Az élet fair? Nem hinném. Nagyon szépen leírod a dolgokat, azok nagyon jól hangzanak, csak a valóság teljesen más. Ha sikert akarsz elérni pénz kell, ilyen egyszerű.Barcaman1993 írta:CSAK ÉPPEN NEM FAIR A TÖBBI CSAPAT IRÁNYÁBA!
Európai játékospiac
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
LG, bencebarca: Más az amit SAF csinál, aki már egy jó ideje fölépít egy csapatot. Azt a csapatot, amit évről évre javít, fejleszt stb... És más az, amikor a City új csapatot vesz. De én emlékszem egy jó Arsenalra, egy Liverpoolra, Barcelona, Milanra és még folytathatnám, akik nem vásárolták szét a világot, mégis kiváló csapatot tudtak építeni,. De ha nektek bejön ez a zsoldos felfogás, akkor csak tessék. És ismétlem magam már megint: nem az igazolásokkal van a baj, hanem azzal, hogy csapatokat igazolnak. Csak mondjunk egy példát. Sztem a miénk ez esetben a legkönnyebb. Jön egy ilyen Manszúr utánzat és azt mondja, hogy ez a szezon taliga volt, erősítünk. Megvesszük hátra Thiago Silvát, Gareth Balet, előre Falcaot, Riberyt, RvP-t. És akkor? Biztos vagyok benne, hogy a csapat szempontjából ez tökéletes megoldás lenne. CSAK ÉPPEN NEM FAIR A TÖBBI CSAPAT IRÁNYÁBA! Ennyi. De hát ha szeretitek, hogy mindent a pénz mozgat és a zsoldos politika virágzik, akkor csak tessék. Engem nem tudtok meggyőzni és ahogy elnézem ti sem engem. Csak egyszerű matematikai az egész. Ha van 1000Ft-om és abból elment 700, akkor a 300-at elköltöm. Ez a normális klub működés. És van olyan, amikor van 1000 Ft-om, elköltöttem már mindent és jön a szomszéd bácsika és megtámogat még 1000-rel. És ti azt mondjátok, hogy az utóbbi a normális...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Ennyi! Barcaman1993 logikája szerint most Angliában Liverpool dominanciának kéne lennie, a Benfica lenne az elsző számú portugál csapat, az Ajax pedig még mindig Európa meghatározó klubja lenne. Csakhogy ezeknek a kluboknak nem voltak olyan lehetőségei, mint a többi nagy csapatnak, és ezért középcsapattá süllyedtek vissza. De pl. a Leeds vagy a Parma még ennél is sokkal rosszabbul járt.bence-barca írta:A jó nagy fenéket volt ez így!Barcaman1993 írta: Akkor csak utáld... Csak mert neked azt beveszi a gyomrod, hogy jön egy Abramovics, egy Manszúr és a semmiből világválogatottat hoznak létre, akkor jó étvágyat hozzá. Érdekes mikor ezek régen nem voltak, akkor is volt jó futball. Csak akkor az a csapat tudott költeni jó játékosra, aki kiérdemelte azt, hogy vegyen. ergo jó játéknézők, kupák.
:
Az a csapat tudott mindig is költeni játékosokra, akinek vt egy jó befektetője, egy gazdag tulaja/ elnöke.
Senki nem épített a semmiből egy olyan csapatot ami nyerte a kupákat és aztán emiatt lett gazdag. Aki pénz nélkül ért el vmit, az lecsúszott. Azt hiszem erre több példa is van...
Az az igazság, h egyeseknek nem tetszik ez az egész, de ha belegondolnak a mostani nagy csapatok annyiban különböznek a sejk féle csapatoktól, h nekik nem arab a tulajdonosuk. Attól még ugyanúgy irdatlan összegeket tudnak kiadni...Illetve ők nem a közelmúltban lettek gazdagok, hanem még régebben.
Tetszik vagy sem az embereknek ez így van.
Ugyan már! Messi debütálására a mai napig emlékszek, ahogy arra is, mikor Rijkaard 2004-ben elkezdte fokozatosan beépíteni Iniestát. Minkét srácon már akkor látszott, h zsenikről van szó. Ezt Telloban, Cuencában, Fontásban, de még fel lehetne néhány nevet sorolni a fitalok közül, egyáltalán nem látom. Egyedül Thiagoban érzem, h meghatározó játékosa lehet a Barcának, de benne sem vagyok biztos. Az sem véletlen, hiába jött fel egy csomó védő, a hírek mégis Thiago Silváról szólnak, meg 30 millió eurókról. Ne legyetek már ennyire vakok, és elfogultak, pénz nélkül mi sem lennénk sehol, hiába a nagy múlt, meg a tradíciók. Nem beszélve a játékosaink gigantikus fizetéséről. De nyilván Messiék ingyen is játszanának itt, mert saját nevelések, meg több mint egy klubEzt meg végképp nem értem... Úgy leírod ezeket a játékosokat, mintha nem is tudom, hogy leszerepeltek volna. Iniestanak is kellett pár év, aztán mégis csak most milyen szinten nyomja. Ne lássad ennyire csőszerűen a dolgokat Exclamation Csak megjegyzem, hogy Xavi, Iniesta, Messi is elkezdte vhol és ők akkor nem úgy játszottak, ahogy most. Szállj le a fiatalokról

-
- Llegenda del Barça
A jó nagy fenéket volt ez így!Barcaman1993 írta: Akkor csak utáld... Csak mert neked azt beveszi a gyomrod, hogy jön egy Abramovics, egy Manszúr és a semmiből világválogatottat hoznak létre, akkor jó étvágyat hozzá. Érdekes mikor ezek régen nem voltak, akkor is volt jó futball. Csak akkor az a csapat tudott költeni jó játékosra, aki kiérdemelte azt, hogy vegyen. ergo jó játéknézők, kupák.
:
Az a csapat tudott mindig is költeni játékosokra, akinek vt egy jó befektetője, egy gazdag tulaja/ elnöke.
Senki nem épített a semmiből egy olyan csapatot ami nyerte a kupákat és aztán emiatt lett gazdag. Aki pénz nélkül ért el vmit, az lecsúszott. Azt hiszem erre több példa is van...
Az az igazság, h egyeseknek nem tetszik ez az egész, de ha belegondolnak a mostani nagy csapatok annyiban különböznek a sejk féle csapatoktól, h nekik nem arab a tulajdonosuk. Attól még ugyanúgy irdatlan összegeket tudnak kiadni...Illetve ők nem a közelmúltban lettek gazdagok, hanem még régebben.
Tetszik vagy sem az embereknek ez így van.
uram atyám.. Kuytbence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ik-2136541
KuytFenerbahce
Ez most meglepettBár nem vagyok jártad a 'pool háza táján, lehet mér régebb óta húzódott ez az ügy.
Ment volna a HSVba, velük is szóba hozták...
+
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... la-2136539
Hummels hosszabbított.

akkor az általam említett poolos érdeklődések egyre valószínűbbek.
Abi & Tito
-
- Llegenda del Barça
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ik-2136541
Kuyt
Fenerbahce
Ez most meglepett
Bár nem vagyok jártad a 'pool háza táján, lehet mér régebb óta húzódott ez az ügy.
+
Hummels hosszabbított.
Kuyt

Ez most meglepett

+
Hummels hosszabbított.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nem azt hiszem, hogy nem lesz más, hanem egyáltalán nem lesz. Az is lehet, hogy Abra papa ott marad, de akkor a bevételtől függően igazolhatnak a csapatok és nem attól, mert fölment az olaj ára és Abra a fölös pénzét a Chelseabe öli. És akkor ugye olyan magas fizetések sem lesznek. Csak megsúgom a Chelsea stadionja ha jól tudom 45 ezer körül van. És a PL közvetítési jogai is jóval alacsonyabbak, mint amennyit a Barca és a Real kap... És akkor én kérdezem, hogy miből lesz pénz arra, hogy néhány nap alatt 100 millát költsenek? Mert, hogy most is csak Abramovics pénze van, az biztos.Sanama írta:Azt hiszed nem lász más pénzes ember aki megveszi ezeket a csapatokat? Csak egyre több lesz.Barcaman1993 írta:Az a jó, hogy nem sokára már tényleg itt lesz a Financial Fair Play. Piszkosul undorodom ezektől a csapatoktól, mint a Chelsea, City, PSG. Ez a mocskos Abramovics is még időben el akarja költeni az országa olajpénzét a Dinamora... Még június se köszöntött be (most már igen, de akkor nem) erre ilyen igazolásai voltak:
Marin8 millió
Hazard40 millió
Hulk50 millió
Konkrétan néhány nap alatt 100 milliót elba... Viszont sokáig nem kell tűrni ezeket a mocskokat a foci világában, mert pl. egy Chelsea Abra papa pénze nélkül a saját lábán nem fog megállni. Akkor meg már nem lesznek ilyen 40-50 millás igazolások. Ez úgyszintén igaz a PSG-re és a City-re is. Utálom az ilyen csapatokat, akik pénzen vesznek címeket.
Az meg nem mind1 hogy május végén vagy július közepén költik el a lóvét? Okosan tették hogy minél hamarabb lezárják az igazolásokat.
Akkor csak utáld... Csak mert neked azt beveszi a gyomrod, hogy jön egy Abramovics, egy Manszúr és a semmiből világválogatottat hoznak létre, akkor jó étvágyat hozzá. Érdekes mikor ezek régen nem voltak, akkor is volt jó futball. Csak akkor az a csapat tudott költeni jó játékosra, aki kiérdemelte azt, hogy vegyen. ergo jó játékLG írta:Én meg utálok az ilyen hozzászólásokat. Minden csapat pénzért veszi a cimeket, meg kell, h súgjam neked. A Barca nem költ el sok-sok eurómilliót átigazolásokra? DE! Fe lehet hozni az utánpótlás nevelést. De az szted az is ingyen van fenntartva? NEM. Akkor meg miről beszélünk?

Nem mellesleg megjegyzem Abramovics százmilliói ütötték ki a Barcát a BL-ből. Nem lennék biztos, ha ez nem történik meg, akkor most nem lennénk BL győztesek.
Ezt meg végképp nem értem... Úgy leírod ezeket a játékosokat, mintha nem is tudom, hogy leszerepeltek volna. Iniestanak is kellett pár év, aztán mégis csak most milyen szinten nyomja. Ne lássad ennyire csőszerűen a dolgokatLG írta:Végül is igen. Majd Tello, Cuenca, Fontás, és hasonló kaliberű játékosokkal biztos sokat el fogunk érni.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
a Facebookon van egy olyan csoport, hogy Barcastuff.
Rengeteg hírt ír a Barcáról.
Fél órája pedig ezt írta ki:
'AC Milan centre back Thiago Silva (27) has let Barcelona know he wants to join them. Long talks between the clubs are expected. [sport]'
Rengeteg hírt ír a Barcáról.
Fél órája pedig ezt írta ki:
'AC Milan centre back Thiago Silva (27) has let Barcelona know he wants to join them. Long talks between the clubs are expected. [sport]'
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Végül is igen. Majd Tello, Cuenca, Fontás, és hasonló kaliberű játékosokkal biztos sokat el fogunk érni.G.Gabe írta:a szomorú az, hogy ezek a majmok felverik a játékosk árát.
Még azokét is, akik alig érnek valamit. Nem baj, ők költsék csak
a milliárdjaikat, a Barca meg nevelje csak a játékosokat.

-
- Capitá del Barça
a szomorú az, hogy ezek a majmok felverik a játékosk árát.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Én meg utálok az ilyen hozzászólásokat. Minden csapat pénzért veszi a cimeket, meg kell, h súgjam neked. A Barca nem költ el sok-sok eurómilliót átigazolásokra? DE! Fe lehet hozni az utánpótlás nevelést. De az szted az is ingyen van fenntartva? NEM. Akkor meg miről beszélünk?Barcaman1993 írta:Az a jó, hogy nem sokára már tényleg itt lesz a Financial Fair Play. Piszkosul undorodom ezektől a csapatoktól, mint a Chelsea, City, PSG. Ez a mocskos Abramovics is még időben el akarja költeni az országa olajpénzét a Dinamora... Még június se köszöntött be (most már igen, de akkor nem) erre ilyen igazolásai voltak:
Marin8 millió
Hazard40 millió
Hulk50 millió
Konkrétan néhány nap alatt 100 milliót elba... Viszont sokáig nem kell tűrni ezeket a mocskokat a foci világában, mert pl. egy Chelsea Abra papa pénze nélkül a saját lábán nem fog megállni. Akkor meg már nem lesznek ilyen 40-50 millás igazolások. Ez úgyszintén igaz a PSG-re és a City-re is. Utálom az ilyen csapatokat, akik pénzen vesznek címeket.
Azt hiszed nem lász más pénzes ember aki megveszi ezeket a csapatokat? Csak egyre több lesz.Barcaman1993 írta:Az a jó, hogy nem sokára már tényleg itt lesz a Financial Fair Play. Piszkosul undorodom ezektől a csapatoktól, mint a Chelsea, City, PSG. Ez a mocskos Abramovics is még időben el akarja költeni az országa olajpénzét a Dinamora... Még június se köszöntött be (most már igen, de akkor nem) erre ilyen igazolásai voltak:
Marin8 millió
Hazard40 millió
Hulk50 millió
Az meg nem mind1 hogy május végén vagy július közepén költik el a lóvét? Okosan tették hogy minél hamarabb lezárják az igazolásokat.
Kaká, CR?Initom írta:más:
Bele gondoltatok abba,hogy a Cselzi vett 2 játékost( Hulk,Hazard) ,és ki pengetett értük 100 misit?
Egyszerűen felfoghatatlan![]()
Egyébként nem tudom meddig fog ez így menni, egyszerűen olyan szinten futballtemetővé válnak ezek a csapatok, hogy egy idő után már nem lehet fenntartani őket ilyen veszteségek mellett sem az olajsejkeknek.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Az a jó, hogy nem sokára már tényleg itt lesz a Financial Fair Play. Piszkosul undorodom ezektől a csapatoktól, mint a Chelsea, City, PSG. Ez a mocskos Abramovics is még időben el akarja költeni az országa olajpénzét a Dinamora... Még június se köszöntött be (most már igen, de akkor nem) erre ilyen igazolásai voltak:
Marin
8 millió
Hazard
40 millió
Hulk
50 millió
Marin

Hazard

Hulk

- K900
- Jugador d'estrella
Tudom lehet hogy nem ide tartozik,de állitólag Gallani megérkezett Barcelonába.És a hirek szerint csak vakációzni.
Ami a lényeg, hogy kijelentette hogy Thiago Silva maradni fog náluk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.06.03. 15:20:55-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
És még vagy 5-6 Lavezzi szintű játékost venni fognak,ebben biztos vagyok.visca el barca írta:uh. ez szíven ütött. márszej szurkoloként abszolut nem örülök neki...Initom írta:Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen![]()
Érte is sorba állnak a nagy csapatok,erre ős is a pénzt válassza.
Idén a cselzi, psg nagyon be fog vásárolni. A Mu-nál is nagy szükség van erősítésekre, de ott olyan nevek kerülnek szóba,hogy agyam eldobom.Milannál is kellenek igazolások, a többi csapatról nem is beszélve, így idén nagy mozgást várok a piacon.
A City is szerintem fog vásárolgatni, hisz el kell költeni az a fölös 100-200 misit.
más:
Bele gondoltatok abba,hogy a Cselzi vett 2 játékost( Hulk,Hazard) ,és ki pengetett értük 100 misit?
Egyszerűen felfoghatatlan

mostani igazolások :
Iván Marcano
Villareal>>>Rubin Kazany
Javi Venta (ESP,védő)
Levante>>>Villareal
Luuk De Jongot,Gaton Ramirezt , és Sigurdssont a Pool hívja.
Ronaldinhoért a Palmerias és a Malaga (!) is verseng,Yilmazt a Dortmund csábítja, míg Ibrát is szóba hozták a PSG vel

Abi & Tito
- geridoss
- Director del Fútbol
Én örülök neki, hogy a kisebb csapatok is kezdenek felzárkózni a nagyok mögé, még ha csak irdatlan mennyiségű pénz árán is... Ha Lavezzi egy nagy csapatot választ, tovább nőtt volna a szakadék, így a BL is izgalmasabb lesz, meg a bajnokságok is. Nem lesz egy kiemelt esélyes, hanem nagy csaták lesznek, akár utolsó fordulókig is ...Initom írta:Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen![]()
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Sajnos félő, hogy ismét szétesik az Ajax
van der Wiel közel a cselzihez, Vertonghen is kijelentette távozását...
Feltűnhet az Eb-n egy-két jó játékos, ezt is szeretem benne. A hollandoknál ez az esély adott Vlaar, Strootman, vagy a legfiatalabb Williems személyének is.

Feltűnhet az Eb-n egy-két jó játékos, ezt is szeretem benne. A hollandoknál ez az esély adott Vlaar, Strootman, vagy a legfiatalabb Williems személyének is.
Érdekes. Nem tudom, h egy európai top csapatban mennyire tudott volna helytállni, de így neki a kényelmesebb. Gondolom a kezdőben bérelt helye lesz, bajnokság is meglesz, plusz egy rakás pénz. BL és Európa más kérdés, ha ilyen szinten szórják Párizsban a pénzt, akkor is szűkség van még 2-3 évre, h kontinens szinten is meghatározóak legyenek.Initom írta:Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen![]()
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
A PSG is nagyon hamar ott lesz igy a szűk elitben. Már most ezüstérmesek lettek a bajnokságban, jövőre nagyon valószinű, h be is húzzák, és Franciaországban komoly hegemóniára tehetnek szert az elkövetkező években. A BL más kérdés... nyilván ott több idő kell a felzárkózáshos, de okos igazolással 2-3 év múlva Európai szinten is top 5-ben lehetnek akár.Initom írta:Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen![]()
- visca el barca
- Presidente del Barça
uh. ez szíven ütött. márszej szurkoloként abszolut nem örülök neki...Initom írta:Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen![]()
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen

Abi & Tito
-
- Llegenda del Barça
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... us-2136515
Green otthagyta West Ham et.
Plusz:
Javi Venta (ESP,védő) Levante>>>Villareal
EL helyett inkább visszament segíteni a vt csapatának a másodosztályba. Azért ez nem semmi gesztus
Green otthagyta West Ham et.
Plusz:
Javi Venta (ESP,védő) Levante>>>Villareal
EL helyett inkább visszament segíteni a vt csapatának a másodosztályba. Azért ez nem semmi gesztus

PSG: 150 milliós ajánlat Rooney játékjogáért? Ez őrület
http://sporttoll.blogspot.com/2012/05/p ... ooney.html
http://sporttoll.blogspot.com/2012/05/p ... ooney.html
-
- aka Game90
Hát nemmessideco írta: Nem szeretem Marint különösebben, de jó lett volna az Arsenalba is mondjuk, hát nem?

Futballq meg nálam Ibra-nál kezdődik.
Előző hozzászólásomból kifelejtettem, hogy először csodálkoztam, hogy a Chelsea-t választotta, de utána belegondoltam, hogy pénz van, játéklehetőség van, címeket nyerhet, szerintem nem volt ez olyan rossz döntés, mint amilyennek elsőnek tűnt. Mondjuk mindhárom csapat mellett voltak érvek/ellenérvek. De szerintem 3-4 év múlva már a RMadrid-ban fogja tolni.
Ez tényleg így van

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!