EuroBarca filmklub

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
messideco
Presidente del Barça

2012.07.22. 20:11:45

Az én ajánlásom egy valóságos folyékony Finetti (akarom mondani Nutella) lesz a léleknek :)
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.22. 20:08:03

kanty írta:
visca el barca írta: odaát is elcsesztem az ajánlást addig görcsöltem rajta.
Szerintem nem cseszted el. Amit vártam a filmtől és megkaptam. Valahogy most nekem is jobban csúsznak az olyan filmek, amit csak nézni kell agyalás nélkül.

De tegnap, azért megnéztem az Antikrisztust.
oh hát az is csuszik agyalás nélkül... vagy nem? :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.22. 20:03:26

visca el barca írta: odaát is elcsesztem az ajánlást addig görcsöltem rajta.
Szerintem nem cseszted el. Amit vártam a filmtől és megkaptam. Valahogy most nekem is jobban csúsznak az olyan filmek, amit csak nézni kell agyalás nélkül.

De tegnap, azért megnéztem az Antikrisztust.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.22. 19:56:21

messideco írta:A legújabb film is a blogon :)

Veb: még mindig depresszív hangulatú filmet akarsz ajánlani? :(
jaj már nem tudom mit kellene :(

odaát is elcsesztem az ajánlást addig görcsöltem rajta. horror-thriller-vígjáték biztos nem lesz, sci-fire nincs ötletem, meg szegény bobot sem akarom már kinozni, uhogy vmi dráma marad. azok meg mind depressziósak :lol:

de lehet maradok az eredeti tervnél. uis rajta van az imdb-s watchlisteden :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.07.22. 19:46:27

A legújabb film is a blogon :)

Veb: még mindig depresszív hangulatú filmet akarsz ajánlani? :(
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.22. 18:51:01

napola

jól emlékeztem én h jó kis film ez...

nem szokványos szempontból mutatja be a harmadik birodalom működését az biztos... így kicsit gondolkozva nem sok filmre emlékszem a multbol ami kifejezetten a hitlerjugendről szólna ezért is volt unicum a sok sablonos háborús film között. amugy meg mindig is csodáltam azt az irtózatos erejű propaganda gépezetet amit goebbelsék működtettek...trillirádnyi tanulmányt lehetne írni erről az egészről... húz, szippant befelé, vágysz rá, aztán mikor belekerülsz, akkor derül ki h milyen is valójában.
ez a filmben is nagyon jol fel van építve, bár egy óra után már kissé untam, lehetett volna még hatásosabb az egész. amugy sok kis félelmetes apróság volt a filmben, de aki nem vevő a témára az biztos elsiklik felette... pl mikor az elején vizsgálgatják az orvosok, mekkora elégedettség van az arcukon, hogy kérem szépen itt van az árja prototípus, ez a jövő...vagy mikor a gyereket felveszik, mekkora élvezettel sieg heilezik a tükör előtt...

néhol kicsit leült a film, de amugy teljesen hitelesen mutatja be hogy mi merre hol hány óra. nem egy szuperprodukció, de színvonalas.

7,5/10

rolikám, tudsz te ha akarsz... :lol:

nagyon színvonalas mind a három eddig látott film, s csak most látom h én jövök, uhogy fel kell kötnöm a gatyát... :D
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.22. 18:04:19

Bob_Marley írta:Az meg ha nem adnék neki esélyt nem igaz, mert látatlanba (te javaslatodra) adtam volna egy 5öst és haladjunk.Egyszerűen leírom újra az egésszel a bajom, hogy igen úgy válik hiteltelenné hogy nem valós szituációba próbál mozogni a film.És az összes scifi fantasy sorolhatom baromsággal ez a bajom.NEM VALÓS!!!!Én meg pont a te álláspontodat nem tudom megérteni vagy bárkiét, aki ezekbe "szerelmes" egyszerűen nézem és totál nem tudom megfogni.Igen idegesít, hogy olyan dologra próbálnak ráhúzni valamit ami nem LÉTEZIK!!!!!És igen ezt emelem ki, mert ez "idegesít" benne a legjobban.S ettől hiteltelen az egész, átfogóan a scifi meg a fantasy és az összes többi dolog.
Ha a valóságot akarom megnézni, akkor kimegyek az utcára.

Filmet azért néz valaki, hogy szórakoztassa, nem azért, mert ez hűűűűde valóság.
Ott van pl a Minden6ó Jim Carreyvel. Semmi köze a valósághoz, de jót röhögtem rajta. Ennyi.

Gattaca:
Hát ha nem látom ezt a filmet akkor is nyugodtan aludnék esténként...nem szenvedtem a végignézéssel, de nem is akarnám még egyszer megtekinteni.
Nagyot csalódnék amúgy az emberiségben, ha tényleg ilyen genetikai rasszizmusig fajulnánk amúgy.
Olyan semmilyen volt nekem ez a film, ha besűrítik mondjuk egy jó 45 percbe, akkor lehet izgalmasabb lett volna, de valahogy nekem olyan kidolgozatlannak hatott végig.

4/10
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.22. 13:33:16

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:V.e.b-es rész meg azért vicces, mert totálisan már aspektusból beleírt a történetbe.
nu pagagyí :D

én csak azt nem értettem h esélyt sem adsz annak h élvezd az egészet. az egész nem valós témát ugy fogod fel mint vmi rasszizmust.
Nincs kedvem átmenni offba, én azt vallom a jelenben élek, "nem érdekel" hogy te vagy más azt mondja ez meg az lesz 30 év múlva mivel bizonyítod????Semmivel nem tudod!!!!!Következtetni tudsz, s kb ennyi nekem ez meg kevés.Amiben élek azt szeretném megérteni nem azt hogy 30 év múlva lehet hogy lesz valami......Amit ráadásul bizonyos dolgokból következtetsz :D Értelmetlennek tartom.

Az meg ha nem adnék neki esélyt nem igaz, mert látatlanba (te javaslatodra) adtam volna egy 5öst és haladjunk.Egyszerűen leírom újra az egésszel a bajom, hogy igen úgy válik hiteltelenné hogy nem valós szituációba próbál mozogni a film.És az összes scifi fantasy sorolhatom baromsággal ez a bajom.NEM VALÓS!!!!Én meg pont a te álláspontodat nem tudom megérteni vagy bárkiét, aki ezekbe "szerelmes" egyszerűen nézem és totál nem tudom megfogni.Igen idegesít, hogy olyan dologra próbálnak ráhúzni valamit ami nem LÉTEZIK!!!!!És igen ezt emelem ki, mert ez "idegesít" benne a legjobban.S ettől hiteltelen az egész, átfogóan a scifi meg a fantasy és az összes többi dolog.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.22. 13:24:22

Bob_Marley írta:V.e.b-es rész meg azért vicces, mert totálisan már aspektusból beleírt a történetbe.
nu pagagyí :D

én csak azt nem értettem h esélyt sem adsz annak h élvezd az egészet. az egész nem valós témát ugy fogod fel mint vmi rasszizmust.

amugy recrea jol írta készülj fel erre, mert ez lesz a jövőd, bármennyire is nem akarod. megnéztheted az ötödik elemet, a szigetet, nagyjából 25-30 év mulva ilyen lesz a világ. és hogy miből gondolom? nézz meg bármit a 70-es évekből meg nézz meg a 2010-esből. 30-40 év alatt annyit fejlődött a technológia amennyit előtte még soha, és ez a folyamatos fejlődés csak gyorsul és gyorsul. küzdhetsz ellene, de minden bizonnyal téged is be fog szippantani. lehet ezen nevetni, meg hitetlenkedni de ez lesz.

de ez már itt off, ha akarsz menjunk át offtopicba.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.22. 11:09:00

recrea írta:Bob, én nem ismerlek és a filmes múltad sem, de pl. miért kéne egy filmnek valósnak lennie, én szeretem, ha egy film álomvilágba visz, mert így tudok teljesen elszakadni a hétköznapi dolgaimtól. A filmek arra (is) valók, h olyat valósítsanak meg bennük, amik a valóságban nem léteznek, ill. nehezen elképzelhetőek, vagy, h értelmetlen dolgot tárgyaljanak.
Ezzel nem értek egyet, azért ülök le, arra (is) valók a filmek, hogy valami pluszt kapjál, s mikor felállsz érezd hogy más ember lettél.Olyan mint egy festmény vagy egy zene.És igen a realitás talaján érdemes mozogni, az élet sem képregény.
recrea írta: Én egy dolog alapján értékelem a filmet, az pedig az, hogy mennyire élveztem, mivel többen így teszik, baromi szubjektív és szórt lesz a szavazás, ugyanarra a filmre lesz 5-től 9-ig.
Ez így van szubjektív a dolog, már az szubjektív, hogy élvezet.Mert mit nevezünk annak élvezed vagy nem???De nincs is ezzel gond ezért jó a dolog, én ezt soha nem is vitattam.
recrea írta: Egyébként ezt a Gattaca-t inkább mondanám akciófilmnek, mint sci-fi-nek, azokat én sem szeretem túlságosan. Egyébként néhol én is untam, nálam is egy 7-es lenne kb. a film. De, ha már valóság, akkor pl. a kerekesek kb. ugyanezt csinálják vérdopping néven, mint ami a filmben volt, nem beszélve az orvostudomány génkutatásairól, nem áll olyan messze a valóságtól a film, ahogy azt írod.
Persze hogy nem áll messze a valóságtól, de még SINCS!
recrea írta: A Libanoni keringő sok helyen nagyon unalmas és vontatott volt, nem éreztem minden jelenetben a kis tanulságot, és ez egyáltalán nem az én korlátom. Mondom ezt úgy, h egy monitornyi értékelést írtam róla, valaki pedig azt sem tudta, miről van szó a filmben.
Ez a saját véleményed, nem tudom mennyire értékelted hogyan. :D De lényegtelen is, mert a saját eszme futtattatásod
recrea írta: Nem akarlak meggyőzni ennek a filmnek az értékéről vagy értelméről, csak van más nézőpont, mint a Tiéd. Ha az egész sci-fi világ nem tetszik, akkor fájdalmas jövő elé nézel, mert szerintem rövid időn belül a Te lakásod is tele lesz hologrammal (a monitor, billentyűzet, napilap, tv, a barátod), és mindegyiket eléred majd egy helyben ülve, a doki pedig Neked is felteszi majd a kérdést, h uram, milyen színe legyen a gyermek szemének? Most ez sem tűnik valóságosnak, 20 év múlva vegyük újra elő.
Ezt sem vitatom, hogy van más nézőpont mint az enyém.
Az egész "konfliktus" úgy keződődött, írtam csalódott lennék ha ez a legjobb film lenne, miután....Viszont a többség dönt, de értékében, mondanivalójában azért a keringő klasszisokkal jobb volt, de ez magánvélemény.

Nem hiszem, hogy én ezzel bárkit megkartam volna győzni, vagy bármi csupán "kikeseregtem" magam, hogy a Gattaca áll a legjobban.És SOADROLIHOZ indítottam a kérdést, hogy végül is a sok negatívabb megközelítése után miért 7es???Megválaszolta le is zártam.

V.e.b-es rész meg azért vicces, mert totálisan már aspektusból beleírt a történetbe.

sjd a logikád jó, hogy fiktív helyre vigyük, csak totálisan nem értek egyet, mert alapvetően a történelem és külső tényezők is befolyásolták az előítéleteket, s ezt megmutatni pont hogy fontos.
Legtisztábban legsallangmentesen bemutatni mondjuk a rasszizmust elengedhetetlen szerintem, hogy a valós életet ábrázolja, még ha te azt is mondod hogy így nem kapsz teljesen egységes képet akár mindkét oldalról.De ez meg részemről olyan, hogy a rasszizmust nem megérteni kell, hanem eltörölni.
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.22. 10:36:35

Bob_Marley írta:Ezzel totálisan nem értek egyet, az adott problémát pont hogy úgy tudott közelebb hozni a nézőhöz hogy életszerű körülményekbe helyezed.
Soroljam azokat a filmeket amelyek előítéletekről és küzdeni akarásról szólnak és klasszisokkal jobbak???Emlékezz a titánokra, Amistad, Ali, Titkok és hazugsáog stb stb és pl sportfilmek nagy része
De hogyan beszélsz a problémáról úgy, hogy nem keversz bele semmilyen történelmi, társadalmi vagy egyéb körülményt, hanem szigorúan születési alapon vizsgálod? (Eleve szerintem nincs is olyan a világunkban, hogy valakinek már a születésekor eldől, hogy nem viheti semmire, ez mindenképp fiktív kellett, hogy legyen) Ott van pl. a Crash, gyakorlatilag van kb. 20 karakter, és mindegyik be tudja mutatni a rasszizmusnak egy új oldalát. Szóval szerintem természetesen lehet az előítéletekről és a küzdeni akarásról jó filmet csinálni valós környezetben, de ilyen megvalósításút nehezen. Ha már Niccol: a Truman Show akkor jobb film lett volna, ha egy Big Brotherben játszódik az eredeti koncepció helyet?
A sportfilmeket meg inkább hagyjuk, bármi mást megnézek szívesebben, mint még egyszer azt, hogy a gyenge, esélytelen srác/csapat felülemelkedik önmagán és legyőz mindenkit.
Viszont amiket írtál, azok közül még egyet sem láttam, de néhányat biztosan be fogok pótolni.
recrea
Llegenda del Barça

2012.07.22. 08:00:42

Bob, én nem ismerlek és a filmes múltad sem, de pl. miért kéne egy filmnek valósnak lennie, én szeretem, ha egy film álomvilágba visz, mert így tudok teljesen elszakadni a hétköznapi dolgaimtól. A filmek arra (is) valók, h olyat valósítsanak meg bennük, amik a valóságban nem léteznek, ill. nehezen elképzelhetőek, vagy, h értelmetlen dolgot tárgyaljanak.

Én egy dolog alapján értékelem a filmet, az pedig az, hogy mennyire élveztem, mivel többen így teszik, baromi szubjektív és szórt lesz a szavazás, ugyanarra a filmre lesz 5-től 9-ig.

Egyébként ezt a Gattaca-t inkább mondanám akciófilmnek, mint sci-fi-nek, azokat én sem szeretem túlságosan. Egyébként néhol én is untam, nálam is egy 7-es lenne kb. a film. De, ha már valóság, akkor pl. a kerekesek kb. ugyanezt csinálják vérdopping néven, mint ami a filmben volt, nem beszélve az orvostudomány génkutatásairól, nem áll olyan messze a valóságtól a film, ahogy azt írod.

A Libanoni keringő sok helyen nagyon unalmas és vontatott volt, nem éreztem minden jelenetben a kis tanulságot, és ez egyáltalán nem az én korlátom. Mondom ezt úgy, h egy monitornyi értékelést írtam róla, valaki pedig azt sem tudta, miről van szó a filmben.

Nem akarlak meggyőzni ennek a filmnek az értékéről vagy értelméről, csak van más nézőpont, mint a Tiéd. Ha az egész sci-fi világ nem tetszik, akkor fájdalmas jövő elé nézel, mert szerintem rövid időn belül a Te lakásod is tele lesz hologrammal (a monitor, billentyűzet, napilap, tv, a barátod), és mindegyiket eléred majd egy helyben ülve, a doki pedig Neked is felteszi majd a kérdést, h uram, milyen színe legyen a gyermek szemének? Most ez sem tűnik valóságosnak, 20 év múlva vegyük újra elő.

Vártam már nagyon az új ajánlást, köszönöm, nézem. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.22. 00:58:37

sjd írta:....
Ezzel totálisan nem értek egyet, az adott problémát pont hogy úgy tudott közelebb hozni a nézőhöz hogy életszerű körülményekbe helyezed.
Soroljam azokat a filmeket amelyek előítéletekről és küzdeni akarásról szólnak és klasszisokkal jobbak???Emlékezz a titánokra, Amistad, Ali, Titkok és hazugsáog stb stb és pl sportfilmek nagy része
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.22. 00:40:44

Bob_Marley írta:Legsallangmentesen meg nem hiszem, hogy így lehet vászonra vinni a problémát amit a film feszeget.
Ahogy írod, a többivel kapcsolatban valóban nincs értelme vitatkozni, de ezzel szerintem lehet. Az a helyzet, hogy ha az néző saját életéből veszik ki ezeket a témákat, egyszerűen nem lehet minden körülményt figyelembe véve korrektül bemutatni őket. Ha csak az általam leírt két dolgot akarják vászonra vinni, anélkül hogy bármi mást belekevernének (és ugyanakkor mégsem lenne egyoldalú/hiányos), akkor azt csak ennyire elvonatkoztatva és sterilen lehet megtenni szerintem. Elég sok film próbálkozott meg azzal, hogy a valós világban játszódva alkosson hasonlót, de vagy nem voltak realisztikusak, vagy a céljukat nem szolgálták eléggé.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.22. 00:33:23

visca el barca írta:miért lett volna a mondanivalójában jobb a keringő?

bob, veled az a baj, hogy meglátod h sci-fi és eldöntöd h ez nem lehet jó film. mint vmi hulye előítélet. bekapcsolod és hajtogatod magadban ,hogy ez nem lehet jó, nem lehet jó, hu de rossz... ez a film amugy is marha messze volt a sci-fitől... színtiszta génmanipuláció, ami már ma is elérhető az orvostudományban. az meg hogy a titánra megy, lényegtelen, mondhatták volna a holdat is vagy bármit. azért ne vegyük már ezt a filmet egy kalap alá a mese star warssal meg gyűrűk urával...
Na ezt rosszul látod.

Írtam róla jó volt az alap motívum, s igen zavart hogy milyen idióta körítés volt hozzá.Lehet mondani előítéletnek, de onnantól hogy olyan dolgok vannak benne ami értelmetlen, s nem valós, igen lehet mondani hajtogatom magamban, hogy ez rossz.Nyilván miután semmit nem tudok megfogni benne.Nem az zavart, hogy titán vagy éppen hold, totális baromság volt az egész a genoizmusnak mondott valamivel.

Miért lett volna jobb mondanivalójában a keringő???Végig az egyenkénti kis jelenetekben volt valami kis tanulság, s jól fel volt építve a dráma.

lejátszhatjuk újra és újra ezeket a "csörtéket" te se de sjd se tud meggyőzni ezeknek a filmeknek az értelméről, értékéről.Leírja sjd hogy társadalmi/gondolkodásbeli dolgok vannak kiemelve, tetszett is, de könyörgöm ez olyan barom világba belehelyezve hiteltelen az egész.Nem tudod magad beleélni, mert amit bemutat az NINCS!!!!!Elképzelhetjük, hogy lesz, de NINCS!!!!!Legsallangmentesen meg nem hiszem, hogy így lehet vászonra vinni a problémát amit a film feszeget.

szerk: az ajánlásnak örülök, II. Világháborús dolgok egyik kedvenc témám. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.22. 00:22:24

soadroli írta:Na, akkor itt a filmem, remélem tetszeni fog mindenkinek. Jó szórakozást.
Napola-A Führer elit csapata
IMBb
Port
Filmkatalógus
rolikám mi van veled drága gyerek? :shock: :lol:

ez egy jó film :lol:

én vgy 4-5 éve láttam és akkor nagyon tetszett :wink:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.22. 00:19:33

visca el barca írta:miért lett volna a mondanivalójában jobb a keringő?

bob, veled az a baj, hogy meglátod h sci-fi és eldöntöd h ez nem lehet jó film. mint vmi hulye előítélet. bekapcsolod és hajtogatod magadban ,hogy ez nem lehet jó, nem lehet jó, hu de rossz... ez a film amugy is marha messze volt a sci-fitől... színtiszta génmanipuláció, ami már ma is elérhető az orvostudományban. az meg hogy a titánra megy, lényegtelen, mondhatták volna a holdat is vagy bármit. azért ne vegyük már ezt a filmet egy kalap alá a mese star warssal meg gyűrűk urával...
Ezzel nagyon egyetértek (alapítanunk is kéne egy külön filmklubot enélkül a sok dilettáns arc nélkül :P ha már ilyen nagy egyetértésben vagyunk pontszám meg minden terén), én is mondtam, hogy nem volt a szó szoros értelmében sci-fi, az egész körítés csak arra kellett, hogy ki tudják emelni, és lecsupaszítani a témát, nem egy film használja ezt (most így hirtelen Inception, A Scanner Darkly, de sztem kis gondolkodással ezer példát tudnék mondani rá, ahol nem a szuperkütyük, hanem a társadalmi/gondolkodásbeli dolgok vannak kiemelve)
Ez egyszerűen egy film volt az előítéletekről és a küzdeni akarásról (Bob, Téged előbbi amúgy is kéne, hogy érdekeljen), és a témát így tudták a legsallangmentesebben a vászonra vinni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.07.22. 00:30:12-kor.
vilkas
Barça C

2012.07.22. 00:17:46

Gattaca

nem is tudom. alapvetően nem lett volna rossz film, de valamiért mégsem volt jó igazán. jude law játéka tetszett, már amennyit szerepelt. a többi számomra felejthető volt.
a "mondanivalója" is jó lett volna, csak ez a szájbarágós stílus annyira nem jött be.
nem nagyon tudok mit írni róla. néha mintha nekem is kicsit üres lett volna, vagy unalmas. bár annyira nem szenvedtem rajta, mint a 'shame'-en. :D pedig engem érdekelni szoktak az ilyen jövőben játszódó filmek, hogy ki hogyan gondolja el, de ez így ebben a formában nem igazán tetszett. talán azért, mert az én génjeim sem kevésbé selejtesek, aztán egy ilyen jövőkép számomra nem valami bíztató. :D

nálam ez 6/10
soadroli
Llegenda del Barça

2012.07.22. 00:04:12

Na, akkor itt a filmem, remélem tetszeni fog mindenkinek. Jó szórakozást.
Napola-A Führer elit csapata
IMBb
Port
Filmkatalógus
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.21. 23:57:56

miért lett volna a mondanivalójában jobb a keringő?

Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.07.21. 23:43:05

Bob_Marley írta:
De igazából, amiért "beidéztelek" néha untam, üres volt a film, kivitelezés gyengesége, s 7es???? :D

Nagyon csalódott lennék ha ez a scifis értelmetlenség lenne a legjobb film :? Bár azért sok van hátra, s a többség dönt, de értékében, mondanivalójában azért a keringő klasszisokkal jobb volt, de ez magánvélemény.
Túl jószívű vagyok :D Hát a 6-7-es nálam egy jó film, és ennyi, nem több.
Amúgy nyugi, nem ez lesz a legjobb film, hanem amit majd 20 perc múlva bedobok :P
Lehet majd változtatni a pontokon a turnus végén?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.21. 23:39:08

soadroli írta:Gattaca
Hát furcsa egy film. Pont most fejeztem be, de nem jönnek a szavak.
Olyan üres volt a film szerintem, többet ki lehetett volna hozni belőle. A színészek profik, Lawot amúgy is nagyon bírom. Uma milyen jól nézett ki :shock: A zenék is tetszettek, el lettek találva. Ahhoz képest, hogy a jövőben játszódik, a díszleteken, meg máshol se nagyon látszódik, erre jobban odafigyelhettek volna szvsz.
Néha untam,de egy 7/10-et megér. Köszi az ajánlást. :)

Éjfél után bedobhatom a múvim?
Majd várjuk :D
Annyit írtátok mostanában a Crashről, úgyhogy most neki állok én is, rég nem láttam valami dereng még, de jó lesz újra látni.

De igazából, amiért "beidéztelek" néha untam, üres volt a film, kivitelezés gyengesége, s 7es???? :D

Nagyon csalódott lennék ha ez a scifis értelmetlenség lenne a legjobb film :? Bár azért sok van hátra, s a többség dönt, de értékében, mondanivalójában azért a keringő klasszisokkal jobb volt, de ez magánvélemény.

kanty én már értékeltem (ha lett volna mit :P), pár oldallal hátrébb
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.21. 23:11:33

soadroli írta:Gattaca
Olyan üres volt a film szerintem, többet ki lehetett volna hozni belőle. A színészek profik, Lawot amúgy is nagyon bírom. Uma milyen jól nézett ki :shock: A zenék is tetszettek, el lettek találva. Ahhoz képest, hogy a jövőben játszódik, a díszleteken, meg máshol se nagyon látszódik, erre jobban odafigyelhettek volna szvsz.

erre irta vki pár sorral lentebb találóan h retrofuturisztkikus... kb olyan az egész megvalositasa, mintha 70-es évekbeli film lenne és gőze nem lett volna a rendezően h milyen a "future"...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.07.21. 22:44:53

Gattaca

Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.21. 20:14:38

Gattaca

Megnéztem.
Nem volt rossz, de jó sem. Alapvetően nem nagyon szeretem az ilyen tipusú filmeket, még nem nagyon tudom őket értékelni, majd ez idővel változni fog.
A karakterekkel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy kb mindenki átlagon felül teljesitette a maga feladatát.
A film közepe fele kevésbé érdekelt már a film, ahogy azt sjd is mondta, nem nagyon bontották ki őket, vagy mi.
5/10
Az értékelést a holnapi nap folyamán a dokba is beirom.
Kép
Válasz küldése