Hát a Sevilla ellen sztem be kellene azért húzni a meccset...Mégha hibázgatunk is hátul,akkor is nem képvisel akkor játékerőt az ellenfél,hogy ne rajtunk múljon csak hogy nyerünk vagy nem...
A madrid más tészta...A két középső védő hiánya ott kulcsfontosságú lehet...Cr-t Puyolon kívül más még nem tudta rendesen megállítani,de Piquen kívül Di Maria-t se sokan fogták meg...Ha kontrába ránkvezetik a labdát,akkor egy Mascherano Song tuti benyalja,szimplán az összeszokottság hiánya miatt is...Megjegyzem ez nem Songot minősíti le,ha most lenne egy plusz "sztár" középső védő,azzal is benyalnánk,ennyi idő alatt nem lehet beilleszkedni...Kell az összeszokottság hátul,egy ilyen kiélezett meccsen...Amúgy most olvastam,hogy Pique és Puyol is meggyorsítja a felépülését,állítólag a captain olyannyira,hogy ha kellene hétvégén is játszhatna...Már megint felülírja az orvostudományt a katalán szív...

De majd meglátjuk,hogy ténylegesen lesz e olyan állapotban bármelyik is a Classicora...Ha igen,akkor Mascherano mellett kellenek az tuti...
Akárhogy is,a csapatnak úgy kell játszania,hogy kevés labdát veszítsünk középpályán,mertha lendületből ránk tudják vezetni a labdát,akkor akárki van hátul,megéghetünk...A taktikai faltokat is jól kell csinálni,ha megindulna a madrid akkor egy egy megfelelő helyen elkövetett kisebb szabálytalansággal meg kell fogni őket...És amint labdát veszítünk,mindenkinek teljes erőből kell visszasprintelnie,és szűkíteni a területet,amennyire csak lehet...És ha netán xre áll a meccs,nem szabad rohanni a győzelemért,higgadtnak kell maradni...Ha minden jól megy,8 pont előnyünk mindenképp lesz a meccse előtt,szal nekünk nem kell nyerni...Igen hazai pályán mindíg nyerni kell az ősi rivális ellen,alap elvárás...Deha nem megy ahogy elképzeltük,akkor el kell fogadni az x-et...Előző meccs után megmondta Tito,hogy kitámadtunk,mert 1pontot veszíthettünk volna,de ő 3mat akart nyerni...Teljesen igaza volt,1 pont kb semmi,igazából az 2 pontvesztést jelent,megért kockáztatni...De a madrid ellen ha xre állunk és a végén bukjuk,akkor ott 3mat veszítünk egyből,mert annyival jön közelebb a madrid,arról nem is beszélve,hogy lélektanilag hogyan érintené ez a 2 csapatot...Dúrva de akár el is mehet ilyeneken a bajnokság...Mert nem mind1,hogy úgy játszik a következő meccseken a madrid,hogy 5pont nem sok,azért még van esély,és beakasztja a húskampót,vagy marad a 8 amire az emberek zöme azt mondja,hogy soha nem hozták még be a bajnkoság történetében,és már elment a liga...Akármennyire profik,ezek a tényezők döntőek...No persze ha 11pont lenne,akkor letörhetnénk őket úgy,hogy ahhoz képest „kényelmesen” lefocizhatnánk a bajnokságot...
Amúgy én aggódok egy kicsit,nem jött jókor ez a sérülés hullám,de ha okosan csináljuk meg tudjuk oldani...Sztem kapunk majd a madridtól gólt,sajnos könnyen lehet 2t is,de a derbikre mindíg összekapja magát az elülső rész,pláne a katalán középpálya 120%on ég,és sztem fogunk tudni több gólt rúgni mint a madrid...Visca el Barca!