Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
értem én, így másodjára megnézve kicsit túloztam, de ettől függetlenül kicsit finomabban is megértethetted volna velem.ozsimiki írta:Ígérem, többet nem szólok be ilyesmiért,de most szükségét érzemS.Agüero írta:Vazze...
Nadal mit csinál? 1 szettben break hátrányban.![]()
Remélem azért a meccset behúzza.![]()
Csúnya lenne ilyen hamar kiesni.
szerk.: na azért most már ő is breakelt.
néha még látszik,h nem oly rég követed ezt a sportot, ki a retkes **** érdekel,hogy break hátrányban van az első szettben egy Nadal szintű teniszező? Úgy írsz egy sima break hátrányról az ELSŐ szettnél, mintha az közvetlenül kiesést jelentene. Ez kb olyan,mintha egy bl párharcban az első meccs 10.percében szabadot kap az ellenfél 16ról,és elkezded leírni,h a végén még kiesünk...azért engedjünk meg már annyit egy ekkora klasszisnak is,hogy néha-néha kevésbé top formában, becsússzon pár neccesebb szett.
Szerintem van benne egy max két GS győzelem, de nem most. Már fizikálisan nincs ott, ahol 3-4 éve, de a zsenije még megvan. Ha eljut egy döntőig és nem a RG és nem Rafa az ellenfél, akkor reális esélye van. Csak Federerel az a gond, h olyanoktól is egyre gyakrabban kikap, akiket papíron vernie kellene.visca el barca írta:
az "öreget" elég lazán leírtad![]()
aztán nehogy meglepetést okozzon
az "öreget" elég lazán leírtadkanty írta:Elég brutál a videó.![]()
![]()
A meccs megvan, ezzel nincs is gond. De úgy érzem, h sokat kell még fejlődjön a játéka, h meglegyen a címvédés. Tavaly jóval agresszívebb volt és a szervák is hatékonyabbak voltak. Következő körben Müller, nem ügyetlen játékos a luxemburgi, de fejben elég gyenge.
Bár Rafa volt már jobb formában is, de mégis úgy érzem, h meglesz a címvédés. Djokovic hatalmas formában van, ez az év róla szól. Közhely, de igaz, h minden nagy sorozat egyszer megszakad. Ha a döntőben találkoznak, akkor szerintem Rafa elveri. Nem hiszem, h lehet egy olyan játékos, akivel egy év alatt találkozik 6szor(?) és egyszer se tudja megverni.
meglátjuk.
Bob_Marley írta:Nem igazán szeretem a spanyolt, sőt de ezt szörnyű volt látni:
http://www.youtube.com/watch?v=X7mD_bbM ... r_embedded#
Ígérem, többet nem szólok be ilyesmiért,de most szükségét érzemS.Agüero írta:Vazze...
Nadal mit csinál? 1 szettben break hátrányban.![]()
Remélem azért a meccset behúzza.![]()
Csúnya lenne ilyen hamar kiesni.
szerk.: na azért most már ő is breakelt.
Ritkán nézem,de most pont. Lehet nem kelleneScooby Bent Bwoy írta:Hihetetlen Michalisz mit csinált, majdnem megnyerte, erre az utolsó kanyarban hibázott, így a második helyet is eldobta, 7. lett. Így elbénázni...
Brutális ténylegGame90 írta:Jamaica-i arany férfi 4x100-on, új világcsúccsal, 37,04, Asafa Powell nélkül...
Saint Kitts és Nevis 3. hely...
Brutális volt...Game90 írta:Jamaica-i arany férfi 4x100-on, új világcsúccsal, 37,04, Asafa Powell nélkül...
Saint Kitts és Nevis 2. hely...
Ugye elég magas és az izomzata sem annyira kötött, ezért szerintem a 400 is feküdne neki. Persze az nyilvánvaló, h akkor a sprintet hanyagolni kellene. Távolugrásban se lenne rossz, bár ott azért a sebesség nem minden, a technika is számít. DE simán kinézem belőle, h ott is az élmezőnyben lenne.csababarca írta:kanty írta:Majd utána kipróbálná magát más távon is.
400ról rebesgetnek,edzője mondta is egyszer, hogy edzéseken mérték már neki, és nagyon jókat megy rajta.
Mondjuk ha bevállalja a 400at akkor teljesen más edzéstervet kell csinálnia,és a 100m-el nem biztos hogy összeegyeztethető.
Mondjuk megnézném még távolugrásban is, sebessége megvan, hosszú lábak,hosszú kezek.
Hihetetlen alkati adottságokkal rendelkezik a pali.
kanty írta:Majd utána kipróbálná magát más távon is.
Bolt mindig is a gyengébben rajtolók közé tartozott, de annyival jobb, h még így is hatalmas előnnyel nyer.Bob_Marley írta: 100on egy rosszabb rajt, s meleg!200on jóval nehezebb megfogni, de 100on szerintem van esély!
kicsit unalmas ez a sablonBob_Marley írta: Bolt meg a valaha volt 4ik leggyorsabb idő 200on, nem semmi a pali, de nem legyőzhetetlen!