Én nem vagyok se az, se ez, szal semlegesként tudok talán véleményt alkotni...Tocy írta:
Én meg azt, hogy a nagy antiBojanosok belátják, hogy igenis kell ő nekünk.
ez az igenis kell nekünk szövegre még egyáltalán nem szolgált rá. Aki úgymond "kell", azoknak a játéka nélkül kevesebbek,gyengébbek lennénk, stb, Bojan távozása esetén erről szó sem lenne. Jelen pillanatban arról sem lenne szó, hogy ha elmegy, veszítenénk egy bármikor hadra fogható és a játékba VÁLTOZÁST vivő cserét, mert ha baj van, nem igen rá számíthatunk, számíthattunk, hogy majd beáll,és trádámmm minden jobb lesz.
Nem bántom, lehetséges,hogy 2-3 év múlva már be tudna robbanni annyira,hogy valóban rászolgáljon a KELL szóra, egyelőre ettől még távol van. És ennyi lehetőséggel (többre meg egyszerűen nem tarthatna most igényt, a fentiek tudatában) nem is hiszem,hogy közelebb kerülhetne.
A kölcsön lenne a legjobb opció, olyan helyre, ahol legalább minden 2.meccsén kezdő lehetne, ha nem többön...
persze értem én a Bojan fanokat is, hiszen csodás lenne, ha a nagy csapatban is ott folytatná, ahol a korosztályos csapatokban abbahagyta, és szállítaná a rekordokat, úgymond beigazolná félelmetes hírét, ami övezte őt 17éves kora előtt. Szép lenne, de nem mindig jön össze egy újabb sikersztori.