Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
kristop
Entrenador del Barça

2012.06.19. 17:00:02

oké, hogy megvan az alap rendszer a spanyoloknál, amit nem akar megbontani, viszont villa kiesésével elől teljesen más lett. iniesta így jobban él, viszont nem húzódik be támadásoknál középre és nem is fejezi úgy be, mint anno villa. szóval lett egy labdaügyesebb, de kevésbé hatékony támadósor abból, ami már sokszor a vébén is tompa volt. valamit muszáj lesz változtatni.

jesus navas ekézésében viszont nem értek egyet. az egyetlen vérbeli szél felé húzó szélső, aki rohadtul kell oda hogy szétlehessen legalább picit húzni a teljesen betömörülő védelmeket. mehetne helyette mata, vagy cazorla, de mindkettő befelé húzó, összjátékot, egyérintőt kereső játékos, akivel csak még nagyobb lenne a tumultus középen. ugyanerre használta cuencát is pep ebben az idényben.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.19. 16:57:56

LG írta:Játékban talán tényleg nem, de pl. Pedro nagy erénye pont az, h akkor is képest gólt lőni, ha mezőnyben gyengén játszik. És pedig a spanyolok játékából pont a gólok hiányoznak leginkább.
Meg én inkább nézném őt, mint Navas-t, aki a világból kikerget az idióta játékával.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2012.06.19. 16:57:29

Lego írta:Busi segít Xavinak kialakítani egy mély középpályát...ebbe kapcsolódik be Alonso...ez ad stabilitást. Fabregas, Mata, Silva, Ini .
ez papíron jó is lenne, csak hát nem működik, mert X. Alonso sok mindent nem csinál. támadásnál áll a felfutó Alba helyén. Nevezhetjük ezt biztosításnak, opcionális megoldásnak jó is, de hogy egy történelmi erősségű és tehetségű spanyol csapat ilyen félénk szerkezetben álljon fel, az érthetetlen. Meg is van az eredménye.

Ha kivennénk, nem hiszem hogy átjáróház lenne a középpálya, mert Xavi is visszasegít bőven, továbbá a helyén játszó Fábregas/Cazorla is bőven használható védekezésben. Amennyit meg a spanyolok egy meccsen labda nélkül védekeznek, annyit ők is meg tudnak oldani hátul.
.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.19. 16:54:30

Lego írta:
De Pedrot is simán megnézném, hogy mit tud alkotni, vagy Santi Cazorlát.
Szerintem semmit...mármint semmi pluszt.
Játékban talán tényleg nem, de pl. Pedro nagy erénye pont az, h akkor is képest gólt lőni, ha mezőnyben gyengén játszik. És pedig a spanyolok játékából pont a gólok hiányoznak leginkább.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.19. 16:52:48

Arbeloa-val kapcsolatban, én épp azt vettem észre, hogy elég sokat fejlődött idén. Szerintem az EB-n se rossz eddig, rendre megjátszható, jól száll be a támadásokba.
Nem egy extraklasszis, de jól végzi a dolgát szvsz.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Lego
Jugador del Barça

2012.06.19. 16:41:52

Hát még Arbeloa mekkora egy alibi ember, uram atyám... Nem értem, hogy a Realba, hogy fér be ez a játékos?!
Én inkább jó munkásembernek nevezném...kell, hogy meglegyen a létszám...nálunk is van egy pár ilyen figura...márpedig ezek kellenek. Az ő dolga, hogy lehozza a jobb oldal védekezését...és eddig le is hozta nagyon simán.
A védelembe mehetne Javi Martinez jobbhátvédbe meg vissza Ramos.
Isten ments... jobb oldalt Ramos életveszély...kicsit szétszórt mostanában, de inkább középen...a Realosok is így gondolják, pedig ők aztán hetente látják játszani.
De Pedrot is simán megnézném, hogy mit tud alkotni, vagy Santi Cazorlát.
Szerintem semmit...mármint semmi pluszt.

Az az érdekes a spanyol válogatottnál, hogy nagyon precízen van összerakva...nehéz megbontani, vagy átrendezni...látszik is, hogy nincsen Villa. VdB ragaszkodik a 2 vkp-hoz, bár lehet látni, hogy papíron nem ez a dolguk. Busi segít Xavinak kialakítani egy mély középpályát...ebbe kapcsolódik be Alonso...ez ad stabilitást. Fabregas, Mata, Silva, Ini egyértelműen előttük játszanak. Egyik se képes Alonsot pótolni. Ha meg kivesszük Alonsot akkor sem kapunk jobb képet. A Barca 1 szűrővel játszik és Messivel. A spanyoloknál nincs Messi. Ezért játszik Xabi. Játszhatna a spanyol csapat 3 csatárral is...az ellenfél akkor is tömörül. Ha nem lenne ennyire stabil a kp akkor úgy járnának, mint a hollandok. Arra, amit 2008-ban játszott a spanyol gárda már nem képes... nem is engedik az ellenfelek.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
kristop
Entrenador del Barça

2012.06.19. 16:05:07

megnéztem csak a kedvetekért. cé az ebén eddig meccsenként 0,3 sikeres cselt csinált meg, iniesta meccsenként hármat. ebben mondjuk benne van hogy iniestának megy most eléggé, cé meg csak egy meccsen volt jó.

a bajnokságban mindketten 1,9et csináltak/meccs, viszont a blben cének 2,9es átlaga volt (gondolom ebben a könnyű ellenfelek is benne voltak), iniesta viszont csak 0,9 sikereset nyomott szintén per meccs. szóval túlozni nem kell egyik irányba se, hosszútávon (bajnokság) ugyanott vannak, a többin gondolom aktuális forma alapján.

az viszont gondolom nyilvánvaló, hogy messi közelében sincs egyik se.
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.19. 15:23:25

Kash írta:Odamennék ehhez a Del Bosque urasághoz, és egy korsó jéghideg vizzel tarkón önteném, hogy minek a jó életbe játsztatja Navas-t, annak ellenére, hogy tegnap gólt lőtt. Ugyanis abból semmi-sem az ő érdeme, mindent Ini csinált, valamint Navas Lesről indult ini kiugratásánál.
Navast kirúgni a válogatottból, falhoz állítani, tarkón lőni! És tegyünk így minden játékossal, aki úgy lőtt gólt, hogy nem cselezett ki legalább 2 védőt és bombázott a léc alá. Aki meg nem lőtt egyáltalán gólt, azt lehet is vinni a munkatáborba. A lesen állásért meg minimum láblevágás járna. Egy-két ilyen intézkedés, és máris gólra törő foci lenne, partjelzőre nem is lenne szükség és nem kellene falábú játékosokat néznünk.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.19. 15:19:11

visca el barca írta:
sztem azért ő is látja h rossz a helyzet, de mivel jönnek a meccsek, és mindig találnak vhogy egy gólt inkább nem kockáztat.
Végül is a VB-n bejött. Minden meccsen szenvedtek de vhogy mindig többet lőttek egyel, mind az ellenfél, mert vmelyik klasszis villant egyet, és kihúzta a kakiból a csapatot. Így is lehet csinálni, de akkor ne tulajdonítsuk VdB érdemének a spanyol győzelmeket, mert sok köze nincs hozzá. Sztem ezzel a spanyol kerettel nagyon sok edző tudná azt hozni, amit ő.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.19. 15:12:52

mennyit savazzátok vdb-t... azért tegnap elhangzot egy stat miszerint az utobbi kb 50 meccsükből 47-et nyertek... (kb, nem tudom pontosan..)

amugy meg arra sincs garancia h lloerntével meg matával sokkal jobbak lennének.

sztem azért ő is látja h rossz a helyzet, de mivel jönnek a meccsek, és mindig találnak vhogy egy gólt inkább nem kockáztat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.19. 14:52:58

Odamennék ehhez a Del Bosque urasághoz, és egy korsó jéghideg vizzel tarkón önteném, hogy minek a jó életbe játsztatja Navas-t, annak ellenére, hogy tegnap gólt lőtt. Ugyanis abból semmi-sem az ő érdeme, mindent Ini csinált, valamint Navas Lesről indult ini kiugratásánál. Holvan Mata, Pedro, ők miért nem játszhatnak?
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.19. 14:51:21

Ronaldinho&Barca írta:Mondjuk SIlva helyett miért nem kapott eddig lehetőséget Mata, az is érdekes, vagy Pedro akit én említettem. Ez a Navas féle húzás meg a vébé óta megy, már akkor is ezt ment utolsó 15-20 percre beküldte.
Ramos meg kimehetne a szélre, mert félelmetes a jobb oldal, középre meg Martinez vagy Buszkec..
Ha pedig Llorrente nem kezd a következő meccseken, vagy nem kap szerepet, óriási csalódás lesz számomra, és lehet az eb-be fog kerülni ez a sok töketlenkedés. Aranybánya taktikailag ez a spanyol keret, és talán a leghülyébb variációt alkalmazza az öreg.
Pont. Mindennel egyetértek, és teljesen így gondolom. A tegnapi meccs egy förmedvény volt, a félidőben már sírva könyörögtem Pedroért, Matáért vagy Llorrentéért, de semmi... Meg hogy ha gáz van, miért nem hozza le Xabit vagy Busit?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.19. 14:42:24

bence-barca írta:Ezen meg én mosolyogtam egy jót... :D
Azért Iniestával ne hasonlítsuk már össze Cé cselezési képességeit... minden tiszteletem Inié, szép cseleket tud bemutatni, de azért na... nincs Cé közelében...
CR tényleg egy trükkmester, csinál pár biciklit a gyengébb fajtából (érdemes megnézni, hogyan csinálta a bicikliket Ronaldo egész testtel), meg lefutja az ellenfelét. :D Sokkal inkább oldja meg fizikumból a cseleit, mint Iniesta. Ő teszi-veszi, csak elvenni nem veszed el tőle.
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.06.19. 13:55:36

Rengeteg probléma van manapság abból, hogy nem megfelelő helyen játszatják az edzők a játékosaikat. Ha a játékos eredeti posztján van valaki jobb, akkor üljön a padon. Nem kell betenni máshova, mert sztár s muszáj játszania. Majd becseréli s meglátja ki jobb a bizonyos poszton.

Máskülönben, nem hiszem, hogy a mai meccsek nagy izgalmakat fognak okozni. Anglia jobb lesz a meccsen, uralni fogják a játékot az ukránokkal szemben. Jó ez az ukrán csapat, de hiányzik belőlük az átütő erő s öregecskék is már. (habár az angoloknál is van egy-két nagyöreg) Schevchenko már nem bírja, de azért lehet, hogy talál egy gólt. Tippem : Anglia 2 -1 Ukrajna

A másik mérkőzés izgalmasabbnak ígérkezik. A svédek biztosan szeretnének ponttal búcsúzkodni, nem is lepne meg, ha döntetlen lenne, vagy esetleg nyernek Ibráék. Ám azért mégis a gallok győzelmére mutatkozik nagyobb esély, végre gólt várok Benzemától. (ő egy szimpatikus galaktikus) Tippem : Franciaország 2 - 1 Svédország
més que un club
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.19. 12:54:45

Silva azért tűnik töketlennek,mert eleve nem itt kéne játszania, nem ilyen szerepkörben. Nevetséges az egész spanyol válogatott,hogy Silva-Iniesta-Cesc hármastól várják a gólokat.

Silva egy ELŐKÉSZÍTŐ ember, ez látszik a játékában most is.

Ronaldóról:
Nem értem most mi ez a nagy fanatizmus iránta. Egy esélye van mióta a Realban van,és robot lett, mégpedig az ha lendületből rá tudja vinni valakire. Álló helyből elmúlt években szerintem 5embert nem cselezett le. Csak táncikál,biciklizik és visszapasszolja, ha álló helyzetben kell csinálnia valamit.

Ettől függetlenül utolsó meccsen nagyot játszott, nem is érné kritika ha ilyet produkálna a válogatottban
recrea
Llegenda del Barça

2012.06.19. 12:32:31

Ronaldinho&Barca írta:Mondjuk SIlva helyett miért nem kapott eddig lehetőséget Mata, az is érdekes, vagy Pedro akit én említettem. Ez a Navas féle húzás meg a vébé óta megy, már akkor is ezt ment utolsó 15-20 percre beküldte.
Ramos meg kimehetne a szélre, mert félelmetes a jobb oldal, középre meg Martinez vagy Buszkec.
Ha pedig Llorrente nem kezd a következő meccseken, vagy nem kap szerepet, óriási csalódás lesz számomra, és lehet az eb-be fog kerülni ez a sok töketlenkedés. Aranybánya taktikailag ez a spanyol keret, és talán a leghülyébb variációt alkalmazza az öreg.
Szerintem tudatosan töketlen. Teljesen rámegy a biztonságra, nem törődik a látványos focival, célfocit játszat a csapatával, ami - egyelőre - 2008 óta folyamatosan bejön. Mindent visznek azóta, kivéve a konf. kupát.

Megszállják a középpályát, a két vkp-sal gyorsan megszerzik a labdát, aztán minél gyorsabban eljuttatják a kreatívokhoz, elöl meg majdcsak bepattan valakiről. Ezért sztem jó lett volna Raul, ő az a típus, akiről általában a kapuba pattan a labda, akár akarja, akár nem.

Azt nem értem, ha tudják ezeket a mélységi passzokat (Fabre első gólja, tegnapi Navas gól, Torres második gólja), akkor mi a túróért nem alkalmazzák többször. Megnéznék egy statot, de sztem ezek még nem voltak lesen az EB-n. Nagyon érzik egymást, technikásak, mozgékonyak, megy nekik a mélységi passz, ha már a széleket nem alkalmazzák, akkor rengeteg befutást kéne csinálniuk, tömni kéne egymást labdákkal, akár szűk területen is.

Ennek a válogatottnak ugyanaz a hibája, mint a Barcának, a kontrákkal nem tudnak mit kezdeni. Csak itt nincs Messi, ez némileg hátrány.

szerk: sztem szűk területen jobban cselez Ini, mint CR.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.19. 12:14:58

Mondjuk SIlva helyett miért nem kapott eddig lehetőséget Mata, az is érdekes, vagy Pedro akit én említettem. Ez a Navas féle húzás meg a vébé óta megy, már akkor is ezt ment utolsó 15-20 percre beküldte.
Ramos meg kimehetne a szélre, mert félelmetes a jobb oldal, középre meg Martinez vagy Buszkec..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.19. 12:08:00

daffy írta:ezek után kár is vitázni,mert ezek szerint a barca meccseken nem emlékszel arra,hogy messi hányszor lett elővéve,hogy csak beleviszi a 10. emberbe is a labdát. az volt a magyarázat,hogy nincs kinek leadni,illetve hogy amíg ennyi gólt lő,addig vigye. hát,cunci is meglövi a magáét és kár is leadni,mert nani azt sem tudja,hogy merre kell lőni
Azért Messi és Ronaldo cselezései közt ég és föld a különbség... 1-et szoktam ismételni, de rendszeresen erre a témára. Az FFT tavaly közzétett egy statisztikát Messi és Ronaldoval kapcsolatosan. Messi 2300 passz körül, Ronaldo 1200. Messi 280-290 sikeres csel, Ronaldoról csak annyit írt, hogy kétjegyű. Ezt nem kell magyarázni. És az is igaz, amit Te írsz, nem vitatom, volt rá példa. Viszont azt túlzásnak érzem, hogy Naninak fölösleges leadni. Kihagyott egy ziccert, van ilyen, CR nem? És más az amikor fölösleges leadni és más amikor olyan önző Ronaldo, hogy semmi pénzért nem adná le a labdát, mert ő akar gólt lőni. Erre viszont annyi példa van, hogy elég csak 1 meccset megnézni. Ha jól emlékszem legutóbb 11 lövése volt... Csak azt ne mondjátok, hogy ez mind lövőhelyzet volt...
kanty írta:Ha lendületből kilépsz rá, akkor ahogy jött úgy megy is el melletted, felrúgni sem igazán szerencsés úgy 20 méterrel a kapu előtt.
Nem lehetetlen feltartóztatni, de ha olyanja van, akkor egy Arbeloa vagy egy Piqué nem igazán okoz neki gondot.
Elbeszélünk egymás mellett. :D Azért 1-2 dolgot tisztázzunk. Én azt a példát hoztam fel, hogy megkapja félpályánál és hozza lendületből. Ha ott lefaultolják 35-40 méter a kapu... Onnan csak akkor lő gólt, ha kapus bepotyázza. Viszont te most itt 20 méteres távolságot írsz. Ott viszont a védőnek kutyakötelessége mellé állni és akkor nem tudja kicselezni, de ha mégis, akkor azért kell a másik védőnek is biztosítania mögötte, hogy le tudja szerelni. Nem mindegy. 2 különböző szituációról beszélünk. Leírtam a 2 megoldást.
bence-barca írta: Azért Iniestával ne hasonlítsuk már össze Cé cselezési képességeit... minden tiszteletem Inié, szép cseleket tud bemutatni, de azért na... nincs Cé közelében...
Miért is? Kevesebb gólt lő ez igaz, de, hogy cselezésben nem lenne ott... Kíváncsi lennék egy ilyen statisztikára is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2012.06.19. 12:07:04

bence-barca írta: Ezen meg én mosolyogtam egy jót... :D
Azért Iniestával ne hasonlítsuk már össze Cé cselezési képességeit... minden tiszteletem Inié, szép cseleket tud bemutatni, de azért na... nincs Cé közelében...
Amúgy nyilván nehezebben fog tudni elmenni egy Pique-Ramos mellett, de elfog. Ha nem is akkora hatékonysággal szóval 10ből nem mind a 10szer, de azért többször leveri maj őket is... és lehet pont azokból az alkalmakból lesz vmi... de aztán lehet nem... ki tudja?
illetve én a spanyolok helyében felrugdosnám többször is. a szabadok nem nagyon mennek neki és ha felidegeli magát,elképzelhető,hogy mindent ellövöldöz vagy nem próbál meg okosan játszani. néhány sárgát megérhet

B. Tamás!
én is csak annyiban láttam,hogy többször ragadt elöl és sprintelve sem ért mindig hátra. felelőtlen cselekbe ment bele,amik ugyan néha bejöttek,de ha nem,akkor ugye ismét ott a folyosó a szélen,ahogy a gyors angolok,portugálok be tudnak futni. természetesen ettől függetlenül ügyes játékos,de látszik rajta,hogy nem elég rutinos(vagy az edzője nem szentel elég figyelmet rá)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.06.19. 12:09:15-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.19. 11:57:49

Barcaman1993 írta: Ezen jót mosolyogtam. :D Nem akarom lehúzni a lenyalt fejűt, de... Azért túlzásokba ne essünk. Az egyhelyben bicikliktől, meg ezektől az erőltetett sarkazásoktól nem kell hanyatt esni. Aztán ti hány olyat láttatok, hogy megkapja a labdát és elviszi rögtön 1-2 ember mellett? Biztos volt rá példa, de azért ő nem Messi... de nem is Iniesta.
Ezen meg én mosolyogtam egy jót... :D
Amúgy nyilván nehezebben fog tudni elmenni egy Pique-Ramos mellett, de elfog. Ha nem is akkora hatékonysággal szóval 10ből nem mind a 10szer, de azért többször leveri maj őket is... és lehet pont azokból az alkalmakból lesz vmi... de aztán lehet nem... ki tudja?
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.19. 11:48:57

Barcaman1993 írta:
kanty írta:
Barcaman1993 írta:Meg itt azért ha a szélső védők gyíkoskodnak, akttól még ott van Ramos és Piqué, ami nem Vlaar és Mathijsen kategória...
Ha jól megy neki, ha elkapja a fonalat, akkor tök mindegy, h ki védekezik rajta.
Ezen jót mosolyogtam. :D Nem akarom lehúzni a lenyalt fejűt, de... Azért túlzásokba ne essünk. Az egyhelyben bicikliktől, meg ezektől az erőltetett sarkazásoktól nem kell hanyatt esni. Aztán ti hány olyat láttatok, hogy megkapja a labdát és elviszi rögtön 1-2 ember mellett? Biztos volt rá példa, de azért ő nem Messi... de nem is Iniesta. Olyat viszont már láttam tőle, hogy megkapja a labdát, elindul lendületből és a védő beengedi a 16.-ig. Akkor meg aztán ne csodálkozzanak az ellenfelek, ha gólt kapnak... Ha lendületből jön, ki kell rá lépni, ha nem megy szabályosan, akkor szabálytalanul. A hollandok inkább beengedték... Érdekes Boateng és Hummels mellett nem tudott fickándozni...
Örülök, h kellemes pillanatokat szereztem neked.
Nem akarod lehúzni, de ahol csak tudod kritizálod, azért nem ártana néha elismerni, h nem rossz játékos.
Nem esek hanyatt a játékától és olyant is láttam, h elviszi egy-két ember mellett a labdát. Nem cselez olyan hatékonyan, mint Messi, de azért nem áll rosszul ilyen téren.

Ha lendületből kilépsz rá, akkor ahogy jött úgy megy is el melletted, felrúgni sem igazán szerencsés úgy 20 méterrel a kapu előtt.
Nem lehetetlen feltartóztatni, de ha olyanja van, akkor egy Arbeloa vagy egy Piqué nem igazán okoz neki gondot.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
daffy
Madridista

2012.06.19. 11:44:51

Barcaman1993 írta: Ezen jót mosolyogtam. :D Nem akarom lehúzni a lenyalt fejűt, de... Azért túlzásokba ne essünk. Az egyhelyben bicikliktől, meg ezektől az erőltetett sarkazásoktól nem kell hanyatt esni. Aztán ti hány olyat láttatok, hogy megkapja a labdát és elviszi rögtön 1-2 ember mellett? Biztos volt rá példa, de azért ő nem Messi... de nem is Iniesta.
ezek után kár is vitázni,mert ezek szerint a barca meccseken nem emlékszel arra,hogy messi hányszor lett elővéve,hogy csak beleviszi a 10. emberbe is a labdát. az volt a magyarázat,hogy nincs kinek leadni,illetve hogy amíg ennyi gólt lő,addig vigye. hát,cunci is meglövi a magáét és kár is leadni,mert nani azt sem tudja,hogy merre kell lőni
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.19. 11:44:32

Barcaman1993 írta:
daffy írta:ami cifra lesz,hogy ronci akár melyik szélen játszik majd,ott megfogni nem tudják,mert ahol a spanyolok a leggyengébbek,ott a legjobbak a portugálok(és fordítva)
Na ebben azért ne legyél olyan biztos. Először meg kell szerezniük a labdát a portugáloknak... Másrészt itt a spanyol játékosok védekeznek is és nem az van, hogy szétszakad a pálya, mint a hollandoknál, hogy konkrétan 4-5 ember elfelejt hátramenni. Másrészt azért megnézném, hogy mit tudna cicafiú a jobboldalt... Meg itt azért ha a szélső védők gyíkoskodnak, akttól még ott van Ramos és Piqué, ami nem Vlaar és Mathijsen kategória...

Aztán meg láttuk játszani egymás ellen a 2 csapatot a VB-n és ott sem a portugálok mentek tovább.
Nem a portugálok mentek tovább, de nem múlott sokon. :wink:
Azt én sem értem, h Arbeolát mindenki szidja, mint a bokrot, pedig Alba semmivel sem jobb a másik oldalon. Főleg védekezésben nem.
Sztem az egész spanyol védelem elég könnyen sebezhető, mind az olaszok, mind a horvátok ellen gáz volt, ha támadott az ellenfél. A szerencséjük az, h nem volt sok ilyen eset, illetve Casillas javította a védők hibáit.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.19. 11:41:40

kanty írta:
Barcaman1993 írta:Meg itt azért ha a szélső védők gyíkoskodnak, akttól még ott van Ramos és Piqué, ami nem Vlaar és Mathijsen kategória...
Ha jól megy neki, ha elkapja a fonalat, akkor tök mindegy, h ki védekezik rajta.
Ezen jót mosolyogtam. :D Nem akarom lehúzni a lenyalt fejűt, de... Azért túlzásokba ne essünk. Az egyhelyben bicikliktől, meg ezektől az erőltetett sarkazásoktól nem kell hanyatt esni. Aztán ti hány olyat láttatok, hogy megkapja a labdát és elviszi rögtön 1-2 ember mellett? Biztos volt rá példa, de azért ő nem Messi... de nem is Iniesta. Olyat viszont már láttam tőle, hogy megkapja a labdát, elindul lendületből és a védő beengedi a 16.-ig. Akkor meg aztán ne csodálkozzanak az ellenfelek, ha gólt kapnak... Ha lendületből jön, ki kell rá lépni, ha nem megy szabályosan, akkor szabálytalanul. A hollandok inkább beengedték... Érdekes Boateng és Hummels mellett nem tudott fickándozni...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2012.06.19. 11:39:01

Barcaman1993 írta: Na ebben azért ne legyél olyan biztos. Először meg kell szerezniük a labdát a portugáloknak... Másrészt itt a spanyol játékosok védekeznek is és nem az van, hogy szétszakad a pálya, mint a hollandoknál, hogy konkrétan 4-5 ember elfelejt hátramenni. Másrészt azért megnézném, hogy mit tudna cicafiú a jobboldalt... Meg itt azért ha a szélső védők gyíkoskodnak, akttól még ott van Ramos és Piqué, ami nem Vlaar és Mathijsen kategória...
a horvátok is kaptak esélyt,hogy 3 góllal nyerjenek,akkor a portugálok is kapnak. alba rendre fent ragad,ronaldo és nani pedig nem modrici sebességgel fog futni az üresben. arbeloát pedig bármelyik megforgatja. ramos képes a hibára,pique-t pedig csak nem kell bemutatni idén.
amíg vdb nem látja,hogy egy idióta,addig a spanyolok aktuális ellenfelének mindig lesz lehetősége gólokkal megnyerni a meccset
Aztán meg láttuk játszani egymás ellen a 2 csapatot a VB-n és ott sem a portugálok mentek tovább.
ott volt azért egy bizonyos puyol és villa is. és így is csak 1 volt közte
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.06.19. 11:41:47-kor.
Lezárt