madridronie írta:
Na és akkor miihii mester!
Teszed ezt úgy,h az előző post-omban,amire reagáltál is,ott szerepel feketén-fehéren az a rész,h alaposan meg kell nyomnunk a ceruzát,mert tudják rólunk,h most nem sok mindenki kell,uh értük borsos árat kelltejelni
Csak ez a kutyát nem érdekli...
Első körben jelzem,h a mesterezés meg tanáros jelzők nélkül is érteni fogjuk amit mondani akarsz,uh elég lesz a miihii v még a mihi is.Tenksz
Te mondtad,h nem vagyunk belátóak,én
kétszer leírtam azt,amit reklamáltál,hozzátéve ezt kiegészítésként.De a lényeg,h most meg a másik felén rugózol a mondandómnak,ami tényleg cs lábjegyzetként szerepel és nem írtam valótlant. Az,ha ez téged nem érdekel,akkor elégedj meg a vélemény első felével,amiben kifejtem,h igen,mi is nagy pénzeket mozgatunk meg amikor igazolunk.Remélem ezzel lezárhatjuk ezt a részt.
madridronie írta:
Persze nem kisebbíted Pep érdemeit,cs gúnyosan idézőjelbe teszed,
Nem hiába tettem idézőjelbe; mert ez bizony elsősorban nektek szólt és nem Pep mester ellen irányult!
A nekünk alatt mit értesz?Ha most velem beszéled meg ezt és engem idézgetsz,akkor ne hozz bele más véleményt,meg általánosítást.Egyelőre a véleményemet cs a speckósról olvashattad,Pepről nem.Amiket írtam róla,cs általános infók és nem istenítés.Egy nagyon kiváló edzőnek tartom,
számunkra a legjobbnak..Ha ez már annak számít,akkor ő Aisten
madridronie írta:
Ahogy Pep feneketlen tárcájának ellenére és az "akire rámutat" témához még ott a Cesc eset.Ha feneketlen a tárca,akkor már 4-5. éve itt nyomná,nem cs most érkezett volna.
1) Fabregas piaci ára évek óta 40-45 milla körül mozgott, szóval az Arsenal nagyon rendben volt veletek etekintetben --> a realitások talaján maradva kérte meg a srác árát!
2) Cesc elsősorban az Arsenal és Wenger miatt nem csatlakozhatott évekig és már jóval korábban a Barcához; lévén eszük ágában nem volna megválni a játékostól, így hosszú évekig még tárgyalni sem voltak hajlandóak az eladásáról!
1. Cs amikor már majdnem közeledtek az álláspontok,egy kicsit emelkedett a dolog.De nincs is ezzel baj,alkudozni értelemszerűen kell egy ilyen kaliberű srácért,nekik sem volt mindegy,h vele v nélküle.Am meg azt sem állítottam,h nem volt "normális" összeg az 50 környéke (ha CR 94...). Tehát nem szidtam a politikája miatt a Zenált,bár vhogy ezt sejteti a válaszod.
2. Tisztában vagyok vele,h mi volt eddig a kerékkötője a transzfernek.Mint ahogy azzal is,h lett volna az a pénz,amiért elhárul az akadály.Cs ugye mi inkább matekoztunk inkább évekig,mire elhatároztuk végre.De nem is fájt 70be,amiért már tuti hozható lett volna mondjuk...
madridronie írta:
Brutál keret+""isteni"" edző+x lóvé vs erős keret+ isten edző+x lóvé
6 trófea --------------------------------------- 1 kupamaradvány
Jo5é a legnagyobb a világon,be kell látni
Ez itt az ovis rész!
Ez bizony az

Nem tudtam kihagyni a poén kedvéért,ha már ennyire masszívan matekozol,matekoztatsz velem
madridronie írta:
CR-es világcsúcs
Sajnos, vagy nem sajnos; jelenleg is ekörül mozog a portugál piaci ára, Messié meg olyan 105 milla körül!
Inkább sajnos... Szomorú,h ennyire elbillentek az árak,értékhez képest.Mégha ezt nem is feltétlen a két nevezett úriemberre értem.De ami megy a piacon,az elég durva gyakran.Még ha nem az én pénzem is,azért megfogom a fejem egy-két jól sikerült irányártól
madridronie írta:
CR-re a 9×-et. Egy kis alkudozással kötve hiszem,h nem lehetett volna olcsóbban hozzá jutni,legalább egy huszassal
Mivel egy előszerződésről volt szó (amiben pontosan rögzítésre került, hogy ki, mikor, mit és hogyan), így a szerződés jellegéből adódóan erre aligha lett volna lehetőség (konkrétan semmi)!
Akkor lehet,h az előszerződésnél is lehetett volna már vmit kiokoskodni.Még akkor is,ha villantani kellett vele...De nekem aztán mindegy...Legalább ezzel is megalapozták a hírverést a csapatnak,meg fitogtatni az erőt.Mondjuk fittek is lehetnek,mert nem kellett elfáradniuk a kupaemelgetésektől
madridronie írta:
Akkor még zárszóként még hozzáteszem,h igen,hendikep,hátrányban van nálam Jo5é,halmozottan.Emiatt a feneketlen pénztárca effekt miatt a korábbi csapatoknál is.de leginkább amit Ozsi is írt: a stlus miatt,ami övezi.És ami nélkül rengeteg edző tudott érvényesülni,de neki cs nem sikerült.És ez annyira visszaveti a teljesítményének elismerését,h igen,nehezemre esik túl jókat mondani róla.Sikeres ugyan,de a hogyan rész nem feledhető nekem...
Akkor írjátok ezt; a körítést meg hagyjuk!
A körítés is hozzátartozik,mivel véleményt cserélni úgy érdemes,ha eltérően gondolkodunk vmiről..Attól,h rühellem a mentalitását,a provokatív, nagyképű, önelégült pofáját,emellett szakmai sikereit leírtam,elismertem.A képességeiről a maga nemében megírtam,pozitívan.Attól függetlenül,h benne van az a bizonyos szerencsés pénzeszsák a tarsolyában a csapatai zöménél,még meg is kellett nyernie a sorozatokat,amihez azért valamihez cs érteni kell.Remekül egységesíti a gárdáit és igazán rá jellemzővé teszi a csapatát.Cs sajnos élénken él bennem ennek a rá jellemzőségnek a gusztustalan háttere... Ennyi.De komolyan,ha ennyi a reakciód erre,akkor egész eddig egy felesleges szájtépés volt részemről a beszélgetés,mivel nem igazán tudtad feldolgozni az infókat... Pedig egész alaposan igyekeztem kifejteni a jót is ,rosszat is,meg alátámasztani,kiegészíteni ha vmiről két szemszögből is véleményem van.Mint pölö murinnyóról,akit egy bizonyos szinten remek szakembernek tartok,de korántsem világlegjobbjának vagy übermensch-nek. Emellett egy gyökér patkánynak gondolom,ami meg nem befolyásolja a másik oldalt.Tehát végül is a körítés is érdekes lehet(ne) számodra.De ha nem,akkor tényleg hagyjuk és ejtsük a témát.Uis rohadt uncsi erről a csávóról beszélni,meg még a mellette bejött huszonhárom dologról,negyvenedszer....