Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.05. 21:13:37

Eurosport 2-n a világelső :wink:
Remélhetőleg folytatódik a sorozat, s kényelmesen hozza a meccset a szerb!
Hajrá Djoko
Kép
Kép
Kép
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.09.05. 17:25:43

Nem tudom más is követi e a motoGP-t itt rajtam kívül, de öcsééém! A Moto2-esek milyen futamot nyomtak már le? Idén a legjobb volt minden kategóriát beleértve, tisztára 500-as érzés volt nézni. Aki jó versenyt akar nézni csak ajánlani tudom a közepeseket.

Lesz még bajnok a doktor bácsi! [-o<
MatyiG
Adminisztrátor

2011.09.05. 16:37:00

ozsimiki írta:
S.Agüero írta:Vazze...
Nadal mit csinál? 1 szettben break hátrányban. :?
Remélem azért a meccset behúzza. :?
Csúnya lenne ilyen hamar kiesni. :roll:

szerk.: na azért most már ő is breakelt. :)
Ígérem, többet nem szólok be ilyesmiért,de most szükségét érzem :)

néha még látszik,h nem oly rég követed ezt a sportot, ki a retkes **** érdekel,hogy break hátrányban van az első szettben egy Nadal szintű teniszező? Úgy írsz egy sima break hátrányról az ELSŐ szettnél, mintha az közvetlenül kiesést jelentene. Ez kb olyan,mintha egy bl párharcban az első meccs 10.percében szabadot kap az ellenfél 16ról,és elkezded leírni,h a végén még kiesünk...azért engedjünk meg már annyit egy ekkora klasszisnak is,hogy néha-néha kevésbé top formában, becsússzon pár neccesebb szett.
értem én, így másodjára megnézve kicsit túloztam, de ettől függetlenül kicsit finomabban is megértethetted volna velem. :)
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.05. 14:09:05

visca el barca írta:
az "öreget" elég lazán leírtad :wink:

aztán nehogy meglepetést okozzon :D
Szerintem van benne egy max két GS győzelem, de nem most. Már fizikálisan nincs ott, ahol 3-4 éve, de a zsenije még megvan. Ha eljut egy döntőig és nem a RG és nem Rafa az ellenfél, akkor reális esélye van. Csak Federerel az a gond, h olyanoktól is egyre gyakrabban kikap, akiket papíron vernie kellene.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.05. 14:00:48

kanty írta:Elég brutál a videó. :shock: :(

A meccs megvan, ezzel nincs is gond. De úgy érzem, h sokat kell még fejlődjön a játéka, h meglegyen a címvédés. Tavaly jóval agresszívebb volt és a szervák is hatékonyabbak voltak. Következő körben Müller, nem ügyetlen játékos a luxemburgi, de fejben elég gyenge.

Bár Rafa volt már jobb formában is, de mégis úgy érzem, h meglesz a címvédés. Djokovic hatalmas formában van, ez az év róla szól. Közhely, de igaz, h minden nagy sorozat egyszer megszakad. Ha a döntőben találkoznak, akkor szerintem Rafa elveri. Nem hiszem, h lehet egy olyan játékos, akivel egy év alatt találkozik 6szor(?) és egyszer se tudja megverni.
meglátjuk.
az "öreget" elég lazán leírtad :wink:

aztán nehogy meglepetést okozzon :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.05. 13:45:56

Elég brutál a videó. :shock: :(

A meccs megvan, ezzel nincs is gond. De úgy érzem, h sokat kell még fejlődjön a játéka, h meglegyen a címvédés. Tavaly jóval agresszívebb volt és a szervák is hatékonyabbak voltak. Következő körben Müller, nem ügyetlen játékos a luxemburgi, de fejben elég gyenge.

Bár Rafa volt már jobb formában is, de mégis úgy érzem, h meglesz a címvédés. Djokovic hatalmas formában van, ez az év róla szól. Közhely, de igaz, h minden nagy sorozat egyszer megszakad. Ha a döntőben találkoznak, akkor szerintem Rafa elveri. Nem hiszem, h lehet egy olyan játékos, akivel egy év alatt találkozik 6szor(?) és egyszer se tudja megverni.
meglátjuk.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.04. 23:31:24

Bob_Marley írta:Nem igazán szeretem a spanyolt, sőt de ezt szörnyű volt látni:
http://www.youtube.com/watch?v=X7mD_bbM ... r_embedded#

video alatt komment: nice blowjob :D

amugy mekkora görcs lehetett h igy levitte az asztal alá :shock: :?

én sem csípem, sőt federer fanként rühellem, de remelem semmi baja!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.04. 23:15:28

Nem igazán szeretem a spanyolt, sőt de ezt szörnyű volt látni:
http://www.youtube.com/watch?v=X7mD_bbM ... r_embedded#!
remélhetőleg pillanatnyi rosszullét!
A győzelméhez gratulálok , talán a következő körben picit több szettet lesz kénytelen játszani.
Hajrá Djokovic 8) aki továbbme4nt az orosz Davidenko ellen szintén 3 szettben!
Következik majd az ukrán Dolgopolov!

Azóta már szerencsére állítólag jól van,és mosolyogva nyilatkozott. Vmi hirtelen rosszullét jött rá a sajtószobában, nem evett megfelelően azt hiszem,de ez még nem biztos, várom a részleteket. szerk: görcsöt érzett a lábában, azért kért ápolást,és feküdt a földre. Ozsi
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.04. 19:47:31

S.Agüero írta:Vazze...

Ígérem, többet nem szólok be ilyesmiért,de most szükségét érzem :)

néha még látszik,h nem oly rég követed ezt a sportot, ki a retkes **** érdekel,hogy break hátrányban van az első szettben egy Nadal szintű teniszező? Úgy írsz egy sima break hátrányról az ELSŐ szettnél, mintha az közvetlenül kiesést jelentene. Ez kb olyan,mintha egy bl párharcban az első meccs 10.percében szabadot kap az ellenfél 16ról,és elkezded leírni,h a végén még kiesünk...azért engedjünk meg már annyit egy ekkora klasszisnak is,hogy néha-néha kevésbé top formában, becsússzon pár neccesebb szett.

persze ha az ellenfélnek csak egy szett hiányozna,és abban lenne break hátrányban Rafa,akkor érthetőbb lenne a hszed, de így,h első szett...

ha el is vesztette volna az első szettet, akkor sincs tragédia, főleg nem egy kifutott Nalbandian ellen.

amúgy jelenleg Rafa vezet 2-0ra ,és a 3.szettben 5-4, előbb jött vissza break hátrányból Nalbandian. de közel a meccs vége így is.

szóval azért reagáltam így,mert nagyon korainak éreztem a vészjósló mondataidat, tekintettel arra,h mégis csak egy 3nyert szettig tartó tenisz meccsről van szó, meg Nadalról,és nem is a top játékosok ellen.

szerk: közben behúzta Rafa 3szettben, 7-6,6-1,7-5!

Következő körben hasonló erejű ellenfél jöhet. Müller,v vmi névtelen.

VAMOS RAFA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.09.04. 18:00:54

Vazze...

ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.04. 15:38:12

Scooby Bent Bwoy írta:Hihetetlen Michalisz mit csinált, majdnem megnyerte, erre az utolsó kanyarban hibázott, így a második helyet is eldobta, 7. lett. Így elbénázni...
Ritkán nézem,de most pont. Lehet nem kellene :D

Amúgy nemrég meg az első helyet dobta el így. Minden esetre vhol érthető, hogy erőlteti, a gépe nem tudná azt amit ő igen, Müllerékkel versenyben lenni a gyári Chevikkel. Viszont az utolsó pár kanyarban már gondolkodhatna is,főleg úgy,h mögötte is szorosan ott voltak.

Kár érte,de így is a legjobb nem gyári lesz év végére szerintem. Jövőre kaphatna egy helyet a Cheviknél, mert szép,hogy magyar csapat,magyar versenyző,csak így nincs sansza a címre.
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.09.04. 15:31:18

Hihetetlen Michelisz mit csinált, majdnem megnyerte, erre az utolsó kanyarban hibázott, így a második helyet is eldobta, 7. lett. Így elbénázni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Scooby Bent Bwoy 2011.09.05. 16:09:04-kor.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.04. 14:15:25

Amcsik még óvhatnak,de ettől még max kizárnak egyet, újra nem fogják futni. :)

Ha valaki tud olyat mutatni,h futókra lebontva mit futottak,az jelezze please.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.04. 14:11:36

Game90 írta:Jamaica-i arany férfi 4x100-on, új világcsúccsal, 37,04, Asafa Powell nélkül...

Saint Kitts és Nevis 3. hely... :D
Brutális tényleg :shock:
Amerikaik jól el betlizték :? Viszont a franciák csak bejöttek másodiknak!És Powell nélkül ez az idő :shock:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.09.04. 14:09:15

Game90 írta:Jamaica-i arany férfi 4x100-on, új világcsúccsal, 37,04, Asafa Powell nélkül...

Saint Kitts és Nevis 2. hely... :D
Brutális volt... 8)

3. lett Saint Kitts, a franciák értek be 2. helyre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2011.09.04. 14:06:50

Jamaica-i arany férfi 4x100-on, új világcsúccsal, 37,04, Asafa Powell nélkül...

Saint Kitts és Nevis 3. hely... :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.04. 11:30:37

Ugyan, amióta felért a csúcsra, KOMOLY VILÁGVERSENYEN, ki verte már meg? Most először saját hibája miatt kapott ki 100on. Senki sehol sincs körülötte.

Gay tud 9,70es időt, ha csúcsformában lesz talán 9,60végét is. Bolt meg ennél is 1tizeddel jobbat ha Gay fut mellette. 200on még érinthetetlenebb lesz.

Én a Jelen alapján formálok véleményt,és VILÁGversenyek alapján, ott pedig amióta az Olimpián 2008ban robbantott, egyértelmű esélyese a sprintszámoknak. Tőle függ,hogy mi a végeredmény, ha sikeres felkészülés van mögötte, kizárt,h valaki legyőzze JELENLEG. Mert majd pár év múlva lehet jön valaki aki tud 9,50alatt is futni, ki tudja? Mostani,és még a jövő évi Olimpiás "keret"ből viszont senki, ha csak nem pont Ő :)

szerk: közben az Amerikaiaké a nőknél a 4x100as váltó arany Jamaika előtt elég meggyőzően, remélem fiúknál fordítva lesz, mindjárt kezdődik is!

3as ugrásban is amerikai arany, 800méter nőknél pedig orosz arany, a visszatérő Dél-Afrikai Caster Sevegna előtt (ő volt az, akiknek firtatták Berlin után a nemi hovatartozását)

SZERK: JAMAIKAI VILÁGREKORD 4X100M! Bolt volt a befutó, de többiek is aprítottak. Amcsik elestek :lol:
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.09.04. 06:26:12

Bolt se legyőzhetetlen, kapott ki ő is már, Powell és Gay verte már meg, de bármikor jöhet valaki, aki még nála is gyorsabb lesz. 200-on nehezebb ellene, de ha most is csak annyit fut, amennyi ebben az évben a legjobbja volt eddig, mindjárt nem első, de drukkolok neki, hogy az olimpián jó formában legyen, és megdöntse a saját rekordjait.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.03. 19:17:09

csababarca írta:
kanty írta:Majd utána kipróbálná magát más távon is.

400ról rebesgetnek,edzője mondta is egyszer, hogy edzéseken mérték már neki, és nagyon jókat megy rajta.
Mondjuk ha bevállalja a 400at akkor teljesen más edzéstervet kell csinálnia,és a 100m-el nem biztos hogy összeegyeztethető.
Mondjuk megnézném még távolugrásban is, sebessége megvan, hosszú lábak,hosszú kezek.
Hihetetlen alkati adottságokkal rendelkezik a pali.
Ugye elég magas és az izomzata sem annyira kötött, ezért szerintem a 400 is feküdne neki. Persze az nyilvánvaló, h akkor a sprintet hanyagolni kellene. Távolugrásban se lenne rossz, bár ott azért a sebesség nem minden, a technika is számít. DE simán kinézem belőle, h ott is az élmezőnyben lenne.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.09.03. 19:14:06

kanty írta:Majd utána kipróbálná magát más távon is.

400ról rebesgetnek,edzője mondta is egyszer, hogy edzéseken mérték már neki, és nagyon jókat megy rajta.
Mondjuk ha bevállalja a 400at akkor teljesen más edzéstervet kell csinálnia,és a 100m-el nem biztos hogy összeegyeztethető.
Mondjuk megnézném még távolugrásban is, sebessége megvan, hosszú lábak,hosszú kezek.
Hihetetlen alkati adottságokkal rendelkezik a pali.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.03. 18:32:15

Bob_Marley írta: 100on egy rosszabb rajt, s meleg!200on jóval nehezebb megfogni, de 100on szerintem van esély!
Bolt mindig is a gyengébben rajtolók közé tartozott, de annyival jobb, h még így is hatalmas előnnyel nyer.

Bolt még 3-4 évig verhetetlen lesz HA a motivációja megmarad. s persze ha nem sérül meg. Remek adottságokkal rendelkezik, ilyen tehetség közel s távol sincs, plusz még nagyon keményen is dolgozok. Jelenleg semmilyen sportágban sincs olyan személy, aki társai közül ilyen szinten kiemelkedne. Visszatérve a motivációra. 1-2 éve hallottam tőle egy nyilatkozatot, ahol elmondta, h legenda szeretne lenni, ehhez pedig az kell, h legalább két olimpián megnyerje mindkét sprintszámot, tehát a motivációval sem lesz gond. Majd utána kipróbálná magát más távon is.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.03. 18:19:36

Értem,h másért szorítasz,de az a más nem tud ilyen időt csak úgy előrántani, míg Bolt nem a legjobb formájában is simán lehozta a 200at,és 100on is hozott volna 9.80as időt, ez kb biztos, ha láttad az előfutamokat. Az is messze van még a rekordjától,úgy is adott volna a többinek 1-2 tizedet.

A "szinte" szó az esetben ha csúcson van Bolt, felesleges, ezt már bizonyította 5-6 alkalommal. Mert ha a csúcson van,akkor egy gyengébb rajt után is hoz világrekordhoz nagyon közeli időt, olyat meg senki más nem tudott. 200ról nem is beszélve, az még egyértelműbb.

Legyőzhetetlen kifejezést nem szeretem én sem annyira,de ha valakire ez igaz lehet, az Bolt. Olyan óriási futó, hogy annyira egyértelműek az esélyek, mint anno Bubkánál.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.03. 18:15:00

Sablon, de igaz :lol:
Ezer érv, időeredmény van mellette, nekem semmi bajom nincs vele én mindig Powell rajongó voltam ha már jamaicsi!
Eszem ágában sincs veled vitatkozni, s csak a sablont tudom írni, mondani meglátjuk! :lol:
Kívánom ne jöjjön neki elő sérülése, s ha csúcson van szinte lehetelen megverni, de ott az a kis szó, hogy SZINTE :lol:
100on egy rosszabb rajt, s meleg!200on jóval nehezebb megfogni, de 100on szerintem van esély!
Ép érveket nem fogok neked mondani, így tekintheted az egészet tárgytalannak, nem Bolt ellen szól, hogy ne ő nyerjen csupán én speciel másért szorítok, s hiszek benne, hogy Bolt sem Isten :lol:
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.03. 17:06:27

Bob_Marley írta: Bolt meg a valaha volt 4ik leggyorsabb idő 200on, nem semmi a pali, de nem legyőzhetetlen!
kicsit unalmas ez a sablon :)

két variáció lehetséges: vagy senki sem legyőzhetetlen (jogos végülis)

vagy vannak olyan időszakok,amikor igenis páran legyőzhetetlenek, ha nem hibáznak 5évente egyszer a rajtnál.

utóbbi szerintem az igaz, de legalább indokolnád meg. Szóval kitől mit láttál,ami alapján egy ennél is jobb formában lévő Bolt legyőzhető jövőre?

HA VALAKIRE rá lehet mondani a mezőnyből, az atléták közül,h legyőzhetetlen, az szerintem Usain Bolt.

ez olyan,mintha Sergej Bubkára írtad volna rendíthetetlenül a legjobb éveiben,h nem legyőzhetetlen. Márpedig nála is látszott,h de, az. Boltnál se látom ezt másképp, ha nem jön közbe sérülés, kizártnak tartom,h 1év alatt valaki a mezőnyből csak úgy világcsúcsot repesszen 100on,és 200on, mert az minimum kelleni fog a legyőzéséhez.

mondom, ha olvasok érveket, vitatkozhatunk,de amíg csak azt látom,h de nem legyőzhetetlen, meg lesz világcsúcs de nem Bolt-tól, azt nem érvként kezelem. (utóbbit nem Te írtad)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.03. 15:59:28

Na visszaállt a világ rendje. :D Kicsit lazábbra vette ezt az évet, így is fut 19.4-et, nem ember.
Lemaitre-nek nagyon drukkoltam. Végre van egy fehér ember, aki feltudja venni a legjobbakkal a versenyt. :D
Válasz küldése