És ki lenne az a csatár ha valakit hozni kell?K900 írta:Én megmondom őszintén mostmár kezdek félni a Realtól.Modric nagyon jó igazolás,Mourinhó sztem biztosan egyszerre akarja majd kezdetni Özillel.Így nagyon kombínativ lehet majd a kp-jük.Nekünk csak akkor van esélyünk ellenük,hogyha Villa feltámad és így tud majd segiteni Leónak és Alexisnek.De van egy olyan "érzésem" hogy Villa már nem lesz a régi,és a Real behúzhatja a következő kupát is.Ezért Titón is sokk múlhat majd,mert hogyha Villa esetleg nemfog tudni teljesiteni,akkor sztem feltehetőleg kelleni fog majd egy új csatár helyette.
Nem véletlenül vannak olyan hírek is, hogy már a télen érkehet majd valaki, de csak akkor hogyha egyedül csak Leóra marad a gólövés.
Feltételezhetően persze...de ne legyen igazam.

Viccet félre téve, én egyáltalán nem érzem hogy most ha megszerzik esetleg Modicot akkor gondok lennének nálunk.Mi ha tudjuk játszani a saját játékunkat, ráadásul kp-n vagyunk a legerősebbek, akkor a túloldalt lehet bármilyen kreatív ha nincs náluk a bogyó

És ez évek óta működik ezt kell továbbfejleszteni s még csiszolni rajta.Ehhez Villa ugyanúgy kis fogaskerék, s pl tegyük fel nem megy neki, én Cuencában simán látom hogy pótolná mintsem egy külsős.
Jelenleg kicsi Cuencában több játékintelligencia van mint Neymarban pl......És jóval többet tud erről a játékról fejben szvsz