Én is gratulálok mindenkinek!
Voltak viták, voltak félreértések, de összességében jó kis izgalmas hetek voltak!
Én az eredményeim ellenére nagyon büszke vagyok a csapatomra!Sok emberke megfordult nálam, pár dolgot kipróbáltam mi az ideális, s 1-2 dolgot sikerült kitapasztalni (ami jövőre ha változik a dolog nem sokat ér

)!
Én mint már előzőleg is írtam, csak azt szeretném jövőre hogy picit több szerencsém legyen, s ne legyen ennyi piroskeresztem

És legfőképpen a legjobb játékosom ne legyen állandóan sérült, legyen az Rondo-Rose vagy éppen Chris Paul

Viszont jövőre lazább a szezon, így adott héten kevesebb meccs, érdekesebb lesz, legfőképpen a jó kiegészítő emberek fognak felértékelődni!
Ebben meg bízok, mert jó FA-kat sikerült "találnom"!
Viszont waiver lista így jövőre indokolt lenne, sőt én a roster 1-el csökkentését is javaslom, illetve a felvehető FA mennyiséget 7ről redukálni kellene!De javaslataimat majd ha már meglesz a következő szezon kik indulnak stb, újra beírom
Kis érdekesség, nem tudom emlékeztek-e még a szezon elején volt egy kis power ranking Slither által
Dream Team: 209.08
NBAiley: 198.13
Melodama: 195.89
KovTeam: 194.3
E.f.N.a.×FCB: 177.23
Mezítlábas City: 173.99
Debrecen Grizzlies: 172.65
fcb0827: 171.06
meslija: 167.31
GémKilencvenTím: 164.17
Lakersona: 156.81
KillerZone: 156.65
The All Starz: 150.84
Bobceltics: 146.35
Wu Tang Clan: 142.28
Verőce Celtics: 139.78
Persze rengeteg változás volt a keretekben stb, de mint statisztika nézzük
1;Slither
Erre volt kalibrálva, megnyerte az alapszakaszt gratulálok neki, jó draft jó FA-k mi kell még

Lowry nincs, érdekes lehet a helyzet a PO-ban de erős csapat!
2;meslija
9-nek volt értékelve a csapata ehhez képest nagyon szép előugrás remek volt Kaman behúzása (majd eladása), Ilyasova is jól jött neki, illetve legfőképpen Bogut sérülése!

És PO-ban is erős csapat
3;NBAiley
2-nak volt előjegyezve, MichaeBee annyira nem volt aktív, de nem is kellett neki belenyúlnia nagyon a keretbe, remek csapata volt, s mindent elmond az erősségéről, hogy Martin is sokat hiányzik, s Joe Johnson is, ráadásul Billups out of season, de így is tartotta folyamatosan a pozícióját, s remek csapata van, gratulálok neki is!
4;All-Starz
13-nak volt kalkulálva a csapat, Howard féle csere, ami megindította, s tudta is tartani a helyét!De számomra sok szimpatikus emberke játszik nála, akik közül pl Gee-t hogy odaadtam azóta is bánok

Persze mikor szerettem volna visszahozni már nemet mondott
Lopez sérülését is túlélte a csapata!
Nem rossz csapat, PO-ban kellenek az extrák!
5; E.f.N.a.×FCB
5-nek volt kalibrálva, ez is lett!A sérült mester

Erős csapat jó csapat, sajnálom, hogy mi egyszer sem tudtunk megegyezni cserében, PP még mindig érdekelne

PO-ban meglátjuk keret alapján egyik nagy esélyes, de szerintem van 1-2 embere aki a tankolás, s a pihenés miatt visszafog esni, de ez mindenkinél benne van!Meglátjuk, mindenesetre erős csapat!
6;GémKilencvenTím
Neki annyira gyenge csapata volt, hogy nem is volt bekalibrálva
Viccet félre téve 10ik erősség volt előreláthatólag, de ő is aktív volt, s benne volt minden cserelehetőségben

Nagy comebacket hajtott végre, illetve remekül segítették a ligában a sérülések, olykor tudta nélkül remekül jött ki

Dragicot kiakarta pl tenni, de adott egy utolsó esélyt neki, erre Lowry off, Dragic meg szárnyal

Jó erős csapata van, számomra van 1-2 eléggé unszimpatikus játékosa, élükön Westbrookkal és Younggal de DMC-t se szeretem

Viszont el kell ismerni remek csapata lett, s PO-ban fekete ló lehet!
Na meg a Big Ticket nála van

Nagy fegyverei FA-ról valók Pekovic, Thompson, s még ha jól emlékszem Gooden is megjárta az FA listánkat

De tőle is dicséretes a PO-ba kerülés főleg, hogy honnan indult Eazzy ellen

Gatulálok neki is!
Ráadásul megmutatta, hogy lehet draft nélkül is nyerni s bejutni a PO-ba!
7;Mezítlábas City
6nak volt jegyezve, 7. lett nem is volt aktív, mondhatnánk egy unalmas szezon,de nem így van

Messifan is utolsó hetekben nagyot küzdött, s a közvetlen riválisai ellen érte el a bejutást, minden dicséret megilleti őt!"Agyatlan" Bryant idén ha van ember, aki örül neki, hogy ilyen az akkor talán Messifan még Celtics drukkerként is

Hayward okozhat neki pluszokat, s Parsons is szépen csipeget mostanában!

Josh Howard kiesése hót tett a Utah srácnak, meglátjuk mire lesz képes ez a csapat a PO-ban, de bejutás már mint írtam szép eredmény, s sokan csak szeretnénk az ő helyében lenni

Gratulálok neki is!
8;Wu Tang Clan
Ha Gamenél azt írtam nem volt előjegyezve, Eazzynél ez hatványozottan igaz

Utolsó előttinek volt rangsorolva a csapata azaz 15-nek

Durantnek volt egy gyengébb időszaka, most szépen szedegeti a dolgokat!
Kis Philly az ő csapata, de ezen ne csodálkozzunk, ő direkt válogatott 1-2 számára kedves ember közül, s összességében a csapata sem rossz!Persze kellenek az extrák de Turner-Marion-Williams erre garancia, hogy valaki robbant, nehéz a helyzete, lehet tényleg Sixerses szezon lesz az övé (bejutás s 1 kör

), meglátjuk
Maradtak még kategória
9;Melodama
My man
3-nak volt előjegyezve, de nála is volt sok csere, de nagyot küzdött, a szerencse nem segítette a sérülésekkel!
Gyakorlatilag egy paraszthajszállal maradt le a PO-ról, valóban a sérülések itt a végén meggátolták, hogy bejusson, de szép fejlődést mutatott ő is, nem egy könnyű tárgyalópartner, de NELSON csak meglett

Sokan szerintem kicsit fellélegezhetnek, látva neobarca csapatát, bizony lettek volna gondok pár embernek ha bejut véleményem szerint!
De ilyen a popszakma
10;Debrecen Grizzlies
Aki elvert itt utolsó héten, mint jégeső a szántást
7nek volt bejegyezve, de nem úgy alakultak a dolgok!
Nála is voltak gondok sérülésekkel!Gyakorlatilag úgy indult, Horford off, majd kis reménykedés után Bogut off!
És így majdnem sikerült a "bravúr", azért gratula neki, ráadásul mi gyakorlatilag fúziós csapatot csináltunk a kettőnkéből, mert itt is ott is tele vagyunk olyan emberekkel akik a másiknál voltak, s onnan jöttek

Utolsó héten nem volt esélyem, ha jól számoltam nálam 43 ember lépett pályára, nála 54 ezt nem bírtuk el

Viszont 3 kategóriát sikerült megfogni, s Nelson élete hetét hozta

Yupppííííííí
11;Verőce Celtics
Aki legrosszabbnak volt előjegyezve, viszont sokáig ott volt a tűz közelében, s csak a végén csúszott ki!Nem is volt annyira aktív Kalap, Pietrus is régóta ott pihen nála

Meg neki is voltak gondjai, Nash-Iggy-Jefferson is mind mind hagyott ki meccset, Nowitzki is, meg ő gyengén is kezdte a szezont, de ez benne volt mindenkinél!Jövőre ő draftolhat, erős lesz biztos Kalap

S idén is szerintem nem rossz szezont futott!
12;Lakersona
11nek volt előjegyezve, nála is megfordult sok ember, voltak gondjai legfőképpen Rose-zal (majd megkaptam én az ő szellemét

) vagy éppen Stoudamire-rel!
Nála is elmondható a sztárjátékosai nem tudták hozni a szintjüket, vagy éppen nem voltak bevethetőek, így meg nehéz volt ez az idény, viszont emlékezetes kis férj-feleség párost alkotott ő is

Az ő "arája" Mrs Game volt, akivel élmény volt olvasni az ő még kell, őt nem adom, de miért hsz-ket

Persze bagoly mondja verébnek
13;Bobceltics
Ez én vagyok

Én már jellemeztem a szezonomat, röviden majd jövőre
14;Ordog's Ganxtas
Évközben érkezett csapata eredetileg 4nek volt besorolva, de voltak cserék mire megjött, illetve Gallinari is rakoncátlankodott mindig valamijével, így rengeteg meccs kimaradt tőle!Nem volt rossz csapata, s azért volt Ördögnek nagy győzelme, illetve láthatóan azonnal betudott "illeszkedni" ismerte is a játék dolgait, pár cserét megcsinált, s azért veszélyes volt mindenkire!De mint írtam a sérülések nem vele voltak!
15;Killerzone
12nek volt előjegyezve, kicsit gyengébb lett, viszont több volt talán a csapatában!
Griffin-Howard dolgot szerintem azóta is bánja, ileltve CP3-ért is talán sokat adott!Nem jöttek jól ki a lépések, viszont azért voltak szép és megsüvegelendő dolgok tőle!Foyet megtalálta FA-n sokat segített neki!Illetve kedvence Deron Williamset megszerezte, jó kis tanulóév volt, bánkódni nem kell!
16;fcb0827
Először is nem tudom mennyre szabad róla bármit is írni, miközben már ő sztár, s gyakorlatilag podcastekben megjelenik, s félmeztelen fűszoknyás lányok szolgálják fel neki a nagyfröccsöt reggelente

8nak volt előjegyezve nem volt szerencséje, Curry-Bargnani a két kedvence, de Beasley is nála kezdte ezt a kiábrándító szezont!
Én megmondom őszintén nagyon becsülöm fcb0827-et mert nem esett pánikba, jó érezte magát, nem cserélgetett, tisztában volt, hogy megszívta

a sérülésekkel, viszont próbált FA-ról építkezni!És szép pickjei voltak!Ráadásul nem egyszer előttem húzott fel embert
Összességében én gratulálok még egyszer mindenkinek, letudtuk az első szezonunkat, a kiválasztottak még párszor gyötrik egymást

de én speciel nagyon jól szórakoztam, s legfőképpen annak örülök, hogy még többen kezdtek el foglalkozni az NBA-vel és bizony nagyon sok szakértőt "kinevelt" ez az idény!
Köszönöm mindenkinek, hogy türelmes volt velem, én azért ha cseréről volt szó ott voltam, de velem sem volt egyszerű ezzel tisztában vagyok!

Jövőre hasonlóan jó kis társaság remélem összejön, s megy tovább a karaván!
I LOVE THIS GAME
Na meg persze LETS GO CELTICS
ui: életem leghosszabb hsz-e