Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
10
11%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
28%
Más
34
38%
Nem hoznék senkit
16
18%
 
Szavazatok száma: 90
Avatar
LM10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4726
Csatlakozott: 2008.12.26. 11:30:58
Tartózkodási hely: Gotham City

2011.06.18. 23:39:23

A Sánchezes hírnek nagyon örülök! :) Remélem már holnap vagy hétfőn hivatalos lesz 8)
Bojanról: Neki is jobb lesz ha megy, meg nekünk is. Nem bő a keretünk, de ugye minőség, és mivel Bojan nem teljesít jól, ezért nem engedhetjük meg, hogy ebben a szűk keretben ne legyen minőségi pótlás(Sánchez). És ezzel Bojan még kevesebbet játszana, szóval neki is jobb a váltás. De nem mondok le róla teljesen, remélem Rómában magára fog találni.
Avatar
torrentkiller
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1505
Csatlakozott: 2008.01.16. 19:52:58
Tartózkodási hely: Zalaegerszeg/BP.

2011.06.18. 23:34:48

Barcaman1993 írta:Na a Kicsi miatt kezdenek elszabadulni az indulatok. Azt viszont el kéne már ismerni, hogy Bojan nem Barca szint. Nem igazán vágom mit vártok tőle? Szélen nokedli, középen sem volt egy nagy szám, de ha az lenne, mikor szorítaná ki Messit? Emiatt pedig mennie kell. Nincs semmi ami mellette szólna. Gyorsnak nem gyors, cselezni nem cselez vmi jól és nem is vmi nagyon nagy lövő. Egyedül a gólérzékenysége tartotta itt, de ha már a labda 5 méterre pattan tőle az már gond. Sajnálom a srácot, mert nagy tehetségnek indult, de most már az ő érdeke is, hogy menjen. Fejlődjön amennyit csak tud, aztán hátha történik vmi. Most csak ebben lehet bízni.

Viszont a 10 millát kicsit keveslem érte. Sztem a reális értéke olyan 15 millió körül mozog.
Ebben csak szerintem van rohadt nagy ellentmondás?
Szerinted teljesen használhatatlan: "Szélen nokedli,középen sem volt egy nagy szám", "Gyorsnak nem gyors, cselezni nem cselez vmi jól és nem is vmi nagyon nagy lövő"(mondjuk mindegyikre tudnék ellenpéldát hozni, de most nem ez a lényeg). Ezek után még kevesled a 10 milliót?
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3733
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2011.06.18. 22:41:44

Na a Kicsi miatt kezdenek elszabadulni az indulatok. Azt viszont el kéne már ismerni, hogy Bojan nem Barca szint. Nem igazán vágom mit vártok tőle? Szélen nokedli, középen sem volt egy nagy szám, de ha az lenne, mikor szorítaná ki Messit? Emiatt pedig mennie kell. Nincs semmi ami mellette szólna. Gyorsnak nem gyors, cselezni nem cselez vmi jól és nem is vmi nagyon nagy lövő. Egyedül a gólérzékenysége tartotta itt, de ha már a labda 5 méterre pattan tőle az már gond. Sajnálom a srácot, mert nagy tehetségnek indult, de most már az ő érdeke is, hogy menjen. Fejlődjön amennyit csak tud, aztán hátha történik vmi. Most csak ebben lehet bízni.

Viszont a 10 millát kicsit keveslem érte. Sztem a reális értéke olyan 15 millió körül mozog.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
gergo9
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2902
Csatlakozott: 2007.10.02. 12:19:09
Tartózkodási hely: Miskolc

2011.06.18. 21:36:52

Sanama írta:
Nagyon szépen elbeszélsz amellett,amit én kérdezek.
Hogy szereznél matekból jó jegyet,ha nem írsz dolgozatot, mert minden órán csak 5percet vagy bent...? Vagy be se mész?

Ha 2-3x ennyit játszott volna és úgy jönne ez a teljesítmény, akkor elgonodlkoznék rajta... De így? Közel azonos a gól/perc aránya Villaval és Pedróval. Miről beszélünk?
Első kérdésre nem éreztem hogy van értelme válaszolni, többire meg megválaszoltam korábban.
Ha más elvileg hátrányosabb helyzetből képes rá akkor joggal feltételezhető hogy azért nem lehetetlen feladat mellesleg amikor végigülte az órákat akkor sem mutatott semmit.
A gólokról meg elpofáztam akkoriban is hogy nem a Sevilla elleni hasraesés vagy a Getafe elleni geller fogja megmenteni. Rendben van gólok értékesek is, de kb annyira értékelte fel a szezonját mintha értékesítés előtt egy Trabantot kiporszívózol. Nah jó ez szemét volt és nem is gondoltam teljesen komolyan :mrgreen:
Viccet félretéve Pepnél nem ez dönt úgysem, és ez így okés.
Anno Piké hibát hibára halmozott az elején mégis érződött benne a hatalmas potenciál, míg a jóval kevesebbet hibázó Marquez a padra került.
Vagy ugye Sergio is szép lassan EBBEN a csapatban túlnőtt Yaya-n.
Nagyon becsüllek, tisztellek a kitartásodért, de felesleges szócséplés. Páran itt - noname, gergo9, ozsimiki, alberto10 stb. - eldöntötték, hogy Bojan Krkics semmit sem ér, semmit sem bizonyított, nincs neki itt helye. Tehát: mennie kell! tisztelem, hogy kiállsz a Klub saját nevelésű játékosa mellett, de a siketek úgysem hallanak, az elvakultak pedig csak azt látják, amit látni akarnak
Régi "ismerős" új névvel régi stílussal.
Avatar
ozsimiki
Adminisztrátor
Hozzászólások: 19561
Csatlakozott: 2005.11.29. 21:16:22
Tartózkodási hely: Zalakaros

2011.06.18. 21:18:32

Iniesta_1986 írta:
Sanama írta: Nagyon szépen elbeszélsz amellett,amit én kérdezek.
Hogy szereznél matekból jó jegyet,ha nem írsz dolgozatot, mert minden órán csak 5percet vagy bent...? Vagy be se mész?

Ha 2-3x ennyit játszott volna és úgy jönne ez a teljesítmény, akkor elgonodlkoznék rajta... De így? Közel azonos a gól/perc aránya Villaval és Pedróval. Miről beszélünk?
Sanama!

Nagyon becsüllek, tisztellek a kitartásodért, de felesleges szócséplés. Páran itt - noname, gergo9, ozsimiki, alberto10 stb. - eldöntötték, hogy Bojan Krkics semmit sem ér, semmit sem bizonyított, nincs neki itt helye. Tehát: mennie kell! tisztelem, hogy kiállsz a Klub saját nevelésű játékosa mellett, de a siketek úgysem hallanak, az elvakultak pedig csak azt látják, amit látni akarnak.

Szánalom a köböm, amit itt egyesek elkövetnek... :roll:
Kiforgattad szépen a mondandóm, nem hívnám fel a figyelmet magamra a helyedben, de te tudod...

én ilyet sosem írtam,h semmit sem ér, azt írtam,h a JELEN HELYZETBEN SZÁMÁRA az a legjobb, ha kölcsönbe megy.
nehéz értelmezni, ez az eltelt kicsit több mint 1 év nem segített látom fejlődni ebben :) szia
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2164
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Szatmárnémeti

2011.06.18. 21:16:02

Ez már tényleg kezd sok lenne, nehogy mi Barca szurkolók veszünk ennyire össze. Bojannak én még adnék a Barcánál esélyt, de most szükség van neki a meccsekre, a sok játékpercre és ezt nem itt fogja megszerezni. A Roma megfelelő lenne neki, én viszont egy Angliával méginkább kiegyeznék. Pl. Arsenal a Bl-el. És azért nem kell Militoval összehasonlítani, mivel Gabriel 10 évvel idősebb Krkicnél, szóval teljesen más a szituáció. Sőt, Bojan igazi culé, katalán, teljesen más.

ON: Alexis Sánchez jó igazolás, habár én még mindig úgy gondolom, hogy sok a 35+X érte kifizetendő millió euró. Szerintem ennyit azért nem ér.15-20 millióval járnánk jól, de erre 0 az esély! Rossi így szerintem már nem jön. Fábregas esete bonyolult, szerintem még 5-6 hétig nyúlni fog az ügy, akkor eldől, hogy mi történik.
més que un club
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2011.06.18. 21:04:23

Ilúvatar írta:
Iniesta_1986 írta:
Sanama!

Nagyon becsüllek, tisztellek a kitartásodért, de felesleges szócséplés. Páran itt - noname, gergo9, ozsimiki, alberto10 stb. - eldöntötték, hogy Bojan Krkics semmit sem ér,

Engem is odaírhatsz a felsorolt fórumozók közé, DE azzal az állásponttal hogy "semmit sem ér", avval nem értek egyet. Igenis ér valamit a gyerek, de nem tud kibontakozni, mert egész szezon alatt kumma keveset játszott.
Kell neki más levegő, a Roma levegője.
Nem döntötte el senki, csak belátta.
A bajnokságban 27 meccsen játszott, ebből 9x kezdőként. A kupában végig kezdő volt, amikor játszott. 5 meccsen 418 perc. Ez eddig 14 meccs kezdőként, illetve további 2 a szuperkupában. Vagyis 16 meccsen kezdő volt, de egyetlen egyszer sem alkotott maradandót. Mascherano durván 2x ennyi meccsen volt kezdő(35 kb). De ne feledjük h szezon végén az egyik legfoglalkoztatottabb játékosunk volt. Szezon elején egyáltalán nem kapott több játékpercet, mint Bojan, de beverekedte magát a csapatba mind védőként, mind vkp-ként. Afellay pl úgy előzte meg Bojant a rangsorban(jogosan) h egy perccel se játszott közbe többet, sőt!

Senki se mondja ezek után h nem kapott lehetőséget. Kapott, de csak annyi bizonyított azokon a meccseken h nem érdemel többet, míg mások bizonyították h lehet rájuk komolyabb helyzetekben is számítani.
Pl arra senki se panaszkodik h Milito összesen 12 meccsen volt kezdő. Milito is bebizonyította h nem lehet rá számítani, így muszáj volt mást védőnek berakni helyette. Mitől akkora nemzeti hős ez a gyerek???

Remélem mihamarabb nyélbe ütik a római üzletet. Nem tartom valószínűnek h rászolgál a visszavásárlásra, de örülni fogok ha igen. Ugyanakkor a Roma 12ért nem adja majd vissza. Ha azt akarjuk h legyen visszavásárlási opció, a 15 milla reális ajánlat, nem a 12.
A Fifa egy szégyen
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2011.06.18. 20:51:00

albicelesteX írta:Itt nem a cserélésről van szó,hanem a kezdetésről.Ha anno megmerte húzni,hogy Ibra helyett Bojan ment a kezdőbe akkor idén csak oka van annak,hogy nem meri...
Hidd el, ha Villa ügynökével balhézna össze a klub, akkor Bojan kezdene :)
Avatar
albicelesteX
A Vadász
Hozzászólások: 3450
Csatlakozott: 2007.06.25. 12:18:01
Tartózkodási hely: Erdők,mezők,vadligetek...

2011.06.18. 20:47:47

Itt nem a cserélésről van szó,hanem a kezdetésről.Ha anno megmerte húzni,hogy Ibra helyett Bojan ment a kezdőbe akkor idén csak oka van annak,hogy nem meri...
Kép
Avatar
Deus
Boixos Nois
Hozzászólások: 10028
Csatlakozott: 2006.07.16. 22:58:29
Tartózkodási hely: Valhalla

2011.06.18. 20:46:35

Iniesta_1986 írta:
Sanama!

Nagyon becsüllek, tisztellek a kitartásodért, de felesleges szócséplés. Páran itt - noname, gergo9, ozsimiki, alberto10 stb. - eldöntötték, hogy Bojan Krkics semmit sem ér,

Engem is odaírhatsz a felsorolt fórumozók közé, DE azzal az állásponttal hogy "semmit sem ér", avval nem értek egyet. Igenis ér valamit a gyerek, de nem tud kibontakozni, mert egész szezon alatt kumma keveset játszott.
Kell neki más levegő, a Roma levegője.
KépKép
Avatar
Wesley
Barça C
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2011.04.03. 21:43:33

2011.06.18. 20:40:39

Remelem hogy mostmar hetfon tenleg lezarul ez a Sanchez ugy, es hivatalosan is a mienk lesz a chilei, mert mar elegge kezdem unni, amugy en szeretnem hogyha nalunk rugna a bort a chilei, nagyon ugyes. :wink:
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2011.06.18. 20:38:25

albicelesteX írta:Én remélem,hogy elmegy.Sanama,az a baj,hogy még így is inkább Villa-ba bízott Pep,mintsem Bojanba.Nem gondolod,hogy ő jobban belelát?Hagy menjen lejárt az ideje itt.
Mert Pep aztán arról híres, hogy meghúz minden cserét, csak azt jegeli,aki rászolgál :P
Avatar
albicelesteX
A Vadász
Hozzászólások: 3450
Csatlakozott: 2007.06.25. 12:18:01
Tartózkodási hely: Erdők,mezők,vadligetek...

2011.06.18. 20:37:12

Én remélem,hogy elmegy.Sanama,az a baj,hogy még így is inkább Villa-ba bízott Pep,mintsem Bojanba.Nem gondolod,hogy ő jobban belelát?Hagy menjen lejárt az ideje itt.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2011.06.18. 20:36:37

gergo9 írta:
Sanama írta: Az a baj,hogy így van. Főleg a kiemelt rész. Ha a jelenlegi cserecsatár nem kap időt, akkor sem mikor Villa 12 meccsig jóformán semmit nem csinál, akkor kérdezem meg,hogy mi baja az edzőnek Bojannal?

Csak ha végigvezetem a logikát. Bojan jelenleg nem kap játékidőt. Eladjuk. Jön Rossi/Sanchez, ők már fognak kapni? Ha nem, akkor minek kellett? Ha igen, akkor Bojan miért nem kapott eddig? Érdekes.
Azért az a szomorú ebben hogy ezt el is hiszitek hogy nem a klub érdekeit nézi hanem a sajátját 3év után is.
Az hogy mit bizonyított kpcsatárként két éve, négy éve nem nagyon számít mivel ilyen poszt jelenleg nincs.
Példa
Mondjuk töriből 5-ös voltál két éve ám idén matekból csak 1-esed van mégis mi alapján vinnéd el magad matekból tanulmányi versenyre? Tanár szemszögéből nézve?
EZEN a poszton amin kéne semmit nem bizonyított és nyilvánvaló fizikai korlátai vannak hogy ott valaha is alkosson.
Nagyon szépen elbeszélsz amellett,amit én kérdezek.
Hogy szereznél matekból jó jegyet,ha nem írsz dolgozatot, mert minden órán csak 5percet vagy bent...? Vagy be se mész?

Ha 2-3x ennyit játszott volna és úgy jönne ez a teljesítmény, akkor elgonodlkoznék rajta... De így? Közel azonos a gól/perc aránya Villaval és Pedróval. Miről beszélünk?
gergo9
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2902
Csatlakozott: 2007.10.02. 12:19:09
Tartózkodási hely: Miskolc

2011.06.18. 20:33:05

Sanama írta: Az a baj,hogy így van. Főleg a kiemelt rész. Ha a jelenlegi cserecsatár nem kap időt, akkor sem mikor Villa 12 meccsig jóformán semmit nem csinál, akkor kérdezem meg,hogy mi baja az edzőnek Bojannal?

Csak ha végigvezetem a logikát. Bojan jelenleg nem kap játékidőt. Eladjuk. Jön Rossi/Sanchez, ők már fognak kapni? Ha nem, akkor minek kellett? Ha igen, akkor Bojan miért nem kapott eddig? Érdekes.
Azért az a szomorú ebben hogy ezt el is hiszitek hogy nem a klub érdekeit nézi hanem a sajátját 3év után is.
Az hogy mit bizonyított kpcsatárként két éve, négy éve nem nagyon számít mivel ilyen poszt jelenleg nincs.
Példa
Mondjuk töriből 5-ös voltál két éve ám idén matekból csak 1-esed van mégis mi alapján vinnéd el magad matekból tanulmányi versenyre? Tanár szemszögéből nézve?
EZEN a poszton amin kéne semmit nem bizonyított és nyilvánvaló fizikai korlátai vannak hogy ott valaha is alkosson.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7472
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2011.06.18. 20:24:10

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ir-2082261

Nem tudom, hogy a L’Équipe mennyire hiteles, de eddig ragaszkodtunk a 25-höz, most meg hirtelen kifizetjük a 35-öt. Eléggé hápog.
Forca Barca!!!!
Avatar
MessiFan
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7284
Csatlakozott: 2008.02.06. 16:17:19

2011.06.18. 20:13:43

Nekem tök mind1, de ha jön akkor menjen Bojan meg Jeffren mert akkor szegények 1 percet sem fognak kapni :D
Csak vegyünk végre már valakit..

Más: Hlebbel mi lesz?
Avatar
ab1daL
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3473
Csatlakozott: 2008.05.08. 18:40:25
Tartózkodási hely: Siófok

2011.06.18. 20:03:59

Na, csak kiköt nálunk Sánchez? :P :P
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - de Jong, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Guiu, Roque
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2011.06.18. 20:02:13

ozsimiki írta:
Sanama írta: De most őszintén Ozsi, Neked szól ez:

-Mikor igazolta volna? 5perc alatt Rossi vagy Sanchez sem fogja.

2x kapott folyamatos játékot, akkor igazolta is.
17évesen és tavaly év végén.
Abban a bojan fanok is egyetértenek, hogy nem azért akarják itt tudni,amit 5 perc játék alatt mutat...
Visszakérdezek, szerinted mi alapján fog komoly játéklehetőséget kapni, és ezáltal fejlődni? Nem látom a közeljövőben ennek létjogosultságát, főleg ha marad.

Míg ha elmegy kölcsönbe 1-2évre, még simán visszahozhatjuk,és megpróbálhatjuk egy immáron folyamatosan játékban lévő, érettebb Bojannal újból.
Az a baj,hogy így van. Főleg a kiemelt rész. Ha a jelenlegi cserecsatár nem kap időt, akkor sem mikor Villa 12 meccsig jóformán semmit nem csinál, akkor kérdezem meg,hogy mi baja az edzőnek Bojannal?

Csak ha végigvezetem a logikát. Bojan jelenleg nem kap játékidőt. Eladjuk. Jön Rossi/Sanchez, ők már fognak kapni? Ha nem, akkor minek kellett? Ha igen, akkor Bojan miért nem kapott eddig? Érdekes.
Avatar
ozsimiki
Adminisztrátor
Hozzászólások: 19561
Csatlakozott: 2005.11.29. 21:16:22
Tartózkodási hely: Zalakaros

2011.06.18. 19:57:08

Sanama írta: De most őszintén Ozsi, Neked szól ez:

-Mikor igazolta volna? 5perc alatt Rossi vagy Sanchez sem fogja.

2x kapott folyamatos játékot, akkor igazolta is.
17évesen és tavaly év végén.
Abban a bojan fanok is egyetértenek, hogy nem azért akarják itt tudni,amit 5 perc játék alatt mutat...
Visszakérdezek, szerinted mi alapján fog komoly játéklehetőséget kapni, és ezáltal fejlődni? Nem látom a közeljövőben ennek létjogosultságát, főleg ha marad.

Míg ha elmegy kölcsönbe 1-2évre, még simán visszahozhatjuk,és megpróbálhatjuk egy immáron folyamatosan játékban lévő, érettebb Bojannal újból.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2008.07.02. 22:46:30

2011.06.18. 19:42:22

gergo9 írta: Nah ezzel meg több mint 100% osan egyetértek erre utaltam is korábban hogy komoly hiba volt.
Ugye Pep marasztalta volna, mégis ment.
Fejben okoz ez komoly gondot most.
Mascherano nem tudna sokat játszani ha nem lenne versatile playa, mert Busquetset az életben nem szorítaná ki.
bl csoportkörben masch több percet kapott vkpként mint Sergio pedig mindketten egészségesek voltak . Egyébként egyetértek. :)
De Bojan is bevethető lenne ugye mindkét szélen és kpcsatárként is.
Jó, a híres csoportkör :D

De sztem pont Te fejtetted ki Bojan topicjában a dinamika, robbanékonyság hiányát. Most, ebben az állapotban nem fogja a szélen megcsinálni a dolgokat, tavaly főleg leírta mindenki hogy nem 5-10 perceket kéne játszania. És egy ilyen nudli szerepléskor bizonyított a Stuttgart elleni góljával, az eredményezte hogy tavassal játszhasson.

Hát igen, a B csapatos szereplés hiánya, mi lenne ha korábban feljutottak volna és lehúzhatott volna 1-2 évet a másodosztályban, sztem ég és föld :roll:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2011.06.18. 19:29:29

noname írta:
ozsimiki írta:persze értem én a Bojan fanokat is, hiszen csodás lenne, ha a nagy csapatban is ott folytatná, ahol a korosztályos csapatokban abbahagyta, és szállítaná a rekordokat, úgymond beigazolná félelmetes hírét, ami övezte őt 17éves kora előtt. Szép lenne, de nem mindig jön össze egy újabb sikersztori.
Csodás, legalább nem én vagyok az egyedüli, aki szerint ez így van!
De most őszintén Ozsi, Neked szól ez:

-Mikor igazolta volna? 5perc alatt Rossi vagy Sanchez sem fogja.

2x kapott folyamatos játékot, akkor igazolta is.
17évesen és tavaly év végén.
Abban a bojan fanok is egyetértenek, hogy nem azért akarják itt tudni,amit 5 perc játék alatt mutat...
gergo9
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2902
Csatlakozott: 2007.10.02. 12:19:09
Tartózkodási hely: Miskolc

2011.06.18. 19:29:26

d írta: Véleményem szerint neki NAGYON hiányzott a karrierjéből egy 1-2 éves Barca B-s szereplés, átugrott egy lépcsőfokot és orra bukott közben. Neki msot kellene ott tartania, mint Thiagonak.
Nah ezzel meg több mint 100% osan egyetértek erre utaltam is korábban hogy komoly hiba volt.
Ugye Pep marasztalta volna, mégis ment.
Fejben okoz ez komoly gondot most.
Mascherano nem tudna sokat játszani ha nem lenne versatile playa, mert Busquetset az életben nem szorítaná ki.
bl csoportkörben masch több percet kapott vkpként mint Sergio pedig mindketten egészségesek voltak . Egyébként egyetértek. :)
De Bojan is bevethető lenne ugye mindkét szélen és kpcsatárként is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2011.06.18. 19:33:07-kor.
lluisllach89
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2008.07.02. 22:46:30

2011.06.18. 19:29:04

gergo9 írta:
lluisllach89 írta: A második résznek örülök, az elsőt pedig elfogadom, annyit hozzáfűznék, sajna keserű humorral hogy nem is felelhet meg a csapat szintjének ha nincs fenn a pályán.
Masch tudptt bizonyítani Affelay tudott? Akik idegen játérendszerből jöttek és szintén kevés percet kaptak, ill Masch csak az elején utána elérte hogy ott legyen ahol.
Tavasszal kapott játékpercet mégis tücsökciripelés, letámadásban is jóval gyengébb mint a Pedro-Villa pakk.
Ha Pep látná benne a sanszot hogy valaha eléri Villa szintjét Villa úgy repülne mint a szél a kezdőből.
Úgy gondolom hogy azért Pep véleménye Bojan teljesítményéről nyilvánvaló nem véletlenül keresünk 30milliós magaságban támadót ezeréve. Nekem ez meg tökéletesen elég.
Folyamatos ellenkampányom(ami nem a személye hanem a teljesítménye ellen szól) ellenére leírom még1x hogy iszonyatikusan szimpatikus, csapattal szemben sem tett semmit, sem hiszti sem hasonló.
Én is borzasztóan sajnálom hogy úgy néz ki hogy a karrierje bukó nálunk.
Most eleve olyan emberekhez viszonyítjuk akik futballban mérten jóval idősebbek nála, és már akkor felnőtt csapatban bizonyíthattak amikor ő még annak közelében sem volt.

Mascherano nem tudna sokat játszani ha nem lenne versatile playa, mert Busquetset az életben nem szorítaná ki.

Nem kell ezen lovagolni h szr vagy sem, elmegy kölcsönbe, aztán visszajön oszt meglássuk.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2011.06.18. 19:26:52

ozsimiki írta:persze értem én a Bojan fanokat is, hiszen csodás lenne, ha a nagy csapatban is ott folytatná, ahol a korosztályos csapatokban abbahagyta, és szállítaná a rekordokat, úgymond beigazolná félelmetes hírét, ami övezte őt 17éves kora előtt. Szép lenne, de nem mindig jön össze egy újabb sikersztori.
Csodás, legalább nem én vagyok az egyedüli, aki szerint ez így van!
A Fifa egy szégyen
Válasz küldése