aladin az csak nekem demo, és egypályás?Lionel85 írta:És persze az Aladdin.Az is nagyon jó volt. És természetesen az őskövület, a PoP.
Offtopic
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
És persze az Aladdin.kanty írta:Régi szép idők. Hagyom a fifát és egyebeket és jöhet a Lion king.shutterisland írta:http://borsosfi.hu/jatek#letoltes
jó nosztalgiázást minden játékos lelkű fórumernek![]()

én azzal kezdtem el tegnap játszani
2. pályán már game over

2. pályán már game over

madridista
Régi szép idők. Hagyom a fifát és egyebeket és jöhet a Lion king.shutterisland írta:http://borsosfi.hu/jatek#letoltes

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Üdv
megkérdezhetném mi volt ez a tegnapi kitiltás?
már full megijedtem....
meg azóta se tudom mi volt a probléma azzal a hozzászólással, de az ez ügyben illetékes legyen szíves írni egy pü-t és akkor legközelebb tudok majd arra is figyelni...

megkérdezhetném mi volt ez a tegnapi kitiltás?

már full megijedtem....

meg azóta se tudom mi volt a probléma azzal a hozzászólással, de az ez ügyben illetékes legyen szíves írni egy pü-t és akkor legközelebb tudok majd arra is figyelni...
madridista
-
- Eurobarca Staff
Ez a videó elmagyarázza elég jól.csababarca írta:Ajj,ti hogy tudtátok elindítani?
nekem ezt írja ki,bármelyik játékra kattintok:
http://img850.imageshack.us/img850/6655/huba.png
De igazából a lényeg:
Program Files/Oldies jatekok/dos box alatt van egy dosbox.exe, abból csinálsz egy parancsikont az asztalra (csak az egyszerűség kedvéért), és az oldies jatekok/jatekok mappában kiválasztod, hogy melyik játékot akarod használni, és annak az exe fájlját csak simán ráhúzod erre a parancsikonra, és menni fog a játék.
Egyébként érdemes megnézni a honlapot, amit ő ajánl:
bestoldagames
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- shutterisland
- Director del Fútbol
nem tudom, nekem xp van, lehet az a buktatócsababarca írta:Ajj,ti hogy tudtátok elindítani?

a TIM-el mennyit szenvedtem régen, attyaég

amúgy valamiért kéri neked a dosboxot, amit elvileg nem kéne, mert direkt megcsinálta a tag azt a 20 megás valamit, amit le kell ott tölteni, és benne van az összes game.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ajj,ti hogy tudtátok elindítani?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- shutterisland
- Director del Fútbol
...és a vicc, hogy 7-8 éves fejjel kentem-vágtam, most meg az elején elakadtam (pl. a lion kingben is a 2. pályánDrigo írta:Azt hiszem ezen a hétvégén sem fogok túl sok értelmes dolgot csinálni. Mondjuk elnézve a játékokat, kb csak a felét ismertem, de azokkal mennyit szenvedtemshutterisland írta:http://borsosfi.hu/jatek#letoltes

-
- Eurobarca Staff
Azt hiszem ezen a hétvégén sem fogok túl sok értelmes dolgot csinálni. Mondjuk elnézve a játékokat, kb csak a felét ismertem, de azokkal mennyit szenvedtemshutterisland írta:http://borsosfi.hu/jatek#letoltes

Buszmegállót nem értem, de a kocsmába tiltsák csak nyugodtan. U.a mint egy szórakozóhely,szóval nem értem most annak miért kéne másképp lennie.Vagy oda cigizni jár az ember?Victor_Valdes írta:Itt a lényeg..Bányász írta:Nem szigorítani kéne sokkal inkább legalizálni.sok helyen ebbe az irányba haladnak az kellene ha mi meg itt még ezen is szigorítanánk...![]()
Azzal, hogy bármit is betiltanak megtiltanak, főleg ha drogról van szó, csak azt segítik elő, hogy minél több ember foglalkozzon ilyesmivel. A dohányzással kapcsolatban pedig egyetértek, hogy ne lehessen iskolába, oviban, szórakozó helyen, étteremben, stb, de könyörgöm egy kocsmába, vagy buszmegállóba? Ott miért nem..?
- shutterisland
- Director del Fútbol
- visca el barca
- Presidente del Barça
ezt a dohányzó nem dohányzó részt a gyakorlatban nem egyszeru megcsinálni, kijatszható, lényegében semmi értelme.
az lesz majd csak az epic fail, mikor épp azért zárnak be egy helyet, mert a sok dohanyos kimegy piával a kezében és közterütelen fog alkoholizálni, meg randalírozni
az lesz majd csak az epic fail, mikor épp azért zárnak be egy helyet, mert a sok dohanyos kimegy piával a kezében és közterütelen fog alkoholizálni, meg randalírozni

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Eurobarca Staff
Ennyire azért nem drasztikus a helyzet szerintem. Mivel aki szórakozóhelyen dohányzik, azoknak - szerintem - a többsége, de legalább 40-50% csak kocadoháhnyos. Vagyis eszébe nem jut máskor is rágyújtani. Biztosan lesz forgalom esés, de szerintem a szórakozóhelyek ebből sokat nem fognak megérezni, mert bulizni ezután is fognak járni az emberek.visca el barca írta:ahol jelenleg lakom van kb 2 értelmes szorakozohely, ahol az emberek 50%-a cigizik... ha most ezek tavolmaradnának, lenne két üresen kongó hely 7végente.
Aki dohányzott, valószínűleg nem azért ment el egy kocsmába, hogy elszívjon egy cigit, mellette fogyasztott is, és ha a cigiről nem is fog leszokni, de absztinens sem lesz. Igazán veszélyben kimondottan a tipikus kocsmák lehetnek, de azok sem főként emiatt (mivel az alkesz papáknak is kell a napi indító feles, meg a fröccs), hanem inkább a szerencsejáték adó miatt, maximum ezek együttes hatása miatt.
Ez persze olyan téma, amiben könnyedén lehet érvelni pro és kontra, nekem sem esne nehezemre a másik oldal mellett érvelni.
A törvény eredményének örülök, de ezt meg lehetett volna oldani normálisabban is. Pl. minden szórakozóhelynek kellene biztosítania zárt, külön szellőzésű nemdohányzó teret, ha ilyen nincs, akkor az egész annak minősül
Jártam már olyan dohányzó kávézóban, ahol utána mosni kellett a kabátom, olyan füstös lett, de pont most jövök egy olyan pub-ból, ahol volt külön nemdohányzó meg dohányzó rész, és a dohányzó sem volt füstös. És azért valljuk meg néha jól esett eltolni egy-egy szivart itt, az meg ugye végképp olyan, amivel nem lehet csak úgy kiszaladni.
Jártam már olyan dohányzó kávézóban, ahol utána mosni kellett a kabátom, olyan füstös lett, de pont most jövök egy olyan pub-ból, ahol volt külön nemdohányzó meg dohányzó rész, és a dohányzó sem volt füstös. És azért valljuk meg néha jól esett eltolni egy-egy szivart itt, az meg ugye végképp olyan, amivel nem lehet csak úgy kiszaladni.
- visca el barca
- Presidente del Barça
érdekes ez a törvény, de mivel én erős dohányos vagyok tulzottan nem díjazom (lehet hurrogni
), de nem tudok vele mit csinálni. azt megértem h közintézményekben nem lehet, meg buszmegállókban, de hogy szorakozohelyeken...
ha 7végén kimegyek piálgatni haverokkal, elképzelni nem tudom, hogy majd 3 percenként cigizni fogok kijárni...
az is érdekes amit bányász irt, hogy a sok dohányost, aki kiesik majd az ilyen helyekrol, nem fogják potolni a nem doányosok.. (mert aki eddig nem járt ilyen helyre, az ezután sem fog, aki meg a füst miatt nem járt, azok száma elenyésző...)
ahol jelenleg lakom van kb 2 értelmes szorakozohely, ahol az emberek 50%-a cigizik... ha most ezek tavolmaradnának, lenne két üresen kongó hely 7végente.
mert igenis sok hely, ami épphogy megél, lehet pont ezért fog bezárni, tönkremenni.
erre egy pesti, aki hozzá van szokva h van millio szorakozohely ahova mehet, persze mondhatja h ez van, majd megyek máshova, de aki olyan helyen lakik ahol alig van szorakozohely az nem tudom hova fog jarni...
és most ragyujtok

ha 7végén kimegyek piálgatni haverokkal, elképzelni nem tudom, hogy majd 3 percenként cigizni fogok kijárni...
az is érdekes amit bányász irt, hogy a sok dohányost, aki kiesik majd az ilyen helyekrol, nem fogják potolni a nem doányosok.. (mert aki eddig nem járt ilyen helyre, az ezután sem fog, aki meg a füst miatt nem járt, azok száma elenyésző...)
ahol jelenleg lakom van kb 2 értelmes szorakozohely, ahol az emberek 50%-a cigizik... ha most ezek tavolmaradnának, lenne két üresen kongó hely 7végente.
mert igenis sok hely, ami épphogy megél, lehet pont ezért fog bezárni, tönkremenni.
erre egy pesti, aki hozzá van szokva h van millio szorakozohely ahova mehet, persze mondhatja h ez van, majd megyek máshova, de aki olyan helyen lakik ahol alig van szorakozohely az nem tudom hova fog jarni...
és most ragyujtok

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
pedig én simán el tudom képzelni, kifejtem...Bányász írta:Game linkjében ez a mondat volt érdekes számomra:
"Viszont az a vendéglátós, aki a masszív dohányosok elvesztésétől fél, nem látja azt a tömeget, akiket a füstmentességgel csalogathatna be."
Nem érzem,h tömegek kezdenének el járni a helyekre csak azért mert megszűnik a dohányzás.Aki szeretett eljárkálni az szerintem eddig is eljárt aki meg eddig nem járt el az szerintem nem fog csak azért mert már füstmentesek a helyek.Persze biztos lesz ilyen is de azt hiszem nem ez lesz a jellemző.
szóval én sosem voltam cigis, max egész életemben elszívtam 3-4 szálat összesen.
sok haverom cigizik,cigizett és addig az ideig amíg velük voltam,nem annyira zavart,megszokható volt, viszont itt ahol lakom, konkrétan van egy olyan -amúgy nagy jó kis hely- hely ahova azért nem megyek egy ideje,mert a passzív dohányosok számára egyszerűen kibírhatatlan. Nem azért mert a törzsközönség 85%a cigizik,hanem mert a szellőzése 0, a füsttől látni lehetett ugyan,de 1 perc alatt az mindenbe beleitta magát.
szerintem rengeteg ilyen kis pub, "kocsma" van még szerte az országban, ahol ennyire bent reked a füst, úgy kell elképzelni,hogy még cigisek se bírták ki ott bent órákon át

azt persze nem lehet tudni,h több lenne e konkrétan a vendég, mert pár cigis tuti hanyagolná a helyet (bár terasz, ott szabadna cigizni?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én úgy írtam nem nem mindig a dohányzást kellene szigorítani!Ha azt akarjuk egészségesebb legyen a társadalom, akkor tegyünk azért is, hogy visszaszorítsuk az alkoholfogyasztást, drogfogyasztást!Ha meg nem ezt akarjuk, csupán lelehet húzni még egy bőrt a dohányosokról, akkor ok
Bobot meg imádom szeretem, s én is szívtam életemben füvet meg is bántam, de attól még hogy elismerem munkásságát, példaképnek tekintem nem értek mindennel egyet!
Az meg hogy miért nem lehet buszmegállóban?Ugyanazért amiért iskola és óvoda környékén, mert vannak akik nem dohányoznak, s tartsuk tiszteletben őket!Rendben oda gyerekek járnak (bár ma már a fiatalok nagyobb része dohányzik), de ne csak őket védjük!
Valahol meg lehet szerintem érteni a próbálkozást, s tényleg külföldön ebből semmiféle probléma nincs is!

Bobot meg imádom szeretem, s én is szívtam életemben füvet meg is bántam, de attól még hogy elismerem munkásságát, példaképnek tekintem nem értek mindennel egyet!
Az meg hogy miért nem lehet buszmegállóban?Ugyanazért amiért iskola és óvoda környékén, mert vannak akik nem dohányoznak, s tartsuk tiszteletben őket!Rendben oda gyerekek járnak (bár ma már a fiatalok nagyobb része dohányzik), de ne csak őket védjük!
Valahol meg lehet szerintem érteni a próbálkozást, s tényleg külföldön ebből semmiféle probléma nincs is!

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Game linkjében ez a mondat volt érdekes számomra:
"Viszont az a vendéglátós, aki a masszív dohányosok elvesztésétől fél, nem látja azt a tömeget, akiket a füstmentességgel csalogathatna be."
Nem érzem,h tömegek kezdenének el járni a helyekre csak azért mert megszűnik a dohányzás.Aki szeretett eljárkálni az szerintem eddig is eljárt aki meg eddig nem járt el az szerintem nem fog csak azért mert már füstmentesek a helyek.Persze biztos lesz ilyen is de azt hiszem nem ez lesz a jellemző.
A klasszikus értelemben vett kocsmák szerintem nagy vesztesei lesznek a dolognak.Mondjuk az alkoholista be fog járni de azért az,h nincs cigizés meg nincs nyerőgép szerintem teljesen ellehetetleníti majd ezeket a helyeket.
A klasszikus értelemben vett kocsmák szerintem nagy vesztesei lesznek a dolognak.Mondjuk az alkoholista be fog járni de azért az,h nincs cigizés meg nincs nyerőgép szerintem teljesen ellehetetleníti majd ezeket a helyeket.
Ezt egyébként már a dolog kezdetén se értettem.Ugye először ez csak Pesten lett bevezetve ha jól tudom.De könyörgöm.A Váci úton(vagy valami forgalmas helyen) egy buszmegállóba tényleg az én szál cigim a legnagyobb baj?Tényleg attól a cigitől kell óvni a többieket?vagy buszmegállóba?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Itt a lényeg..Bányász írta:Nem szigorítani kéne sokkal inkább legalizálni.sok helyen ebbe az irányba haladnak az kellene ha mi meg itt még ezen is szigorítanánk...

Azzal, hogy bármit is betiltanak megtiltanak, főleg ha drogról van szó, csak azt segítik elő, hogy minél több ember foglalkozzon ilyesmivel. A dohányzással kapcsolatban pedig egyetértek, hogy ne lehessen iskolába, oviban, szórakozó helyen, étteremben, stb, de könyörgöm egy kocsmába, vagy buszmegállóba? Ott miért nem..?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nem szigorítani kéne sokkal inkább legalizálni.sok helyen ebbe az irányba haladnak az kellene ha mi meg itt még ezen is szigorítanánk... 
Egyébként én dohányzó vagyok de igazából semmi bajom a törvénnyel.Annyira nem érint.Viszont megértem azokat akiknek ez kellemetlen és nem tetszik.Én egyedül a "buszmegállóban tilos a dohányzás" miatt "vagyok ki".Morcos lennék ha mondjuk hajnalba meló előtt a buszra várva odajönnének büntetgetni.
Mondjuk ettől azért nem félek.

Egyébként én dohányzó vagyok de igazából semmi bajom a törvénnyel.Annyira nem érint.Viszont megértem azokat akiknek ez kellemetlen és nem tetszik.Én egyedül a "buszmegállóban tilos a dohányzás" miatt "vagyok ki".Morcos lennék ha mondjuk hajnalba meló előtt a buszra várva odajönnének büntetgetni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2012.01.06. 19:16:06-kor.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Igen,pontosan arra gondoltam. Az a gond hogy megint átestek a ló másik oldalára,lehetne dohányzó/nem dohányzó részleg(természetesen elkülönítve) vagy valami egyéb megoldás. A vonaton én sem engedném,azt a pár órát simán ki lehet bírni. Alkohol..Én még emlékszem arra amikor reggel kilenc előtt nem lehetett alkoholt venni sem a boltban,sem a presszókban. Leleményes dolgozók kávés csészéből szürcsölték az unikumot,illetve a rumot egy kis kávéval felöntveBob_Marley írta:Ezt hirtelen nem értem!Arra gondolsz, hogy jövedéki adó kiesés?Abban igazad van, hogy jól esik egy sör vagy kávé mellé, de úgy gondolom ha már elmegy az ember valahova, akkor természetes dolog, hogy arra a kis közösségre is tekintettel van ahova ment, s a saját szokásaiból elhagy dolgokat, s egyfajta toleranciát mutat a nemdohányzók felé!Tim írta: Viszont a móka kedvéért ki kellene próbálni hogy két napig nem vesz senki,semmilyen dohányterméket az országban..Lehet újra gondolnák ezt a dogot.
Jól esik, de 2 perccel a kávé elfogyasztása után is jól esik, még ha természetesen nem ugyanaz!
Viszont ha már itt tartunk, akkor nem csak a dohányosokon kellene mindig szigorítani, hanem az alkoholfogyasztás, s hát a kábítószerekről nem is beszéltem...

És azt mindenki tudja,hogy az amcsik hogy jártak a szesztilalommal.
A kábítószer minden formája illegális,ezen nem nagyon van mit szigorítani,hacsak nem a büntetési tételeket. Ámbár miért is akarna ilyet valaki egy ilyen nick-kel?

-
- Entrenador del Barça
Hát egy labrador támadás után nem is csodálkozom!Tim írta: És ha már S.Agüero is szóba került..Az előbb töröltem a kutyás gif-et,a múltkor meg belinkelt egy agyonvert gyereket.Kezdek aggódni a srác miatt.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezt hirtelen nem értem!Arra gondolsz, hogy jövedéki adó kiesés?Abban igazad van, hogy jól esik egy sör vagy kávé mellé, de úgy gondolom ha már elmegy az ember valahova, akkor természetes dolog, hogy arra a kis közösségre is tekintettel van ahova ment, s a saját szokásaiból elhagy dolgokat, s egyfajta toleranciát mutat a nemdohányzók felé!Tim írta: Viszont a móka kedvéért ki kellene próbálni hogy két napig nem vesz senki,semmilyen dohányterméket az országban..Lehet újra gondolnák ezt a dogot.
Jól esik, de 2 perccel a kávé elfogyasztása után is jól esik, még ha természetesen nem ugyanaz!
Viszont ha már itt tartunk, akkor nem csak a dohányosokon kellene mindig szigorítani, hanem az alkoholfogyasztás, s hát a kábítószerekről nem is beszéltem...