Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ellenben asszem a kupában csak 5 cserénk lehet...shutterisland írta: jajj, tényleg.
akkor viszont a pad : vv,adriano,mascherano,montoya,roberto,thiago,cuenca
ez komoly egy clasicóranem tudunk olyan játékost behozni, aki segíteni tud, ha sz.r van a palacsintában.

Hát ne haragudj, de ha valaki feltételezi, hogy akárkivel el lehet hitetni, hogy ilyen tréning VALÓBAN létezik, és ezt egy csapat saját tévéje még le is adja, szerintem az enyhén szólva eléggé furcsán ítéli meg a világot. Ennél levágósabb a vicc/szarkazmus nehezen lehetne, főleg hogy ez egy abszolút közismert vicces vírusmarketing videó.Ez most így komoly? Te megnézted a videót?
Csak mert az ominózus képsorok előtt ez a felirat olvasható:
FCB training before...
Ezután jön a "Barça edzése", majd egy újabb felirat:
"...Training before this"
Ezek után őszinte kíváncsisággal várom, hogy szerinted mégis miért került oda a Barça TV logója?

jajj, tényleg.zola8787 írta:A kezdőd tetszik, de szerintem Pinto fog védeni mind a 2 meccsen.shutterisland írta:valdes - abi,puyol,pique - busi,ini,xavi,alves - messi,alexis,cesc
A kezdőd tetszik, de szerintem Pinto fog védeni mind a 2 meccsen.shutterisland írta:valdes - abi,puyol,pique - busi,ini,xavi,alves - messi,alexis,cesc
Ez most így komoly? Te megnézted a videót?Halfkey írta:Ez így most komoly? Te úgy értelmezted a videót, hogy úgy próbálja beállítani, mint egy valós Barca edzést?
Ez így most komoly? Te úgy értelmezted a videót, hogy úgy próbálja beállítani, mint egy valós Barca edzést?(Tehát a kedves készítője rászerkesztette a BarcaTV logóját jóindulattal, kizárólag a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében, amihez gratula!)
Tekintve a nevét... ("FCB-Gabesz") mit tippelsz?S.Agüero írta: nem unjátok ezeknek a videóknak a linkelését amúgy?
mindegyikben ugyanaz a 10 van...
ha nem realos vagy, akkor bocs, csak a videóból ezt vettem ki...
ezzel nem értek egyet, szerintem benzema jobb (lesz) mint rooney, de most sem rosszabb spíler.Az biztos, h CR-t leszámítva bármelyik Real támadónál simán jobb játékos.
ez:
Igazából a MU nem mondhatjuk, h nagyon megérezte volna hiányát a távozása után.shutterisland írta:nem biztos, de azért tegyél be egy embert ronaldo helyére gondolatban..legyen a jó formában lévő kaká, esetleg david silva..aguero...és képzeld el azt az attraktív, gyorspasszos focit, amit ők csinálnak, csak még egy olyan emberrel, aki ezt alázattal képes csinálni.
szóval szerintem ronaldo hiányában az ő általa termelt gólok (gólpasszok..) nagy része visszajönne a helyén játszó egyén + a NAGYBETŰS JÁTÉK minőségének javulása által.
de szerintem úgy sem tudjuk meg, nem hiszem, hogy elmegy az elkövetkezendő 1-2 évben.
Azért sztem a Realban elférne, sőt, talán még nálunk is. Persze lehet mondani, h a spanyol bajnokság nem neki való, mert angol, de én ebben nem vagyok biztos, h így is van. A mellett, h egy kemény, erős fizikumú támadó(ami a PL-be ugye kell is), azért technikailag is elég képzett játékos, sztem nem kizárt, h a PD-ben is jó lenne.shutterisland írta:most állítólag befestette a hajátG.Gabe írta:Jut eszembe:
mi hír Rooney-ról?
amúgy szerintem a sok régi pletyka ellenére sem a realnak, sem nekünk nincs rá szükségünk.
most állítólag befestette a hajátG.Gabe írta:Jut eszembe:
mi hír Rooney-ról?
Messi nélkül is a Barca, legalábbis a futott mennyiség statisztikája: 6-7 km-el megugrana meccsenként.G.Gabe írta:Az biztos, hogy CR nélkül jobb lenne a Real. De hát Murinho csak nem rakja ki imádottját a csapatból!