Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen tudom. Csak az egyik legfőbb tulajdonságot emeltem ki.A technikában, kreativitásban, passzjátékban és a játékrendszer ismeretét is tekintve,így mindent összevetve sztem jobb mint Cuenca.Messa írta:Játékintelligenciáról és a játékrendszer ismeretéről volt szó.
Pedig igaza van Bobnak, szerintem nem nála van a baj. Játékintelligenciáról és a játékrendszer ismeretéről volt szó.K900 írta:Jó rendben van,értem én ezért nem is akarok Neymarozni vagy valami,de szerintem ezt a megjegyzést gondolom csak tréfának szántad.Mert ha komoly akkor tényleg baj van.Bob_Marley írta:
Jelenleg kicsi Cuencában több játékintelligencia van mint Neymarban pl......És jóval többet tud erről a játékról fejben szvszTechnikailag sztem nem egy szint a két játékos.
Ha láttad a két játékost játszani,akkor nyílván ezt te is tudod.
Jó rendben van.Értem én ezért nem is akarok Neymarozni vagy valami,de szerintem ezt a megjegyzést gondolom csak tréfának szántad.Mert ha komoly akkor tényleg baj lehet.Bob_Marley írta:
Jelenleg kicsi Cuencában több játékintelligencia van mint Neymarban pl......És jóval többet tud erről a játékról fejben szvsz
És ki lenne az a csatár ha valakit hozni kell?K900 írta:Én megmondom őszintén mostmár kezdek félni a Realtól.Modric nagyon jó igazolás,Mourinhó sztem biztosan egyszerre akarja majd kezdetni Özillel.Így nagyon kombínativ lehet majd a kp-jük.Nekünk csak akkor van esélyünk ellenük,hogyha Villa feltámad és így tud majd segiteni Leónak és Alexisnek.De van egy olyan "érzésem" hogy Villa már nem lesz a régi,és a Real behúzhatja a következő kupát is.Ezért Titón is sokk múlhat majd,mert hogyha Villa esetleg nemfog tudni teljesiteni,akkor sztem feltehetőleg kelleni fog majd egy új csatár helyette.
Nem véletlenül vannak olyan hírek is, hogy már a télen érkehet majd valaki, de csak akkor hogyha egyedül csak Leóra marad a gólövés.
Feltételezhetően persze...de ne legyen igazam.
Nem, nem csak Te.Game90 írta:Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el. Egyébként jó játékos, de azért nem ijednék meg, ha leigazolná őt a RMadrid. Csak én nem vagyok annyira elájulva tőle?
40-ért.Game90 írta:Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el.
Ugyanazokat a meccseket szoktuk nézni? Park egy jó munkásember, semmi több.Kash írta: Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el...
a lillnél tudnak vmi, megint hihetetlenul okosan igazolnak!ab1daL írta:Salomon Kalou
Chelsea FCLille
Én soha nem értettem mit keres a MU-ba. A vak is látta, h teljesen kilógott onnan, nem az a szint.kanty írta:Ja egyik legjobb dél-korai támadó középpályást max. Nagy melós, küzd mindig, de nem volt soha MU szint, az más kérdés, hogy az ázsiai piacon elég hasznos volt.Kash írta: Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el...
Modricra kíváncsi vagyok. Nagyon kedvelem a horvát játékát, de szerintem kb. azt tudja, mint Özil, talán kicsit hátrébb is játszhat. Nem tudom, hogy José hol akarja játszatni.
Kaká meg menjen csak el, csak jobb lehet ennél. Olaszország, PSG esetleg az USA jöhet szóba szerintem nála.
Megfelelő ember a megfelelő csapatba. Úgy gondolom a Lille képviseli Kalou szintjét. Annál erősebb csapatba nem elég jó, de a kisebb csapatokat kinőtte.ab1daL írta:Salomon Kalou
Chelsea FCLille
Döntse el hogy focizni szeretne e vagy sok pénzt keresni.Erxy írta:Kakának a fizetési igénye óriási, ha jól tudom Madridban is kb 9 millió eurót keres, ennyit nem igazán tudna kifizetni neki az Udinese stb. szintű klub. A PSG meg nem tart rá igényt.
Én is így gondolom, bár nem hiszem, hogy a Milan visszavásárolná. Megvette Montolivot, most megvannak a játékosai. De egy Napoli vagy Udinese lecsaphatná rá. Ugyebár a Napoli eladta jópénzért Lavezzit (ki tudja mi lesz Hamsik és Cavani sorsa?), az Udinese pedig K. Asamoaht és Islát, amiből szintén jó pénz jött. Mindketten meg tudnák venni és szükségük is lenne rá. Vagy esetleg a Fiorentina, ott is megürült egy hely.Varatrix írta:Kaká azzal járna a legjobban ha visszamenne a Milanba, de minimum Olaszország.
Inkább szélső volt, azzal meg folyót lehetne rekszteni az Mu-nál. Young, Valencia, Giggs, Nani. Középpályán irányítani most ott lesz Kagwa és Cleverly + Nick Powell akiről nem sokat tudok. Plusz Fergie szerint még lesz érkező. http://www.manutd.hu/hirek/3579/1/saf-m ... zolas.html Ebbe bőven benne van még egy kp. Ráadásul Pak eddig is háttér muzsikus volt.Kash írta:Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el...
Ja egyik legjobb dél-korai támadó középpályást max. Nagy melós, küzd mindig, de nem volt soha MU szint, az más kérdés, hogy az ázsiai piacon elég hasznos volt.Kash írta: Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el...
Viszont így esélye van rá, hogy főszerepet kapjon a Menekülés a győzelembe remake-ben.messideco írta:Igen bizony. Már elég közel volt a Laziohoz, de kitétel volt, hogy ne kerüljön börtönbe![]()