Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Santandernak is arab tulajdonosa van tudomásom szerint.Initom írta:Más: Mely klubok vannak arab kézbe ? A Getaféról és a Malagáról tudok,esetleg van hír,hogy más csapatot is felvásárolnának?
Valóban nagyon irigylésre méltó hagyomány már már megdöbbentő a mai világban.LG írta:Szép dolog, h ezt a szép hagyományt az eredményesség elé helyezik. De ha ki esnek akkor is így fogják gondolni? Lehetséges, h igen, de sztem előbb utóbb úgyis kiderül.Cumbee írta:Én olvastam anno egy olyat, hogy a klub honlapján volt egy szavazás, hogy mi lenne a fontosabb a szurkolók számára, az eredmények, vagy hogy továbbra is csak [auto_cenzúra] játékosok játszanak a csapatban. Számokat nem akarok mondani, mert nem nagyon emlékszem már rá, de elsöprő fölénnyel nyert a csak [auto_cenzúra] játékosok opció. Kicsit megdöbbentő volt számomra, mert nagyon nem jellemző a mostani világra, beleértve a focit is, hogy az identitás ennyivel előrébb van az eredményességnél, de azóta nagyon tisztelem a csapatot.
Tényleg nagy dolog, h kitartanak, de egyre inkább megy az eredményesség rovására, ill. a játék rovására, mert elég undormány focit játszanak mostanság. Sztem lassan el kéne gondolkozniuk, megéri-e?
Mezszponzoruk amúgy még mindig nincs?
Szép dolog, h ezt a szép hagyományt az eredményesség elé helyezik. De ha ki esnek akkor is így fogják gondolni? Lehetséges, h igen, de sztem előbb utóbb úgyis kiderül.Cumbee írta:Én olvastam anno egy olyat, hogy a klub honlapján volt egy szavazás, hogy mi lenne a fontosabb a szurkolók számára, az eredmények, vagy hogy továbbra is csak [auto_cenzúra] játékosok játszanak a csapatban. Számokat nem akarok mondani, mert nem nagyon emlékszem már rá, de elsöprő fölénnyel nyert a csak [auto_cenzúra] játékosok opció. Kicsit megdöbbentő volt számomra, mert nagyon nem jellemző a mostani világra, beleértve a focit is, hogy az identitás ennyivel előrébb van az eredményességnél, de azóta nagyon tisztelem a csapatot.
Mostani U-17-es vb-n viszont beállt a franciáknál egy srác és a szpíker aszondta hogy Bilbao playa. Na most ugye utánpótlás csapatoknál lehet még trükközni, de azért furcsa volt hallani.Initom írta:akkor továbbra és él a hagyomány...viszont így le a kalappal előttük!Fecooo írta:Ander Herrera Bilbao-ban született...
élő példa hogy ilyen felfogással is oda lehet érni...
akkor továbbra és él a hagyomány...viszont így le a kalappal előttük!Fecooo írta:Ander Herrera Bilbao-ban született...
Ennek örülök, remek igazolás!Initom írta:de pl most leigazolták Ander Herrerrát,ő lehet hogy nem ba.szk!
Azt hiszem mind ba.szkS.Agüero írta:Ha jól tudom az összes játékosuk spanyol, de azt nem tudom, h b.aszk-e mind.Am a Bilbao még mindig azt csinálja,hogy csak bas.zk játékosokat igazolnak?
Azért is kérdem. Mert a tetszetős játék meg Mou két világ.daffy írta:én ilyet sose mondtamchonggy írta:Te szereted Mou-t?daffy írta:bielsa jó lesz a klubnak. tetszetős focit játszat.
én ilyet sose mondtamchonggy írta:Te szereted Mou-t?daffy írta:bielsa jó lesz a klubnak. tetszetős focit játszat.
Így van. A Bilbao az utóbbi években mindet játszott, csak tetszetős focit nem. Ha ezzel a brigáddal Bielsa képes lesz rá, akkor nagy zseni. De én két másik lehetőséget valószínűbbnek látok: megpróbálja, de bele bukik, v. folytatja az eddigi vonalat, vagyis a játéktördelős, inkább defenzív, sokat szabálytalankodó játékot.barca99 írta:Egy kicsit félek Bielsától, attól függetlenül, hogy messze ők játszották a legőszintébb, legjobb focit a tavalyi VB-n. Kíváncsi vagyok, hogy megpróbálja-e a 3-3-1-3-at Spanyolországban... közel sem olyan mozgékony a kerete, mint Chilének, fizikailag viszont nagyon erősek.
bielsa jó lesz a klubnak. tetszetős focit játszat.ab1daL írta:Lezajlottak a Bilbao-nál az elnökválasztások, az új elnökük Josu Urrutia, volt Bilbao játékos. Így eldőlt, hogy Caparrós távozik a vezetőedzői posztról, és az ő helyét Marcelo Bielsa veszi át.
Hmm elég érdekes, Caparros elég szépen felépítette a b.aszkokat!EU liga is volt, és évről évre fejlődtek!Nem tudom Bielsa mit fog alkotni nem lesz egyszerű dolga elfogadtatni magát a szurkolókkal!ab1daL írta:Lezajlottak a Bilbao-nál az elnökválasztások, az új elnökük Josu Urrutia, volt Bilbao játékos. Így eldőlt, hogy Caparrós távozik a vezetőedzői posztról, és az ő helyét Marcelo Bielsa veszi át.
csak mert akkor van a clássico.fcbarca0827 írta:Igen. December 8-án kezdődik.Initom írta:de mi dec. 11-én nem klubvilágbajnokságon leszünk?
csak kiváncsiság...afelé volt legutóbb is...
Igen. December 8-án kezdődik.Initom írta:de mi dec. 11-én nem klubvilágbajnokságon leszünk?
csak kiváncsiság...afelé volt legutóbb is...