Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Biztos vagyok benne, hogy sokszor játszik kisebb sérülésekkel.MessiFan írta:Hát igen hál istennek elkerülik a sérülések. Hihetetlen ez az ember vagy már nem is tudom mi
Gyors, jól lő, passzol, cselez és a felrúgják nem megy neki a bírónak és ordibál és a nyilatkozatai is szerények. Csupán 1x láttam színészkedni. Kapott is érte 1 sárgát. Nem neki való
Azt hiszem hálát adhatunk, hogy megélhetjük Messit
És miből van hogy nem sérül meg? Pedig nem kicsiket kap... tényleg pihentetni kéne most már, csak attól félek hogy most meg a gólkirályi címre fog hajtani, és ezért fog játszani.Chino írta:Én esküszöm nem hiszem el ezt a gyereket. Amellett, hogy miket művel a labdával (és az ellenféllel) a pályán, hogy a p...ba tudja visszafogni magát, hogy ennyiszer, sokszor nagyon durván, felrúgják és a sokadik után is tök nyugodtan feláll és szó nélkül folytatja.
Nem tudja vki tegnap hányat szabálytalankodtak ellene a 31-ből?
Bocsi sikerült utánanéznem, 11-et.

Azért az sem volt szép, amit Messi csinált.Ilúvatar írta:Jah, tényleg... nehezen vettem ki a számot amikor kaszálni akart.matador írta:Az nem Ramos...
Az Ronaldo.
Nagyon sajnálom, hogy nem erről a jelenetről szólnak a sajtóhírek!!!!! Erről kéne minden hírnek szólnia, mert amit művelt ennél a jelenetnél Messi, az fantasztikus volt. Ennek kéne lennie a pályán, és nem a rugdosásnak, meg a színészkedésnek!!Ilúvatar írta:
Stalkyard, volt már rég. Kicsit olvass vissza.

egy kicsit fintorgott az iváskor, biztos nem volt túl jó
Én is világosan emlékszem rá, mintha tegnap lett volna. Kétszer játszották el R10-el ezt, egyszer lest fújt a bíró, de másodszorra már nemvolt kegyelem. És valóban már akkor látszott, h nagy játékos lehet, de azért azt nem gondoltam volna, h ekkora.Skeraj írta:Az első gólja a tétmeccsen a felnőttbe
Haverokkal együtt néztük és már akkor mindenki mondta hogy mekkora nagy játékos lesz belőle.Milyen szép nap volt az a nap megnyertük a megyei bajnokságot és összejöttem a barátnőmmel. Felejthetetlen gól és nap volt az tuti!!!
Köszönöm szépen nagyon a videót! Kerestem már valami ilyen bő verziójú első messi góltSkeraj írta:Az első gólja a tétmeccsen a felnőttbe
Haverokkal együtt néztük és már akkor mindenki mondta hogy mekkora nagy játékos lesz belőle.Milyen szép nap volt az a nap megnyertük a megyei bajnokságot és összejöttem a barátnőmmel. Felejthetetlen gól és nap volt az tuti!!!

ú