Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nekem még mindig szimpatikusabb, mint a brazil "titánok"... Marha gyors és elég jól cselez a csávó. A játéka nekem egy kicsit olyan Marcelo és Dani Alves stílusú volt. Persze még nem olyan magas szinten, de jól bejátszotta a bal oldalt. Apropó Dani Alves miért nem játszott? Elhiszem, hogy az edző most épp Maicont preferálta, de egyedül többet ér, mint a Ganso-Ramires-Lucas középpálya együttesen. De úgy látszik ott sem egy hozzáértő edző van a padon. Bevallom az őszintét még David Luizt is megnéztem volna egy vkp pozícióban. Nem hinném, hogy bármelyiküknél rosszabb teljesítményt nyújtott volna.ab1daL írta:Balszélsőként tűnt fel legtöbbször. De számomra nagyon unszimpatikus figura, úgy dobálja magát, hogy azt nézni is rossz.Barcaman1993 írta:Srácok Estegarribia milyen poszton játszik? Sztem a Copa felfedezettje, de a pálya minden pontján feltűnik, ezért nem igazán tudtam eldönteni, hogy milyen poszton is játszik.
Balszélsőként tűnt fel legtöbbször. De számomra nagyon unszimpatikus figura, úgy dobálja magát, hogy azt nézni is rossz.Barcaman1993 írta:Srácok Estegarribia milyen poszton játszik? Sztem a Copa felfedezettje, de a pálya minden pontján feltűnik, ezért nem igazán tudtam eldönteni, hogy milyen poszton is játszik.
De ha nem is látod Chilét, mire alapozod, hogy szánalmas vicc?LG írta:Nem értem miért irtok ilyeneket, h szánalmas a Copa, meg vicc a Copa. Nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni. Argentína, Brazília, meg Chile a szánalmas és a vicc.
Brazíliával szemben ez mindig elvárás lesz. Olyan mint a Barca,MU mostanára minden évben BL-esélyesként indul, és elvárás is ,hogy döntő közelébe jussanak.AndrésGerardHernandez írta:Azért Brazília helyzete kicsit összetettebb, minthogy nem jött össze. Ennyiből kis túlzással nekem több összejött volna. Ez itt a higgadtság és tapasztalat hiánya. Sajnos náluk elúszott egy teljes "generáció", Ronaldo, Rivaldo, Robi Carlos, Gilberto Silva, stb., őket kellett volna hogy felváltsa, Ronaldinho, Kaká, Robinho, Adriano stb. de közülük már csak Robinho van itt ő meg ennél többre nem igazán képes. A következő csapatnak még csak most kéne körvonalazódnia, nem már most vezetni a válogatottat. De persze lehet, hogy majd rám cáfolnak, csak én úgy gondolom megszakadt a lánc, így már nem lehetnek azok az elvárások velük szemben, mint elődeiknél. Bár hozzáteszem NAGYON örülnék, ha olyan focit láthatnék, mint a nagyok idején, de ezzel kapcsolatban pesszimista vagyok.
Game90 írta:http://www.youtube.com/watch?v=LnKW-yVTSrM
Pont erre akartam kitérni.Az argentínoknál, legalább lehet mihez nyúlni vannak játékosok, csak elég érdekes taktika.messibingyo írta:http://www.youtube.com/watch?v=H3q-gL9HN84 ezek hova lettek