Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.02. 20:18:55

Bob_Marley írta: Viszont a végére:
Kép :D

Bocs, de ezt nem hagyhattam ki :lol:
Nem akartam nagyképűnek tűnni, ezért nem linkeltem. :D DE köszi. :D
Nem akarom lelőni a poént, de több Európa szinten híres újság is felkeresett. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kamaj
Capitá del Barça

2012.04.02. 20:06:49

Hát elsősorban a legszomorúbb hír: vége lett számomra és sokak számára ennek a fantasy idénynek. Iszonyatosan örülök, hogy részt vehettem ebben, és már teljesen máshogy nézem a meccseket is. Nem hittem volna, hogy ez a játék ennyire le fog engem kötni, de sokszor azon vettem észre magam, hogy 2 órája csak a játékot nézem, hogy kivel lehetnék még jobb - ez már függőség :D
Bob_Marley írta: 10;Debrecen Grizzlies
Aki elvert itt utolsó héten, mint jégeső a szántást :D
7nek volt bejegyezve, de nem úgy alakultak a dolgok!
Nála is voltak gondok sérülésekkel!Gyakorlatilag úgy indult, Horford off, majd kis reménykedés után Bogut off!
És így majdnem sikerült a "bravúr", azért gratula neki, ráadásul mi gyakorlatilag fúziós csapatot csináltunk a kettőnkéből, mert itt is ott is tele vagyunk olyan emberekkel akik a másiknál voltak, s onnan jöttek :D
Utolsó héten nem volt esélyem, ha jól számoltam nálam 43 ember lépett pályára, nála 54 ezt nem bírtuk el :D Viszont 3 kategóriát sikerült megfogni, s Nelson élete hetét hozta :D Yupppííííííí :D
Bob, mit is lehetne erre írni, mindenben igazad van. Ha nem lett volna Neked ennyi sérülted, félő lett volna, hogy nem tudtam volna győzelemmel zárni az idényemet. Az, hogy Horford ilyen hamar kiesett teljesen megváltoztatta a játékomat. Tapasztalatlanság, és ügyetlenség okaként ott sikerült csúnyán elcserélnem magam (ezt a Gay-es cserét csúnyán benéztem, de ez Butlernek is köszönhető, na meg Frye-nak is, mivel azután belehúzott, de bezzeg addig semmit se tett).
Rengeteget lehetett ebből tanulni, tudom jövőre másképp nézek majd erre a kis játékra. A kedvencem az idényben Bob volt, hihetetlen mennyi sok csereötlet született köztünk :D Volt nap, hogy minimum 6 ötlettel kezdte a napot :D Mindig túlgondoltad a dolgot, holott egy sima 1-1 csere lett a végső döntés, de még nekem se jutott eszembe :D.
Jövőre mindenkinek sok szerencsét kívánok, a PO-s csapatoknak pedig kevés sérülést, és dőljön el kié a legjobb csapat. Hajrá Fiúk!
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.02. 19:17:50

Tényleg próbáltam mindenkit kicsit elemezni, s a jó dolgokat leírni (miközben mindenkit utálok, hogy ennyire gyenge idényem lett :lol:) összevetni a jósolt erősorrendet!
Tényleg jó volt ez a szezon még ha nem is volt eredményes a saját szemszögemből!

Viszont kanty írása a topik hsz-e! :D
Haxban is írt hasonlót az is remek volt, de ez a kantynator szöveg meg LA Times meg minden!
Nagyon durva lett. én is sírok a röhögéstől! :mrgreen:

Annyira elképzeltem ezeket a szalagcímeket, meg háttér meg minden, tényleg nagyon kreatív :D

Viszont a végére:
Kép :D

Bocs, de ezt nem hagyhattam ki :lol:
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.04.02. 19:15:03

jó elemzés Bob,vártam is valami hasonlót Tőled. :)
én is hálás vagyok a liga szervezéséért,kevés jobb dolog történt eddig itt az eurobarcán. :)
no de nem tekintek egyelőre hátra,hisz még játékban vagyok,kezdődik a rájátszás,ami könnyen lehet hogy nem lesz túl hosszú számomra.
az utolsó napokban próbáltam kicsit 'playoffosítani' a keretem több-kevesebb sikerrel,illetve hát bízom az extra teljesítményekben. :)
mindenkinek sok sikert,győzzön a legjobb. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.02. 18:41:24

Bob_Marley írta: 9;Melodama
My man :D
3-nak volt előjegyezve, de nála is volt sok csere, de nagyot küzdött, a szerencse nem segítette a sérülésekkel!
Gyakorlatilag egy paraszthajszállal maradt le a PO-ról, valóban a sérülések itt a végén meggátolták, hogy bejusson, de szép fejlődést mutatott ő is, nem egy könnyű tárgyalópartner, de NELSON csak meglett :D
Sokan szerintem kicsit fellélegezhetnek, látva neobarca csapatát, bizony lettek volna gondok pár embernek ha bejut véleményem szerint!
De ilyen a popszakma :D
Korrekt leírás nem csak a csapatomról, hanem összességében az egész szezonról! Valóban HA az utcsó 2 hétre nem dőlnek ki meghatározó játékosaim, beszusszantam volna. De mostmár kár a múltat taglalni. :lol:
Így alakult, ez van, majd jövőre... Pedig azért a végére egész kis sztárcsapatom lett. Ha bejutok, végetek!!! :lol: :lol: :lol:

Minden esetre hajrá PO-sok, jövőre pedig remélem ugyan így összejön a csapat.

Ahogy Bob is említette, többek között én sem voltam nagy NBA guru, de sokat tanultam és újra élvezem a játékot. Sztem sokan vannak ezzel így vele... Tényleg jó volt, folyt köv... :wink:

Kanty! Te beteg vagy... Sírtam... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.02. 17:21:48

Ha nem haragszotok nem válaszolok semmire, csak köszönöm Bobnak az elemzést. Én is büszke vagyok a csapatomra főleg Kobera akit 5. helyen húztam be pedig 24.-nek volt írva asszem.

Kapartam mint állat, jót tett az hogy kaptam Slithertől 2 jó irányítót + maradt is normális magasom. Mesilja kemény dió lesz, az alapszakaszban megvert, és most sem lesz másképp mert jelentős mennyiségű embere játszik ezen a héten többet mint nálam, de végülis nincs veszve minden mert az FA piacról majd csipegetek.
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.02. 16:26:29

Bob 158 soros és 54 szmájlit tartalmazó hozzászólása után nehéz megszólalni.
Először is szeretném megköszönni a családomnak, h végig mellettem állottak, amikor kellett biztattak, amikor viszont egy kis fenyítésre volt szükségem, akkor sem voltak restek.
Minden kezdet nehéz, most sem volt ez másként, a szezon előtt még a keret összetétele bizonytalan volt, ez kihatott a vezetőség hangulatára és szurkolókra is. Tudtuk, h vannak csapatok, amelyek sokkal nagyobb költségvetéssel dolgoznak, mint mi és azzal is tisztában voltuk, h a legjobb játékosoknak nem a mi a csapatunk a legkecsegtetőbb, ami a jövőt illeti.
A sok nehézség ellenére villámrajtot vettünk és az első hét után vezettük a bajnokságot. Pár mondat a nívósabb újságokból:

L.A. Times:
"Lakersona villámrajtot vett, a szakértők értetlenül állnak a csapat teljesítménye előtt. Hol a határ, meddig juthatnak? "

Chicago Tribune:
"Kanty edzőben a szezon előtt senki sem hitt, a fiatal tapasztalattal alig rendelkező tréner, viszont megmutatta, h nem tokány legény, csapata szárnyal. Ha idén nem is, de jövőre EBNA legnagyobb esélyesei lehetnek."

Washington Post:

"Kantynator tarol. Lakersona a szezon előtt tucatcsapatnak volt titulálva. Kanty vezetésével azonban a csapat szárnyal. Lakersona City valóságos lázban él, az emberek az utcákra gyűltek ki. Egy 90 éves öreg bácsi a könnyeivel küszködve csókolta Kanty tréner fényképét. "

Sajnos a kezdeti lendület hamar alább hagyott, az elkövetkező hetek vereségeiben legfőképp egyéni hibák voltak az okai. Itt látszott meg igazán, h a miénk még csikócsapat, volt pár olyan hiba(ám), amit az ellenfelek könyörtelenül kihasználtak, de úgy érzem megfizettük a tanulópénzt.
Voltak kisebb fellángolások, de igazán esélyünk a rájátszásra nem volt. Amikor igazán kellett sok játékos nem bírta el a terhet, aki lelkileg erős volt, annak a teste mondta fel a szolgálatot.
DE nem bántam meg semmit, sokszor megkérdőjelezte a sajtó egyes döntéseimet, de ez vagyok én és úgy érzem emelt fővel állhatok Lakersona City lakósai elé, ember vagyok én is, hibázok én is, de szeretem ezt a csapatot, szeretek itt élni és tudom, h csak idő kérdése és olyan csapata lesz e remek városnak, amilyent igazán megérdemel.
A jövőről jelenleg még korai beszélni. Annyit azonban szeretnék leszögezni, én hosszútávra jöttem a csapathoz, tisztában voltam a szezon előtt azzal, h a sikert nem fogják tálcán felkínálni, kész vagyok tovább küzdeni, kész vagyok ezért a csapatért mindent megtenni.
Most pihenni szeretnék, feltöltődni, a családommal lenni majd ezek után meglátom, h mi lesz és döntők a jövőről.

Szeretnénk minden csapatnak gratulálni, nemes, férfias küzdelmet vívtunk végig és úgy gondolom, h a tabella a valós erősorrendet mutatja. A még versenyben lévő csapatoknak és azok menedzserinek sok sikert, erőt is kitartás kívánok. Tudom, h már most nagyon várattak, de abban is biztos vagyok, h az EBBA bajnoki serlege majd minden fájdalmat, fáradságot, keserűséget feledtetni fog. A kiesett csapatoknak jó pihenést és egészséget kívánok. Tisztában vagyok azzal, h jövőre sokkal nehezebb lesz, mind az én csapatom, mind az ellenfelek és új egy sokkal magasabb szintre jut majd.
Még egyszer köszönöm a szurkolóknak és a városnak, h mellettünk álltak. A fiaimra büszke vagyok és érzem a következő év során sokkal több dicső pillanatot fogunk átélni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.04.02. 16:08:28

Bob_Marley írta: 6;GémKilencvenTím
Neki annyira gyenge csapata volt, hogy nem is volt bekalibrálva :lol:
Viccet félre téve 10ik erősség volt előreláthatólag, de ő is aktív volt, s benne volt minden cserelehetőségben :D
Nagy comebacket hajtott végre, illetve remekül segítették a ligában a sérülések, olykor tudta nélkül remekül jött ki :D
Dragicot kiakarta pl tenni, de adott egy utolsó esélyt neki, erre Lowry off, Dragic meg szárnyal :D Jó erős csapata van, számomra van 1-2 eléggé unszimpatikus játékosa, élükön Westbrookkal és Younggal de DMC-t se szeretem :D Viszont el kell ismerni remek csapata lett, s PO-ban fekete ló lehet!
Na meg a Big Ticket nála van :D
Nagy fegyverei FA-ról valók Pekovic, Thompson, s még ha jól emlékszem Gooden is megjárta az FA listánkat :D De tőle is dicséretes a PO-ba kerülés főleg, hogy honnan indult Eazzy ellen :D Gatulálok neki is!
Ráadásul megmutatta, hogy lehet draft nélkül is nyerni s bejutni a PO-ba!

I LOVE THIS GAME
Én is téged.

Ez jó hosszúra sikeredett, de elolvastam, egyetértek, nyomok is rá egy +1-et! :D

Az én részemhez: hogyafenébejutottambearájátszásba? :shock: Megnéztem, 7 forduló után 41-63-1-gyel álltam, valahol a középmezőny végén. Aztán megindultam felfele, itt a végén meg két olyan játékost is vertem, akikről azt hittem, hogy simán lealáznak, főleg a meslija elleni győzelemre vagyok büszke :) (Bár nála nem volt Ray Allen, Beasley, Grant Hill + Ilyasova is hagyott ki meccset, de nálam meg nem volt Pekovic + Ariza és Morrow is kihagyott 1-2 meccset.)

Dragic-ot tényleg ki akartam tenni, aztán rá 2 napra Lowry összeszedte azt a betegséget, na mondom Dragic nem megy sehova :D Bogut-os sérülésből is jól jöttem ki, Gooden elég hasznosan játszik, bár mostanában ő is kezd visszaesni. Na meg Ellis cserélése is jól jött, Klay Thompson azóta 15+ pontos játékos.

Összességében nagyon meg vagyok elégedve és büszke is vagyok erre a 6. helyre. Most pedig jön NBAiley, meglátjuk, hogy underdogként mire megyek majd :)

Egyébként van ilyen Team Stats, azokban így állok:
FGA: 2. hely, FGM: 2. hely, FG%: 4. hely, FTA: 6. hely, FTM: 5. hely, FT%: 6. hely, 3PTA: 16. hely :D , 3PTM: 14. hely, 3PT%: 3. hely, PTS: 3. hely, REB: 3. hely, AST: 9. hely, ST: 8. hely, BLK: 6. hely, TO: 13. hely.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.02. 15:57:14

Bob_Marley írta:16;fcb0827
Először is nem tudom mennyre szabad róla bármit is írni, miközben már ő sztár, s gyakorlatilag podcastekben megjelenik, s félmeztelen fűszoknyás lányok szolgálják fel neki a nagyfröccsöt reggelente :D
Ennyit még pont szabad írni rólam. De, azért legközelebb kérjünk engedélyt. =;
Köszöntem.

:mrgreen:

Amúgy ja... Bargnani és Curry sérülései gyakorlatilag, már az 1. héten megpecsételték a sorsomat, de sebaj én élveztem végig a dolgot. :D Jó volt olvasgatni ezt a topikot, még jobban megismertem az NBA-t, figyeltem a játékosok teljesítményét, stb... Jó volt ez a 4 hónap. :D Hiányozni fog a napi rutinná váló FA lista böngészés és az aznapi csapat beállítása. Mindjárt sírok. :cry: :lol:

Előre szólok, hogy jövőre megnyerem az egészet! 8)
(De legalábbis egy hetet tényleg nem ártana, mert ebben a szezonban csak egy döntetlenre futotta. Igaz azt egy PO résztvevő ellen értem el. :D )

Nagy gratula a maradék 8 játékosnak, figyelünk titeket! Sok sikert a továbbiakban! :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.02. 15:00:08

Én is gratulálok mindenkinek!
Voltak viták, voltak félreértések, de összességében jó kis izgalmas hetek voltak!
Én az eredményeim ellenére nagyon büszke vagyok a csapatomra!Sok emberke megfordult nálam, pár dolgot kipróbáltam mi az ideális, s 1-2 dolgot sikerült kitapasztalni (ami jövőre ha változik a dolog nem sokat ér :D)!
Én mint már előzőleg is írtam, csak azt szeretném jövőre hogy picit több szerencsém legyen, s ne legyen ennyi piroskeresztem :D És legfőképpen a legjobb játékosom ne legyen állandóan sérült, legyen az Rondo-Rose vagy éppen Chris Paul :D
Viszont jövőre lazább a szezon, így adott héten kevesebb meccs, érdekesebb lesz, legfőképpen a jó kiegészítő emberek fognak felértékelődni!
Ebben meg bízok, mert jó FA-kat sikerült "találnom"!
Viszont waiver lista így jövőre indokolt lenne, sőt én a roster 1-el csökkentését is javaslom, illetve a felvehető FA mennyiséget 7ről redukálni kellene!De javaslataimat majd ha már meglesz a következő szezon kik indulnak stb, újra beírom :D

Kis érdekesség, nem tudom emlékeztek-e még a szezon elején volt egy kis power ranking Slither által :D

Dream Team: 209.08
NBAiley: 198.13
Melodama: 195.89
KovTeam: 194.3
E.f.N.a.×FCB: 177.23
Mezítlábas City: 173.99
Debrecen Grizzlies: 172.65
fcb0827: 171.06
meslija: 167.31
GémKilencvenTím: 164.17
Lakersona: 156.81
KillerZone: 156.65
The All Starz: 150.84
Bobceltics: 146.35
Wu Tang Clan: 142.28
Verőce Celtics: 139.78

Persze rengeteg változás volt a keretekben stb, de mint statisztika nézzük :D
1;Slither
Erre volt kalibrálva, megnyerte az alapszakaszt gratulálok neki, jó draft jó FA-k mi kell még :D Lowry nincs, érdekes lehet a helyzet a PO-ban de erős csapat!
2;meslija
9-nek volt értékelve a csapata ehhez képest nagyon szép előugrás remek volt Kaman behúzása (majd eladása), Ilyasova is jól jött neki, illetve legfőképpen Bogut sérülése! :D És PO-ban is erős csapat :D
3;NBAiley
2-nak volt előjegyezve, MichaeBee annyira nem volt aktív, de nem is kellett neki belenyúlnia nagyon a keretbe, remek csapata volt, s mindent elmond az erősségéről, hogy Martin is sokat hiányzik, s Joe Johnson is, ráadásul Billups out of season, de így is tartotta folyamatosan a pozícióját, s remek csapata van, gratulálok neki is!
4;All-Starz
13-nak volt kalkulálva a csapat, Howard féle csere, ami megindította, s tudta is tartani a helyét!De számomra sok szimpatikus emberke játszik nála, akik közül pl Gee-t hogy odaadtam azóta is bánok :D
Persze mikor szerettem volna visszahozni már nemet mondott :D
Lopez sérülését is túlélte a csapata!
Nem rossz csapat, PO-ban kellenek az extrák!
5; E.f.N.a.×FCB
5-nek volt kalibrálva, ez is lett!A sérült mester :D Erős csapat jó csapat, sajnálom, hogy mi egyszer sem tudtunk megegyezni cserében, PP még mindig érdekelne :P :D PO-ban meglátjuk keret alapján egyik nagy esélyes, de szerintem van 1-2 embere aki a tankolás, s a pihenés miatt visszafog esni, de ez mindenkinél benne van!Meglátjuk, mindenesetre erős csapat!
6;GémKilencvenTím
Neki annyira gyenge csapata volt, hogy nem is volt bekalibrálva :lol:
Viccet félre téve 10ik erősség volt előreláthatólag, de ő is aktív volt, s benne volt minden cserelehetőségben :D
Nagy comebacket hajtott végre, illetve remekül segítették a ligában a sérülések, olykor tudta nélkül remekül jött ki :D
Dragicot kiakarta pl tenni, de adott egy utolsó esélyt neki, erre Lowry off, Dragic meg szárnyal :D Jó erős csapata van, számomra van 1-2 eléggé unszimpatikus játékosa, élükön Westbrookkal és Younggal de DMC-t se szeretem :D Viszont el kell ismerni remek csapata lett, s PO-ban fekete ló lehet!
Na meg a Big Ticket nála van :D
Nagy fegyverei FA-ról valók Pekovic, Thompson, s még ha jól emlékszem Gooden is megjárta az FA listánkat :D De tőle is dicséretes a PO-ba kerülés főleg, hogy honnan indult Eazzy ellen :D Gatulálok neki is!
Ráadásul megmutatta, hogy lehet draft nélkül is nyerni s bejutni a PO-ba!
7;Mezítlábas City
6nak volt jegyezve, 7. lett nem is volt aktív, mondhatnánk egy unalmas szezon,de nem így van :D
Messifan is utolsó hetekben nagyot küzdött, s a közvetlen riválisai ellen érte el a bejutást, minden dicséret megilleti őt!"Agyatlan" Bryant idén ha van ember, aki örül neki, hogy ilyen az akkor talán Messifan még Celtics drukkerként is :D Hayward okozhat neki pluszokat, s Parsons is szépen csipeget mostanában! :D Josh Howard kiesése hót tett a Utah srácnak, meglátjuk mire lesz képes ez a csapat a PO-ban, de bejutás már mint írtam szép eredmény, s sokan csak szeretnénk az ő helyében lenni :D Gratulálok neki is!
8;Wu Tang Clan
Ha Gamenél azt írtam nem volt előjegyezve, Eazzynél ez hatványozottan igaz :D
Utolsó előttinek volt rangsorolva a csapata azaz 15-nek :D Durantnek volt egy gyengébb időszaka, most szépen szedegeti a dolgokat!
Kis Philly az ő csapata, de ezen ne csodálkozzunk, ő direkt válogatott 1-2 számára kedves ember közül, s összességében a csapata sem rossz!Persze kellenek az extrák de Turner-Marion-Williams erre garancia, hogy valaki robbant, nehéz a helyzete, lehet tényleg Sixerses szezon lesz az övé (bejutás s 1 kör :D), meglátjuk :D

Maradtak még kategória :lol:
9;Melodama
My man :D
3-nak volt előjegyezve, de nála is volt sok csere, de nagyot küzdött, a szerencse nem segítette a sérülésekkel!
Gyakorlatilag egy paraszthajszállal maradt le a PO-ról, valóban a sérülések itt a végén meggátolták, hogy bejusson, de szép fejlődést mutatott ő is, nem egy könnyű tárgyalópartner, de NELSON csak meglett :D
Sokan szerintem kicsit fellélegezhetnek, látva neobarca csapatát, bizony lettek volna gondok pár embernek ha bejut véleményem szerint!
De ilyen a popszakma :D
10;Debrecen Grizzlies
Aki elvert itt utolsó héten, mint jégeső a szántást :D
7nek volt bejegyezve, de nem úgy alakultak a dolgok!
Nála is voltak gondok sérülésekkel!Gyakorlatilag úgy indult, Horford off, majd kis reménykedés után Bogut off!
És így majdnem sikerült a "bravúr", azért gratula neki, ráadásul mi gyakorlatilag fúziós csapatot csináltunk a kettőnkéből, mert itt is ott is tele vagyunk olyan emberekkel akik a másiknál voltak, s onnan jöttek :D
Utolsó héten nem volt esélyem, ha jól számoltam nálam 43 ember lépett pályára, nála 54 ezt nem bírtuk el :D Viszont 3 kategóriát sikerült megfogni, s Nelson élete hetét hozta :D Yupppííííííí :D
11;Verőce Celtics
Aki legrosszabbnak volt előjegyezve, viszont sokáig ott volt a tűz közelében, s csak a végén csúszott ki!Nem is volt annyira aktív Kalap, Pietrus is régóta ott pihen nála :D Meg neki is voltak gondjai, Nash-Iggy-Jefferson is mind mind hagyott ki meccset, Nowitzki is, meg ő gyengén is kezdte a szezont, de ez benne volt mindenkinél!Jövőre ő draftolhat, erős lesz biztos Kalap :D S idén is szerintem nem rossz szezont futott!
12;Lakersona
11nek volt előjegyezve, nála is megfordult sok ember, voltak gondjai legfőképpen Rose-zal (majd megkaptam én az ő szellemét :D) vagy éppen Stoudamire-rel!
Nála is elmondható a sztárjátékosai nem tudták hozni a szintjüket, vagy éppen nem voltak bevethetőek, így meg nehéz volt ez az idény, viszont emlékezetes kis férj-feleség párost alkotott ő is :D Az ő "arája" Mrs Game volt, akivel élmény volt olvasni az ő még kell, őt nem adom, de miért hsz-ket :D
Persze bagoly mondja verébnek :D
13;Bobceltics
Ez én vagyok :D
Én már jellemeztem a szezonomat, röviden majd jövőre :D
14;Ordog's Ganxtas
Évközben érkezett csapata eredetileg 4nek volt besorolva, de voltak cserék mire megjött, illetve Gallinari is rakoncátlankodott mindig valamijével, így rengeteg meccs kimaradt tőle!Nem volt rossz csapata, s azért volt Ördögnek nagy győzelme, illetve láthatóan azonnal betudott "illeszkedni" ismerte is a játék dolgait, pár cserét megcsinált, s azért veszélyes volt mindenkire!De mint írtam a sérülések nem vele voltak!
15;Killerzone
12nek volt előjegyezve, kicsit gyengébb lett, viszont több volt talán a csapatában!
Griffin-Howard dolgot szerintem azóta is bánja, ileltve CP3-ért is talán sokat adott!Nem jöttek jól ki a lépések, viszont azért voltak szép és megsüvegelendő dolgok tőle!Foyet megtalálta FA-n sokat segített neki!Illetve kedvence Deron Williamset megszerezte, jó kis tanulóév volt, bánkódni nem kell!
16;fcb0827
Először is nem tudom mennyre szabad róla bármit is írni, miközben már ő sztár, s gyakorlatilag podcastekben megjelenik, s félmeztelen fűszoknyás lányok szolgálják fel neki a nagyfröccsöt reggelente :D
8nak volt előjegyezve nem volt szerencséje, Curry-Bargnani a két kedvence, de Beasley is nála kezdte ezt a kiábrándító szezont!
Én megmondom őszintén nagyon becsülöm fcb0827-et mert nem esett pánikba, jó érezte magát, nem cserélgetett, tisztában volt, hogy megszívta :D a sérülésekkel, viszont próbált FA-ról építkezni!És szép pickjei voltak!Ráadásul nem egyszer előttem húzott fel embert :D

Összességében én gratulálok még egyszer mindenkinek, letudtuk az első szezonunkat, a kiválasztottak még párszor gyötrik egymást :D de én speciel nagyon jól szórakoztam, s legfőképpen annak örülök, hogy még többen kezdtek el foglalkozni az NBA-vel és bizony nagyon sok szakértőt "kinevelt" ez az idény!
Köszönöm mindenkinek, hogy türelmes volt velem, én azért ha cseréről volt szó ott voltam, de velem sem volt egyszerű ezzel tisztában vagyok! :D
Jövőre hasonlóan jó kis társaság remélem összejön, s megy tovább a karaván!
I LOVE THIS GAME

Na meg persze LETS GO CELTICS :lol:

ui: életem leghosszabb hsz-e :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.02. 09:41:06

Nem sikerült a bravúr sajnos, így éppen csak de lecsúsztam a PO-ról... :(
Sajnos az elmult 2 hétben annyi sérültem volt, amennyit már nem bírt el a csapat. Gratulálok a PO-ba jutottaknak! Mindenkinek sok sikert és hajrá! 8)
Nagyon jól éreztem magamat a hetek során... Király volt ez a kis game... 8) Jövőre jó lenne ha lenne alsóházi PO-is! :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.02. 00:19:10

MichaaBee írta:
Bob_Marley írta:Cserékre is van egy egyszerű megoldás!
Amit írtam, elfogadja valaki, s egyszerre Hétfőn el lesz fogadva Commisionner által!
Így nincs emberhátrány nincs semmi!Én ezt tartom a legkorrektebb, legkézenfekvőbb megoldásnak!
Szerintem egyszerűbb, ha be van állítva, hogy mindegyik pontosan 48 nap alatt magától végbemegy és bárki leszavazhatja commish közbenjárása nélkül.
Jól előre kell akkor majd gondolkodni.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.04.01. 23:36:51

Bob_Marley írta:Cserékre is van egy egyszerű megoldás!
Amit írtam, elfogadja valaki, s egyszerre Hétfőn el lesz fogadva Commisionner által!
Így nincs emberhátrány nincs semmi!Én ezt tartom a legkorrektebb, legkézenfekvőbb megoldásnak!
Szerintem egyszerűbb, ha be van állítva, hogy mindegyik pontosan 48 nap alatt magától végbemegy és bárki leszavazhatja commish közbenjárása nélkül.

A manipulációba annyira nem tudok belekötni, végsősoron semmi szabálytalan nincs benne és nem arra irányul, hogy más direkt rosszabbul járjon. Olyan eset is előállhat, hogy előny megőrzése szempontjából padoztat vki (százalékok, TO-k). Nekem pl volt egy olyan, hogy ördöggel cseréltem Andersont Gasolra. Vasárnap volt, épp Ordog csapatával játszottam, nála csak Gasol játszott, nálam nem játszott senki. 10-5 volt ide, ha Gasolt padoztatja az utolsó napján a csapatban, akkor marad is a 10-5, de Gasol végül beszedett 6 TO-t és kihagyott egyrakat FT-t, így 12-3-ra módosult az állás úgy, hogy nálam nem játszott senki. (Gasol már a leendő csapatának akart segíteni. :D )
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kamaj
Capitá del Barça

2012.04.01. 23:36:43

Szerintem a legegyszerűbben ezt a helyzetet úgy lehetne kiiktatni, hogy legyen alsóházi PO is (Bob írta, hogy erre is tán van mód). Szerintem így kilehetne ezt lőni, mivel akkor mindenkinek fontos, hogy hol végez, és nincs légüres tér. Persze ez csak egy ötlet, és utána se néztem, hogy ez lehetséges-e :)

Én az NFL-es cuccban is szívesen benne lennék, bár ott a játékosokat kevésbé ismerem, szóval tök utolsó lennék, de miért is ne? :D
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.01. 22:52:27

Slither írta:Minden jel arra mutat hogy első körben Jani ellen játszom majd, szerencsére Kaman bronchitis miatt nem nagyon lesz, így meg lesz a minimális ember előnyöm, szóval hozni kellene a dolgot. :)
Hmm, tipikus Philadelphia lesz a dologból...első kör aztán páá :D

Ja egyébként egy hirtelen felindulásos kérdés:
NFL-es fantasy ligában mennyien lennének benne kb? Mert ha elegen, akkor majd fel kell készülnöm rendesen az elindításából.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.01. 22:14:34

Cumbee írta:Magyarán ezt már csak azért írtad be, hogy érezzem, hogy milyen jó dolgom is lehetett volna.:D:D
Pontosan! :lol:
Ha sikerült volna 3. helyig feljönnöd, akkor 1. körben is könnyebb ellenfeled lett volna, Socio ellen ember hátrányban leszel a sérült Gordon miatt (ha még vissza is jön, akkor sem fog sokat játszani ezen a köv héten).
2. körben egy verhető ijacskát kaphattál volna, döntőbe jutás mindenképpen egyszerűbb lett volna. :P

Minden jel arra mutat hogy első körben Jani ellen játszom majd, szerencsére Kaman bronchitis miatt nem nagyon lesz, így meg lesz a minimális ember előnyöm, szóval hozni kellene a dolgot. :)
lijacska írta: Én a problémát inkább az új játékosok beilleszkedésében látom.
Sztem olyan sok új játékos nem lesz, max 20 csapat lesz. Lehet hogy akkor már 2 divíziót kellene kialakítani, de az még messze van. :wink:
lijacska
Jugador del Barça

2012.04.01. 22:12:07

Bob_Marley írta: !Félek továbbra is a rengeteg kiskapu megmarad jövőre is, ami nagyon nem tenne jót, s maradnának a trükközések....
Persze, hogy megmaradnak, de
meg ha meg vannak az elfogadott szabályok, s annak értelmezései, akkor ez okés.

Én a problémát inkább az új játékosok beilleszkedésében látom.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.01. 20:53:20

Slither írta:
Cumbee írta:Ez tuti? És a minőségi játékosai is keveset játszanak? Mert kb az a lényeg. Ha már így feldobtad, akkor utána számolok majd, viszont ha igen, akkor ma estére valami eszméletlen nagy kanty fan leszek.:D (Utána meg már csak azt kell kiszurkolni, hogy én bejussak, te pedig ne juss be a döntőbe.:D)
Neki 50, neked 58 játékosod van akkor, szóval ott a legverhetőbb, döntőben csak 2 embernyi előnyöd lenne, azt még lehet a minőséggel ellensúlyozni. (ezeket még hét elején néztem, az FA mozgást nem figyeltem, illetve nincs beleszámolva, hogy ijacska veled ellentétben használ flex helyet a keretében, ami szintén + pár embert jelent). :wink:
De már megnéztem a dolgokat, sajnos nem tud beelőzni, ezért is raktam be az emberemet ma estére. :lol:
Magyarán ezt már csak azért írtad be, hogy érezzem, hogy milyen jó dolgom is lehetett volna.:D:D Egyébként örömmel látom, hogy nem csak én végzek eszméletlen sok háttér munkát.:D Mondjuk most a sérülések és 1-2 sikertelen FA húzás miatt(Beelőztek a szemetek!!!!) elment a kedvem kicsit, szal ennek ennyire nem néztem utána. Pedig értékes infóim lettek volna. Mondjuk ennél még 1 fokkal durvább lett volna, ha osztályozod 1-5-ig a játékosok erősségét és azzal súlyozod a számítást.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.01. 20:42:52

Cserékre is van egy egyszerű megoldás!

Persze mi van akkor, ha valaki megegyezik a másikkal Kedden, és várhat következő hét Hétfőig és lesérül az ember!
Ha megvolt az 1 nap vétózási lehetőség, s nem azalatt az idő alatt sérült meg, akkor be kell fogadni!
Landrynél pont az volt, elfogadtátok MichaeBee majd este megsérült, 1 nap vétózási idő közel sem járt le!
Én legalábbis így emlékszem!

Mindenre lehet megoldást találni, de ahogy pl legutóbb is írtam, felesleges 22ig trade határidőt kitolni, értelmesebb lett volna 19ig, senkit nem érdekelt :D
Így meg azért nehéz, hogy pl én most leírom, aztán megyünk tovább mellette, meg se vitatatjuk, javítunk rajta!Félek továbbra is a rengeteg kiskapu megmarad jövőre is, ami nagyon nem tenne jót, s maradnának a trükközések....
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.01. 20:31:33

Cumbee írta:Ez tuti? És a minőségi játékosai is keveset játszanak? Mert kb az a lényeg. Ha már így feldobtad, akkor utána számolok majd, viszont ha igen, akkor ma estére valami eszméletlen nagy kanty fan leszek.:D (Utána meg már csak azt kell kiszurkolni, hogy én bejussak, te pedig ne juss be a döntőbe.:D)
Neki 50, neked 58 játékosod van akkor, szóval ott a legverhetőbb, döntőben csak 2 embernyi előnyöd lenne, azt még lehet a minőséggel ellensúlyozni. (ezeket még hét elején néztem, az FA mozgást nem figyeltem, illetve nincs beleszámolva, hogy ijacska veled ellentétben használ flex helyet a keretében, ami szintén + pár embert jelent). :wink:
De már megnéztem a dolgokat, sajnos nem tud beelőzni, ezért is raktam be az emberemet ma estére. :lol:
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.01. 20:21:27

Slither írta:
Cumbee írta:Ebben az esetben egyébként teljesen ártatlan a dolog, egyedül én vagyok kicsit hátrányosabb helyzetben, de én el tudom fogadni.
Miért is lenne rosszabb neked ha elkerüljük egymást a 2. körben? :D
Ha tehetném akkor biztosan a 23. héten állnák ki lijacska ellen, az esélyesek közül neki van a legkevesebb játékosa azon a héten. :P
Vagy csak a döntőben nem akarsz összefutni velem? :lol:
(Mondjuk tény hogy döntőre van kialakítva a keretem, jó kis emberelőnyöm lenne akkor, csak sajnos Lowry kiesése miatt minőségileg sokat visszaesett a csapatom, így a döntőbe jutás már csak szerencsével lesz meg.)
Ön nyert. Úgy logikáztam, hogy a döntőben ellened kb esélytelen, mert nagyon jól jöttél ki az utolsó erősítésekből. Lijacska csapatát tartom a legerősebbnek hosszú távon, de mivel én is készültem a végjátékra, így a döntőben tán ellene több sanszom lenne. Ellened meg abból a megfontolásból akartam előtte, hogy te a döntőre élezted ki magad, ezért előtte valszeg gyengébb vagy.:D Mondjuk tény, hogy ennek kivételesen nem számoltam utána. Szal ami neked jó,(hogy elkerülsz engem) az nekem rossz, mert megkapom helyetted a szerintem legerősebb keretű ellenfelet és ha nem lesz nagy mákom, akkor távolról integetek majd csak a döntősöknek.:D (Mondjuk ez kicsit a saját saram is, mert ha csak kicsivel komolyabban veszem az alapszakaszt, akkor nem lennék ilyen helyzetben, ezért is írtam tegnap, hogy "kapom az arcomba.") De egyébként meg innentől meg úgyis lutri már minden, 1-1 sérülés, vagy egy gyengébb 7 valakitől, vagy 1-2 DNP-CD és már úszott az adott hét, szal valszeg nem oszt nem szoroz. Arról nem is beszélve, hogy ha jövő héten kiesek, akkor meg onnantól már nem is nagyon kell számolgatnom.:D:D
Ha tehetném akkor biztosan a 23. héten állnák ki lijacska ellen, az esélyesek közül neki van a legkevesebb játékosa azon a héten. :P
Ez tuti? És a minőségi játékosai is keveset játszanak? Mert kb az a lényeg. Ha már így feldobtad, akkor utána számolok majd, viszont ha igen, akkor ma estére valami eszméletlen nagy kanty fan leszek.:D (Utána meg már csak azt kell kiszurkolni, hogy én bejussak, te pedig ne juss be a döntőbe.:D)
Le vagyok maradva, valaki avasson már be, hogy mi ez a nagy közfelháborodás. Smile (Ill. azt értem, hogy Slither padoztatott 3 kulcsjátékost, de az érdekelne, hogy ebből mi az előnye / ki jár rosszul.)

Ami a trade-eket illeti, egy javaslatom lenne: league votes és fix idő. Azért írom, mert egy Redickes cserénél nekem is volt probléma, hogy az elfogadás után 2 nappal még mindig nem ment át a csere, holott máskor ez lement 10-11 óra leforgás alatt, s közben frankón lesérült, akit adtam volna.. Smile De ha league votes van, akkor nincs senkinek ráhatása és mindig fix idő alatt mennek végbe a dolgok.
Röviden: Slither el akar kerülni engem a 2. körben. ezért padoztatja a legjobbjait, hogy visszacsússzon a 2. helyre. Ezzel kapcsolatban van 2 tábor. 1 akik szerint a saját embereit mindenki arra használja amire szeretné, 2 akik szerint azzal, hogy manipulálja a hetét és szándékosan kap ki, mások is kellemetlen helyzetbe kerülnek és nem tartják etikusnak. + vagyok én, aki szerint minkét állítás igaz és tök jogos.:D

A trade-ekkel kapcsolatban majd Slither leírja úgyis, hogy mi a helyzet, de én mintha olyanra emlékeznék, hogy az volt a gond, hogy miután az egy napos határidőt állította be, az nem működött és ezért kellett neki aktiválni a cseréket. Azt meg én nem várom el tőle, hogy minden nap nézze, hogy melyik csere mióta van bent és mindig pont 24 óra múlva ott legyen is el is fogadja. Az már más kérdés, hogy idén nem biztos, hogy csak erről volt szó, időnként én is éreztem egy kis huncutságot ott a háttérben.:D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.04.01. 20:20:53

Le vagyok maradva, valaki avasson már be, hogy mi ez a nagy közfelháborodás. :) (Ill. azt értem, hogy Slither padoztatott 3 kulcsjátékost, de az érdekelne, hogy ebből mi az előnye / ki jár rosszul.)

Ami a trade-eket illeti, egy javaslatom lenne: league votes és fix idő. Azért írom, mert egy Redickes cserénél nekem is volt probléma, hogy az elfogadás után 2 nappal még mindig nem ment át a csere, holott máskor ez lement 10-11 óra leforgás alatt, s közben frankón lesérült, akit adtam volna.. :) De ha league votes van, akkor nincs senkinek ráhatása és mindig fix idő alatt mennek végbe a dolgok.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.01. 20:11:03

Cumbee nem paráztatlak, megoldódott :D

Azzal nem értek egyet, hogy ez Slitherre tartozik meg kantyra!Mint írtam itt gondolkozzunk kicsit előrébb!
Tegyük fel Slither úgy "taktikázik", hogy elkerülje Cumbee-t, viszont mondjuk visszaesik a 2ik helyre, ezzel azokat akik utolsó héten mindent beleadnak, hogy bekerüljenek a PO-ba befolyásolhatja!láncreakció, s ami a legfontosabb MANIPULÁLÁS!Nem tudok rá más szót írni, lehet azzal érvelni mindenki a saját játékosaiért felel, de az hogy nem teszem be, inkorrekt!Inkorrekt az adott heti ellenfelével szemben, inkorrekt azokkal szemben akikkel első körben összekerülhet, inkorrekt mindenkivel szemben!

Ha ez elfogadott, mondom én lenyelem, bár elgondolkozok rajta!
Szavazni megbeszélni rengeteg dolgot kell, s ha jövőre bejön, hogy mondjuk keeper liga, megint rengeteg olyan dolgot felvet, ami probléma!
Elsőként máris mi van akkor, ha valaki kiárusítja a csapatát következő évi draftcetlikért, miközben mások meg megerősödnék!És ebbe már most bele kell gondolnom, mert én bízok mindenkiben, csak a bennünk rejlő ördögben nem, ahogy a mondás tartja, s idén is mennyii dolog volt problémás!
Szóval tényleg szavaznunk kell, mert amit páran írtak meg se fordulna a fejükben pl ilyet tenni, amit Slither, valakinek meg láthatóan megfordul a fejében, s szabályokat megkötéseket kell meghozni, hogy ne lehessen ilyenekkel trükközni a sorrendet befolyásolni stb!
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.01. 20:07:52

Cumbee írta:Ebben az esetben egyébként teljesen ártatlan a dolog, egyedül én vagyok kicsit hátrányosabb helyzetben, de én el tudom fogadni.
Miért is lenne rosszabb neked ha elkerüljük egymást a 2. körben? :D
Vagy csak a döntőben nem akarsz összefutni velem? :lol:
(Mondjuk tény hogy döntőre van kialakítva a keretem, jó kis emberelőnyöm lenne akkor, csak sajnos Lowry kiesése miatt minőségileg sokat visszaesett a csapatom, így a döntőbe jutás már csak szerencsével lesz meg.)
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.01. 19:57:50

Át kell majd beszélni ezt a témát vagy most szezon végén, vagy legkésőbb köv. év elején. Én azért nem tudok erre nagyon mit mondani, mert nekem is eszembe jutott a dolog és ha abban a helyzetben lettem volna, akkor elképzelhető, hogy én is használtam volna ezt a taktikai húzást. Az viszont biztos, hogy kicsit lelkiismeret furdalásom lett volna, mert alapvetően és sem tartom ezt jó dolognak, sőt. Ettől függetlenül teljesen megértem Slithert, mert mondom, bennem is felmerült ez már egy pár hete, mint lehetőség.(Ezért gondoltam, hogy benne is és élni is fog vele.:D) Ebben az esetben egyébként teljesen ártatlan a dolog, egyedül én vagyok kicsit hátrányosabb helyzetben, de én el tudom fogadni.(+kanty érezheti rosszul magát az miatt, hogy nem egy 100%-os Slithert vert meg)
Ami miatt beszélnünk kell a dologról az az, hogy nem minden esetben sül el ilyen ártatlanul ez a módszer. Ha pl kanty pont nem PO bejutó helyen lenne, akkor ez a pár pont amit így nyer majd a hét végére, belökhetné őt pont a 8. helyre, ezzel viszont egy olyan ember esne ki, akinek az ellenfele végig mindent beleadott. Ebben az esetben nincs így, de alakulhatott volna így is.(Mondjuk gyanítom, hogy Slither számolt ezzel és megnézte, hogy nem rondít-e bele senkinek a levesébe sem.) Szóval át kéne beszélni, mert taktikai elem ugyan, de morálisan bőven megkérdőjelezhető.

Ide hoznám párhuzamnak Bob tegnapi kommentjét, kicsit finomítva. Az, hogy az összes jó játékosát FA listára dobja, az nem taktikai húzás, hanem szemétség.:D Viszont amit simán megtehetett volna és bőven védhető lett volna taktikával, hogy kiteszi Rose-t és felhúz valakit, mondván, hogy neki az utolsó héten kell az aktív ember a rosterébe. Teljesen jó indoklás lenne, de valahol mégis inkorrekt.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy majd valahol majd húzzunk meg egy határt, taktika és fair play között, mert más élethelyzetekből is tudja mindenki, hogy nem mindenki egyforma és mindenkinek más az ami belefér bizonyos helyzetekben és más az ami nem. Főként erről is szólt egyébként az idei év, mindenki tapasztalatokat szerzett és jövőre mindent teljesen máshogy fogunk csinálni.(Én egyébként egy kicsit félek is tőle, mert szerintem sokkal unalmasabb, monotonabb, kiszámíthatóbb lesz jövőre minden.) Ettől függetlenül várom a köv. szezont én is.:D
Válasz küldése