Sanama írta:
Nagyon szépen elbeszélsz amellett,amit én kérdezek.
Hogy szereznél matekból jó jegyet,ha nem írsz dolgozatot, mert minden órán csak 5percet vagy bent...? Vagy be se mész?
Ha 2-3x ennyit játszott volna és úgy jönne ez a teljesítmény, akkor elgonodlkoznék rajta... De így? Közel azonos a gól/perc aránya Villaval és Pedróval. Miről beszélünk?
Első kérdésre nem éreztem hogy van értelme válaszolni, többire meg megválaszoltam korábban.
Ha más elvileg hátrányosabb helyzetből képes rá akkor joggal feltételezhető hogy azért nem lehetetlen feladat mellesleg amikor végigülte az órákat akkor sem mutatott semmit.
A gólokról meg elpofáztam akkoriban is hogy nem a Sevilla elleni hasraesés vagy a Getafe elleni geller fogja megmenteni. Rendben van gólok értékesek is, de kb annyira értékelte fel a szezonját mintha értékesítés előtt egy Trabantot kiporszívózol. Nah jó ez szemét volt és nem is gondoltam
teljesen komolyan

Viccet félretéve Pepnél nem ez dönt úgysem, és ez így okés.
Anno Piké hibát hibára halmozott az elején mégis érződött benne a hatalmas potenciál, míg a jóval kevesebbet hibázó Marquez a padra került.
Vagy ugye Sergio is szép lassan EBBEN a csapatban túlnőtt Yaya-n.
Nagyon becsüllek, tisztellek a kitartásodért, de felesleges szócséplés. Páran itt - noname, gergo9, ozsimiki, alberto10 stb. - eldöntötték, hogy Bojan Krkics semmit sem ér, semmit sem bizonyított, nincs neki itt helye. Tehát: mennie kell! tisztelem, hogy kiállsz a Klub saját nevelésű játékosa mellett, de a siketek úgysem hallanak, az elvakultak pedig csak azt látják, amit látni akarnak
Régi "ismerős" új névvel régi stílussal.