Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz! Meg kell hagyni hogy CR szezonja is emberfelettti, még akkor is ha kevesebbnél jár, kevésbé fontos gólok stb... Attól még hogy tudjuk hogy Messi messze fölötte jár, a portugál teljesítménye sem mindennapi!Sanama írta:Most ne állítsuk már be úgy, hogy nem fontos gólokat lőni könnyű. Mert néhányan ezt akarjátok mondani. Akkor Messi miért nem lőtt ma vagy 2t?
Értem én,hogy többet ér egy győztes gól,mint egy mesternégyesből az utolsó 2 gól, de azt akkoris be kell lőni. CR érdemeit ne vegyük azért el.
Valóban, de mindeki járjon utána ki hány meccsen lőtte ezeket... Sokat elmond hogy 3/2 sorozatban Messi az überelhetetlen, itt most vezet Cunci a 2 mesternégyesével, de mikor kell, a fontos gólokat Messi lőtte, ráadásul sokkal több meccsen lőtt gólt, sokkal több első gólt, kevesebb tizit.Daweed írta:szajko írta:és úgy összvissz,ahol minden gól számít ami tétmeccsen esett,ott kinek mennyi van?annyit tudok,hogy talán 52 van Leonak,de ez se biztos...
Összesen Messinek 52 gólja és 28 assistja van 52 meccsen, míg CRnek 46 gól, és 14 assist 51 meccsen.
Szóval ha minden meccset nézünk (kivéve a válogatottat) akkor Messi sokkal jobb, de az aranycipő csak a bajnoki gólokért jár.
szajko írta:és úgy összvissz,ahol minden gól számít ami tétmeccsen esett,ott kinek mennyi van?annyit tudok,hogy talán 52 van Leonak,de ez se biztos...
Így van!Andris írta:Kéne vele is rúgatni 4-5öt, nehogymár Ronci megszerezze a (számára) legfontosabb címet.
Sajnos Ronaldo. A portugálnak 33 gólja van, Messinek 31, de tudjuk, hogy Messitől elvettek egy szabályost gólt a Sevilla elleni meccsen, amit nagyon sajnálok. Szép szabadrúgás volt.Ilúvatar írta:Most ki vezeti a góllövő listát? Úgy tudom h ronaldo.
Biztos vagyok benne, hogy sokszor játszik kisebb sérülésekkel.MessiFan írta:Hát igen hál istennek elkerülik a sérülések. Hihetetlen ez az ember vagy már nem is tudom mi
Gyors, jól lő, passzol, cselez és a felrúgják nem megy neki a bírónak és ordibál és a nyilatkozatai is szerények. Csupán 1x láttam színészkedni. Kapott is érte 1 sárgát. Nem neki való
Azt hiszem hálát adhatunk, hogy megélhetjük Messit
És miből van hogy nem sérül meg? Pedig nem kicsiket kap... tényleg pihentetni kéne most már, csak attól félek hogy most meg a gólkirályi címre fog hajtani, és ezért fog játszani.Chino írta:Én esküszöm nem hiszem el ezt a gyereket. Amellett, hogy miket művel a labdával (és az ellenféllel) a pályán, hogy a p...ba tudja visszafogni magát, hogy ennyiszer, sokszor nagyon durván, felrúgják és a sokadik után is tök nyugodtan feláll és szó nélkül folytatja.
Nem tudja vki tegnap hányat szabálytalankodtak ellene a 31-ből?
Bocsi sikerült utánanéznem, 11-et.
Azért az sem volt szép, amit Messi csinált.Ilúvatar írta:Jah, tényleg... nehezen vettem ki a számot amikor kaszálni akart.matador írta:Az nem Ramos...
Az Ronaldo.