Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jól megfogalmaztad Dani!Drigo írta:....
+1Capon írta:Szerintem tök felesleges a pl. 10 évvel ezelőtti viszonyokat visszasírni.
Mert mennyivel volt jobb akkor mint most? Annyival hogy fiatalabbak voltunk és az idő megszépít mindent és változik az emberek értékrendje.
Akkor minden szép és jó volt, pedig ez koránt sem volt így csak más szemmel láttuk a dolgokat akkor és most.
Persze biztos rengeteget változott a klub, de ilyen sikerek után, ilyen elismerés után ezen kár fanyalogni. Az lenne a meglepő ha ez nem így lenne.
Magamon veszem észre hogy igen régebben sokkal jobban élveztem egy meccset mint manapság, egész más szemmel néztem az akkori történéseket mint mostanában és ehhez még csak nem is kell 10 évet visszamenni elég csak egy 4-5öt ami meg nem is volt olyan régen.
Akkor mikor 16. helyen tanyáztunk miért volt jobb? Jöttek a mondvacsinált sztárok irgalmatlan összegekért és fizetésekért. Azóta is azt nyögi a klub gazdasága.
Szerintem itt sokan inkább már belefásultak a sikerekbe. Jön egy döntetlen Sevillában és feje tetejére áll az oldal. Mikor rosszul ment a csapatnak egy ilyen döntetlenért 3 napig örültünk és hálásak lettünk volna. Most meg a fikázás megy nagyrészt utána. Szóval nem csak a csapat és a klub változik hanem mi is és az elvárásaink is.
Ez a sikerekkel jár. A 2000-es évek elején sosem felejtem el, hogy a csapattársaimnak legalább a 90%-a Madrid szurkoló volt. Ez az arány mondjuk lelohadt 70-80%-ra csak akkor már a Mu-t szerették ennyien. Most mi vagyunk többségben. Én azt mondom, hogy inkább legyen több divatdrukker és jöjjenek a sikerek, mint ennek az ellentétje.Drigo írta: Ez a csapat talán a világtörténelem legerősebb és legeredményesebb csapata. Akkor viszont a Barça még tényleg "més que un club" volt, ma már csak egy klub. Akkor a Barçát azért szerették az emberek, amit képviselt és nem volt egy olyan divatklub, mint amilyen ma.
Azt soha nem felejtem el, ahogy Puyol kifejelte Carlos bombáját. Látszik a kis brazilon, hogy ő sem. Az a tavasz talán a legszebb élményem volt Barça szurkolóként. De gyűlöltem Davidsot, amikor a több pénzért az Interbe ment nyáron. Az a félév meg az Antic-féle tavasz a legnagyszerűbb élményem. Ha választani kell, utóbbit választom. Elképesztő, hogy honnan és hogyan szedte össze a csapatot, akkor még volt értéke az egyes győzelmeknek. (Emlékszem, majdnem sírtam, amikor Zalayeta bevágta a hosszabbításban, csak ültem és azt mondtam, ez nem történhet meg). Nagyon sajnáltam, hogy - igaz, hogy nem érte el a kitűzött célt - elküldték. Akkor elképesztően büszke voltam, hogy egy ilyen csapatnak szurkolhatok. Ma meg már lassan kezdem magam rosszul érezni. Egyedül az vigasztal, hogy ezzel nagyon sokan így vannak, akár akik a fórumon régen aktívak voltak, akár más ismerőseim. Ha megnézzük azt a Barçát meg a mostanit, ég és föld. Ez a csapat talán a világtörténelem legerősebb és legeredményesebb csapata. Akkor viszont a Barça még tényleg "més que un club" volt, ma már csak egy klub. Akkor a Barçát azért szerették az emberek, amit képviselt és nem volt egy olyan divatklub, mint amilyen ma.Szakacs írta:http://www.youtube.com/embed/Vrwv9Cj9-7Q
Most talaltam erre a videora...es muszaly volt megosszam veletek...Ez volt eletem legjobb meccse...elmondhatatlan elmeny, es ellenallhatatlan henger a masodik felidoben...
Jelwaz-nak valamelyik nap volt egy kirohanasa...De egyett kell ertsek vele, ez a csapat(marmint amelyiket linkeltem sokkal szerethetobb volt) Veluk at lehetett elni a felemelkedeset a klubbnak(nem a gazdagsag tesz boldogga, hanem az ut hogy gazdag legyel), sokkal nagyobb volt bennuk a tuz..volt valami elmondhatatlanul vonzo es pimasz dolog a jatekban ami most sajnos nincs meg...Meg ugy amugy az egesz klub amit mutat a vilag fele nem tetszik nekem sem...DE ettol fuggetlenul probalok kielvezni minden gyozelmet, mert ritka pillanatokat elunk meg, azt is elismerem...
Udv. a regi motorosoknak amugy...
a "muszáj" -t pontos jéééééével írunkSzakacs írta:es muszaly volt megosszam veletek...
Persze, lehet kukacoskodni. De szerintem Te is érted, hogy mire gondoltam. Azt, meg hogy az nso hogyan kerül ide, abszolút nem értem. Ez a szabály, kész.lluisllach89 írta:Ez paraphrase volt nem quote, szerintem. Nevet nem mondtam, nso-t idézve 6-szor nagyobb vitát lehet gerjeszteni - ez így téves, mert itt 0 vita volt emiatt - de ha szabályt szegtem akkor sry, és várom a szankciót.
nem a gyúrásnak van értelme, hanem a felesleges személyeskedésnek..Nazario írta:Shutterisland, remélem nem fog az egészséged rovására menni a Messi vs. C. Ronaldo dolog. Inkább csak gyúrjál, annak van értelme.