Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg én inkább nézném őt, mint Navas-t, aki a világból kikerget az idióta játékával.LG írta:Játékban talán tényleg nem, de pl. Pedro nagy erénye pont az, h akkor is képest gólt lőni, ha mezőnyben gyengén játszik. És pedig a spanyolok játékából pont a gólok hiányoznak leginkább.
ez papíron jó is lenne, csak hát nem működik, mert X. Alonso sok mindent nem csinál. támadásnál áll a felfutó Alba helyén. Nevezhetjük ezt biztosításnak, opcionális megoldásnak jó is, de hogy egy történelmi erősségű és tehetségű spanyol csapat ilyen félénk szerkezetben álljon fel, az érthetetlen. Meg is van az eredménye.Lego írta:Busi segít Xavinak kialakítani egy mély középpályát...ebbe kapcsolódik be Alonso...ez ad stabilitást. Fabregas, Mata, Silva, Ini .
Játékban talán tényleg nem, de pl. Pedro nagy erénye pont az, h akkor is képest gólt lőni, ha mezőnyben gyengén játszik. És pedig a spanyolok játékából pont a gólok hiányoznak leginkább.Lego írta:Szerintem semmit...mármint semmi pluszt.De Pedrot is simán megnézném, hogy mit tud alkotni, vagy Santi Cazorlát.
Én inkább jó munkásembernek nevezném...kell, hogy meglegyen a létszám...nálunk is van egy pár ilyen figura...márpedig ezek kellenek. Az ő dolga, hogy lehozza a jobb oldal védekezését...és eddig le is hozta nagyon simán.Hát még Arbeloa mekkora egy alibi ember, uram atyám... Nem értem, hogy a Realba, hogy fér be ez a játékos?!
Isten ments... jobb oldalt Ramos életveszély...kicsit szétszórt mostanában, de inkább középen...a Realosok is így gondolják, pedig ők aztán hetente látják játszani.A védelembe mehetne Javi Martinez jobbhátvédbe meg vissza Ramos.
Szerintem semmit...mármint semmi pluszt.De Pedrot is simán megnézném, hogy mit tud alkotni, vagy Santi Cazorlát.
Navast kirúgni a válogatottból, falhoz állítani, tarkón lőni! És tegyünk így minden játékossal, aki úgy lőtt gólt, hogy nem cselezett ki legalább 2 védőt és bombázott a léc alá. Aki meg nem lőtt egyáltalán gólt, azt lehet is vinni a munkatáborba. A lesen állásért meg minimum láblevágás járna. Egy-két ilyen intézkedés, és máris gólra törő foci lenne, partjelzőre nem is lenne szükség és nem kellene falábú játékosokat néznünk.Kash írta:Odamennék ehhez a Del Bosque urasághoz, és egy korsó jéghideg vizzel tarkón önteném, hogy minek a jó életbe játsztatja Navas-t, annak ellenére, hogy tegnap gólt lőtt. Ugyanis abból semmi-sem az ő érdeme, mindent Ini csinált, valamint Navas Lesről indult ini kiugratásánál.
Végül is a VB-n bejött. Minden meccsen szenvedtek de vhogy mindig többet lőttek egyel, mind az ellenfél, mert vmelyik klasszis villant egyet, és kihúzta a kakiból a csapatot. Így is lehet csinálni, de akkor ne tulajdonítsuk VdB érdemének a spanyol győzelmeket, mert sok köze nincs hozzá. Sztem ezzel a spanyol kerettel nagyon sok edző tudná azt hozni, amit ő.visca el barca írta:
sztem azért ő is látja h rossz a helyzet, de mivel jönnek a meccsek, és mindig találnak vhogy egy gólt inkább nem kockáztat.
Pont. Mindennel egyetértek, és teljesen így gondolom. A tegnapi meccs egy förmedvény volt, a félidőben már sírva könyörögtem Pedroért, Matáért vagy Llorrentéért, de semmi... Meg hogy ha gáz van, miért nem hozza le Xabit vagy Busit?Ronaldinho&Barca írta:Mondjuk SIlva helyett miért nem kapott eddig lehetőséget Mata, az is érdekes, vagy Pedro akit én említettem. Ez a Navas féle húzás meg a vébé óta megy, már akkor is ezt ment utolsó 15-20 percre beküldte.
Ramos meg kimehetne a szélre, mert félelmetes a jobb oldal, középre meg Martinez vagy Buszkec..
Ha pedig Llorrente nem kezd a következő meccseken, vagy nem kap szerepet, óriási csalódás lesz számomra, és lehet az eb-be fog kerülni ez a sok töketlenkedés. Aranybánya taktikailag ez a spanyol keret, és talán a leghülyébb variációt alkalmazza az öreg.
CR tényleg egy trükkmester, csinál pár biciklit a gyengébb fajtából (érdemes megnézni, hogyan csinálta a bicikliket Ronaldo egész testtel), meg lefutja az ellenfelét.bence-barca írta:Ezen meg én mosolyogtam egy jót...![]()
Azért Iniestával ne hasonlítsuk már össze Cé cselezési képességeit... minden tiszteletem Inié, szép cseleket tud bemutatni, de azért na... nincs Cé közelében...
Szerintem tudatosan töketlen. Teljesen rámegy a biztonságra, nem törődik a látványos focival, célfocit játszat a csapatával, ami - egyelőre - 2008 óta folyamatosan bejön. Mindent visznek azóta, kivéve a konf. kupát.Ronaldinho&Barca írta:Mondjuk SIlva helyett miért nem kapott eddig lehetőséget Mata, az is érdekes, vagy Pedro akit én említettem. Ez a Navas féle húzás meg a vébé óta megy, már akkor is ezt ment utolsó 15-20 percre beküldte.
Ramos meg kimehetne a szélre, mert félelmetes a jobb oldal, középre meg Martinez vagy Buszkec.
Ha pedig Llorrente nem kezd a következő meccseken, vagy nem kap szerepet, óriási csalódás lesz számomra, és lehet az eb-be fog kerülni ez a sok töketlenkedés. Aranybánya taktikailag ez a spanyol keret, és talán a leghülyébb variációt alkalmazza az öreg.
Azért Messi és Ronaldo cselezései közt ég és föld a különbség... 1-et szoktam ismételni, de rendszeresen erre a témára. Az FFT tavaly közzétett egy statisztikát Messi és Ronaldoval kapcsolatosan. Messi 2300 passz körül, Ronaldo 1200. Messi 280-290 sikeres csel, Ronaldoról csak annyit írt, hogy kétjegyű. Ezt nem kell magyarázni. És az is igaz, amit Te írsz, nem vitatom, volt rá példa. Viszont azt túlzásnak érzem, hogy Naninak fölösleges leadni. Kihagyott egy ziccert, van ilyen, CR nem? És más az amikor fölösleges leadni és más amikor olyan önző Ronaldo, hogy semmi pénzért nem adná le a labdát, mert ő akar gólt lőni. Erre viszont annyi példa van, hogy elég csak 1 meccset megnézni. Ha jól emlékszem legutóbb 11 lövése volt... Csak azt ne mondjátok, hogy ez mind lövőhelyzet volt...daffy írta:ezek után kár is vitázni,mert ezek szerint a barca meccseken nem emlékszel arra,hogy messi hányszor lett elővéve,hogy csak beleviszi a 10. emberbe is a labdát. az volt a magyarázat,hogy nincs kinek leadni,illetve hogy amíg ennyi gólt lő,addig vigye. hát,cunci is meglövi a magáét és kár is leadni,mert nani azt sem tudja,hogy merre kell lőni
Elbeszélünk egymás mellett.kanty írta:Ha lendületből kilépsz rá, akkor ahogy jött úgy megy is el melletted, felrúgni sem igazán szerencsés úgy 20 méterrel a kapu előtt.
Nem lehetetlen feltartóztatni, de ha olyanja van, akkor egy Arbeloa vagy egy Piqué nem igazán okoz neki gondot.
Miért is? Kevesebb gólt lő ez igaz, de, hogy cselezésben nem lenne ott... Kíváncsi lennék egy ilyen statisztikára is.bence-barca írta: Azért Iniestával ne hasonlítsuk már össze Cé cselezési képességeit... minden tiszteletem Inié, szép cseleket tud bemutatni, de azért na... nincs Cé közelében...
illetve én a spanyolok helyében felrugdosnám többször is. a szabadok nem nagyon mennek neki és ha felidegeli magát,elképzelhető,hogy mindent ellövöldöz vagy nem próbál meg okosan játszani. néhány sárgát megérhetbence-barca írta: Ezen meg én mosolyogtam egy jót...![]()
Azért Iniestával ne hasonlítsuk már össze Cé cselezési képességeit... minden tiszteletem Inié, szép cseleket tud bemutatni, de azért na... nincs Cé közelében...
Amúgy nyilván nehezebben fog tudni elmenni egy Pique-Ramos mellett, de elfog. Ha nem is akkora hatékonysággal szóval 10ből nem mind a 10szer, de azért többször leveri maj őket is... és lehet pont azokból az alkalmakból lesz vmi... de aztán lehet nem... ki tudja?
Ezen meg én mosolyogtam egy jót...Barcaman1993 írta: Ezen jót mosolyogtam.Nem akarom lehúzni a lenyalt fejűt, de... Azért túlzásokba ne essünk. Az egyhelyben bicikliktől, meg ezektől az erőltetett sarkazásoktól nem kell hanyatt esni. Aztán ti hány olyat láttatok, hogy megkapja a labdát és elviszi rögtön 1-2 ember mellett? Biztos volt rá példa, de azért ő nem Messi... de nem is Iniesta.
Örülök, h kellemes pillanatokat szereztem neked.Barcaman1993 írta:Ezen jót mosolyogtam.kanty írta:Ha jól megy neki, ha elkapja a fonalat, akkor tök mindegy, h ki védekezik rajta.Barcaman1993 írta:Meg itt azért ha a szélső védők gyíkoskodnak, akttól még ott van Ramos és Piqué, ami nem Vlaar és Mathijsen kategória...Nem akarom lehúzni a lenyalt fejűt, de... Azért túlzásokba ne essünk. Az egyhelyben bicikliktől, meg ezektől az erőltetett sarkazásoktól nem kell hanyatt esni. Aztán ti hány olyat láttatok, hogy megkapja a labdát és elviszi rögtön 1-2 ember mellett? Biztos volt rá példa, de azért ő nem Messi... de nem is Iniesta. Olyat viszont már láttam tőle, hogy megkapja a labdát, elindul lendületből és a védő beengedi a 16.-ig. Akkor meg aztán ne csodálkozzanak az ellenfelek, ha gólt kapnak... Ha lendületből jön, ki kell rá lépni, ha nem megy szabályosan, akkor szabálytalanul. A hollandok inkább beengedték... Érdekes Boateng és Hummels mellett nem tudott fickándozni...
ezek után kár is vitázni,mert ezek szerint a barca meccseken nem emlékszel arra,hogy messi hányszor lett elővéve,hogy csak beleviszi a 10. emberbe is a labdát. az volt a magyarázat,hogy nincs kinek leadni,illetve hogy amíg ennyi gólt lő,addig vigye. hát,cunci is meglövi a magáét és kár is leadni,mert nani azt sem tudja,hogy merre kell lőniBarcaman1993 írta: Ezen jót mosolyogtam.Nem akarom lehúzni a lenyalt fejűt, de... Azért túlzásokba ne essünk. Az egyhelyben bicikliktől, meg ezektől az erőltetett sarkazásoktól nem kell hanyatt esni. Aztán ti hány olyat láttatok, hogy megkapja a labdát és elviszi rögtön 1-2 ember mellett? Biztos volt rá példa, de azért ő nem Messi... de nem is Iniesta.
Nem a portugálok mentek tovább, de nem múlott sokon.Barcaman1993 írta:Na ebben azért ne legyél olyan biztos. Először meg kell szerezniük a labdát a portugáloknak... Másrészt itt a spanyol játékosok védekeznek is és nem az van, hogy szétszakad a pálya, mint a hollandoknál, hogy konkrétan 4-5 ember elfelejt hátramenni. Másrészt azért megnézném, hogy mit tudna cicafiú a jobboldalt... Meg itt azért ha a szélső védők gyíkoskodnak, akttól még ott van Ramos és Piqué, ami nem Vlaar és Mathijsen kategória...daffy írta:ami cifra lesz,hogy ronci akár melyik szélen játszik majd,ott megfogni nem tudják,mert ahol a spanyolok a leggyengébbek,ott a legjobbak a portugálok(és fordítva)
Aztán meg láttuk játszani egymás ellen a 2 csapatot a VB-n és ott sem a portugálok mentek tovább.
Ezen jót mosolyogtam.kanty írta:Ha jól megy neki, ha elkapja a fonalat, akkor tök mindegy, h ki védekezik rajta.Barcaman1993 írta:Meg itt azért ha a szélső védők gyíkoskodnak, akttól még ott van Ramos és Piqué, ami nem Vlaar és Mathijsen kategória...
a horvátok is kaptak esélyt,hogy 3 góllal nyerjenek,akkor a portugálok is kapnak. alba rendre fent ragad,ronaldo és nani pedig nem modrici sebességgel fog futni az üresben. arbeloát pedig bármelyik megforgatja. ramos képes a hibára,pique-t pedig csak nem kell bemutatni idén.Barcaman1993 írta: Na ebben azért ne legyél olyan biztos. Először meg kell szerezniük a labdát a portugáloknak... Másrészt itt a spanyol játékosok védekeznek is és nem az van, hogy szétszakad a pálya, mint a hollandoknál, hogy konkrétan 4-5 ember elfelejt hátramenni. Másrészt azért megnézném, hogy mit tudna cicafiú a jobboldalt... Meg itt azért ha a szélső védők gyíkoskodnak, akttól még ott van Ramos és Piqué, ami nem Vlaar és Mathijsen kategória...
ott volt azért egy bizonyos puyol és villa is. és így is csak 1 volt közteAztán meg láttuk játszani egymás ellen a 2 csapatot a VB-n és ott sem a portugálok mentek tovább.