Nagyon sajnálom, hogy nem erről a jelenetről szólnak a sajtóhírek!!!!! Erről kéne minden hírnek szólnia, mert amit művelt ennél a jelenetnél Messi, az fantasztikus volt. Ennek kéne lennie a pályán, és nem a rugdosásnak, meg a színészkedésnek!!Ilúvatar írta:
Stalkyard, volt már rég. Kicsit olvass vissza.
Leo Messi

( Bocs, ha már volt! )
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
egy kicsit fintorgott az iváskor, biztos nem volt túl jó

egyébként remélem tényleg így tud pinyózni, mert akkor ezzel még inkább gyarapítja azt a listát, miért is lehet szeretni ezt az embert

egy álmom válna valóra, ha pinyózhatnék ellene és legyőzném

Én is világosan emlékszem rá, mintha tegnap lett volna. Kétszer játszották el R10-el ezt, egyszer lest fújt a bíró, de másodszorra már nemvolt kegyelem. És valóban már akkor látszott, h nagy játékos lehet, de azért azt nem gondoltam volna, h ekkora.Skeraj írta:Az első gólja a tétmeccsen a felnőttbe
Haverokkal együtt néztük és már akkor mindenki mondta hogy mekkora nagy játékos lesz belőle.Milyen szép nap volt az a nap megnyertük a megyei bajnokságot és összejöttem a barátnőmmel. Felejthetetlen gól és nap volt az tuti!!!

- Mihu
- Director del Fútbol
Élénken él az én emlékezetemben is ez a jelenet
A legszebb az egészben az, hogy 2 perccel ezelőtt, totál ugyan ez a jelenetsor játszódott le, még talán ha egymásra raknánk a két képet, akkor R10 és Messi nem állna olyan távol a két képen. Ugyan így R10 felemelte, Messi átemelte a kapust, de a bíró (teljesen jogtalanul, mert Messi fél méterrel hátrébbról indult mint az utolsó védő) les címén érténytelenítette a gólt. Erre rá két percre R10 ugyan úgy rúgatott egy gólt a kicsivel 

- Deus
- Boixos Nois
Köszönöm szépen nagyon a videót! Kerestem már valami ilyen bő verziójú első messi góltSkeraj írta:Az első gólja a tétmeccsen a felnőttbe
Haverokkal együtt néztük és már akkor mindenki mondta hogy mekkora nagy játékos lesz belőle.Milyen szép nap volt az a nap megnyertük a megyei bajnokságot és összejöttem a barátnőmmel. Felejthetetlen gól és nap volt az tuti!!!

- Skeraj
- Jugador del Barça
Az első gólja a tétmeccsen a felnőttbe

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
ú
Ez jópofa!

- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- madmushroom
- Capitá del Barça
Most akkor mi van a tökivel? Sérült vagy tényleg csak pihenőt kapott?
- Deus
- Boixos Nois

Igen, itt találod meg őketRewolution5 írta:késtél szivi!Ilúvatar írta:rewwwwooooo! megjöttem, drágám!
(a ronaldo -s szivatás az később jön, illetve nem ide fog menni.)![]()
ronaldós szivatásos már bennt van valahol?- érdekel!

http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=878
Egyébként néz szét a többi játékosok topikba is.

Elvileg nem játszik Messi a Real ellen se 

A gólörömnél is látszik, hogy ki az igazi EMBER. Míg Messi a a címerét mutatja, és büszke arra, hogy a Barcelonaban játszik, addig a másik oldalon Pepe az ellenfél közönségét hecceli és bemutat nekik.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
késtél szivi!Ilúvatar írta:rewwwwooooo! megjöttem, drágám!
(a ronaldo -s szivatás az később jön, illetve nem ide fog menni.)

ronaldós szivatásos már bennt van valahol?- érdekel!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Valószínűleg csak a hétvégi meccset hagyja ki, de azt remélhetőleg tényleg pihenéssel tölti majd és akkor lesz esély a visszavágón is játszani. Szükség lesz rá, hogy hazai pályán is vigye a szekeret! Bár már félig a Wembley-ben vagyunk.

A második gólja valóban nagyon szép volt, kellett is nagyon, legalább volt egy kis foci is ezen a rugdalózós, színészkedős meccsen. Amúgy is elég jól játszott, bár inkább már a kiállítás után, grat!
-
- Capitá del Barça
KeddIlúvatar írta:Baj, de nem baj! Csak pihenjen szombaton! Szerdára mindenképpen friss legyen a mi Messiásunk.Talma írta:Hétvégén nem játszik sérülés miatt, viszont valószínűleg ott lesz a BL-elődöntő visszavágóján.

- Deus
- Boixos Nois
Baj, de nem baj! Csak pihenjen szombaton! Szerdára mindenképpen friss legyen a mi Messiásunk.Talma írta:Hétvégén nem játszik sérülés miatt, viszont valószínűleg ott lesz a BL-elődöntő visszavágóján.

Hétvégén nem játszik sérülés miatt, viszont valószínűleg ott lesz a BL-elődöntő visszavágóján.