érdekes ez a törvény, de mivel én erős dohányos vagyok tulzottan nem díjazom (lehet hurrogni

), de nem tudok vele mit csinálni. azt megértem h közintézményekben nem lehet, meg buszmegállókban, de hogy szorakozohelyeken...
ha 7végén kimegyek piálgatni haverokkal, elképzelni nem tudom, hogy majd 3 percenként cigizni fogok kijárni...
az is érdekes amit bányász irt, hogy a sok dohányost, aki kiesik majd az ilyen helyekrol, nem fogják potolni a nem doányosok.. (mert aki eddig nem járt ilyen helyre, az ezután sem fog, aki meg a füst miatt nem járt, azok száma elenyésző...)
ahol jelenleg lakom van kb 2 értelmes szorakozohely, ahol az emberek 50%-a cigizik... ha most ezek tavolmaradnának, lenne két üresen kongó hely 7végente.
mert igenis sok hely, ami épphogy megél, lehet pont ezért fog bezárni, tönkremenni.
erre egy pesti, aki hozzá van szokva h van millio szorakozohely ahova mehet, persze mondhatja h ez van, majd megyek máshova, de aki olyan helyen lakik ahol alig van szorakozohely az nem tudom hova fog jarni...
és most ragyujtok