Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
5 meccsen lépett pályára, az 5.en is csak azért, hogy ne váljon ingyen igazolhatóvá.Tdavid írta:A Juventusos kalandba nagyon belebukott Elia.Játszott kb. 4 meccsen?!
A Juventusos kalandba nagyon belebukott Elia.Játszott kb. 4 meccsen?!ab1daL írta:Eljero Elia
JuventusWerder Bremen
JaAzért adta őt el... Mr. Green
De biztos sok volt a viszki SAF-nak.
Azért adta őt el...Kash írta: SAF a 2011-es BL döntő előtt dicsérte nagyon Park-ot, és az egyik legjobb Támadó-középpályásnak tartotta...Nos, én is.
Jöhetett volna a Barca-ba vagy az Arsenal-ba is, sajnos jó igazolás a Spurs-től.lui1698 írta:VertonghenTottenham
Egyébként Henriquével és Keirrisonnal mi is van most? Azt tudom, hogy hol töltötték ezt a szezont, de ők még a Barca játékosai vagy pedig már nem? Kicsit sajnálom, hogy semmi lehetőséget nem kaptak itt. Lehet, hogy megérdemelték volna, ha már egyszer leigazolták őket. Nem lehet tudni persze, hogy megütnék-e a szintet, de ki tudja.sjd írta: Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Attól nem fog se Neymar, se senki jobban beválni ebben a csapatban, hogy valahol máshol játszik 1 évet. Ha a srác a Barcába teremtetett, akkor kár kölcsönadni, ha meg nem, akkor e nélkül is bukta.
SAF a 2011-es BL döntő előtt dicsérte nagyon Park-ot, és az egyik legjobb Támadó-középpályásnak tartotta...Nos, én is.Miért, mit mondott SAF?
Nálam az "egyik legjobb" az kb. top10-et jelent, Park ennek a közelében nem volt/nincs/nem is lesz. Alázatos, kihajtja a belét meg minden, de semmi több.
Miért, mit mondott SAF?Kash írta: Szóval akkor Ferguson hazudik?
Pique a Manchesternél gyakorlatilag nem is játszott, ez a két ember meg rendszeresen játszva a brazil bajnokságból nem lóg ki pozitív irányban...Messa írta:Tegyük hozzá, nem tudjuk hogy bejött-e. Egyik sem játszott itt egyetlen egy darab tétmeccset sem. Sem a kölcsönadás előtt, sem után. És oké hogy a kölcsönadott csapatoknál sem alkottak kiemelkedőt, nem tudjuk hogy itt mit alkottak volna. Piqué sem volt nagyágyú a MU-nál például.sjd írta:Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Ha minden igaz akkor mindkét játékos esetében csak 50%-os tulajdonos a Juve,szóval ez nem mérvadó összeg.sjd írta:Most nézem mit művel az Udinese, hát el is mehetnek a tudjuk hova....
Asamoah és Isla 9milliót ér csak nekik (most meg úgy néz ki Handanovicot passzolják el 11 milláért), de Sanchez persze 26-ba került....
Tegyük hozzá, nem tudjuk hogy bejött-e. Egyik sem játszott itt egyetlen egy darab tétmeccset sem. Sem a kölcsönadás előtt, sem után. És oké hogy a kölcsönadott csapatoknál sem alkottak kiemelkedőt, nem tudjuk hogy itt mit alkottak volna. Piqué sem volt nagyágyú a MU-nál például.sjd írta:Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?BritishKnight írta: Én megcsinálnám,hogy megveszem és egy évre kölcsönadom valamelyik középcsapatnak.
Szóval akkor Ferguson hazudik?Game90 írta:Ugyanazokat a meccseket szoktuk nézni? Park egy jó munkásember, semmi több.Kash írta: Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el...
Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el. Egyébként jó játékos, de azért nem ijednék meg, ha leigazolná őt a RMadrid. Csak én nem vagyok annyira elájulva tőle?
Természetesen elfogadom a véleményedet.Vannak előitéleteid mint mindeki másnak,de ha viszonylag olcsóbban meglehetne szerezni nem pedig irreális áron, akkor én adnák neki egy esélyt.Bob_Marley írta:nem tudom Cuenca hála a jó Istennek kinőtt a flikk-flakkból Brazíliában Neymarnak még engedik a bohóckodást, léátva 1-2 videót meg azért a pályán is Cuencát azért nem mondanám, hogy belebotlik a labdába és zavarná, de legyen 1:0 Neymarnak
Kreativitásban legyen 2:0 Neymarnak
passzjátékban: Neymar ilyet szokott???:mrgreen: Viccet félre téve Cuenca jóval több veszélyes labdát tud középre adni pl és rövid passzos játékban is egyértelműen előrébb raknám miután mióta kiőtt az első haja szála gyakorlatilag ezt tanulja a Massián így 2-1
és ugyanezen az elven követve játékrendszerben meg 2:2 miután szintén ezt a felállást tanulja s mind a Brazilok mind a Santos inkább 2 csatáros játékot játszik
Labdanélküli mozgásról nem beszéltem, ami szintén nagyon fontos Cuencánál és elfogadom lehet az én készülékemben van a hibaDe Cuencában JÁTÉKINTELLIGENCIÁBAN biztos hogy többet látok JELENLEG..
Egy szó mint száz felsoroltál mondjuk 4 dolgot legyen 2:2 az arány és akkor tegyük az egyik serpenyőbe, hogy valaki ingyen itt van a másikban meg jön mondjuk alsóhangon 30 millióért...Az egyik tökéletesen beleillik a CSAPATJÁTÉKBA a másikról ezt nem tudjuk megoldhatja de ehhez óriási alázat és munka kell, ezt te látod Neymarban én nem, s nem 30 milliókért vagyok rá kíváncsi hogy tévedtem vagy nem.....
Technikát nem tudom Cuenca hála a jó Istennek kinőtt a flikk-flakkból Brazíliában Neymarnak még engedik a bohóckodást, léátva 1-2 videót meg azért a pályán is Cuencát azért nem mondanám, hogy belebotlik a labdába és zavarná, de legyen 1:0 NeymarnakK900 írta:Igen tudom.Csak az egyik legfőbb tulajdonságot emeltem ki.A technikában,kreativitásban,passzjátékban és a játékrendszer ismeretét illetően is sztem jobb mint Cuenca.