Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden bötűddel egyetértekfcbarca0827 írta:Áhh, retek Chelsea is úgy néz ki továbbmegy. Bayern után a 2. legutáltabb csapatom.Arról nem is beszélve, hogy akármilyen rossz formában vannak, tőlük mindig parázok.
Így már két csapat lenne a BL-ben, akik ellen nem lennék 100%-ig meggyőződve a továbbjutásban.(Real mellett.) Na jó, mondjuk ez kicsit arcoskodóan hangzik.
Újabb értelmes beugatásod.lluisllach89 írta:Újabb értelmes hsz-ed.
Erről beszélek kb...visca el barca írta: ha mazzarinak lett volna egy kis esze, és nem a szépségbe akart volna belehalni, akkor 9-en befekszenek az ötösre és szétebekkelik az egész meccset. egy 3-1 előnyt nem lehet eladni ilyen szinten.
hsz előtt megjegyzem nem láttam a meccset, csak általánositok.lluisllach89 írta:Újabb értelmes hsz-ed.Deus írta: Ez a Napoli akkora szerencsétlen egy csapat...
Sajnos nem akkora csapat a Napoli még hogy 3-1-ről behúzza a bohócok ellen, rutin azért kell sajnos ezen a porondon.
Valóban, tisztán látszott, hogy ez az egész edzőbuktatásra ment. De hát London kék felén ez megszokott, aki nem mosolyog szépen Drogbára és Lampardra az mehet a levesbe. Nem is tudom hanyadik edzőt buktatják már meg ennyire látványosan, ahogy Boassal tették. Számomra az undorító és visszataszító.ozsimiki írta: Azért pár játékost pofán vágnék miket kamuznak a médiában. Aki látta őket Villas Boas alatt """küzdeni""" értik mire értem. Erre meg azt mondják ők nem akarták megbuktatni, jaja. Ég és FÖld volt a hozzáállásuk most, focijuk nem volt sokkal jobb, de ez is elég volt ma. Amúgy mi volt a kezdetektől a bajuk a portugál trénerrel?
Azért pár játékost pofán vágnék miket kamuznak a médiában. Aki látta őket Villas Boas alatt """küzdeni""" értik mire értem. Erre meg azt mondják ők nem akarták megbuktatni, jaja. Ég és FÖld volt a hozzáállásuk most, focijuk nem volt sokkal jobb, de ez is elég volt ma. Amúgy mi volt a kezdetektől a bajuk a portugál trénerrel?Stalkyard írta:Real meccsen nem történt meglepetés, a Chelsea pedig a nagyobb rutinja miatt lesz ott a negyeddöntőben. Úgy látszik azért valami tényleg elindult a kékeknél, jól jött nekik az edzőváltás. Ha így folytatják, előléphetnek az esélyesek közé is (nem mintha olyan sok lenne jelenleg).
Újabb értelmes hsz-ed.Deus írta: Ez a Napoli akkora szerencsétlen egy csapat...
És angol 11es,érik az ETDeus írta:Báááá ezt az idiótááát!!!![]()
Napoli csatára üres kapura lövi, erre a csapattársa mellel kivédte a cselszki kapuját véletlenül....