madridronie írta:A habzsidőzsi kifejezés nem a nagy értékű vásárlást takarja,hanem azt,amikor bemész egy boltba és
Tisztában vagyok vele, nagyon is; csak finoman próbáltam rávilágítani (illetve titkon reméltem /de hiába/, hogy magatokba néztek és elgondolkoztok azon), hogy többek közt az "isteni" Pep is gyakorlatilag ugyanezt csinálja; ha kell igazol; ha kell akkor
keményen tejel is; a vezetőség pedig minden kívánságát lesi és ami még fontosabb hogy kőkeményen teljesíti is --> akire rámutatott, akit akart, mindenkit megkapott mindegyszálig (a 60 millás Ibrát is, alkudozás ide vagy oda)! Szerencséjére és a Barca-fanok szerencséjére is most minden adott a katalánoknál; PEP-nek van (
csak úgy az ölébe hullt) egy 87-es aranytriója, egy másik már-már veteránnak számító szintén klasszis 3-asa (Puyol, Xavi, Iniesta) és a Madridéhoz hasonló, közel azonos módon "feneketlen" pénztárcája --> amit serényen használ is és amiből olyan klasszisokat és világklasszisokat vesz meg, akit csak akar és akit nem szégyell! Így talán nem is olyan .....................

De én ettől nem nézem kevesebbnek és az érdemeit sem kisebbítem (szerintem remek edző), szemben veletek!
bevásárolsz az árcédulával nem is foglalkozva,mer' fussa' rá
Ha így van; akkor vajon Maicon ma miért nem a Real Madrid tagja (az Inter ugye nem zárkozott el a transzfertől --> viszont a vezetőség és José is irreálisnak találta a 40 millát (ami 25-ről indult) egy 29 éves jobb bekkért)?
viszonylag kedvezően jöttünk
Szerintem mi is! A Joséhoz köthető madridi igazolások: Özil 15 milla; Khedira 12 milla; Di Maria 25-32 milla; R. Carvalho 8 milla; Coentrao 30 milla; a többiek ingyen, vagy 5 és 10 milla körül összegért érkeztek! Egyedül Di Maria és Coentrao ára magasabb, de semmiképp sem tékozló jellegű!De a nevéhez köthető legdrágább transzfer ára (Chelsea --> Seva 50 millája, ami azért sokkal inkább Abra igazolása volt, mint sem a portugálé) sem áll olyan messze néhány Pep által szerződtetett játékos áráétól, sőt!
De asszem nem én találom fel a spanyol viaszt azzal,h a mágust felvezető CR-es vonulat is az ő kontójához tartozik.Tedd a szívedre a kezed és mondd azt,h Pelle kapta ajándékba a cicafiút...
Tehát azért a mérleg nyelve cs névlegesen egál.
Minden tiszteletem a tiéd, de miért tartozna hozzá (a Lyon elleni kiesésig szó nem volt még Joséról --> de még ha lett is volna alapja az összeesküvés elméletednek; sajna bizonyítani nem tudjuk, így legjobb esetben is csak egy kétes feltételezés maradhat)???
Azért viccesek ezek a beszélgetések,mert körbe járunk folyamatosan
Leírod,h titkos reményeid hiábavalóak voltak,h belátóak leszünk,h Pep is kőkeményen csenget (ráadásul ezt kiemelve is).Teszed ezt úgy,h az előző post-omban,amire reagáltál is,ott szerepel feketén-fehéren az a rész,h alaposan meg kell nyomnunk a ceruzát,mert tudják rólunk,h most nem sok mindenki kell,uh értük borsos árat kell tejelni
Most leírjam még egyszer?
Igen,Pep is rámutatott erre-arra,h kell neki a munkájához,voltak blamák ezek között.De megvettük,ki lettek fizetve és sikerült összeraknia egy,ugyan nagyon szűk keretet,de annál hatékonyabbat.Volt benne bőven pénzmozgás,de a lényegesebbek beváltak. Ahogy ugyanezek megvannak odaát is,nem is írtam,h nem.A nagy számok törvénye alapján 3 garnitúrányi playából azért illett néhánynak beváltania az ígéretet,nemde?
Hasonlóan feneketlen pénztárca vicces kijelentés azok után,h cirka 400 millát belevertetek a csapatba az évek alatt.Jaaaa,h cs a Jo5é érát vesszük alapul... Akkor helytáll a mondandód,mint ezt szintén írtam.Cs sarkítva van.Csapatépítés címén megfordult vagy 40 játékos nálatok,mi meg korrekcióként vettünk 15-öt.Nyilván nektek nagyobb szükségetek volt rá,de ettől függetlenül
kötve hiszem,h hasonló szituban kipörgettünk volna 200 millát 3 emberre,legyen az akár CR-Kaká kaliber is...
Persze nem kisebbíted Pep érdemeit,cs gúnyosan idézőjelbe teszed,h Isteni,míg Jo5é maga az isten idézőjel nélkül... Jobb állományt örökölt,az igaz.Viszont ebből a keretből nulla perc alatt olyan sikeréhes,motivált,szervezett,parádés csapatot kreált a semmiből,h azóta is cs néz mindenki,mint a moziban.De persze ez nem téma,tök természetes dolog,nem az ő érdeme.Jo5énak meg a császári skillje ugyanez,összerak egy sikeréhes,motivált,szervezett csapatot,amely elég meggyőzően teljesít.Ő ettől Aisten,Pep meg cs szerencsés
Maicon. Hmm,nem is tudom miért nem került oda,ez az a bizonyos kivétel,amely erősíti a szabályt

Ahogy Pep feneketlen tárcájának ellenére és az "akire rámutat" témához még ott a Cesc eset.Ha feneketlen a tárca,akkor már 4-5. éve itt nyomná,nem cs most érkezett volna.Kipengetjük akár a 70 milliót is,ha annyira kell,amennyiben megvan az a bizonyos feneketlen buksza.De nem,inkább sokéves kötélhúzásba kezdtünk,amivel meg is nehezítettük a saját dolgunkat,amikor felmérgesítettük a Zenált...És végül ugyan idekerült,de cs sikerült egy egészen jutányos árban megegyezni.Nem nyomtuk rá az 50-60 millát,mint ti mondjuk CR-re a 9×-et. Egy kis alkudozással kötve hiszem,h nem lehetett volna olcsóbban hozzá jutni,legalább egy huszassal.Meg Kakához is kábé...De hát megethettétek ezek szerint. De a lényeg az,h nem mindig tud úgy kijönni a lépés,ahogy tervezik.Cs nagyrészt.
A pénzes dologhoz hozzátartozik az a dolog,ami szintén saját vélemény (mint a CR-es összeesküvés is),h akkor történt egy árrobbanás a piacon,amikor Abra papa beszállt a buliba és elkezdett eszetlenül megvenni mindenkit alku nélkül.Akkor szabadultak el ennyire az árak sztem. (Nem is tudom,ki volt akkor az edző,akinek megvette őket?

Jajj,pedig itt van a nyelvem hegyén

) Erre még rátett egy lapáttal a CR-es világcsúcs,meg kézben vele Kaká mondjuk.És akkor idenyomjátok,h de hát PEp is mennyiért vesz embert.SOKÉRT!De nincs más választása,mivel aki egy egyeneset bele tud rúgni a labdába,20 milla alatt nem lehet elhozni.Rá vagyunk kényszerítve a változtatásra,kockáztatni is kell időnként és ez lehet ráfizetéses.Persze ez oda-vissza igaz.De a madrid esetében a saját hibájuk volt,h így mutatkoztak be a piacon,h majd' a 100 métert karcolták egy emberért.Nekünk meg ez betett,pláne azzal karöltve,amit feljebb írtam,h kevesek kellenek,és őket nagyon magasan árazzák ezek miatt.
Végül még az összeesküvés elméletemről annyit,h én ezt hiszem,te meg nem,evvan.De végülis mindegy is,a lényeg,h te számolj úgy,h cs a Jo5é korszakot veszed figyelembe,azóta hasonlítsd cs a csapatokat.Akkor valóban partiban vagyunk. Legalábbis lóvé szempontjából.
Mert ha úgy vesszük,akkor nem kapott a portugál sem olyan rossz állományt a CR-es garnitúrával kiegészítve immáron.Ezen még alakított és stabillá tette.Pep meg szintén kapott egy jó garnitúrát (kicsit valóban talán jobbat,mint Jo5é...),amit kissé átalakított és stabillá tette.Aztán ha már úgy nézem,ahogy írod,írjátok,akkor ugyan hiába kapott erősebb keretet PEp,de ezt talán kiegyenlíti az a tény,h egy világlegjobbja edzőt is összeszedtek a blankóknak,minekünk meg be kellett érni a szerencsefia Peppel,aki cs épp jókor bóklászott a kispad környékén... Tehát számoljunk-->
Brutál keret+""isteni"" edző+x lóvé vs erős keret+ isten edző+x lóvé
6 trófea --------------------------------------- 1 kupamaradvány
Jo5é a legnagyobb a világon,be kell látni
Akkor még zárszóként még hozzáteszem,h igen,hendikep,hátrányban van nálam Jo5é,halmozottan.Emiatt a feneketlen pénztárca effekt miatt a korábbi csapatoknál is.de leginkább amit Ozsi is írt: a stlus miatt,ami övezi.És ami nélkül rengeteg edző tudott érvényesülni,de neki cs nem sikerült.És ez annyira visszaveti a teljesítményének elismerését,h igen,nehezemre esik túl jókat mondani róla.Sikeres ugyan,de a hogyan rész nem feledhető nekem...