2012.04.24. 23:58:30
Ebben a meccsben bent volt az egész szezonunk. Amiben talán 4 évig jeleskedtünk és kimagasodtunk az egész világon, az a parádés passz játék, örömfoci és a helyzet kihasználás, sorra döntöttük meg a rúgott gólokat a kategóriákban, ma semmi se ment be, minden a visszájára fordult, mint múlt héten.. mint hétvégén..
Több hibát látok, egyik hogy Valdes nulla, ha 1-1ben megy a támadás, szinte biztos gól, semmi extra nincs benne, korábban láttam benne, de egyre jobban kezd elhalványulni ez az érzésem, ezeken a meccseken, ezeken a nagy meccseken, ahl óriási a tét, nem tud olyan gravúrokat felmutatni mint a túloldali kapus, leggyengébb pontja a csapatnak.
Másik, hogy egy negyed döntőn egy Cuenca vagy Tello féle ifik játszanak, ez is óriási árulkodó jel.. nincs normális cserénk szélre. Nincs normális középcsatárunk, normális szélsőink csatár pozícióba játszanak, szélen pedig elavul a játék így.
Hozzá kell tenni, akár fáj, akár nem, ma Messin ment el a meccs. Kövezzetek meg, oltsatok le, kihagyott egy 100%-os helyzetet első félidőben, ahol teszem hozzá, még egész jól húzogatta a lasztit, de 2. félidőben, főleg miután kihagyta a 11-est, rettentően erőltette, görcsölt, amit aztán az egész csapat átvett, rettentően erőltették, kilátástalan is volt a helyzet ennyi védővel szemben.
Amúgy nem értem, miért nem rúghatja néha Xavi vagy Fabregas azt a rohadt 11-est.. 11-est meg Ronaldinho k*rja fel a felsőbe, ne Messi..
Egy szó is száz, hihetetlenül csalódott vagyok, hogy egy nulla csapat jutott a döntőbe, nulla játékkal, elképzeléssel, 2 meccs alatt talán 3 percig játszottak jól.. megvertük önmagunkat, helyzetkihasználásunk értékelhetetlen, a focit pedig gólra játsszák sajnos. Szomorú vagyok nagyon, de talán kellett ez a pofon, hogy jövőre ismét legyen tűz, legyen szív.
Bármi is legyen, nyerjen a madrid bajnokságot, nyerjen egy bajern vagy cselzi bl-t, vegyék meg, de Barca akkor is egy van, ha tetszik ha nem, miénk a legjobb csapat a világon, egy olyan csapat aki játssza a focit. S egy gondolat még, Pep alatt hány kupát is nyertünk, mondok egy számot 14/12, valami hasonló a mutató, ennyi.
CSAK A BARCA!!!
Visca El Barca!
Més que un club