Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
úgy van! 2-3 hónapig csináld 20 ismétlésekkel,meglásd,utána már menni fogSanama írta: változtass a hátedzéseden. csinálj több sorozatot, vagy magas ismétlésszámot, vagy a súlyokkal játssz.
monotonitáshoz hozzászokik
változtass a hátedzéseden. csinálj több sorozatot, vagy magas ismétlésszámot, vagy a súlyokkal játssz.MQuC írta:Pár éve már edzek. Jól ismegy minden, de vannak kisebb nagyobb megszakítások a mocskos anyagiak miatt![]()
A problémám konkrétan az, hogy a hátam edzsénél nem igazán tudok átlépni egy bizonyos határtSzabályosan csinálom, és próbáltam azt is hogy ugye minden edzésnél emelek egyet az utolsó sorozatoknál, h nem megy szabályosan belesegitenek. De a hátam mégsem fejlődiik. Ez minden más izomcsoportnál működött eddig, a hátamnál mégsem.
Van ötlete valakinek, mit kéne kipróbálni?
Hát esetleg azzal tudnád jobban stimulálni, ha minden sorozatban emelsz a súlyon. Azaz nem feltétlen a maxal kezdd, hanem kicsit kevesebbel, aztán növeled.MQuC írta:Pár éve már edzek. Jól ismegy minden, de vannak kisebb nagyobb megszakítások a mocskos anyagiak miatt![]()
A problémám konkrétan az, hogy a hátam edzsénél nem igazán tudok átlépni egy bizonyos határtSzabályosan csinálom, és próbáltam azt is hogy ugye minden edzésnél emelek egyet az utolsó sorozatoknál, h nem megy szabályosan belesegitenek. De a hátam mégsem fejlődiik. Ez minden más izomcsoportnál működött eddig, a hátamnál mégsem.
Van ötlete valakinek, mit kéne kipróbálni?
Sanama írta:Szerdán jó kis bölcsességfog-műtét vár rám, aztán következő szerdán lehet,hogy még egy. Ez sajna azt jelenti,hogy 3hétre edzés kilőve,mert varrat lesz a számban,meg minden...
Ami másik nagy probléma,hogy már 2 ilyen műtéten túl vagyok, és tudom,hogy enni napokig csak levest fogok tudni,vagy 1-2banánt.
Ötletek,hogy hogyan oldjam meg a minél kevesebb súlyveszteséget?
Turmix ivásra majd rákérdezek a dokinál,de nem tudom hogy rábólint-e
pesti vagyok,csak a hits gym-ben van,de az 21000/hó. nekem arra nem futja,úgyhogy teremben csinálom magamtól,illetve ötleteket adnak ismerősök,akik otthon űzik. 3500 a terem,így beleférEazzy írta:Értem.
Egyébként jah, ez a crossfit eléggé jó. Én is tervezem. Pesti vagy ugye? Te hol űzöd? Vagy magadnak vettél cuccot és úgy?
nézd,én 100 fölött nyomok fekve,mégsem vagyok kigyúrt állat. az izomnak jó elrettentő szerepe lehet,mert az átlag ember meglát egy izmos embert az utcán,akkor abba nem mer belekötni.Eazzy írta: Jah. Igazad van, csak én nem értettem sosem, hogy miért akar valaki olyan izomzatot? Hogy jól nézzen ki gondolom, csak engem tökre zavar, amikor valaki azt hiszi, hogy a jól kinézésen kívül még kikurt erős is. Pedig nem. Sőt a jól kinézés is nézőpont kérdése.
Mondom, egy idő után egyértelműen sokat segít a kondi, csak addig nem értem minek súlyokat emelgetni, és utána is csak módjával, tehát én pl nem akarok 100 kilóval fekve nyomni, mert minek? Mi haszna? ha hat bokszos belém köt akkor aligha fogok lefeküdni hátra, aztán emelgetni hármójukat.
Nya mindegy, a kondizás elkötelezett híveivel nem igen van értelme vitába bocsátkozni.
Jah. Igazad van, csak én nem értettem sosem, hogy miért akar valaki olyan izomzatot? Hogy jól nézzen ki gondolom, csak engem tökre zavar, amikor valaki azt hiszi, hogy a jól kinézésen kívül még kikurt erős is. Pedig nem. Sőt a jól kinézés is nézőpont kérdése.daffy írta:mivel nem funkcionális edzésről volt szó,így ez eléggé egyértelmű. ha hasznos izmokat akar,akkor gépeket nem nagyon kellene venniEazzy írta: Jah, és 5x "csúnyábbak", kötöttebbek, használhatatlanabb, lassabb izmokat kap....
mivel nem funkcionális edzésről volt szó,így ez eléggé egyértelmű. ha hasznos izmokat akar,akkor gépeket nem nagyon kellene venniEazzy írta: Jah, és 5x "csúnyábbak", kötöttebbek, használhatatlanabb, lassabb izmokat kap....
Jah, és 5x "csúnyábbak", kötöttebbek, használhatatlanabb, lassabb izmokat kap....gergo9 írta:Jah csak ezt 5x hamarabb eléred egy normálisan felszerelt teremben mint otthon.Eazzy írta:. Mikor még a saját testsúlyával sem tud mit kezdeni a legtöbb. A kondizásnak onnan van egyértelmű előnye az otthoni edzéshez képest, ha már a saját testsúly nem jelent komolyabb kihívást.
comb heti1 vádli 2-3ab1daL írta:Ti milyen gyakran edzetek combra, illetve vádlira? Úgyis kérdezhetném, mennyi idő kell a megfelelő regenerálódásukhoz?
heti 1 comb és 2 vádli kbab1daL írta:Ti milyen gyakran edzetek combra, illetve vádlira? Úgyis kérdezhetném, mennyi idő kell a megfelelő regenerálódásukhoz?
Jah csak ezt 5x hamarabb eléred egy normálisan felszerelt teremben mint otthon.Eazzy írta:. Mikor még a saját testsúlyával sem tud mit kezdeni a legtöbb. A kondizásnak onnan van egyértelmű előnye az otthoni edzéshez képest, ha már a saját testsúly nem jelent komolyabb kihívást.
előbb mellVictor_Valdes írta:Ma mellezek és bicepszezek. Előbb bicepszezzek szerintetek, hogy kifáradjon, vagy először mell?
jó termék,de én inkább híve vagyok a fehérje+szőlőcukor kombónak edzés utánra,mert egyrészt sokkal gazdaságosabb,másrészt lehet az arányokkal játszaniValaki tud nekem vmi infót adni a Volumass 35-ről? Esetleg tapasztalat?
én a következő gyakorlatokat használom(persze nem egy edzés során): fekvenyomás egyenes és ferde padon,fekvenyomás kézisúlyzóval,tolódzkodás,tárogatás gépen és szabad súllyal,evezés csigán,evezés francia rúddal,evezés kézisúlyzóval,mellhez húzás csigán,húzódzkodás,hyperhajlítás,felhúzás,bicepsz francia rúddal,bicepsz scott padon,koncentrált bicepsz,bicepsz csigán,csigás letolás,lórúgás,tricepsz fej fölött francia rúddal,hát mögötti tolódzkodás,előre emelés,oldalemelés,döntött oldalemelés,vállgép,mellről nyomás,vállvonogatás,törzsdöntés,guggolás,lábtoló,combhajlító,lábnyújtó,szamárvádliSlither írta:Én amellett vagyok hogy otthon is hasonlóan lehet fejlődni, ha ugyanúgy állsz hozzá a dolgokhoz.
Meg eleve nem szükséges mindenféle gépet használni, a súlyzókkal is el lehet érni ugyanazokat az eredményeket, csak jól kell kiválasztani a gyakorlatokat.
A gyors fejlődéshez úgy érzem a táplálkozás a legfontosabb szempont, ha jó az étrended, akkor egy rosszabb edzéstervvel is szépen lehet fejlődni (egy bizonyos szintig).