2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
S.Agüero írta:Kezd kicsit fura lenni, h mindig vezetést szerez a Real ellenfele, majd könnyen fordítanak...
Eszembe se volt.LG írta:Meglepődnék, ha nem fordítana a Madrid, persze reménykedni lehet.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro
Hát igen... hazai meccseiken mindig hátrányból jönnek fel...LG írta:Meglepődnék, ha nem fordítana a Madrid, persze reménykedni lehet.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro
Meglepődnék, ha nem fordítana a Madrid, persze reménykedni lehet.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro
Csak a szokásos... 5-ig meg se áll a Real.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro
Szerintem ebbe most ne menjünk bele (de pü-ben nagyon szívesen mesélek neked az előszerződésről és annak joghatásairól, megtámadásáról stb. --> hazai pályaNem volt kötelező betartani. Meg is támadhatta volna az előszerződést, de nem tette hanem fizetett, mint a katonatiszt.
2009 júliusában ki volt az elnök?
Most már én is tudom!Asszem egészen jól tudható rólam,h mennyire utálom jo5ét és az egész életművét.
Érdekelt is, ezzel semmi gáz nem volt!.A mellékszálak bevonásával úgy tűnt,h érdekel a dolog,igyekeztem kimerítően körbejárni minden részletet.
Hát hogyne, mert így mindjárt más megvilágításba kerül a mondanivalód (csak ezért mondtam, semmi másért)!h elég lett volna annyit mondanom,h utálom és már tudsz is mindent....
az az üzlet már nyélbe volt ütve Perez érkezése előtt.Pavel írta:Nem volt kötelező betartani. Meg is támadhatta volna az előszerződést, de nem tette hanem fizetett, mint a katonatiszt.madridronie írta:Egy(bizonyítottan) 2008 nyarán (hol volt ekkor még Florentio Perez???) megkötött szerződésről van szó, ami 2009 júliusában realizálódott! Ebben mi a félrevezetés?
2009 júliusában ki volt az elnök?
Nem volt kötelező betartani. Meg is támadhatta volna az előszerződést, de nem tette hanem fizetett, mint a katonatiszt.madridronie írta:Egy(bizonyítottan) 2008 nyarán (hol volt ekkor még Florentio Perez???) megkötött szerződésről van szó, ami 2009 júliusában realizálódott! Ebben mi a félrevezetés?
madridronie írta:
Egyiket sem rosszmájúságból tettem! Pavel kolléga foglalkozása valóban tanár; de a mester megszólítás is mindenféle pejoratívitást nélkülözött! De akkor innentől kezdve hanyagoljuk!![]()
Akkor megtévesztett a megfogalmazásod,mert én tulajdonképpen még mindig nem a közvéleménynek írok,hanem neked és azoknak,akik elolvassák a véleményemet.Akikre nem ráerőltetni akarom az enyémet,hanem cs kifejtem kellő alapossággal.És nem mentegetőzésből v sajnáltatásból írtam,hanem kimerítően választ adtam a feltevésedre.Mégha ezt lábjegyzetként is tettem,ahogy írtam is.madridronie írta:Nem engem nem érdekel, hanem a közvéleményt! Ha engem nem érdekelne a mondandód, akkor most nem leveleznénk!Az,ha ez téged nem érdekel,
...ami egy cseppet sem befolyásolja az általam leírtakat.Megfontoltabbanmadridronie írta:Továbbra is Calderón bizniszéről (és tárgyalási képességeiről) beszélünk!Akkor lehet,h az előszerződésnél is lehetett volna már vmit kiokoskodni.Még akkor is,ha villantani kellett vele...De nekem aztán mindegy...Legalább ezzel is megalapozták a hírverést a csapatnak,meg fitogtatni az erőt.
madridronie írta:A véleménycseréhez valóban hozzátartozik; ellenben José szakmai munkássághoz (rátermettségét illetően) nem sokban!A körítés is hozzátartozik,mivel véleményt cserélni úgy érdemes,ha eltérően gondolkodunk vmiről.
Mint pölö murinnyóról,akit egy bizonyos szinten remek szakembernek tartok,de korántsem világlegjobbjának vagy übermensch-nek
madridronie írta:1) Mégis mit vársz tőlem, milyen reakciót? Amit nem emelek ki a hsz.-edből, azzal értelemszerűen nagyjából egyetértek, képes vagyok vele azonosulni, vagy la.is elfogadni; amivel pedig nem értek egyet, vagy esetleg még kiegészíteném, azt meg jelezni szoktam és ennyi!Ennyi.De komolyan,ha ennyi a reakciód erre,akkor egész eddig egy felesleges szájtépés volt részemről a beszélgetés,mivel nem igazán tudtad feldolgozni az infókat...![]()
2) Egyáltalán nem volt felesleges a szájtépésed, lévén minden egyes hsz.-edet végigolvastam és igen is érdekelt a véleményed, amire aztán még reagáltam is!
Madridronie.
Még mindig sikerül egy kicsit félrevezetni.
Ronni igazolásánál mindig Calderon-ra mutogatsz.
Szerinted; szerintem meg nem csak és kizárólag, sőt (Pep többek közt egy klasszis csatárt és egy középső bekket kért)!Lásd Csiga és Ibra esete. Ott szerintem az elnöknek volt nagy szerepe és az nem Sanyi bácsi volt.
Egyiket sem rosszmájúságból tettem! Pavel kolléga foglalkozása valóban tanár; de a mester megszólítás is mindenféle pejoratívitást nélkülözött! De akkor innentől kezdve hanyagoljuk!Első körben jelzem,h a mesterezés meg tanáros jelzők nélkül is érteni fogjuk amit mondani akarsz,uh elég lesz a miihii v még a mihi is
Nem engem nem érdekel, hanem a közvéleményt! Ha engem nem érdekelne a mondandód, akkor most nem leveleznénk!Az,ha ez téged nem érdekel,
Továbbra is Calderón bizniszéről (és tárgyalási képességeiről) beszélünk!Akkor lehet,h az előszerződésnél is lehetett volna már vmit kiokoskodni.Még akkor is,ha villantani kellett vele...De nekem aztán mindegy...Legalább ezzel is megalapozták a hírverést a csapatnak,meg fitogtatni az erőt.
A véleménycseréhez valóban hozzátartozik; ellenben José szakmai munkássághoz (rátermettségét illetően) nem sokban!A körítés is hozzátartozik,mivel véleményt cserélni úgy érdemes,ha eltérően gondolkodunk vmiről.
Mint pölö murinnyóról,akit egy bizonyos szinten remek szakembernek tartok,de korántsem világlegjobbjának vagy übermensch-nek
1) Mégis mit vársz tőlem, milyen reakciót? Amit nem emelek ki a hsz.-edből, azzal értelemszerűen nagyjából egyetértek, képes vagyok vele azonosulni, vagy la.is elfogadni; amivel pedig nem értek egyet, vagy esetleg még kiegészíteném, azt meg jelezni szoktam és ennyi!Ennyi.De komolyan,ha ennyi a reakciód erre,akkor egész eddig egy felesleges szájtépés volt részemről a beszélgetés,mivel nem igazán tudtad feldolgozni az infókat...
Tetszik, nem tetszik, az összes jó edző ezt csinálja. Nagy csapatoknál vannak, bőven van lehetőség a keret kialakítására és hajrá.Vagy azt hiszitek, az említett edzők nem lennének arra képesek mint Jose? Hogy elmennek a nagy csapatokhoz, kapnak lehetőséget a keret kialakítására bőven, és hajrá?
Első körben jelzem,h a mesterezés meg tanáros jelzők nélkül is érteni fogjuk amit mondani akarsz,uh elég lesz a miihii v még a mihi is.Tenkszmadridronie írta:
Na és akkor miihii mester!
Teszed ezt úgy,h az előző post-omban,amire reagáltál is,ott szerepel feketén-fehéren az a rész,h alaposan meg kell nyomnunk a ceruzát,mert tudják rólunk,h most nem sok mindenki kell,uh értük borsos árat kelltejelni
Csak ez a kutyát nem érdekli...
A nekünk alatt mit értesz?Ha most velem beszéled meg ezt és engem idézgetsz,akkor ne hozz bele más véleményt,meg általánosítást.Egyelőre a véleményemet cs a speckósról olvashattad,Pepről nem.Amiket írtam róla,cs általános infók és nem istenítés.Egy nagyon kiváló edzőnek tartom,számunkra a legjobbnak..Ha ez már annak számít,akkor ő Aistenmadridronie írta:Nem hiába tettem idézőjelbe; mert ez bizony elsősorban nektek szólt és nem Pep mester ellen irányult!Persze nem kisebbíted Pep érdemeit,cs gúnyosan idézőjelbe teszed,![]()
1. Cs amikor már majdnem közeledtek az álláspontok,egy kicsit emelkedett a dolog.De nincs is ezzel baj,alkudozni értelemszerűen kell egy ilyen kaliberű srácért,nekik sem volt mindegy,h vele v nélküle.Am meg azt sem állítottam,h nem volt "normális" összeg az 50 környéke (ha CR 94...). Tehát nem szidtam a politikája miatt a Zenált,bár vhogy ezt sejteti a válaszod.madridronie írta:1) Fabregas piaci ára évek óta 40-45 milla körül mozgott, szóval az Arsenal nagyon rendben volt veletek etekintetben --> a realitások talaján maradva kérte meg a srác árát!Ahogy Pep feneketlen tárcájának ellenére és az "akire rámutat" témához még ott a Cesc eset.Ha feneketlen a tárca,akkor már 4-5. éve itt nyomná,nem cs most érkezett volna.
2) Cesc elsősorban az Arsenal és Wenger miatt nem csatlakozhatott évekig és már jóval korábban a Barcához; lévén eszük ágában nem volna megválni a játékostól, így hosszú évekig még tárgyalni sem voltak hajlandóak az eladásáról!
Ez bizony azmadridronie írta:Ez itt az ovis rész!Brutál keret+""isteni"" edző+x lóvé vs erős keret+ isten edző+x lóvé
6 trófea --------------------------------------- 1 kupamaradvány
Jo5é a legnagyobb a világon,be kell látni![]()
Inkább sajnos... Szomorú,h ennyire elbillentek az árak,értékhez képest.Mégha ezt nem is feltétlen a két nevezett úriemberre értem.De ami megy a piacon,az elég durva gyakran.Még ha nem az én pénzem is,azért megfogom a fejem egy-két jól sikerült irányártólmadridronie írta:Sajnos, vagy nem sajnos; jelenleg is ekörül mozog a portugál piaci ára, Messié meg olyan 105 milla körül!CR-es világcsúcs
Akkor lehet,h az előszerződésnél is lehetett volna már vmit kiokoskodni.Még akkor is,ha villantani kellett vele...De nekem aztán mindegy...Legalább ezzel is megalapozták a hírverést a csapatnak,meg fitogtatni az erőt.Mondjuk fittek is lehetnek,mert nem kellett elfáradniuk a kupaemelgetésektőlmadridronie írta:Mivel egy előszerződésről volt szó (amiben pontosan rögzítésre került, hogy ki, mikor, mit és hogyan), így a szerződés jellegéből adódóan erre aligha lett volna lehetőség (konkrétan semmi)!CR-re a 9×-et. Egy kis alkudozással kötve hiszem,h nem lehetett volna olcsóbban hozzá jutni,legalább egy huszassal![]()
A körítés is hozzátartozik,mivel véleményt cserélni úgy érdemes,ha eltérően gondolkodunk vmiről..Attól,h rühellem a mentalitását,a provokatív, nagyképű, önelégült pofáját,emellett szakmai sikereit leírtam,elismertem.A képességeiről a maga nemében megírtam,pozitívan.Attól függetlenül,h benne van az a bizonyos szerencsés pénzeszsák a tarsolyában a csapatai zöménél,még meg is kellett nyernie a sorozatokat,amihez azért valamihez cs érteni kell.Remekül egységesíti a gárdáit és igazán rá jellemzővé teszi a csapatát.Cs sajnos élénken él bennem ennek a rá jellemzőségnek a gusztustalan háttere... Ennyi.De komolyan,ha ennyi a reakciód erre,akkor egész eddig egy felesleges szájtépés volt részemről a beszélgetés,mivel nem igazán tudtad feldolgozni az infókat... Pedig egész alaposan igyekeztem kifejteni a jót is ,rosszat is,meg alátámasztani,kiegészíteni ha vmiről két szemszögből is véleményem van.Mint pölö murinnyóról,akit egy bizonyos szinten remek szakembernek tartok,de korántsem világlegjobbjának vagy übermensch-nek. Emellett egy gyökér patkánynak gondolom,ami meg nem befolyásolja a másik oldalt.Tehát végül is a körítés is érdekes lehet(ne) számodra.De ha nem,akkor tényleg hagyjuk és ejtsük a témát.Uis rohadt uncsi erről a csávóról beszélni,meg még a mellette bejött huszonhárom dologról,negyvenedszer....madridronie írta:Akkor írjátok ezt; a körítést meg hagyjuk!Akkor még zárszóként még hozzáteszem,h igen,hendikep,hátrányban van nálam Jo5é,halmozottan.Emiatt a feneketlen pénztárca effekt miatt a korábbi csapatoknál is.de leginkább amit Ozsi is írt: a stlus miatt,ami övezi.És ami nélkül rengeteg edző tudott érvényesülni,de neki cs nem sikerült.És ez annyira visszaveti a teljesítményének elismerését,h igen,nehezemre esik túl jókat mondani róla.Sikeres ugyan,de a hogyan rész nem feledhető nekem...
És lám-lám, azért köztetek is akadnak olyanok, akikkel egy rugóra jár az agyunk!LG, Bob_Marley
Teszed ezt úgy,h az előző post-omban,amire reagáltál is,ott szerepel feketén-fehéren az a rész,h alaposan meg kell nyomnunk a ceruzát,mert tudják rólunk,h most nem sok mindenki kell,uh értük borsos árat kelltejelni
Nem hiába tettem idézőjelbe; mert ez bizony elsősorban nektek szólt és nem Pep mester ellen irányult!Persze nem kisebbíted Pep érdemeit,cs gúnyosan idézőjelbe teszed,
1) Fabregas piaci ára évek óta 40-45 milla körül mozgott, szóval az Arsenal nagyon rendben volt veletek etekintetben --> a realitások talaján maradva kérte meg a srác árát!Ahogy Pep feneketlen tárcájának ellenére és az "akire rámutat" témához még ott a Cesc eset.Ha feneketlen a tárca,akkor már 4-5. éve itt nyomná,nem cs most érkezett volna.
Ez itt az ovis rész!Brutál keret+""isteni"" edző+x lóvé vs erős keret+ isten edző+x lóvé
6 trófea --------------------------------------- 1 kupamaradvány
Jo5é a legnagyobb a világon,be kell látni
Sajnos, vagy nem sajnos; jelenleg is ekörül mozog a portugál piaci ára, Messié meg olyan 105 milla körül!CR-es világcsúcs
Mivel egy előszerződésről volt szó (amiben pontosan rögzítésre került, hogy ki, mikor, mit és hogyan), így a szerződés jellegéből adódóan erre aligha lett volna lehetőség (konkrétan semmi)!CR-re a 9×-et. Egy kis alkudozással kötve hiszem,h nem lehetett volna olcsóbban hozzá jutni,legalább egy huszassal
Akkor írjátok ezt; a körítést meg hagyjuk!Akkor még zárszóként még hozzáteszem,h igen,hendikep,hátrányban van nálam Jo5é,halmozottan.Emiatt a feneketlen pénztárca effekt miatt a korábbi csapatoknál is.de leginkább amit Ozsi is írt: a stlus miatt,ami övezi.És ami nélkül rengeteg edző tudott érvényesülni,de neki cs nem sikerült.És ez annyira visszaveti a teljesítményének elismerését,h igen,nehezemre esik túl jókat mondani róla.Sikeres ugyan,de a hogyan rész nem feledhető nekem...
Calderón Mijatoviccsal karöltve soha az életben nem tudott tárgyalni semmiről... ők meg a pénzügyek...És végül ugyan idekerült,de cs sikerült egy egészen jutányos árban megegyezni.Nem nyomtuk rá az 50-60 millát,mint ti mondjuk CR-re a 9×-et. Egy kis alkudozással kötve hiszem,h nem lehetett volna olcsóbban hozzá jutni,legalább egy huszassal.Meg Kakához is kábé...De hát megethettétek ezek szerint. De a lényeg az,h nem mindig tud úgy kijönni a lépés,ahogy tervezik.Cs nagyrészt.
ezt az összeesküvést meg felejtsd már el...(mint a CR-es összeesküvés is)