Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.04. 14:19:35

Barcaman1993 írta:CSAK ÉPPEN NEM FAIR A TÖBBI CSAPAT IRÁNYÁBA!
Az élet fair? Nem hinném. Nagyon szépen leírod a dolgokat, azok nagyon jól hangzanak, csak a valóság teljesen más. Ha sikert akarsz elérni pénz kell, ilyen egyszerű.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.04. 14:07:41

LG, bencebarca: Más az amit SAF csinál, aki már egy jó ideje fölépít egy csapatot. Azt a csapatot, amit évről évre javít, fejleszt stb... És más az, amikor a City új csapatot vesz. De én emlékszem egy jó Arsenalra, egy Liverpoolra, Barcelona, Milanra és még folytathatnám, akik nem vásárolták szét a világot, mégis kiváló csapatot tudtak építeni,. De ha nektek bejön ez a zsoldos felfogás, akkor csak tessék. És ismétlem magam már megint: nem az igazolásokkal van a baj, hanem azzal, hogy csapatokat igazolnak. Csak mondjunk egy példát. Sztem a miénk ez esetben a legkönnyebb. Jön egy ilyen Manszúr utánzat és azt mondja, hogy ez a szezon taliga volt, erősítünk. Megvesszük hátra Thiago Silvát, Gareth Balet, előre Falcaot, Riberyt, RvP-t. És akkor? Biztos vagyok benne, hogy a csapat szempontjából ez tökéletes megoldás lenne. CSAK ÉPPEN NEM FAIR A TÖBBI CSAPAT IRÁNYÁBA! Ennyi. De hát ha szeretitek, hogy mindent a pénz mozgat és a zsoldos politika virágzik, akkor csak tessék. Engem nem tudtok meggyőzni és ahogy elnézem ti sem engem. Csak egyszerű matematikai az egész. Ha van 1000Ft-om és abból elment 700, akkor a 300-at elköltöm. Ez a normális klub működés. És van olyan, amikor van 1000 Ft-om, elköltöttem már mindent és jön a szomszéd bácsika és megtámogat még 1000-rel. És ti azt mondjátok, hogy az utóbbi a normális...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.03. 16:44:11

bence-barca írta:
Barcaman1993 írta: Akkor csak utáld... Csak mert neked azt beveszi a gyomrod, hogy jön egy Abramovics, egy Manszúr és a semmiből világválogatottat hoznak létre, akkor jó étvágyat hozzá. Érdekes mikor ezek régen nem voltak, akkor is volt jó futball. Csak akkor az a csapat tudott költeni jó játékosra, aki kiérdemelte azt, hogy vegyen. ergo jó játék :arrow: nézők, kupák.

:
A jó nagy fenéket volt ez így!
Az a csapat tudott mindig is költeni játékosokra, akinek vt egy jó befektetője, egy gazdag tulaja/ elnöke.
Senki nem épített a semmiből egy olyan csapatot ami nyerte a kupákat és aztán emiatt lett gazdag. Aki pénz nélkül ért el vmit, az lecsúszott. Azt hiszem erre több példa is van...
Az az igazság, h egyeseknek nem tetszik ez az egész, de ha belegondolnak a mostani nagy csapatok annyiban különböznek a sejk féle csapatoktól, h nekik nem arab a tulajdonosuk. Attól még ugyanúgy irdatlan összegeket tudnak kiadni...Illetve ők nem a közelmúltban lettek gazdagok, hanem még régebben.
Tetszik vagy sem az embereknek ez így van.
Ennyi! Barcaman1993 logikája szerint most Angliában Liverpool dominanciának kéne lennie, a Benfica lenne az elsző számú portugál csapat, az Ajax pedig még mindig Európa meghatározó klubja lenne. Csakhogy ezeknek a kluboknak nem voltak olyan lehetőségei, mint a többi nagy csapatnak, és ezért középcsapattá süllyedtek vissza. De pl. a Leeds vagy a Parma még ennél is sokkal rosszabbul járt.
Ezt meg végképp nem értem... Úgy leírod ezeket a játékosokat, mintha nem is tudom, hogy leszerepeltek volna. Iniestanak is kellett pár év, aztán mégis csak most milyen szinten nyomja. Ne lássad ennyire csőszerűen a dolgokat Exclamation Csak megjegyzem, hogy Xavi, Iniesta, Messi is elkezdte vhol és ők akkor nem úgy játszottak, ahogy most. Szállj le a fiatalokról
Ugyan már! Messi debütálására a mai napig emlékszek, ahogy arra is, mikor Rijkaard 2004-ben elkezdte fokozatosan beépíteni Iniestát. Minkét srácon már akkor látszott, h zsenikről van szó. Ezt Telloban, Cuencában, Fontásban, de még fel lehetne néhány nevet sorolni a fitalok közül, egyáltalán nem látom. Egyedül Thiagoban érzem, h meghatározó játékosa lehet a Barcának, de benne sem vagyok biztos. Az sem véletlen, hiába jött fel egy csomó védő, a hírek mégis Thiago Silváról szólnak, meg 30 millió eurókról. Ne legyetek már ennyire vakok, és elfogultak, pénz nélkül mi sem lennénk sehol, hiába a nagy múlt, meg a tradíciók. Nem beszélve a játékosaink gigantikus fizetéséről. De nyilván Messiék ingyen is játszanának itt, mert saját nevelések, meg több mint egy klub :lol:
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.03. 16:07:48

Barcaman1993 írta: Akkor csak utáld... Csak mert neked azt beveszi a gyomrod, hogy jön egy Abramovics, egy Manszúr és a semmiből világválogatottat hoznak létre, akkor jó étvágyat hozzá. Érdekes mikor ezek régen nem voltak, akkor is volt jó futball. Csak akkor az a csapat tudott költeni jó játékosra, aki kiérdemelte azt, hogy vegyen. ergo jó játék :arrow: nézők, kupák.

:
A jó nagy fenéket volt ez így!
Az a csapat tudott mindig is költeni játékosokra, akinek vt egy jó befektetője, egy gazdag tulaja/ elnöke.
Senki nem épített a semmiből egy olyan csapatot ami nyerte a kupákat és aztán emiatt lett gazdag. Aki pénz nélkül ért el vmit, az lecsúszott. Azt hiszem erre több példa is van...
Az az igazság, h egyeseknek nem tetszik ez az egész, de ha belegondolnak a mostani nagy csapatok annyiban különböznek a sejk féle csapatoktól, h nekik nem arab a tulajdonosuk. Attól még ugyanúgy irdatlan összegeket tudnak kiadni...Illetve ők nem a közelmúltban lettek gazdagok, hanem még régebben.
Tetszik vagy sem az embereknek ez így van.
Initom
Entrenador del Barça

2012.06.03. 15:59:03

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ik-2136541

Kuyt :arrow: Fenerbahce

Ez most meglepett :o Bár nem vagyok jártad a 'pool háza táján, lehet mér régebb óta húzódott ez az ügy.
Ment volna a HSVba, velük is szóba hozták...

+
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... la-2136539

Hummels hosszabbított.
uram atyám.. Kuyt :lol:

akkor az általam említett poolos érdeklődések egyre valószínűbbek.
Abi & Tito
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.03. 15:56:58

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ik-2136541

Kuyt :arrow: Fenerbahce

Ez most meglepett :o Bár nem vagyok jártad a 'pool háza táján, lehet mér régebb óta húzódott ez az ügy.
Ment volna a HSVba, velük is szóba hozták...

+
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... la-2136539

Hummels hosszabbított.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.03. 15:44:48

Sanama írta:
Barcaman1993 írta:Az a jó, hogy nem sokára már tényleg itt lesz a Financial Fair Play. Piszkosul undorodom ezektől a csapatoktól, mint a Chelsea, City, PSG. Ez a mocskos Abramovics is még időben el akarja költeni az országa olajpénzét a Dinamora... Még június se köszöntött be (most már igen, de akkor nem) erre ilyen igazolásai voltak:
Marin :arrow: 8 millió
Hazard :arrow: 40 millió
Hulk :arrow: 50 millió

Konkrétan néhány nap alatt 100 milliót elba... Viszont sokáig nem kell tűrni ezeket a mocskokat a foci világában, mert pl. egy Chelsea Abra papa pénze nélkül a saját lábán nem fog megállni. Akkor meg már nem lesznek ilyen 40-50 millás igazolások. Ez úgyszintén igaz a PSG-re és a City-re is. Utálom az ilyen csapatokat, akik pénzen vesznek címeket.
Azt hiszed nem lász más pénzes ember aki megveszi ezeket a csapatokat? Csak egyre több lesz.
Az meg nem mind1 hogy május végén vagy július közepén költik el a lóvét? Okosan tették hogy minél hamarabb lezárják az igazolásokat.
Nem azt hiszem, hogy nem lesz más, hanem egyáltalán nem lesz. Az is lehet, hogy Abra papa ott marad, de akkor a bevételtől függően igazolhatnak a csapatok és nem attól, mert fölment az olaj ára és Abra a fölös pénzét a Chelseabe öli. És akkor ugye olyan magas fizetések sem lesznek. Csak megsúgom a Chelsea stadionja ha jól tudom 45 ezer körül van. És a PL közvetítési jogai is jóval alacsonyabbak, mint amennyit a Barca és a Real kap... És akkor én kérdezem, hogy miből lesz pénz arra, hogy néhány nap alatt 100 millát költsenek? Mert, hogy most is csak Abramovics pénze van, az biztos.
LG írta:Én meg utálok az ilyen hozzászólásokat. Minden csapat pénzért veszi a cimeket, meg kell, h súgjam neked. A Barca nem költ el sok-sok eurómilliót átigazolásokra? DE! Fe lehet hozni az utánpótlás nevelést. De az szted az is ingyen van fenntartva? NEM. Akkor meg miről beszélünk?
Akkor csak utáld... Csak mert neked azt beveszi a gyomrod, hogy jön egy Abramovics, egy Manszúr és a semmiből világválogatottat hoznak létre, akkor jó étvágyat hozzá. Érdekes mikor ezek régen nem voltak, akkor is volt jó futball. Csak akkor az a csapat tudott költeni jó játékosra, aki kiérdemelte azt, hogy vegyen. ergo jó játék :arrow: nézők, kupák. De ha majd azt akarod látni, hogy a Málaga folyamatosan nyerje a bajnokságokat, akkor szintén jó étvágyat. Na jó ez nem fog előfordulni, mert Manszúr sejk sem tudna mit kezdeni a 2 gigásszal, de az elvet értsük. És csak annyit, hogy azt válasszuk el, hogy 1 csapat igazol egy-két embert, és válasszuk el azt, amikor a City minden évben új csapatot vesz. :wink:
Nem mellesleg megjegyzem Abramovics százmilliói ütötték ki a Barcát a BL-ből. Nem lennék biztos, ha ez nem történik meg, akkor most nem lennénk BL győztesek.
LG írta:Végül is igen. Majd Tello, Cuenca, Fontás, és hasonló kaliberű játékosokkal biztos sokat el fogunk érni.
Ezt meg végképp nem értem... Úgy leírod ezeket a játékosokat, mintha nem is tudom, hogy leszerepeltek volna. Iniestanak is kellett pár év, aztán mégis csak most milyen szinten nyomja. Ne lássad ennyire csőszerűen a dolgokat :!: Csak megjegyzem, hogy Xavi, Iniesta, Messi is elkezdte vhol és ők akkor nem úgy játszottak, ahogy most. Szállj le a fiatalokról :!:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barca96
Jugador del Barça

2012.06.03. 15:40:37

a Facebookon van egy olyan csoport, hogy Barcastuff.
Rengeteg hírt ír a Barcáról.
Fél órája pedig ezt írta ki:
'AC Milan centre back Thiago Silva (27) has let Barcelona know he wants to join them. Long talks between the clubs are expected. [sport]'
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.03. 15:35:10

G.Gabe írta:a szomorú az, hogy ezek a majmok felverik a játékosk árát.
Még azokét is, akik alig érnek valamit. Nem baj, ők költsék csak
a milliárdjaikat, a Barca meg nevelje csak a játékosokat.
Végül is igen. Majd Tello, Cuenca, Fontás, és hasonló kaliberű játékosokkal biztos sokat el fogunk érni. :lol:
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.06.03. 15:30:26

a szomorú az, hogy ezek a majmok felverik a játékosk árát.
Még azokét is, akik alig érnek valamit. Nem baj, ők költsék csak
a milliárdjaikat, a Barca meg nevelje csak a játékosokat.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.03. 15:26:02

Barcaman1993 írta:Az a jó, hogy nem sokára már tényleg itt lesz a Financial Fair Play. Piszkosul undorodom ezektől a csapatoktól, mint a Chelsea, City, PSG. Ez a mocskos Abramovics is még időben el akarja költeni az országa olajpénzét a Dinamora... Még június se köszöntött be (most már igen, de akkor nem) erre ilyen igazolásai voltak:

Konkrétan néhány nap alatt 100 milliót elba... Viszont sokáig nem kell tűrni ezeket a mocskokat a foci világában, mert pl. egy Chelsea Abra papa pénze nélkül a saját lábán nem fog megállni. Akkor meg már nem lesznek ilyen 40-50 millás igazolások. Ez úgyszintén igaz a PSG-re és a City-re is. Utálom az ilyen csapatokat, akik pénzen vesznek címeket.
Én meg utálok az ilyen hozzászólásokat. Minden csapat pénzért veszi a cimeket, meg kell, h súgjam neked. A Barca nem költ el sok-sok eurómilliót átigazolásokra? DE! Fe lehet hozni az utánpótlás nevelést. De az szted az is ingyen van fenntartva? NEM. Akkor meg miről beszélünk?
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.03. 15:22:47

Azt hiszed nem lász más pénzes ember aki megveszi ezeket a csapatokat? Csak egyre több lesz.
Az meg nem mind1 hogy május végén vagy július közepén költik el a lóvét? Okosan tették hogy minél hamarabb lezárják az igazolásokat.
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.03. 15:22:32

Initom írta:más:
Bele gondoltatok abba,hogy a Cselzi vett 2 játékost( Hulk,Hazard) ,és ki pengetett értük 100 misit?
Egyszerűen felfoghatatlan :shock:
Kaká, CR?

Egyébként nem tudom meddig fog ez így menni, egyszerűen olyan szinten futballtemetővé válnak ezek a csapatok, hogy egy idő után már nem lehet fenntartani őket ilyen veszteségek mellett sem az olajsejkeknek.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.03. 15:19:22

Az a jó, hogy nem sokára már tényleg itt lesz a Financial Fair Play. Piszkosul undorodom ezektől a csapatoktól, mint a Chelsea, City, PSG. Ez a mocskos Abramovics is még időben el akarja költeni az országa olajpénzét a Dinamora... Még június se köszöntött be (most már igen, de akkor nem) erre ilyen igazolásai voltak:

K900
Jugador d'estrella

2012.06.03. 15:11:21

Tudom lehet hogy nem ide tartozik,de állitólag Gallani megérkezett Barcelonába.És a hirek szerint csak vakációzni. :lol: Ami a lényeg, hogy kijelentette hogy Thiago Silva maradni fog náluk. :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.06.03. 15:20:55-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Initom
Entrenador del Barça

2012.06.03. 14:56:24

visca el barca írta:
Initom írta:Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen :roll:

Érte is sorba állnak a nagy csapatok,erre ős is a pénzt válassza.
uh. ez szíven ütött. márszej szurkoloként abszolut nem örülök neki...
És még vagy 5-6 Lavezzi szintű játékost venni fognak,ebben biztos vagyok.

Idén a cselzi, psg nagyon be fog vásárolni. A Mu-nál is nagy szükség van erősítésekre, de ott olyan nevek kerülnek szóba,hogy agyam eldobom.Milannál is kellenek igazolások, a többi csapatról nem is beszélve, így idén nagy mozgást várok a piacon.

A City is szerintem fog vásárolgatni, hisz el kell költeni az a fölös 100-200 misit.

más:
Bele gondoltatok abba,hogy a Cselzi vett 2 játékost( Hulk,Hazard) ,és ki pengetett értük 100 misit?
Egyszerűen felfoghatatlan :shock:

mostani igazolások :
Iván Marcano
Villareal>>>Rubin Kazany

Javi Venta (ESP,védő)
Levante>>>Villareal

Luuk De Jongot,Gaton Ramirezt , és Sigurdssont a Pool hívja.
Ronaldinhoért a Palmerias és a Malaga (!) is verseng,Yilmazt a Dortmund csábítja, míg Ibrát is szóba hozták a PSG vel :roll:
Abi & Tito
geridoss
Director del Fútbol

2012.06.03. 14:55:22

Én örülök neki, hogy a kisebb csapatok is kezdenek felzárkózni a nagyok mögé, még ha csak irdatlan mennyiségű pénz árán is... Ha Lavezzi egy nagy csapatot választ, tovább nőtt volna a szakadék, így a BL is izgalmasabb lesz, meg a bajnokságok is. Nem lesz egy kiemelt esélyes, hanem nagy csaták lesznek, akár utolsó fordulókig is ...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
messideco
Presidente del Barça

2012.06.03. 14:54:14

Sajnos félő, hogy ismét szétesik az Ajax :( van der Wiel közel a cselzihez, Vertonghen is kijelentette távozását...

Feltűnhet az Eb-n egy-két jó játékos, ezt is szeretem benne. A hollandoknál ez az esély adott Vlaar, Strootman, vagy a legfiatalabb Williems személyének is.
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.03. 14:53:25

Érdekes. Nem tudom, h egy európai top csapatban mennyire tudott volna helytállni, de így neki a kényelmesebb. Gondolom a kezdőben bérelt helye lesz, bajnokság is meglesz, plusz egy rakás pénz. BL és Európa más kérdés, ha ilyen szinten szórják Párizsban a pénzt, akkor is szűkség van még 2-3 évre, h kontinens szinten is meghatározóak legyenek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.03. 14:50:18

A PSG is nagyon hamar ott lesz igy a szűk elitben. Már most ezüstérmesek lettek a bajnokságban, jövőre nagyon valószinű, h be is húzzák, és Franciaországban komoly hegemóniára tehetnek szert az elkövetkező években. A BL más kérdés... nyilván ott több idő kell a felzárkózáshos, de okos igazolással 2-3 év múlva Európai szinten is top 5-ben lehetnek akár.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.03. 14:48:26

uh. ez szíven ütött. márszej szurkoloként abszolut nem örülök neki...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.06.03. 14:44:01

Lavezzi közben szinte a PSG-é. Hihetetlen :roll:

Abi & Tito
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.03. 14:38:10

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... us-2136515

Green otthagyta West Ham et.

Plusz:

Javi Venta (ESP,védő) Levante>>>Villareal
EL helyett inkább visszament segíteni a vt csapatának a másodosztályba. Azért ez nem semmi gesztus :shock:
orsy0516
Barça B

2012.05.30. 23:36:03

PSG: 150 milliós ajánlat Rooney játékjogáért? Ez őrület

http://sporttoll.blogspot.com/2012/05/p ... ooney.html
PCsabi
aka Game90

2012.05.29. 19:52:47

messideco írta: Nem szeretem Marint különösebben, de jó lett volna az Arsenalba is mondjuk, hát nem?
Hát nem :D Nem tartom őt sokkal többre, mint mondjuk Salomon Kalou-t.

Futballq meg nálam Ibra-nál kezdődik.

Előző hozzászólásomból kifelejtettem, hogy először csodálkoztam, hogy a Chelsea-t választotta, de utána belegondoltam, hogy pénz van, játéklehetőség van, címeket nyerhet, szerintem nem volt ez olyan rossz döntés, mint amilyennek elsőnek tűnt. Mondjuk mindhárom csapat mellett voltak érvek/ellenérvek. De szerintem 3-4 év múlva már a RMadrid-ban fogja tolni.

Ez tényleg így van :D

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése