-győzelem után ráadásul 2 évig nem nyertünk semmit, mégis az utolsó pillanatig biztosította bizalmáról a hollandust...

érezd a különbséget ;)
Akkor egyet kell hogy értsek veled, ez tényleg nagy szó volt laporta részéről. Egyébként jobban belegondolva nálunk bl győzelemre egy évvel már repítették del bosquet.

Annyit tennék még hozzá, hogy amivel kezdtem és amire reagáltam az az volt, hogy akármilyenek is a hagyományok és kitartó az elnök, egy sikeredző találásához, aki ráadásul gyakorlatilag saját nevelés mint tréner is, óriási szerencse kell. De igaz, hogy nő a valószínűsége, ha olyan irányba megy a klub.
Deus
Boixos Nois

2011.04.30. 23:07:20

KépKép
sjd
Llegenda del Barça

2011.04.30. 22:57:38

monyo69 írta:Csak egy rövid kérdés: Ha Capellot annak idején kirúgták, mert nem volt elég látványos a foci, nem volt méltó a klub hagyományaihoz, akkor most Mou-val mit kellene csinálni?
Szerintem biztonsági emberek nélkül ültessük le a Camp Nou lelátójára, az a 90 ezer feldühödött ember csak kitalál majd valamit :wink:
Andris
Adminisztrátor

2011.04.30. 22:56:48

monyo69 írta:Csak egy rövid kérdés: Ha Capellot annak idején kirúgták, mert nem volt elég látványos a foci, nem volt méltó a klub hagyományaihoz, akkor most Mou-val mit kellene csinálni? Jegyzem, Capello Ligát nyert.
azóta eltelt még 3 év siker és élvezhető foci nélkül, talán alább adták sokan az igényeket.
akkor még nem perez volt az elnök ha jól sejtem, lehet hogy nagy állat az öreg, és hazavágja az európai piacot, de az biztos hogy jobban érti a dolgokat mint az idióta elődje.

Józsink nyilván marad a helyén, hátha jövőre leesik a szuperkupa is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2011.04.30. 22:58:10-kor.
- József Attila
monyo69
Barça C

2011.04.30. 22:53:11

Csak egy rövid kérdés: Ha Capellot annak idején kirúgták, mert nem volt elég látványos a foci, nem volt méltó a klub hagyományaihoz, akkor most Mou-val mit kellene csinálni? Jegyzem, Capello Ligát nyert.
monyo69
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.04.30. 22:46:16

sjd írta:

-Fű

szerk.: Jo5é unicefes fantáziáiról nem is beszélve
Egy légy egyértelműen megzavarta Casillast az első gólnál. Ezért a Real Madrid fontolgatja, hogy panaszt tesznek a légyírtó gyárakban. Hivatalos közlemény!
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
sjd
Llegenda del Barça

2011.04.30. 22:42:54

-Fű

szerk.: Jo5é unicefes fantáziáiról nem is beszélve
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.04.30. 22:30:14

Amúgy a Real meccs közbe nem gyengén lepődtem meg, amikor a kommentátor a kezdőjüket olvasva kimondta Nacho nevét. :lol: Szerintem ez egy fricska az UNICEF-es éhező gyerekeknek. :lol:

Na jó, lehet, hogy ez csúnya poén volt.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.04.30. 22:00:47

fcbarca0827 írta:Jaj, de vicces fordulón vagyunk túl. :mrgreen:
Az egyetlen pozitívum, hogy Madridba még szomorúbbak, amiért nem nyertek. :lol:
Van még egy: 1 fordulóval beljebb vagyunk :P
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.30. 21:54:01

Jaj, de vicces fordulón vagyunk túl. :mrgreen:
Az egyetlen pozitívum, hogy Madridba még szomorúbbak, amiért nem nyertek. :lol:

(Persze, nem kicsit vagyok róla meggyőződve, ha az a meccs nem úgy alakul, akkor a "mi srácaink" is jobban is odateszik magukat és könnyedén nyernek.)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Deus
Boixos Nois

2011.04.30. 21:43:09

mily irónikus.

kikaptatok, mi is kikaptunk :D
KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.30. 21:37:13

Frenkie első idényére emlékszel? sztem ennyi elég válasznak ;)

Laporta hihetetlenül bízott Frenkie-ben, pedig 2004 elején 18 ponttal voltunk lemaradva a Madridtól, és minuszos volt a gk-ünk... lásd itt
a bl-győzelem után ráadásul 2 évig nem nyertünk semmit, mégis az utolsó pillanatig biztosította bizalmáról a hollandust...

érezd a különbséget ;)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.30. 21:53:06-kor.
Válasz küldése