A habzsidőzsi kifejezés nem a nagy értékű vásárlást takarja,hanem azt,amikor bemész egy boltba és
Tisztában vagyok vele, nagyon is; csak finoman próbáltam rávilágítani (illetve titkon reméltem /de hiába/, hogy magatokba néztek és elgondolkoztok azon), hogy többek közt az "isteni" Pep is gyakorlatilag ugyanezt csinálja; ha kell igazol; ha kell akkor
keményen tejel is; a vezetőség pedig minden kívánságát lesi és ami még fontosabb hogy kőkeményen teljesíti is --> akire rámutatott, akit akart, mindenkit megkapott mindegyszálig (a 60 millás Ibrát is, alkudozás ide vagy oda)! Szerencséjére és a Barca-fanok szerencséjére is most minden adott a katalánoknál; PEP-nek van (
csak úgy az ölébe hullt) egy 87-es aranytriója, egy másik már-már veteránnak számító szintén klasszis 3-asa (Puyol, Xavi, Iniesta) és a Madridéhoz hasonló, közel azonos módon "feneketlen" pénztárcája --> amit serényen használ is és amiből olyan klasszisokat és világklasszisokat vesz meg, akit csak akar és akit nem szégyell! Így talán nem is olyan .....................

De én ettől nem nézem kevesebbnek és az érdemeit sem kisebbítem (szerintem remek edző), szemben veletek!
bevásárolsz az árcédulával nem is foglalkozva,mer' fussa' rá
Ha így van; akkor vajon Maicon ma miért nem a Real Madrid tagja (az Inter ugye nem zárkozott el a transzfertől --> viszont a vezetőség és José is irreálisnak találta a 40 millát (ami 25-ről indult) egy 29 éves jobb bekkért)?
viszonylag kedvezően jöttünk
Szerintem mi is! A Joséhoz köthető madridi igazolások: Özil 15 milla; Khedira 12 milla; Di Maria 25-32 milla; R. Carvalho 8 milla; Coentrao 30 milla; a többiek ingyen, vagy 5 és 10 milla körül összegért érkeztek! Egyedül Di Maria és Coentrao ára magasabb, de semmiképp sem tékozló jellegű!De a nevéhez köthető legdrágább transzfer ára (Chelsea --> Seva 50 millája, ami azért sokkal inkább Abra igazolása volt, mint sem a portugálé) sem áll olyan messze néhány Pep által szerződtetett játékos áráétól, sőt!
De asszem nem én találom fel a spanyol viaszt azzal,h a mágust felvezető CR-es vonulat is az ő kontójához tartozik.Tedd a szívedre a kezed és mondd azt,h Pelle kapta ajándékba a cicafiút...
Tehát azért a mérleg nyelve cs névlegesen egál.
Minden tiszteletem a tiéd, de miért tartozna hozzá (a Lyon elleni kiesésig szó nem volt még Joséról --> de még ha lett is volna alapja az összeesküvés elméletednek; sajna bizonyítani nem tudjuk, így legjobb esetben is csak egy kétes feltételezés maradhat)???