Nem azt hiszem, hogy nem lesz más, hanem egyáltalán nem lesz. Az is lehet, hogy Abra papa ott marad, de akkor a bevételtől függően igazolhatnak a csapatok és nem attól, mert fölment az olaj ára és Abra a fölös pénzét a Chelseabe öli. És akkor ugye olyan magas fizetések sem lesznek. Csak megsúgom a Chelsea stadionja ha jól tudom 45 ezer körül van. És a PL közvetítési jogai is jóval alacsonyabbak, mint amennyit a Barca és a Real kap... És akkor én kérdezem, hogy miből lesz pénz arra, hogy néhány nap alatt 100 millát költsenek? Mert, hogy most is csak Abramovics pénze van, az biztos.Sanama írta:Azt hiszed nem lász más pénzes ember aki megveszi ezeket a csapatokat? Csak egyre több lesz.Barcaman1993 írta:Az a jó, hogy nem sokára már tényleg itt lesz a Financial Fair Play. Piszkosul undorodom ezektől a csapatoktól, mint a Chelsea, City, PSG. Ez a mocskos Abramovics is még időben el akarja költeni az országa olajpénzét a Dinamora... Még június se köszöntött be (most már igen, de akkor nem) erre ilyen igazolásai voltak:
Marin8 millió
Hazard40 millió
Hulk50 millió
Konkrétan néhány nap alatt 100 milliót elba... Viszont sokáig nem kell tűrni ezeket a mocskokat a foci világában, mert pl. egy Chelsea Abra papa pénze nélkül a saját lábán nem fog megállni. Akkor meg már nem lesznek ilyen 40-50 millás igazolások. Ez úgyszintén igaz a PSG-re és a City-re is. Utálom az ilyen csapatokat, akik pénzen vesznek címeket.
Az meg nem mind1 hogy május végén vagy július közepén költik el a lóvét? Okosan tették hogy minél hamarabb lezárják az igazolásokat.
Akkor csak utáld... Csak mert neked azt beveszi a gyomrod, hogy jön egy Abramovics, egy Manszúr és a semmiből világválogatottat hoznak létre, akkor jó étvágyat hozzá. Érdekes mikor ezek régen nem voltak, akkor is volt jó futball. Csak akkor az a csapat tudott költeni jó játékosra, aki kiérdemelte azt, hogy vegyen. ergo jó játékLG írta:Én meg utálok az ilyen hozzászólásokat. Minden csapat pénzért veszi a cimeket, meg kell, h súgjam neked. A Barca nem költ el sok-sok eurómilliót átigazolásokra? DE! Fe lehet hozni az utánpótlás nevelést. De az szted az is ingyen van fenntartva? NEM. Akkor meg miről beszélünk?

Nem mellesleg megjegyzem Abramovics százmilliói ütötték ki a Barcát a BL-ből. Nem lennék biztos, ha ez nem történik meg, akkor most nem lennénk BL győztesek.
Ezt meg végképp nem értem... Úgy leírod ezeket a játékosokat, mintha nem is tudom, hogy leszerepeltek volna. Iniestanak is kellett pár év, aztán mégis csak most milyen szinten nyomja. Ne lássad ennyire csőszerűen a dolgokatLG írta:Végül is igen. Majd Tello, Cuenca, Fontás, és hasonló kaliberű játékosokkal biztos sokat el fogunk érni.