Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
K900
Jugador d'estrella

2012.07.07. 20:29:47

Messa írta:Játékintelligenciáról és a játékrendszer ismeretéről volt szó. :wink:
Igen tudom. Csak az egyik legfőbb tulajdonságot emeltem ki.A technikában, kreativitásban, passzjátékban és a játékrendszer ismeretét is tekintve,így mindent összevetve sztem jobb mint Cuenca. :) De ezzel részemről ennyi...
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.07. 20:22:21

K900 írta:
Bob_Marley írta:
Jelenleg kicsi Cuencában több játékintelligencia van mint Neymarban pl......És jóval többet tud erről a játékról fejben szvsz
Jó rendben van,értem én ezért nem is akarok Neymarozni vagy valami,de szerintem ezt a megjegyzést gondolom csak tréfának szántad.Mert ha komoly akkor tényleg baj van. :cry: Technikailag sztem nem egy szint a két játékos. :wink: Ha láttad a két játékost játszani,akkor nyílván ezt te is tudod.
Pedig igaza van Bobnak, szerintem nem nála van a baj. Játékintelligenciáról és a játékrendszer ismeretéről volt szó. :wink:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
K900
Jugador d'estrella

2012.07.07. 20:14:34

Bob_Marley írta:
Jelenleg kicsi Cuencában több játékintelligencia van mint Neymarban pl......És jóval többet tud erről a játékról fejben szvsz
Jó rendben van.Értem én ezért nem is akarok Neymarozni vagy valami,de szerintem ezt a megjegyzést gondolom csak tréfának szántad.Mert ha komoly akkor tényleg baj lehet. :cry: Technikailag,labdatartásban stb. sztem nem egy szint a két játékos. :wink: Ha láttad a két játékost játszani,akkor nyílván ezt te is tudod.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.07. 20:22:32-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 19:40:10

K900 írta:Én megmondom őszintén mostmár kezdek félni a Realtól.Modric nagyon jó igazolás,Mourinhó sztem biztosan egyszerre akarja majd kezdetni Özillel.Így nagyon kombínativ lehet majd a kp-jük.Nekünk csak akkor van esélyünk ellenük,hogyha Villa feltámad és így tud majd segiteni Leónak és Alexisnek.De van egy olyan "érzésem" hogy Villa már nem lesz a régi,és a Real behúzhatja a következő kupát is. :cry: Ezért Titón is sokk múlhat majd,mert hogyha Villa esetleg nemfog tudni teljesiteni,akkor sztem feltehetőleg kelleni fog majd egy új csatár helyette. :? Nem véletlenül vannak olyan hírek is, hogy már a télen érkehet majd valaki, de csak akkor hogyha egyedül csak Leóra marad a gólövés. :roll: Feltételezhetően persze...de ne legyen igazam. :roll:
És ki lenne az a csatár ha valakit hozni kell? :D

Viccet félre téve, én egyáltalán nem érzem hogy most ha megszerzik esetleg Modicot akkor gondok lennének nálunk.Mi ha tudjuk játszani a saját játékunkat, ráadásul kp-n vagyunk a legerősebbek, akkor a túloldalt lehet bármilyen kreatív ha nincs náluk a bogyó :lol: És én Modricot se úgy ismerem mint aki nagyon szeretné a piszkos munkát, Özül meg kifullad 60 perc után, ennyit részemről ha ketten együtt lennének. :D Mourinhot óriási edzőnek tartom tuti megtalálná a helyét ha arról lenne szó, de nem 1 ember tudja meggátolni hogy mi legyen.Ha tudnak egy sok futásos nagyon komolyan begyakorolt, s maximálisan fegyelmezett letámadást produkálni, amiben a szűrők szerepe jóval fontosabb mint egy esetleges Modric, akkor lehetnek a gondok, illetve a védekezésük már tavaly is rendben volt ha átengedték a területet.1 szó mint száz nagyon nehéz dolgunk lesz ha vissza akarjuk szerezni a bajnoki címet, de bízom benne sikerül és mi meg pont azon ügyködünk, hogy a passzolós megszokott játékunk még magasabb szintre jusson, s ugyanazt tudom írni mint az elején, lesarkítva ha nálunk a labda 1; az ellenfél nem rúg gólt :D 2; elől addig megy a figura míg egyszer bepattan valakiről
És ez évek óta működik ezt kell továbbfejleszteni s még csiszolni rajta.Ehhez Villa ugyanúgy kis fogaskerék, s pl tegyük fel nem megy neki, én Cuencában simán látom hogy pótolná mintsem egy külsős.

Kép
Kép
Kép
K900
Jugador d'estrella

2012.07.07. 18:38:40

Én megmondom őszintén mostmár kezdek félni a Realtól.Modric nagyon jó igazolás,Mourinhó sztem biztosan egyszerre akarja majd kezdetni Özillel.Így nagyon kombínativ lehet majd a kp-jük.Nekünk csak akkor van esélyünk ellenük,hogyha Villa feltámad és így tud majd segiteni Leónak és Alexisnek.De van egy olyan "érzésem" hogy Villa már nem lesz a régi,és a Real behúzhatja a következő kupát is. :cry: Ezért Titón is sokk múlhat majd,mert hogyha Villa esetleg nemfog tudni teljesiteni,akkor sztem feltehetőleg kelleni fog majd egy új csatár helyette. :? Nem véletlenül vannak olyan hírek is, hogy már a télen érkehet majd valaki, de csak akkor hogyha egyedül csak Leóra marad a gólövés. :roll: Feltételezhetően persze...de ne legyen igazam. :roll:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.07.07. 18:31:12

Game90 írta:Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el. Egyébként jó játékos, de azért nem ijednék meg, ha leigazolná őt a RMadrid. Csak én nem vagyok annyira elájulva tőle?
Nem, nem csak Te. :) Ár-érték arányban tekintve szerintem nem jó üzlet ez a Realnak 35-40 körül. Jó kis játékos Modric, de nem látom benne azt az extrát, amitől 25 vagy 30 milliónál többet érne. Szerintem Modric kb. azt tudja, mint Özil, bár a németet jobb játékosnak tartom.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.07.07. 18:30:03

Game90 írta:Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el.
40-ért. :D Könnyebben eladják egy messzi csapatnak, mint a szomszédnak. Nem akarták riválisnak adni.

Szerk.: Én sem vagyok tőle elájulva. Túl van sztárolva :roll: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2012.07.07. 18:32:05-kor.
més que un club
PCsabi
aka Game90

2012.07.07. 18:23:32

Kash írta: Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el... :?
Ugyanazokat a meccseket szoktuk nézni? Park egy jó munkásember, semmi több.

Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el. Egyébként jó játékos, de azért nem ijednék meg, ha leigazolná őt a RMadrid. Csak én nem vagyok annyira elájulva tőle?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.07. 15:45:10

ab1daL írta:Salomon Kalou

Chelsea FC :arrow: Lille
a lillnél tudnak vmi, megint hihetetlenul okosan igazolnak!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.07.07. 15:35:30

kanty írta:
Ja egyik legjobb dél-korai támadó középpályást max. Nagy melós, küzd mindig, de nem volt soha MU szint, az más kérdés, hogy az ázsiai piacon elég hasznos volt.

Modricra kíváncsi vagyok. Nagyon kedvelem a horvát játékát, de szerintem kb. azt tudja, mint Özil, talán kicsit hátrébb is játszhat. Nem tudom, hogy José hol akarja játszatni.

Kaká meg menjen csak el, csak jobb lehet ennél. Olaszország, PSG esetleg az USA jöhet szóba szerintem nála.
Én soha nem értettem mit keres a MU-ba. A vak is látta, h teljesen kilógott onnan, nem az a szint.
Modric sztem jó igazolás a Realnak, sztem Mourinho megtalálja a módját, h egyszerre játszanak Özillel.
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.07.07. 15:32:34

ab1daL írta:Salomon Kalou

Megfelelő ember a megfelelő csapatba. Úgy gondolom a Lille képviseli Kalou szintjét. Annál erősebb csapatba nem elég jó, de a kisebb csapatokat kinőtte. :) A Chelseanél mindig másodhegedűs volt, most bizonyíthat.
més que un club
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.07. 15:28:56

Salomon Kalou

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Varatrix
Director del Fútbol

2012.07.07. 13:51:49

Erxy írta:Kakának a fizetési igénye óriási, ha jól tudom Madridban is kb 9 millió eurót keres, ennyit nem igazán tudna kifizetni neki az Udinese stb. szintű klub. A PSG meg nem tart rá igényt.
Döntse el hogy focizni szeretne e vagy sok pénzt keresni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Erxy
Entrenador del Barça

2012.07.07. 13:33:52

Kakának a fizetési igénye óriási, ha jól tudom Madridban is kb 9 millió eurót keres, ennyit nem igazán tudna kifizetni neki az Udinese stb. szintű klub. A PSG meg nem tart rá igényt.

Modrics jó játékos, intelligens ügyes. Az Eb-n egyébként mélyebben játszott mint Özil szokott Madridban, és arra posztra felesleges is lenne nekik vásárolniuk, mert Özil alapkezdő, mögé meg Kaká helyére egy Brazil fiatalról írogatnak, Mouráról. Hiányposzt náluk inkább Xabi mellett van, Khedira nem kezdő szintű játékos. Majd meglássuk.
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.07.07. 13:26:14

Varatrix írta:Kaká azzal járna a legjobban ha visszamenne a Milanba, de minimum Olaszország.
Én is így gondolom, bár nem hiszem, hogy a Milan visszavásárolná. Megvette Montolivot, most megvannak a játékosai. De egy Napoli vagy Udinese lecsaphatná rá. Ugyebár a Napoli eladta jópénzért Lavezzit (ki tudja mi lesz Hamsik és Cavani sorsa?), az Udinese pedig K. Asamoaht és Islát, amiből szintén jó pénz jött. Mindketten meg tudnák venni és szükségük is lenne rá. Vagy esetleg a Fiorentina, ott is megürült egy hely. :) Szimpatikus játékos Kaká, szeretném ha lenne még pár jó éve és ott lehetne a VB-n. :cry:
més que un club
Varatrix
Director del Fútbol

2012.07.07. 13:09:43

Kash írta:Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el... :?
Inkább szélső volt, azzal meg folyót lehetne rekszteni az Mu-nál. Young, Valencia, Giggs, Nani. Középpályán irányítani most ott lesz Kagwa és Cleverly + Nick Powell akiről nem sokat tudok. Plusz Fergie szerint még lesz érkező. http://www.manutd.hu/hirek/3579/1/saf-m ... zolas.html Ebbe bőven benne van még egy kp. Ráadásul Pak eddig is háttér muzsikus volt.

Kaká azzal járna a legjobban ha visszamenne a Milanba, de minimum Olaszország.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.07. 13:01:29

Ja egyik legjobb dél-korai támadó középpályást max. Nagy melós, küzd mindig, de nem volt soha MU szint, az más kérdés, hogy az ázsiai piacon elég hasznos volt.

Modricra kíváncsi vagyok. Nagyon kedvelem a horvát játékát, de szerintem kb. azt tudja, mint Özil, talán kicsit hátrébb is játszhat. Nem tudom, hogy José hol akarja játszatni.

Kaká meg menjen csak el, csak jobb lehet ennél. Olaszország, PSG esetleg az USA jöhet szóba szerintem nála.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.07. 12:45:10

Angol lapértesülés szerint napokon belül bejelenthetik Luka Modric Real Madridba szerződését.
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... eset,28702

Örülök hogy megy Madridba, igy Kaká 100 hogy távozik, én meg személy szerint Kaká-t jobbnak tartom. :twisted: :D

Szerk...:
Angol lapértesülések szerint Park Ju-Sungot eladta a Manchester United a Queens Park Rangersnek.
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prem ... ohir,28689

Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el... :?
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2012.07.05. 15:35:48

Ruben Mino :arrow: Mallorca 4 éves szerződést kötött.

Illetve (állítólag) a Juventus közel áll Cavani megszerzéséhez.

Szerk.: Forlán :arrow: 3 évre a Brazil Internacional-hoz igazolt. Finoman fogalmazva sem jött be neki ez az olasz kaland. :roll:

Alessandro Nesta :arrow: Montreal Impact
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.04. 23:27:35

Miguel Veloso

Genoa :arrow: Dinamo Kijev :shock:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.04. 21:31:34

Ez mit ad? :D

Kép
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.04. 21:26:57

messideco írta:Igen bizony. Már elég közel volt a Laziohoz, de kitétel volt, hogy ne kerüljön börtönbe :lol:
Viszont így esélye van rá, hogy főszerepet kapjon a Menekülés a győzelembe remake-ben. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2012.07.04. 20:43:18

Igen bizony. Már elég közel volt a Laziohoz, de kitétel volt, hogy ne kerüljön börtönbe :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.04. 19:48:05

Former Bayern Munich defender Breno has been jailed for almost four years after being found guilty of arson. espn.

Azzigenn. :shock:

nso:
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... rt-2146071
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.04. 11:47:18

Immár hivatalos: Lúció a Juventusban folytatja!

Ingyen vették, fizetése 2,6 millió euró lesz. A Juve elég jól erősít a nyáron, ennek személy szerint nagyon örülök, érkezett ugye eddig Isla, Asamoah, Giovinco, Pogba és most Lúció is.

Valamint:
Steven Naismith
Rangers :arrow: Everton

Gylfi Sigurdsson
1899 Hoffenheim :arrow: Tottenham Hotspur

Válasz küldése