2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyiket sem rosszmájúságból tettem! Pavel kolléga foglalkozása valóban tanár; de a mester megszólítás is mindenféle pejoratívitást nélkülözött! De akkor innentől kezdve hanyagoljuk!Első körben jelzem,h a mesterezés meg tanáros jelzők nélkül is érteni fogjuk amit mondani akarsz,uh elég lesz a miihii v még a mihi is
Nem engem nem érdekel, hanem a közvéleményt! Ha engem nem érdekelne a mondandód, akkor most nem leveleznénk!Az,ha ez téged nem érdekel,
Továbbra is Calderón bizniszéről (és tárgyalási képességeiről) beszélünk!Akkor lehet,h az előszerződésnél is lehetett volna már vmit kiokoskodni.Még akkor is,ha villantani kellett vele...De nekem aztán mindegy...Legalább ezzel is megalapozták a hírverést a csapatnak,meg fitogtatni az erőt.
A véleménycseréhez valóban hozzátartozik; ellenben José szakmai munkássághoz (rátermettségét illetően) nem sokban!A körítés is hozzátartozik,mivel véleményt cserélni úgy érdemes,ha eltérően gondolkodunk vmiről.
Mint pölö murinnyóról,akit egy bizonyos szinten remek szakembernek tartok,de korántsem világlegjobbjának vagy übermensch-nek
1) Mégis mit vársz tőlem, milyen reakciót? Amit nem emelek ki a hsz.-edből, azzal értelemszerűen nagyjából egyetértek, képes vagyok vele azonosulni, vagy la.is elfogadni; amivel pedig nem értek egyet, vagy esetleg még kiegészíteném, azt meg jelezni szoktam és ennyi!Ennyi.De komolyan,ha ennyi a reakciód erre,akkor egész eddig egy felesleges szájtépés volt részemről a beszélgetés,mivel nem igazán tudtad feldolgozni az infókat...
Tetszik, nem tetszik, az összes jó edző ezt csinálja. Nagy csapatoknál vannak, bőven van lehetőség a keret kialakítására és hajrá.Vagy azt hiszitek, az említett edzők nem lennének arra képesek mint Jose? Hogy elmennek a nagy csapatokhoz, kapnak lehetőséget a keret kialakítására bőven, és hajrá?
Első körben jelzem,h a mesterezés meg tanáros jelzők nélkül is érteni fogjuk amit mondani akarsz,uh elég lesz a miihii v még a mihi is.Tenkszmadridronie írta:
Na és akkor miihii mester!
Teszed ezt úgy,h az előző post-omban,amire reagáltál is,ott szerepel feketén-fehéren az a rész,h alaposan meg kell nyomnunk a ceruzát,mert tudják rólunk,h most nem sok mindenki kell,uh értük borsos árat kelltejelni
Csak ez a kutyát nem érdekli...
A nekünk alatt mit értesz?Ha most velem beszéled meg ezt és engem idézgetsz,akkor ne hozz bele más véleményt,meg általánosítást.Egyelőre a véleményemet cs a speckósról olvashattad,Pepről nem.Amiket írtam róla,cs általános infók és nem istenítés.Egy nagyon kiváló edzőnek tartom,számunkra a legjobbnak..Ha ez már annak számít,akkor ő Aistenmadridronie írta:Nem hiába tettem idézőjelbe; mert ez bizony elsősorban nektek szólt és nem Pep mester ellen irányult!Persze nem kisebbíted Pep érdemeit,cs gúnyosan idézőjelbe teszed,![]()
1. Cs amikor már majdnem közeledtek az álláspontok,egy kicsit emelkedett a dolog.De nincs is ezzel baj,alkudozni értelemszerűen kell egy ilyen kaliberű srácért,nekik sem volt mindegy,h vele v nélküle.Am meg azt sem állítottam,h nem volt "normális" összeg az 50 környéke (ha CR 94...). Tehát nem szidtam a politikája miatt a Zenált,bár vhogy ezt sejteti a válaszod.madridronie írta:1) Fabregas piaci ára évek óta 40-45 milla körül mozgott, szóval az Arsenal nagyon rendben volt veletek etekintetben --> a realitások talaján maradva kérte meg a srác árát!Ahogy Pep feneketlen tárcájának ellenére és az "akire rámutat" témához még ott a Cesc eset.Ha feneketlen a tárca,akkor már 4-5. éve itt nyomná,nem cs most érkezett volna.
2) Cesc elsősorban az Arsenal és Wenger miatt nem csatlakozhatott évekig és már jóval korábban a Barcához; lévén eszük ágában nem volna megválni a játékostól, így hosszú évekig még tárgyalni sem voltak hajlandóak az eladásáról!
Ez bizony azmadridronie írta:Ez itt az ovis rész!Brutál keret+""isteni"" edző+x lóvé vs erős keret+ isten edző+x lóvé
6 trófea --------------------------------------- 1 kupamaradvány
Jo5é a legnagyobb a világon,be kell látni![]()
Inkább sajnos... Szomorú,h ennyire elbillentek az árak,értékhez képest.Mégha ezt nem is feltétlen a két nevezett úriemberre értem.De ami megy a piacon,az elég durva gyakran.Még ha nem az én pénzem is,azért megfogom a fejem egy-két jól sikerült irányártólmadridronie írta:Sajnos, vagy nem sajnos; jelenleg is ekörül mozog a portugál piaci ára, Messié meg olyan 105 milla körül!CR-es világcsúcs
Akkor lehet,h az előszerződésnél is lehetett volna már vmit kiokoskodni.Még akkor is,ha villantani kellett vele...De nekem aztán mindegy...Legalább ezzel is megalapozták a hírverést a csapatnak,meg fitogtatni az erőt.Mondjuk fittek is lehetnek,mert nem kellett elfáradniuk a kupaemelgetésektőlmadridronie írta:Mivel egy előszerződésről volt szó (amiben pontosan rögzítésre került, hogy ki, mikor, mit és hogyan), így a szerződés jellegéből adódóan erre aligha lett volna lehetőség (konkrétan semmi)!CR-re a 9×-et. Egy kis alkudozással kötve hiszem,h nem lehetett volna olcsóbban hozzá jutni,legalább egy huszassal![]()
A körítés is hozzátartozik,mivel véleményt cserélni úgy érdemes,ha eltérően gondolkodunk vmiről..Attól,h rühellem a mentalitását,a provokatív, nagyképű, önelégült pofáját,emellett szakmai sikereit leírtam,elismertem.A képességeiről a maga nemében megírtam,pozitívan.Attól függetlenül,h benne van az a bizonyos szerencsés pénzeszsák a tarsolyában a csapatai zöménél,még meg is kellett nyernie a sorozatokat,amihez azért valamihez cs érteni kell.Remekül egységesíti a gárdáit és igazán rá jellemzővé teszi a csapatát.Cs sajnos élénken él bennem ennek a rá jellemzőségnek a gusztustalan háttere... Ennyi.De komolyan,ha ennyi a reakciód erre,akkor egész eddig egy felesleges szájtépés volt részemről a beszélgetés,mivel nem igazán tudtad feldolgozni az infókat... Pedig egész alaposan igyekeztem kifejteni a jót is ,rosszat is,meg alátámasztani,kiegészíteni ha vmiről két szemszögből is véleményem van.Mint pölö murinnyóról,akit egy bizonyos szinten remek szakembernek tartok,de korántsem világlegjobbjának vagy übermensch-nek. Emellett egy gyökér patkánynak gondolom,ami meg nem befolyásolja a másik oldalt.Tehát végül is a körítés is érdekes lehet(ne) számodra.De ha nem,akkor tényleg hagyjuk és ejtsük a témát.Uis rohadt uncsi erről a csávóról beszélni,meg még a mellette bejött huszonhárom dologról,negyvenedszer....madridronie írta:Akkor írjátok ezt; a körítést meg hagyjuk!Akkor még zárszóként még hozzáteszem,h igen,hendikep,hátrányban van nálam Jo5é,halmozottan.Emiatt a feneketlen pénztárca effekt miatt a korábbi csapatoknál is.de leginkább amit Ozsi is írt: a stlus miatt,ami övezi.És ami nélkül rengeteg edző tudott érvényesülni,de neki cs nem sikerült.És ez annyira visszaveti a teljesítményének elismerését,h igen,nehezemre esik túl jókat mondani róla.Sikeres ugyan,de a hogyan rész nem feledhető nekem...
És lám-lám, azért köztetek is akadnak olyanok, akikkel egy rugóra jár az agyunk!LG, Bob_Marley
Teszed ezt úgy,h az előző post-omban,amire reagáltál is,ott szerepel feketén-fehéren az a rész,h alaposan meg kell nyomnunk a ceruzát,mert tudják rólunk,h most nem sok mindenki kell,uh értük borsos árat kelltejelni
Nem hiába tettem idézőjelbe; mert ez bizony elsősorban nektek szólt és nem Pep mester ellen irányult!Persze nem kisebbíted Pep érdemeit,cs gúnyosan idézőjelbe teszed,
1) Fabregas piaci ára évek óta 40-45 milla körül mozgott, szóval az Arsenal nagyon rendben volt veletek etekintetben --> a realitások talaján maradva kérte meg a srác árát!Ahogy Pep feneketlen tárcájának ellenére és az "akire rámutat" témához még ott a Cesc eset.Ha feneketlen a tárca,akkor már 4-5. éve itt nyomná,nem cs most érkezett volna.
Ez itt az ovis rész!Brutál keret+""isteni"" edző+x lóvé vs erős keret+ isten edző+x lóvé
6 trófea --------------------------------------- 1 kupamaradvány
Jo5é a legnagyobb a világon,be kell látni
Sajnos, vagy nem sajnos; jelenleg is ekörül mozog a portugál piaci ára, Messié meg olyan 105 milla körül!CR-es világcsúcs
Mivel egy előszerződésről volt szó (amiben pontosan rögzítésre került, hogy ki, mikor, mit és hogyan), így a szerződés jellegéből adódóan erre aligha lett volna lehetőség (konkrétan semmi)!CR-re a 9×-et. Egy kis alkudozással kötve hiszem,h nem lehetett volna olcsóbban hozzá jutni,legalább egy huszassal
Akkor írjátok ezt; a körítést meg hagyjuk!Akkor még zárszóként még hozzáteszem,h igen,hendikep,hátrányban van nálam Jo5é,halmozottan.Emiatt a feneketlen pénztárca effekt miatt a korábbi csapatoknál is.de leginkább amit Ozsi is írt: a stlus miatt,ami övezi.És ami nélkül rengeteg edző tudott érvényesülni,de neki cs nem sikerült.És ez annyira visszaveti a teljesítményének elismerését,h igen,nehezemre esik túl jókat mondani róla.Sikeres ugyan,de a hogyan rész nem feledhető nekem...
Calderón Mijatoviccsal karöltve soha az életben nem tudott tárgyalni semmiről... ők meg a pénzügyek...És végül ugyan idekerült,de cs sikerült egy egészen jutányos árban megegyezni.Nem nyomtuk rá az 50-60 millát,mint ti mondjuk CR-re a 9×-et. Egy kis alkudozással kötve hiszem,h nem lehetett volna olcsóbban hozzá jutni,legalább egy huszassal.Meg Kakához is kábé...De hát megethettétek ezek szerint. De a lényeg az,h nem mindig tud úgy kijönni a lépés,ahogy tervezik.Cs nagyrészt.
ezt az összeesküvést meg felejtsd már el...(mint a CR-es összeesküvés is)
madridronie írta:Tisztában vagyok vele, nagyon is; csak finoman próbáltam rávilágítani (illetve titkon reméltem /de hiába/, hogy magatokba néztek és elgondolkoztok azon), hogy többek közt az "isteni" Pep is gyakorlatilag ugyanezt csinálja; ha kell igazol; ha kell akkor keményen tejel is; a vezetőség pedig minden kívánságát lesi és ami még fontosabb hogy kőkeményen teljesíti is --> akire rámutatott, akit akart, mindenkit megkapott mindegyszálig (a 60 millás Ibrát is, alkudozás ide vagy oda)! Szerencséjére és a Barca-fanok szerencséjére is most minden adott a katalánoknál; PEP-nek van (csak úgy az ölébe hullt) egy 87-es aranytriója, egy másik már-már veteránnak számító szintén klasszis 3-asa (Puyol, Xavi, Iniesta) és a Madridéhoz hasonló, közel azonos módon "feneketlen" pénztárcája --> amit serényen használ is és amiből olyan klasszisokat és világklasszisokat vesz meg, akit csak akar és akit nem szégyell! Így talán nem is olyan .....................A habzsidőzsi kifejezés nem a nagy értékű vásárlást takarja,hanem azt,amikor bemész egy boltba és![]()
De én ettől nem nézem kevesebbnek és az érdemeit sem kisebbítem (szerintem remek edző), szemben veletek!
Ha így van; akkor vajon Maicon ma miért nem a Real Madrid tagja (az Inter ugye nem zárkozott el a transzfertől --> viszont a vezetőség és José is irreálisnak találta a 40 millát (ami 25-ről indult) egy 29 éves jobb bekkért)?bevásárolsz az árcédulával nem is foglalkozva,mer' fussa' rá
Szerintem mi is! A Joséhoz köthető madridi igazolások: Özil 15 milla; Khedira 12 milla; Di Maria 25-32 milla; R. Carvalho 8 milla; Coentrao 30 milla; a többiek ingyen, vagy 5 és 10 milla körül összegért érkeztek! Egyedül Di Maria és Coentrao ára magasabb, de semmiképp sem tékozló jellegű!De a nevéhez köthető legdrágább transzfer ára (Chelsea --> Seva 50 millája, ami azért sokkal inkább Abra igazolása volt, mint sem a portugálé) sem áll olyan messze néhány Pep által szerződtetett játékos áráétól, sőt!viszonylag kedvezően jöttünk
Minden tiszteletem a tiéd, de miért tartozna hozzá (a Lyon elleni kiesésig szó nem volt még Joséról --> de még ha lett is volna alapja az összeesküvés elméletednek; sajna bizonyítani nem tudjuk, így legjobb esetben is csak egy kétes feltételezés maradhat)???De asszem nem én találom fel a spanyol viaszt azzal,h a mágust felvezető CR-es vonulat is az ő kontójához tartozik.Tedd a szívedre a kezed és mondd azt,h Pelle kapta ajándékba a cicafiút...
Tehát azért a mérleg nyelve cs névlegesen egál.
És ezekből a játékosokból ő "csinált" remek focistákat!dak900 írta:Portoban költekezés nélkül is összejött neki? Részben...mert a második évében azért több alapjátékost is ő hozott oda, akik később kezdők lettek, lásd: Carvalho, Ferreira, stb... Az első évben ha jól emlékszem akkor 3. lett a bajnokságban. A következő évben Uefa kupát nyert, és bajnokságot. Az utolsó évében nyerte meg a Bajnokok ligáját, és megint 1 bajnokságot. Egyébként nézd meg a keretet...a védelem és a középpálya nem volt olyan rossz!Carvalho, Ferreira, Bosingwa, Deco, R. Costa...persze ez nem mérhető mondjuk egy madridi kerethez, de azért nem is a semmiből kellett építkeznie!!
Ez túlzás. A MU is ott van a világ leggazdagabb csapatai között, és azért Fergie is elkölt nyaranta 70-80 millió eurókat. Ettől persze zseniális edző ő is, de ő sem a sz.rból épít várat.Barca_10 írta:Arra lennék kíváncsi, SAF védelmében, h Pep vagy José meg tudná-e azt csinálni amit SAF csinál évek óta a MU-ban. Azaz, h neki nincs feneketlen pénztárcája, és úgymond "nóném" igazolásokkal tartja az élbolyban a csapatot (eltekintve a Basel elleni BL-zakótól). CR-ből, Beckhamből, Rooneyból gyakorlatilag ő csinált olyan játékost amilyenek lettek, nem keveset kaszált előbbi 2-őn a MU, mégsem rendítette meg annyira távozásuk a csapatot.
Én ezzel egyet értek. Csak arra reagáltam, h Mourinho sikereit azért értékelik le, mert a Portot leszámítva olyan csapatokkal érte el, ahol meg volt a lehetősége komolyabb pénzekért játékosok igazolására. Erre reagáltam, h ez a lehetősége megvan Pepnek is, Fergussonnak is, megvolt az Ancelotti féle Milannak is. És meg van sok más edzőnek is, akik mégsem tudnak élni vele, pl. Mancini, Ancelotti a Chelseanél az első szezonját leszámítva, és a mostani Mourinho utód.Kalap1988 írta:Szerintem kár ezen a vásárlás témán veszekedni. Vásároltunk mi is? Igen, hogy fenn tarthassuk a sikerességet. Ezen múlik leginkább a mindenkori eredményességünk, ezek a legfontosabb játékosok a keretben? Nem, egyáltalán nem, a legfontosabb játékosok egyértelműen a saját nevelések, illetve a régen Barcelonaban futballozó játékosok, és talán Alves, de ő "csak" egy ember. Ez a különbség szerintem a két csapat közt, mert a Realnál igazából Casillas az egyetlen olyan kihagyhatatlan és megkérdőjelezhetetlen ember, akit a Madrid tett azzá, ami ( meg talán Ramos, de őt nem tartom egy kalibernek Ikerrel...) és nem zsoldos. Ez nem baj, ettől nem lesz önmagában erkölcstelen csapat a Madrid, de nyilvánvaló, hogy a Barca modell sokkal inkább követendő. Ennek pedig semmi köze a szerencséhez... Butaság mond, aki szerint Pep-nek szerencséje volt. Egy játékosból nem lesz sztár és legenda csak a génjei, képességei miatt. Egy játékost ki kell nevelni, munkára kell sarkallni, meg kell neki adni a lehetőséget. Zsenik a képességek alapján születnek, de legalább 3-4-szer annyi kallódik el, mint amennyiből aztán meghatározó futballista lesz ( azokról nem is beszélve,akiket fel sem fedeznek és el sem kezdenek komolyan sportolni). Úgy hogy szerintem ilyen érvekkel ne jöjjünk. Pepnek benne volt a keze az utánpótlásban is, az idősebb korosztályt pedig csapattársként mentorálta, a példaképük lett. És akkor itt még nem beszéltem arról,hogy egy zseninek az sem mindegy, hogy miként, milyen futballra tanítjuk. Nem kell a szerencsére fogni azt, ami egyszerűen a Barcelona utánpótlásképzésének a zsenialitásában rejlik.. Lehet tanulni és példát venni...
UI: Ha Soldado nálatok megkapta volna a lehetőséget, akkor elképzelhető, hogy mára sokkal jobb futballista lenne ( pedig most sem rossz) és nem a Benzema-Higuain zsoldos kettős lenne a csatár ( nincs velük bajom, nem is rossz focisták, de pl azt a szintet, amit az argentin hoz, a mostani Soldado is hozná és Benzema sem a brazil Ronaldo francia megtestesülése, akkor sem, ha idén eddig jól muzsikál viszonylag). Ez csak egy név, van még sok. Emellett az is biztos, hogy a központotok valamit rosszul csinál...
Pont ezt írtam, ezért nem értem miért kellene naprakészebb legyek, azért utálod, mert nyilatkozik valamit, vagy éppen kritizálja a bírót, ami szuvenír jogod is, de mikor már a "kákán is csomót" keresünk azzal, hogy :ozsimiki írta:
Ahhoz szóltam hozzá EREDETILEG,hogy nem értékelem túl a portugált, mert sikeres volt a Chelsea után az Internél,és a Madridnál??? is. Mert megvolt hozzá minden,hogy az lehessen. Ilyen feltételekkel még pár edző megcsinálta volna ugyanezt. Nem írtam,h ez egyszerű volt,de szerintem nincs semmilyen mou mítosz, meg special one, erről írtam.
azzal megkérdőjeleztem a tudását, hogy nem emelem a többi edző fölé? szerintem nem. Számomra akkor bizonyított volna a legtöbbet, ha a lefelé haladó Chelseat visszarángatta volna az első helyre, de ehelyett előkészítette, majd le is lépett. Persze tudom, csak is Abra hibája, jaja, meg mesevilág ON.
Másik, Mourinhot nem azért utáljuk mert megadattak neki a feltételek, ennél azért legyél már naprakészebb. Ha nem lennének olyan módszerei amilyenek, kicsit se bánnám,hogy eléri amiket elér. De mint írtam, rajta kívül még páran EDZŐHÖZ MÉLTÓBBAN elérnék ezt.
de mondom,h parttalan az egész, nektek ő vmi ufo, kár,h a Földre tévedt a stílusával együtt.
Ahhoz szóltam hozzá EREDETILEG,hogy nem értékelem túl a portugált, mert sikeres volt a Chelsea után az Internél,és a Madridnál??? is. Mert megvolt hozzá minden,hogy az lehessen. Ilyen feltételekkel még pár edző megcsinálta volna ugyanezt. Nem írtam,h ez egyszerű volt,de szerintem nincs semmilyen mou mítosz, meg special one, erről írtam.Bob_Marley írta:A kiemelt rész a lényeg, ezt az egészet fordítsuk meg, s írjuk Mourinhoról, ja az nem mert utáljuk....Az eredmények Mourinhot is igazolják, !ozsimiki írta:
Valamint megint mi van? Mourinhoról van szó, és úgy véditek,hogy mást "támadtok". Ha már Pep-el akarjátok hasonlítani, ott a Chelseas időszak, ott nem akasztott le bárkit szinte akit akart? Pepnek voltak rossz igazolásai, na és? Az eredmények így is őt igazolták, és teljesen jól látta,hogy nem lehet meghagyni ugyanazt a csapatot teljes mértékben, kellenek az új impulzusok,stb.
De mit sem ér velük ,ha az a gerinc egyszer csak veszít a lendületből, a tettvágyból. Ezt lehet is látni a bajnokikon idén.
Mind1, parttalan ez a vita, egyeseknek akkor is Szent lenne Jose, ha minden 2. meccsen, szembeköpné az ellenfél edzőjét, elhordaná az ellenfél klubját,és megjegyezné, hogy nem érti hogy létezhet még az az egyesület. Sőt lehet még nagyobb rigmusban szólna a dalocskája...
A Mind1 pártatlan vitához meg még hozzátenném, megint ki kanyarodott el a témától?
Mourinho és az ő szakmai tudásáról beszélünk, s még ezt is megkérdőjelezik páran....
Ozsi és bárki no offense, csak egyszerűen hihetetlen mennyire Mourinho ellenesek vagytok...És nem azt mondom szeretni kell, de azért az eredményeit is megkérdőjelezni, plusz edzői kvalitásait......Elég erős és általában annyi jön elő, hogy miket nyilatkozik mi csinál az oldalvonalnál, akkor is amikor arról beszélünk milyen szakember???!!!!
csak hozzá tenném, hogy CR-t még Calderón igazolta le úgymond, mivel ő kötött rá előszerződést.madridronie írta:Minden tiszteletem a tiéd, de miért tartozna hozzá (a Lyon elleni kiesésig szó nem volt még Joséról --> de még ha lett is volna alapja az összeesküvés elméletednek; sajna bizonyítani nem tudjuk, így legjobb esetben is csak egy kétes feltételezés maradhat)???De asszem nem én találom fel a spanyol viaszt azzal,h a mágust felvezető CR-es vonulat is az ő kontójához tartozik.Tedd a szívedre a kezed és mondd azt,h Pelle kapta ajándékba a cicafiút...
Tehát azért a mérleg nyelve cs névlegesen egál.
A kiemelt rész a lényeg, ezt az egészet fordítsuk meg, s írjuk Mourinhoról, ja az nem mert utáljuk....Az eredmények Mourinhot is igazolják, !ozsimiki írta:
Valamint megint mi van? Mourinhoról van szó, és úgy véditek,hogy mást "támadtok". Ha már Pep-el akarjátok hasonlítani, ott a Chelseas időszak, ott nem akasztott le bárkit szinte akit akart? Pepnek voltak rossz igazolásai, na és? Az eredmények így is őt igazolták, és teljesen jól látta,hogy nem lehet meghagyni ugyanazt a csapatot teljes mértékben, kellenek az új impulzusok,stb.
De mit sem ér velük ,ha az a gerinc egyszer csak veszít a lendületből, a tettvágyból. Ezt lehet is látni a bajnokikon idén.
Mind1, parttalan ez a vita, egyeseknek akkor is Szent lenne Jose, ha minden 2. meccsen, szembeköpné az ellenfél edzőjét, elhordaná az ellenfél klubját,és megjegyezné, hogy nem érti hogy létezhet még az az egyesület. Sőt lehet még nagyobb rigmusban szólna a dalocskája...
LG, lassan kaphatsz új rangotLG írta:Maradjunk a tényeknél, és ne keverjük bele a saját képzelgéseinket a dolgokba. Mourinho-nak a Realnal nem volt igazán drága igazolása. Ahogy a madridista kolléga mondta, h kb. ugyanannyit költött a két csapat. Holott mi voltunk a csúcson, nekünk volt kész csapatunk, a Madrid pedig trónkövetelő, közel sem kész, akiknek inkább indokoltabb nem volt a nagy bevásárlás. Azt is tegyük hozzá, h még a Laporta korszakban Pep is nagyon el volt eresztve, olyan embereket vehetett meg, akik egy percet nem játszottak a csapatnál, kidobott egy ukrán senkiházira 25(?)millió eurót, elüldözhette a klub akkori leggólerősebb emberét az Interbe, mellé csapva 45 millió euróért hozhatta a bosnyákot beégni. Szóval kettejük közül inkább a katalán, aki kiskirály a csapatánál, és bármit megtehet.Pavel írta:Tedd a szívedre a kezed, ha Maicon-t igazán akarta volna a spec5 vagy Perez papa akkor 50 misit is kifizettek volna érte.
Perez papának csak egy baja van. Nem tud aranylabdást igazolni, mert az elmúlt hármat Messi nyerte.
coentrao eddig 18 meccsen lépett pályára. figyelembe véve a védelem sérüléseit és hogy vele együtt 3 szélső hátvéd van a csapatban,utólag egyáltalán nem nevezném hibás vételnek(persze egy normális jobb hátvédnek jobban örültem volna,de az majd idén)visca el barca írta: coentrao. a madridisták kedvenc védekezése vele szemben, hogy 3 poszton is bevehető, holott mindenki tudja h marcelo nyakára hozták, csak nem tudott semmi maradandot alkotni és mivel 30 milla nem lehet padoztatni. ettől még egy hokedli játékos. (és mielőtt hjön vmi odaátról, igen, nálunk is volt rossz igazolás)
coentrao. a madridisták kedvenc védekezése vele szemben, hogy 3 poszton is bevehető, holott mindenki tudja h marcelo nyakára hozták, csak nem tudott semmi maradandot alkotni és mivel 30 milla nem lehet padoztatni. ettől még egy hokedli játékos. (és mielőtt hjön vmi odaátról, igen, nálunk is volt rossz igazolás)LG írta:Mourinho-nak a Realnal nem volt igazán drága igazolása.
Maradjunk a tényeknél, és ne keverjük bele a saját képzelgéseinket a dolgokba. Mourinho-nak a Realnal nem volt igazán drága igazolása. Ahogy a madridista kolléga mondta, h kb. ugyanannyit költött a két csapat. Holott mi voltunk a csúcson, nekünk volt kész csapatunk, a Madrid pedig trónkövetelő, közel sem kész, akiknek inkább indokoltabb nem volt a nagy bevásárlás. Azt is tegyük hozzá, h még a Laporta korszakban Pep is nagyon el volt eresztve, olyan embereket vehetett meg, akik egy percet nem játszottak a csapatnál, kidobott egy ukrán senkiházira 25(?)millió eurót, elüldözhette a klub akkori leggólerősebb emberét az Interbe, mellé csapva 45 millió euróért hozhatta a bosnyákot beégni. Szóval kettejük közül inkább a katalán, aki kiskirály a csapatánál, és bármit megtehet.Pavel írta:Tedd a szívedre a kezed, ha Maicon-t igazán akarta volna a spec5 vagy Perez papa akkor 50 misit is kifizettek volna érte.
Perez papának csak egy baja van. Nem tud aranylabdást igazolni, mert az elmúlt hármat Messi nyerte.