Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És még vagy 5-6 Lavezzi szintű játékost venni fognak,ebben biztos vagyok.visca el barca írta:uh. ez szíven ütött. márszej szurkoloként abszolut nem örülök neki...Initom írta:Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen![]()
Érte is sorba állnak a nagy csapatok,erre ős is a pénzt válassza.
Én örülök neki, hogy a kisebb csapatok is kezdenek felzárkózni a nagyok mögé, még ha csak irdatlan mennyiségű pénz árán is... Ha Lavezzi egy nagy csapatot választ, tovább nőtt volna a szakadék, így a BL is izgalmasabb lesz, meg a bajnokságok is. Nem lesz egy kiemelt esélyes, hanem nagy csaták lesznek, akár utolsó fordulókig is ...Initom írta:Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen![]()
Érdekes. Nem tudom, h egy európai top csapatban mennyire tudott volna helytállni, de így neki a kényelmesebb. Gondolom a kezdőben bérelt helye lesz, bajnokság is meglesz, plusz egy rakás pénz. BL és Európa más kérdés, ha ilyen szinten szórják Párizsban a pénzt, akkor is szűkség van még 2-3 évre, h kontinens szinten is meghatározóak legyenek.Initom írta:Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen![]()
A PSG is nagyon hamar ott lesz igy a szűk elitben. Már most ezüstérmesek lettek a bajnokságban, jövőre nagyon valószinű, h be is húzzák, és Franciaországban komoly hegemóniára tehetnek szert az elkövetkező években. A BL más kérdés... nyilván ott több idő kell a felzárkózáshos, de okos igazolással 2-3 év múlva Európai szinten is top 5-ben lehetnek akár.Initom írta:Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen![]()
uh. ez szíven ütött. márszej szurkoloként abszolut nem örülök neki...Initom írta:Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen![]()
Hát nemmessideco írta: Nem szeretem Marint különösebben, de jó lett volna az Arsenalba is mondjuk, hát nem?
most hogy olvasom,előjönnek az emlékek. pedig úgy rémlett,hogy csak a 2 manchesteri klub és a chelsea volt opció,de ezek szerint ez csak az utolsó pár hét lehetett.recrea írta: ...
Ha ez tényleg így volt, akkor egy majom a gyerek...a Cheslea meg is nyerte magának:sjd írta:messideco írta:Elég nagy futballq Hazard, ahogy elnézem
messideco írta:Elég nagy futballq Hazard, ahogy elnézem
Azért a Debrecen is a felsoroltjaid közé tartozik... Halmosi, Dzsudzsák, Bodnár, Sidibe, Kouemaha, most CoulibalyLG írta:Azért ez túlzás. Az Atleticonak az elmúlt években a jó igazolások mellett voltak drága, és be nem vált igazolásai is.Varatrix írta: Persze mert élklubboknak szolgáltatják évről évre az alapembereket. Kitűnő érzékkel igazolnak olcsó, de jobbnál jobb játékosokat. Érdemes volna az Atléticoba fektetni a pénzt. 5-6 év alatt bajnok csapatot építenének, fele annyiból mint a City.
Azt amit te írsz, sokkal inkább igaz a Portora, Ajaxra, vagy a Loynra. Az Atletico számomra inkább az örök feltörekvő csapat, aki azonban sosem éri el a célját. A játékosaik sem azért mennek el, mert az Atletico ügyesen akarna profitot csinálni belőlük, hanem azért, mert megunják a nagy ígéreteket, és az eredménytelenséget. Hiába nyernek Európa Ligákat, a nagy játékosok álma a BL, és a bajnoki cím.
Most is itt van Falcao esete. Nyilván sokkal könnyebb lenne megtartani, ha az Atletico kiharcolta volna a BL indulást. Az EL-t már kicsit unhatja a gyerek.
Azért ez túlzás. Az Atleticonak az elmúlt években a jó igazolások mellett voltak drága, és be nem vált igazolásai is.Varatrix írta: Persze mert élklubboknak szolgáltatják évről évre az alapembereket. Kitűnő érzékkel igazolnak olcsó, de jobbnál jobb játékosokat. Érdemes volna az Atléticoba fektetni a pénzt. 5-6 év alatt bajnok csapatot építenének, fele annyiból mint a City.
Persze mert élklubboknak szolgáltatják évről évre az alapembereket. Kitűnő érzékkel igazolnak olcsó, de jobbnál jobb játékosokat. Érdemes volna az Atléticoba fektetni a pénzt. 5-6 év alatt bajnok csapatot építenének, fele annyiból mint a City.ab1daL írta:Tipikus Atlético igazolások. Mármint, minden nyáron aránylag egész jól erősítik a keretüket, és mégse sikerül olyan kirobbanó teljesítményt nyújtaniuk. Mondjuk nyertek idén egy EL-t, de a bajnokságban az lenne az előrelépés, ha fixen mondjuk ők lennének a harmadikok, ahogy a Vale csinálja. De mondhatnám azt is, hogy a BL-ben minimum nyolcaddöntő, vagy negyeddöntő.. Mondjuk még kérdés kik fognak távozni.. Például ha Falcao elmegy, lesznek gondok..
persze.messideco írta:Jól van naDe mindig más csapattal, csapatokkal kavar.
Fogadjunk, hogy első nyilatkozatában a Chelseat álmai klubjaként fogja jellemezni
én úgy tudom,hogy csak manchester és a chelsea volt benne a terveiben,mert nem elég érett spanyolországramessideco írta:Jól van naDe mindig más csapattal, csapatokkal kavar.
Fogadjunk, hogy első nyilatkozatában a Chelseat álmai klubjaként fogja jellemezni
miután hazard kijelentette,hogy anglia a következő lépcső,így lényegtelen,hogy a barca és a real érdeklődött-e nálamessideco írta:Elég nagy futballq Hazard, ahogy elnézem. A Barca nem került képbe?![]()
miért lenne hazard futballq? tudod mit jelent az? előd vazzeg ne idegesítsél mármessideco írta:Elég nagy futballq Hazard, ahogy elnézem. A Barca nem került képbe?
Nem szeretem Marint különösebben, de jó lett volna az Arsenalba is mondjuk, hát nem?
Jöjjön MVila, egy hátvéd és jóccakát
A Dortmund meg ha Kagawat eladja, akkor Götzét tutira megtartja, ha nem teljesen pénzéhes.
Egetverő nagy játékosmozgásra nem számítok, inkább a portugál-francia bajnokságokból fognak válogatni a csapatok érzésem szerint.
Igazad van, de én nem csak a Depor-ra gondoltam, rengeteg játékost engednek el ingyen, mert lejárt a szerződésük, pl. Mexes vagy most a Chelsea S. Kalou-ért sem kap majd pénzt. Dortmund jól csinálja, tudják, hogy Kagawa úgysem fog hosszabbítani, inkább eladják őt jó pénzért.noname írta: A Depor kiesett és nekik az ha visszajutnak az első osztályba, az több pénz, mint Guardado esetleges ára. Ha a legjobb játékosukat eladják tovább csökken az esély a feljutásra.
Aki nem emlékezne:barca99 írta:Én nagyon félek, hogy ez törés lesz a karrierjében. Nem akartam anno elhinni, hogy első évében ilyet játszik a Barca ellen. Szerintem a fiatal tehetségek közül magasan ő volt a legjobb, remélem úgy is folytatja.Game90 írta:+ Wilshere. Bár neki nagyon nem jött jól ez az 1 éves kihagyás.
Marin nálam sem hatalmas játékos, nem is értem, hogy Előd miért kedveli őt ennyirebence-barca írta: Marin amúgy Londonban nem fogja megvetni a lábát. Szerintem sosem lesz ő ott kezdő játékos vagy akár egy meghatározó játékos. Nem érzem úgy, h ő annyira odaillene. De remélem nem lesz igazam!