Ronaldinho&Barca írta:Mondjuk SIlva helyett miért nem kapott eddig lehetőséget Mata, az is érdekes, vagy Pedro akit én említettem. Ez a Navas féle húzás meg a vébé óta megy, már akkor is ezt ment utolsó 15-20 percre beküldte.
Ramos meg kimehetne a szélre, mert félelmetes a jobb oldal, középre meg Martinez vagy Buszkec.
Ha pedig Llorrente nem kezd a következő meccseken, vagy nem kap szerepet, óriási csalódás lesz számomra, és lehet az eb-be fog kerülni ez a sok töketlenkedés. Aranybánya taktikailag ez a spanyol keret, és talán a leghülyébb variációt alkalmazza az öreg.
Szerintem tudatosan töketlen. Teljesen rámegy a biztonságra, nem törődik a látványos focival, célfocit játszat a csapatával, ami - egyelőre - 2008 óta folyamatosan bejön. Mindent visznek azóta, kivéve a konf. kupát.
Megszállják a középpályát, a két vkp-sal gyorsan megszerzik a labdát, aztán minél gyorsabban eljuttatják a kreatívokhoz, elöl meg majdcsak bepattan valakiről. Ezért sztem jó lett volna Raul, ő az a típus, akiről általában a kapuba pattan a labda, akár akarja, akár nem.
Azt nem értem, ha tudják ezeket a mélységi passzokat (Fabre első gólja, tegnapi Navas gól, Torres második gólja), akkor mi a túróért nem alkalmazzák többször. Megnéznék egy statot, de sztem ezek még nem voltak lesen az EB-n. Nagyon érzik egymást, technikásak, mozgékonyak, megy nekik a mélységi passz, ha már a széleket nem alkalmazzák, akkor rengeteg befutást kéne csinálniuk, tömni kéne egymást labdákkal, akár szűk területen is.
Ennek a válogatottnak ugyanaz a hibája, mint a Barcának, a kontrákkal nem tudnak mit kezdeni. Csak itt nincs Messi, ez némileg hátrány.
szerk: sztem szűk területen jobban cselez Ini, mint CR.