Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és mi van ha ezzel a delettel életded filmjéről maradsz le? (persze itt most nem a szutyok sziklál szemére célzoksjd írta: -Sziklák szeme: még sjay ajánlotta talán, de aztán a napokban többen is írták itt, h milyen szutyok, a darabolós horror amúgy sem a szívem csücske, úh DELETE
Nem is Rád értettem.sjd írta:Én sem azt sulykolom, hogy közönségkedvenceket kell csinálni, de azért legyen már az ajánlón kívül olyan ember, akinek bejön az adott film. Erre értettem azt, amikor azt írtam, hogy vegyük figyelembe azt is, hogy mennyire tetszene a többieknek.kanty írta:Szerintem sem kell arra hajtani, hogy olyan filmet ajánlj, ami a többieknek feltétlen bejön. De azért a végletekig sem kell elmenni. Valahol a kettő között van az igazság.
Most kapásból tudnék én is olyan filmet mondani, amit szerintem a társaság nagy része utálna, de nem ezt fogom betenni (pedig szeretném sok emberrel megnézetni)
Én sem azt sulykolom, hogy közönségkedvenceket kell csinálni, de azért legyen már az ajánlón kívül olyan ember, akinek bejön az adott film. Erre értettem azt, amikor azt írtam, hogy vegyük figyelembe azt is, hogy mennyire tetszene a többieknek.kanty írta:Szerintem sem kell arra hajtani, hogy olyan filmet ajánlj, ami a többieknek feltétlen bejön. De azért a végletekig sem kell elmenni. Valahol a kettő között van az igazság.
Nézd, én elég régóta az általam leírt módszerrel választok filmeket, és 90%-ban azt kapom, amilyen képet előzetesen a vélemények alapján felépítettem. (Ez az 5 vélemény talán rossz példa volt, sok helyen sok véleményt olvasok el, mire kialakul bennem egy kép egy filmről) Persze én is elég jól tudom, hogy milyen filmeket szeretek, szóval a kritikákban elég hamar meglátom a hozzám hasonló beállítottságú embereket.visca el barca írta:sjd,
hát azért más vélémenyére felépíteni egy filmnézési standardot... nem tudom...
én általában ugy választok, hogy elolvasom a tartalmat / színeszek / rendezők és kész. mit érdekel engem h más mit mond. persze elolvasom, de ha 10 emberből 9 azt mondja h rossz, sőt pocsék, max elnapolom.
dani (ugye jol tudom?), nézd, én is olyan filmet fogok ajánlani amiből mondjuk kash, vagy a 20 év alattiak kb annyit fognak felfogni h semmiről nem szól és unalmas.
az aki már megélt egy-két dolgot az életben, minden bizonnyal jobb véleménnyel lesz a filmről.
az meg hogy ki milyen hsz-t ír, megint egy dolog... kereseni akarsz vmi drámát, erre az első 5 hsz vmi piffpuffon felnőtt droidtól jön, aki megragadt a transformersen... és benyögik hogy ilyen trét még életükben nem láttak, semmi izgalom, semmi csavar, semmi látvány stb stb. ezért ne nézzek én meg egy filmet, ami egyébként lehet olyan maradandót fog adni h ihacsuhaj?
amugy még a legelején meg lett mondva mindenkinek, hogy vállalja azt hogy lesz egy rakás olyan film ami nem fog neki tetszeni és kín lesz megnézni.
ozsi pl tökösen, kerek perec megmondta h azért nem csatlakozik, mert ő csak olyan filmet néz ami neki tetszik
Szerintem nem mondtam olyan nagy légbőlkapott dolgot, írtam már, hogy pl. logikusan végiggondolva ne várjunk olyan világmegváltó dolgot az Őslények országától, ha idáig csak Faustra volt ilyen hatással.visca el barca írta:nah bazz.. ez most megint olyan nesze semmi fogd meg jól... mi az hogy a köznek mi tetszene?sjd írta:Most viszont sztem tartsuk azt is szem előtt, hogy a köznek mi tetszene, és ennek megfelelően ajánljunk.
nah bazz.. ez most megint olyan nesze semmi fogd meg jól... mi az hogy a köznek mi tetszene?sjd írta:Most viszont sztem tartsuk azt is szem előtt, hogy a köznek mi tetszene, és ennek megfelelően ajánljunk.
Sztem nem beszélünk két teljesen ellentétes dologról. Amit én el akarok kerülni, az a konkrét szívatás (mert azt nem tudom máshogy nevezni, amikor úgy dobsz be filmet a "látókör szélesítése érdekében", hogy tudod h mindenki utálni fogja.) Faust sem gondolta végig, hogy egy 1988-as rajzfilm vajon hány embernek fog életre szóló élmény jelenteni (nem bántás továbbra sem, volt rosszabb film is, de most tényleg, várható volt, hogy valakinek megváltoztatja a látásmódját?)Bob_Marley írta:Ezzel sem értek egyet!!!!Így pont a klub lényege, elve, szíve, mozgatórugója veszik elsjd írta:Na, összefoglalom még egyszer, az előző hsz-em kissé zavarosra sikeredett:
szóval úgy érzem, hogy az előző körben mindenki abból indult ki, hogy neki mi tetszett (kivéve amikor messideco látatlanban ajánlott), és ezt dobta be gondolkodás nélkül. Most viszont sztem tartsuk azt is szem előtt, hogy a köznek mi tetszene, és ennek megfelelően ajánljunk.A minél szélesebb látásmód kialakítása újdonságok megismerése.
Ezzel sem értek egyet!!!!Így pont a klub lényege, elve, szíve, mozgatórugója veszik elsjd írta:Na, összefoglalom még egyszer, az előző hsz-em kissé zavarosra sikeredett:
szóval úgy érzem, hogy az előző körben mindenki abból indult ki, hogy neki mi tetszett (kivéve amikor messideco látatlanban ajánlott), és ezt dobta be gondolkodás nélkül. Most viszont sztem tartsuk azt is szem előtt, hogy a köznek mi tetszene, és ennek megfelelően ajánljunk.
Tehát te így csinálod már egy ideje itt a pontozást???visca el barca írta:
sztem nem kell semmiféle megkötés. max ha kapsz egy animét, nem nézed meg és beírod, hogy megnézted de nem tetszett és 2/10
Szerintem rövidfilmnek sok értelme nincs, akkor már legyenek nagyjátékfilmek.Bob_Marley írta:Részemről az is felvetődött, hogy az ajánlott filmeknél legyen-e megkötés vagy ha nem akkor lehessen mindent.Itt arra gondolok hogy
1;Ki legyen kötve csak nagyjátékfilm de ebben ne legyen akkor anime meg mese meg hasonlók csak és kizárólag "mozifilm"
2;Lehessen minden tehát akár dokumentum film, rövidfilm, tudományos film
Nem azért, mert az én ajánlásom volt, de eléggé tudlak sajnálni, ha az volt a legrosszabb élményed az egész körből...mert előző körben ez nem volt megbeszélve, s részemről nem szeretnék még egyszer egy Őslények Országát végignézni.
Neked mindig csak a végletek lézetnek?messideco írta:Kilépek a filmklubból a tegnap említett okok miatt.
Jó filmnézést mindenkinek
előd vazz nem semmi ember vagymessideco írta:Kilépek a filmklubból a tegnap említett okok miatt.
Jó filmnézést mindenkinek
Ken Park?Kash írta:Ez a film a legkomolyabb...amit csak valaha is néztem.
Gondoljátok nyugodtan azt, hogy goofie és barátai tipusú filmet ajánlok, de majd leesik az állatok, és a film végleges beszüntetéséért fogtok imádkozni.![]()
![]()
![]()
Ez a film a legkomolyabb...amit csak valaha is néztem.soadroli írta:Addig hátha művelődsz, és nézel komolyabb filmeket isKash írta: Addig pedig ki kell birjam, hogy ne szóljak róla semmit a mozi and filmek topikban.