Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
kizárt, hogy ne tudja ma már minden csapat, hogy mivel lehet a Barcát megfogni: letámadás,szoros emberfogás,gyors kontrák, bekkelés. asiker azon dől el, hogy meg tudják e csinálni?! ehez kell elsősorban fegyelmezett csapatmunka, jó edző,(taktika),erőnlét és nem utolsósorban néhány klasszis!(anélkül nem megy, lásd pl. Rayo-Madrid).kristop írta:én csak remélni tudom ezt az összevissza rohangálást, de sajnos az eddigi eredményeikből nem ezt szűröm le. kevesebb gólt kaptam, mint mi, viszont túl sokat nem is rúgtak. csodálkoznék, de persze örülnék, ha a sevilla belemenne egy térfélről térfélre történő szaladgálásba. abból mindig mi jövünk ki jobban.
szerintem ő sem arra gondolt, hogy álljunk be bekkelni, és próbáljuk meg lehozni 0-0-ra.Ha úgy mennének fel a játékosok a pályára, hogy jó a Real ellen az X is akkor nem sok babér teremne.
Még szerencse, hogy te nem vagy a Barca egyik játékosa, minden klub ellen, így a Real ellen is a "világ legjobb csapatának" a célkitűzése a győzelem. Ha úgy mennének fel a játékosok a pályára, hogy jó a Real ellen az X is akkor nem sok babér teremne.Alexander Mahone írta:Sevillát szerintem szokás szerint simán verjük. Eléggé fekszik nekünk, ha egy csapat nem áll be bekkelni, hanem rohangálnak össze-vissza. És ha megverjük a Sevillát, akkor a Real ellen egy X is tökéletes.
nekem továbbra is magas, hogy mitől lenne ez a játék a legnehezebb.TT írta:biztos sokan értitek miért ez a fajta játék a legnehezebb
Jól játszott, bár sok dolga nem volt. Következő két fordulóba már izgisebb lesz, de bízom benne és Mascheranoban.Dr.Dre írta:Sajnos most értem haza,igy lemaradtam a meccsről.
A legjobban az érdekel,hogy Song hogy játszott ma középső védőként?
Volt valami nagy bakija,vagy valami szép szerelések stb?
Ez engem is nagyon érdekelne, annak fényében, hogy a szövetség velünk van ugye.KingSimon írta:Az hogy jött ki,hogy szerdán játszunk bl-t, szombaton bajnokit,míg Real kedden bl-t és vasárnap bajnokit...